27/7/11

Μα πως γλωσσεύει ο άνθρωπος έτσι την μπέρδα του;

http://medias2.cafebabel.com/8830/thumb/355/-/zungenbrecher-sprachen-europas-zungenbrecher.jpg

Γιώργος Παπανδρέου, αυτό το θλιβερό γνωστό συνοθύλευμα και όμως πρωθυπουργός! Τόσο έχει ξεπέσει αυτός ο δόλιος ο τόπος!

Αντί να ασχοληθεί ο άνθρωπος με την ηθοποιία και να γίνει ο κωμικός του αιώνα, και μάλιστα χωρίς σενάρια και υποκριτικό ταλέντο αφού αρκεί να παίζει τον εαυτό του για να ξεραθείς στα γέλια, την έπεσε λόγω κληρονομικού...ταλέντου στην πολιτική και κλαίει όλη η χώρα!

Που και που γελάς βέβαια, όπως στο παρακάτω κλιπάκι, αλλά πολύ...ακριβό το εισητήριο της παράστασης βρε παιδιά! Πάντως δεν χρειάζεται να τον υποστείτε τα 3,41 λεπτά αιωνιότητας που διαρκεί τι κλιπάκι, δείτε (και ξανά, και ξανά, και ξανά) τα λιγοστά δευτερόλεπτα από το 1,15 και μετά. Μεγαλείο!

Δεν καταλαβαίνω πως την πατάει συνέχεια ο γραφιάς των λόγων του και του βάζει δύσκολα να μπουρδουκλώνει!

Πανθολομογούμενος....
Παθολογομούνουμουλου....
Πενθιμομουλου(κκε)νουμου....

Δυστυχώς τα παράτησε με το που το σκότωσε για τρίτη φορά και δεν πνίγηκε να ησυχάσουμε. Απολαύστε από τα 1,15 και μετά.

Νομοσχέδιο για την Παιδεία: Χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη!

 
Χαρούλες και γελάκια το νεοφιλελεύθερο ξόανο Ξεπουλήματος της Παιδείας, Διαμαντοπούλου, μετά την ψήφιση επί της αρχής του αντιδραστικού νομοσχέδιου για ΑΕΙ και ΤΕΙ. Να δούμε αν καταφέρει ο φοιτητόκοσμος να απαγκιστρωθεί από την ξεφτίλα των πασπ και δαπ και να ξεσκίσει το κατάπτυστο νομοσχέδιο με αγώνα στις σχολές και στους δρόμους.

Η είδηση δεν είναι φυσικά η αναμενόμενη υπερψήφιση του νομοσχέδιου-βρυκόλακα, αλλά η σύμπλευση του πράσινου σοσιαλισμού με τον εθνικοσοσιαλισμό του Καρατζαφέρη! Ναι, γιατί υπέρ του νομοσχέδιου δεν ψήφισαν μόνο οι αγωνιστές Παπανδρέου, Πάγκαλος, Διαμαντοπούλου και Κακλαμάνης. Υπέρ ψήφισαν και οι...αγωνιστές Καρατζαφέρης, Γεωργιάδης, Πλεύρης, Βορίδης και σία....

Έχετε δει...σωρό να γίνεται...ανεμιστήρας από φρίκη; Ε φανταστείτε αυτή του Αντρέα! Γιατί μπορεί να μην ήταν ο συγχωρεμένος η...αθωότερη των περιστερών που φτερούγησαν στον ουρανό της ελληνικής πολιτικής, αλλά καμμία σύγκριση με τα απόλυτα χάλια του απίστευτου σπλάχνου του, Γιωργάκη.

