13/12/10

Ψάχνει φίλους στην πράσινη Βουλή η ΠΑΣΚΕ ΑΤΕ!

http://sepik.net/nea/wp-content/314_proslipseis.jpg


ΠΑΣΚΕ: Η πράσινη απάτη στο όνομα του συνδικαλισμού.

Τα πιόνια του σοσιαλισμού αντί της βαρβαρότητας στον ελληνικό συνδικαλισμό, οι πράκτωρες του πασόκ της πασκε, που την είχαν μέχρι τώρα αράξει σε επαναστατικές "τρίωρες παναττικές" ή ολοήμερες της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ (ταρίφα, δεν έχει άλλο) ή δεν χαμπαριάζανε καν από κινητοποιήσεις, να μην έρθουνε και στα χέρια με τα πράσινα αφεντικά τους ντε, όλοι αυτοί που δεν δίνανε μια για την Τροϊκομηνία που θέριζε τον τόπο, τώρα που βλέπουν το ζόρι να έρχεται λίαν απειλητικό από...πίσω, τώρα που βλέπουν ότι η κυβέρνηση που τους έχωσε στις ΔΕΚΟ, η δική τους κυβέρνηση, δεν δίνει πλέον μία για το τομάρι τους, αφού πρέπει βλέπετε να σώσει το δικό της, θυμούνται τον...αγώνα!

Σου λένε οι εργατοπατερολεχρίτες, ώπα, η θεσούλα μας! Ώπα, τα προνόμιά μας! Ώπα, η καλοπέρασή μας! Φυσικά αυτό δεν αφορά τους απλούς χαμηλόμισθους εργάτες στις ΔΕΚΟ, αλλά τα αρχιλαμόγια των υψηλόβαθμων  πασοκαγάδων στην ιεραρχία των επιχειρήσεων και της πασκε.

Έτσι τους έπιασε ξαφνικά το φιλότιμο (που λέει ο λόγος, γιατί αν είχαν φιλότιμο δεν θάτανε στην πασκε) και άρχισαν τον...ανέκδοτο υπέρ πάντων των τσεπών τους αγώνα κατά της πασοκικής...κοψοτεχνίας.
Μαζεύτηκαν που λέτε τα παιδιά της πασκε ΑΤΕ, βάλανε έναν μάγκα, που ήξερε να γράφει, κάτω, και του λένε "γράψε". Κάθεται ο άνθρωπος, συνηθισμένος στο καθησιό, να μη του πέσουν τα πάκια ντε, και γράφει την (περίπου) ακόλουθη επιστολή.

Εν πασκε ΑΤΕ, την 12η Δεκεμβρίου 2010. Προς την πατσοκαρία της Βουλής την έχουσαν ακόμα σοσιαλιστικόν ταπεραμέντο και βουλευτικήν ταυτότητα.

Αξιότιμοι κύριοι σύντροφοι και συντροφοπούλες! (Ναι κύριοι βραχοαναγνώστες, το είπαν! Σύντροφοι και συντρόφισσες! Ήμαρτον!)

Από υγείαν είμεθα καλά (εκτός από έναν που σηκώθηκε τρεις φορές από την καρέκλα του σε μια μέρα και έπαθε υπερκόπωση και λείπει ένα εξάμηνο με αναρρωτική, αλλά τα φέρνουμε και χωρίς αυτόνανε βόλτα, μη νομίζετε ότι σκιζόμαστε κι΄όλας) και το αυτό επιθυμούμε και δια όλον το σοσιαλιστικόν αλλά παρατρίχα βάρβαρον βουλευταριό.
Με μεγάλην ψυχικήν οδύνην και πορτοφολιακήν ταχυπαλμία ακούσαμε δια τα κοφτικά μέτρα της υμετέρας και μη εξαιρουμένης εθνικής κυβερνήσεως και πρώτα ο πολίτης. Απαράδεκτη ενέργεια συναγωνιστές και συναγωνιστριούλες! Πολύ κοφτική λαιμαργία έπεσε τώρα τελευταία, και καλά όσο κοβόντουσαν οι αλλοινοί, εσοσιαλίζετο το κοφτικόν μέτρο. Τώρα που κοβόμεθα και εμείς καταλάβαμε την ταξικήν αδικίαν και σας παρακαλούμε, άμετε και κόψετε κάνα άλλον, μη σας κατεβάσει ο Φωτόπουλος την ασφάλεια και δεν βλέπετε ούτε να ξύσετε τα απαφτά σας.

 Με αγροτραπεζιτικούς συντροφικούς χαιρετισμούς

ΠΑΣΚΕ ΑΤΕ

ΥΓ: Άμα δείτε τον Παναγόπουλο, πέστε του να προσέχει λίγο. Εδώ και μήνες βρίσκεται στους δρόμους με τις απεργίες, αλλά τώρα έπεσαν οι θερμοκρασίες και να προσέχει πέστε του μη πουντιάσει.

Κάπως έτσι, αλλά η Ελευθεροτυπία κάνει την έξυπνη γράφοντας ότι οι πασκίτες είπανε τα εξής: 

«Συντρόφισσες και σύντροφοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Σας παρακαλούμε σταματήστε την διάλυση της Αγροτικής και αποσύρατε τις διατάξεις που επιβάλλουν αυθαίρετα και δογματικά την αφαίμαξη των εισοδημάτων....Αυτή την ώρα μετράμε τους φίλους μας και φυσικό είναι να τους αναζητούμε, πρώτιστα, ανάμεσα στους συναγωνιστές, τους συντρόφους και στους -αρκετούς- συναδέλφους του Κοινοβουλίου» 

Οι εργατοπατέρες του πασόκ σε όλο το μεγαλείο της αθλιότητάς τους!



Οι εργαζόμενοι που θέλουν να υπηρετήσουν τον συνδικαλισμό και τα εργατικά δικαιώματα

....εγκαταλείπουν την εργοδοτική-κυβερνητική πασκε
....και αγωνίζονται σε μια πραγματικά συνδικαλιστική οργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου