4/5/11

Λαϊκή εντολή και όποιος μου κάτσει...

http://view.stern.de/de/picture/1778588/Streetlife-SW-Aufnahme-Beine-Bordsteinschwalbe-Schwarz-People-510x510.jpg

Ευτυχώς άνοιξε επιτέλους τα χαρτιά της η Ντόρα Μπακογιάννη και μείνανε οι χιλιάδες απελπισμένοι με το ξυραφάκι στα χέρια!

Όχι, κανείς δεν θα κόψει πλέον φλέβα επειδή δεν γνωρίζει τις μελλοντικές πολιτικές επιλογές της αγαπημένης του πολιτικού, υπάρχουν και τέτοιοι! Φτου, φτου, φτου, μακριά από εδώ!

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που της έκανε ο ραδιοφωνικός σταθμός ΒΗΜΑ 99,5 για το θέμα πιθανών συνεργασιών - δεν είχαν οι άνθρωποι να σκοτώσουν αλλιώς την ώρα τους, δεν ρωτάμε ρε την Ντόρα να μας πει τι θα κάνει μετά τις εκλογές, που έχει καΐλα να μάθει ο ντουνιάς, λέει ένας λέτσος, ε ρωτήσανε - απάντησε η κόρη της Κρήτης και του Καρπενησίου τα εξής:

«Θα κάνω ό,τι εντολή μου δώσει ο ελληνικός λαός»

 

Ακριβώς αυτό θα κάνει η Ντόρα μας! Τίποτα λιγότερο! Όταν θα ανοίξουν οι κάλπες και θα πλακώσουν τα τζίνια να μετρήσουν τα κουκιά, θα βγει ανάμεσα στα ποσοστά των κομμάτων και η εντολή του λαού προς την Ντόρα: Πχ έλαβον....

Νουδοπασόκα, τόσα (μα να μη βάζουνε μυαλό ρε σεις!!!)

Αριστερά, τόσα (λέτε να πάρουνε τόσα; Μακάρι ρε!)

Σκατά, τόσα (εγώ έτσι γουστάρω να τους αποκαλώ)

Κούβελης (-182%)

Άρμα Πολιτών (5 τανκς)

Λοιποί, τόσα (μουλουξουβουρδουμουσουνού)

Άλλοι, τόσα

Λεβέντης 0,0001

Αποχή, πωπωωωω, απίστευτο!

Εντολή λαού προς Μπακογιάννη: Μη πας μωρή με τον Καράφλα, καλύτερα με τον Αντώνη που είναι μέσα στο κόμμα του αδερφού σου! Εξόν και αν ο Αντώνης χάσει τα ρημπάουντ και πιάσει πάτο, οπότε πας με με τον Καράφλα, στόκος ξεστόκος!

Σου λέει τώρα το Ντοράκι που έχει φάει την πολιτική μπαγαποντιά από τα μικράτα της με το φτυάρι του κωκ: Μαλάκω είμαι να σας πω, ότι θα πάω με όποιον μου κάτσει; Αφού υπάρχει ο όρος "λαϊκή εντολή", γιατί νομίζετε ότι υπάρχει;

Τ΄ακούς λαέ;

Ε;

Ρωτάω ρε! Τ΄ ακούς;

Ρε λαέ;

...................