28/12/11

Χιλιάδες επιστρέφουν πινακίδες. Και τι να τις κάνει τόσες το πασόκ ρε παιδιά;

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/imagecache/node_image660/pinakides-katathesi-doy-660.jpg



Ουρές πολιτών για την κατάθεση των πινακίδων των αυτοκινήτων τους έξω από τις τοπικές εφορίες σε κάθε γωνιά της χώρας!

Προσωρινή απόσυρση, η μαγική λέξη, αφού η θεομηνία της ακρίδας πασόκ και τρόϊκας δεν αφήνει πλέον για όλους περιθώρια για τις παλιές καλές "μαγκιές" του παρελθόντος πίσω από το βολάν ενός 4Χ4.

Του....τιμονιού το κάγκελο λοιπόν στις Δ.Ο.Υ της επικράτειας, πάρτες τις ρουφιάνες τις πινακίδες θείο, καίνε! Σύμφωνα με επίσημες εκτιμήσεις, ο αριθμός των αποσυρμένων αυτοκινήτων πρόκειται να υπερβεί τις 250.000! Και βλέπουμε...

Ξύπνιος ο Ρωμιός βλέπετε. Αντίσταση; Τι λέτε ρε αγαθοί; Ο καθένας για την πάρτη του ρε!

Τον διώχνει ένας λίγδης υπουργός από την δουλίτσα του (για να τον...σώσει από την χρεωκοπία) ----επιστρέφει τις πινακίδες του αυτοκινήτου του.

Του πετσοκόβει ένας ξεσκισμένος πρασιναλήτης την συνταξούλα του (για να του την...σιγουρέψει)----επιστρέφει από τον γιατρό με τα πόδια, αντί με το λεωφορείο.

Του κάνει το επιδοματάκι του...καινούριο (για τον "σοσιαλισμό" ρε γαμώτο!)----επιστρέφει κάποτε σπίτι του και χάφτει αμάσητα τα πασοκικά νέα του mega.

Του ξετινάζει τα εργατικά του δικαιώματα (για την ανταγωνιστικότητα ρε γαμώτο!)----επιστρέφει στα συνήθη και δίνει στις Αυτοδιοικητικές εκλογές ΟΛΕΣ τις Περιφέρειες και τους Δήμους της χώρας στα ίδια παρασινογαλάζια τομάρια.

Του κάνει Παιδεία και Υγεία, Γης Μαδιάμ (για την φωτοτυπία και τον μαρθαβουρτσισμό, όχι παίζουμε)----επιστρέφει τα όνειρα των παιδιών του για το μέλλον, πριν αυτά προλάβουν να κατατεθούν σε κάποιο όνειρο.

Του αλλάζει τα φώτα με φοροεπιδρομές και χαράτσια (για έναν προϋπολογισμό που τ΄ακουμπάει στην μαρμάγκα ζούμε όλοι μας)----επιστρέφει από την αγορά με πατάτες αντί με αρνάκι.

Του αφαιρεί ένας σκυλορουφιάνος της μούργας του Κινήματος της Διαπλοκής και Διαφθοράς το δικαίωμα για μιά αξιοπρεπή ζωή (αλλά μόνο...προσωρινά, το 2050 θα ξαναβγούμε μάλλον στις αγορές)----επιστρέφει, όχι, δεν επιστρέφει αυτή τη φορά πουθενά. Δεν επιστρέφουν οι άστεγοι...

Άντε να επιστρέψουμε σε λίγο και τα ψυγεία μας, τις τηλεοράσεις μας, τα εξοχικά μας, τα σπίτια μας, το βιό μας, τα πάντα, να τελειώνουμε. Γιατί αν καταθέτεις την ζωή σου στους ίδιους ληστές που στην ρημάξανε, αν επιστρέφεις τον ιδρώτα και το αίμα σου στα κοπρόσκυλα που σε εκμεταλλεύτηκαν και μετά σε έγδαραν, ε είσαι στον σωστό για την κατάντια σου δρόμο: Σε έναν χωρίς επιστροφή!