1/10/10

Δε θα θίξουμε, απλά θα βήξουμε. Νταντά, Νταλί, Νταλίκα




Τζούμπας, μεγάλε. Σκύψε! Γουστάρω υπόκλιση σήμερα που της βγάζω τα αιμόφυρτα σεντόνια στο μπαλκόνι, της στήλης, και όποιος δε θέλει, δένει κορδόνια του. Το σκύψιμο όμως κάτω από την χρέωση και υπό του χρεωτικού, πρεμουιέρα μου σήμερα!

Μια χαρά σκατά σας βρίσκω λοιπόν, νάστε καλά. Μη νομίσετε τώρα ότι εγώ τσουλάω καλύτερα: Τα νεύρα μου , τα χάπια μου κι΄ένα ταξί να φύγω, είμαι. Ακούστε. Κάθομαι όρθιος όξω από το περίπτερο με το μανταλάκι στο χέρι, να δω ποιός έβαλε το τρίτο γκολ χτες βράδυ, και κάνει ξαφνικά μπραφ ο Μίμης. Τι ποιός Μίμης; Ο Μίμης ντε! "Τι κα ρε Τζούμπα με το μανταλά στο χε;" μου φωνάζει παλαβωμένος. Τι να κα ρε Μί, δε βλέ; Ξεμανταλακώνω τον Φίλαθλο να πάρει αγέρα το απομέσα. Τι έπαθες ρε; "Άσε", μου λέει, "έφυγε νταλίκα, τίγκα καπότα για Όλυμπο!"

Ντάξει ρε Μίμαρε, του λέω, και γιατί γαμιέται ο Δίας τώρα που μορφώνομαι εγώ στο αθλητικό; Δε μπορούσε αργότερα; Τα πήρε ο Μίμης! "Ρε συ Τζούμπα, ήρθανε δυο μπασκιναραίοι και παράγγειλαν μία που είναι ο διοχτήτης του οχήματος Παρτούζας Χρήσεως νούμερο τάδε."

Γαμώ τα βυζιά της πεταλούδας, μας την έκανε τελικά ο Μπαρμπαλήθειας, ο Γιωργάκης, ο πηδήκουλας της κοινωνίας! Λέγανε μεν τα παιδιά του συμβόλαιου με το λαό, θα σας κάνουμε, θα σας ράνουμε, μπεκάτε μέσα στο βυτίο και οδηγάτε μαλάκες, αλλά λέγαμε όλοι, ε δηθενιές της θασόκας είναι, φοβερίζουν αλλά δεν κοτάνε.

Γαμώ τον σοσιαλσεισμό και τον τιραμισουρεαλισμό! Ο Μίμης ήταν απ΄την αρχή τσιαμτσίκας: Θα μας τα πάρουνε τα μάξια οι καλπουζάνοι, θα χάσουμε τις άδειες μας και τις γεμάτες μας, θα το τραμπουκαλήσουνε το πάγγελμα, να κάνουμε ράϊ.

Καλός συνάδερφος ο Μίμης, αλλά χεσμεντέν ολκής, σκεφτόμουνα. Τώρα τι κάνουμε; Διάλογο έταζε ο Ρέππας, θα τα βρούμε, έταζε ο Ρέππας, σταματάτε τώρα που βρωμάει ο τόπος τουρίστα να βγάλουμε χαρτί και τα κανονίζουμε το Σεπτέμβρη, έλεγε ο Ρέππας. Και το χάψαμε ρε σεις ολόκληρη βυτιοφόρα Νταλικερία!

Και δεν βρέθηκε ούτε ένας να του χώσει του υπουργού ένα "σπινιάρει η γάτα το γιαούρτι ρε Ρέππα; Για τόσο μασίφ μαλάκες μας περνάς ρε Ρέππας;"

Όχι, δεν βρέθηκε ρε σεις! Ο Τζούμπας κάτι υποψυλλιάστηκε, αλλά χαμηλό βαρομετρικό. Όχι επειδής είχε τίποτα προηγουμενικά με τον κοπριά τον υπουργό, για μπουγατσόφλωρο τον έκοβε. Απλά έλεγε, υπουργός που κρατάει λόγο είναι μεν μια παλιά αρματωλή ιστορία, αλλά όλο και κάτι πρέπει να κρατήξει η ηλιοπρασινάδα για να δικαιολογήσει τη ζάλη των τάξεων.

Ντελαπάραμε όλοι εχτός, φίλοι μου! Και οι πιστέψαντες, και οι τς πιστέψαντες και η δαντέλλα της Αφρόδως! Το λάθος μας ήντουνε που πήγαμε να παίξουμε με την κυβέρνηση τέννις! Γίνεται ρε να τους κοντράρεις στο μπλαμπλά τους μάστορες που κάνουν σούζες με το θα; Αγάντα από πλώρη βαποριού κι΄από γαϊδάρου κώλο που λένε.

Ξέρεις να κάνεις κατηχητικό στην γκοντώστρα; Όχι; Ε τότες πλάκωσέ την στο εμβόλιο να δει τον Λουμίδη πράσινο! Και ποιό εμβόλιο κατέχει ο τιμονιέρης του Δημοτικού; Την κάργα Απεργία μάγκες, μέχρι να γαμηθεί η πιπεριά! Άστους να σε χώσουν μέσα, πόσους θα χώσουν; Βγες και στην πιάτσα με το χωνί "πάμε όλοι οι οδηγοί, τραίνα, μπούσια και ταξί" να βγάζουν οι Ρέππηδες καυλόσπυρα με μουστάρδα Ντιζόν !

Ρίχνεις από μια ζαριά καλή, μέχρι κυβέρνηση! Αλλά μάγκες μου σ΄αυτήνανε τη χώρα της βλακανικής θα βρεις μόνο δυο ομάδες. Η μία δεν έχει εμπιστοσύνη στον κώλο της και κάθεται και τρέμει, η άλλη είναι ικανή άμα της αλευρώσουν κρεμμύδι και της το δώσουν για λουκούμι να το φάει!

Τι λέει ο Τζούμπας;

Τράβα τώρα σκλάβε κουπί στην γαλέρα!


Γράψτε κάσα, μάγκες!