Ξεφτίλες όλης της χώρας, ενωθείτε!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Νέα μέτρα; Σώωωωπα ρε!

http://verseau.pblogs.gr/files/f/164339-19040.jpg



«Μπορώ να δεσμευτώ ότι αναλαμβάνουμε όλες τις πρωτοβουλίες για να φανούμε συνεπείς απέναντι στις υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει για να βγάλουμε τη χώρα έξω από την κρίση και νομίζω ότι αυτή είναι η πιο υπεύθυνη πολιτική στάση που μπορούμε να τηρήσουμε σήμερα»


Τάδε έφη ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών, Σαχινίδης, σε ερώτηση δημοσιοκάφρου του mega, αν πρόκειται η κυβέρνηση να μας καρφώσει και νέα μέτρα:

Μπανάκια εμείς, "δεσμεύεται" η λεχριταρία ότι θα συνεχίσει να μας πίνει το αίμα, και για να δέσει το γλυκό καταφτάνουν σε λίγες μέρες και οι λινάτσες της τρόϊκας, εις τον αφρό εις τον αφρό της θάλασσας λοιπόν.

Αεικίνητη και εργατικότατη η ακρίδα σε αντίθεση με τα...σπαρτά που λιάζονται ανέμελα στις παραλίες και στις εξοχές. Και από την Γερμανία δίνει ο υπουργός οικονομικών, Ρέσλερ, το σύνθημα εισβολής στην ξέφραγη και χιλιολεηλατημένη χώρα!

Ντου, να σώσουμε την οικονομία της Ελλαδίτσας, ξεφώνισε ο κιτρινιάρης του συγκυβερνούντος Εφ Ντε Πε καλώντας τους γερμανικούς κολοσσούς να εισβάλουν "επενδυτικά" στους τομείς της τελεπικοινωνίας, των υποδομών και του....Τουρισμού!

Και αναρωτιέται ο σκεφτόμενος Έλληνας (ναι υπάρχει ακόμα, αλλά διατελλεί υπό το ίδιο καθεστώς όπως η καρέτα-καρέτα): Καλά ρε, στα τηλέφωνα και στα αεροδρόμια το καταλαβαίνω. Αλλά Και στον Τουρισμό να μας τα φάνε ρε συ φίλε; Ναι κύριοι, Και στον Τουρισμό, και όπου αλλού υπόσχεται η...σωτηρία μάσα γερή!

Το Γερμανικό υπουργείο οικονομικών επεξεργάζεται ήδη ένα σχέδιο...στήριξης της ελληνικής οικονομίας, το λεγόμενο Σχέδιο των 16 Σημείων. Τόχουνε αυτό με τα 16 σημεία οι Γερμανοί όπως γνωρίζουν οι φίλοι που έχουν καλές σχέσεις με την Ιστορία. Σύμφωνα με το σχέδιο γίνεται σήμερα η πρώτη μάζωξη των "σωτήρων" της ελληνικής - ναι, καλά τώρα - οικονομίας. Πρόκειται για ένα συνέδριο με την συμμετοχή του γερμανικού υπουργείου οικονομικών και των προέδρων των είκοσι σπουδαιότερων κλάδων της γερμανικής οικονομίας. Αποκλείεται να δούμε σε λίγο κορινθιακή σταφίδα made in Germany λέτε;

Αλλά και η πανίσχυρη ομοσπονδιακή Ένωση Γερμανικής Βιομηχανίας, BDI, επεξεργάζεται ένα σχέδιο "σωτηρίας"! Υπό την αιγίδα της καγκελάριου Μέρκελ έχουν γίνει ήδη αρκετές επαφές μεταξύ των εκπροσώπων των βιομηχάνων και της ελληνικής -ναι, καλά τώρα- κυβέρνησης. Κατά το BDI το συνολικό ποσό των γερμανικών επενδύσεων τα προσεχή χρόνια στην χώρα μας ανέρχεται στα περίπου 50 δις ευρώ.

50 δις ευρώ, ακριβώς τόσα όσο το συνολικό ποσό της Big Xepoulas των ασημικών του κράτους,  των περιουσιακών στοιχείων της χώρας που έχει σκοπό να "σκοτώσει" ο εν Ελλάδι κακοποιημένος σοσιαλισμός υπό την μορφή των  "αποκρατικοποιήσεων".


Σύμπτωση;



Την δουλειά τους κάνουνε οι άνθρωποι, τι περιμένετε δηλαδή; Το ζητούμενο είναι ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!


Προς το παρόν διακοπούλες, καλημέρα σας!