26/10/10

Σκοτεινά Κέντρα και η δύναμη της μάνας.



Το πasόκ αποδεικνύεται μέρα με την μέρα σαφώς πιο επικίνδυνο απ΄ ότι υπολογίζαμε! Με νύχια και με δόντια υπερασπίζεται την παραμονή του στην (επιτηρημένη) εξουσία, γνωρίζοντας φυσικά ότι μια ενδεχόμενη ήττα θα ισοδυναμούσε με την οριστική του καταστροφή.

Το πasόκ εκτελεί εντεταλμένες αποστολές: Την εξόφληση των δανείων της χώρας και την απελευθεροποίηση του άναρχου λησταρχοκαπιταλισμού. Τα συμφέροντα που εξυπηρετεί είναι τεράστια, φυσικό λοιπόν να μην το εγκαταλείπουν τα αφεντικά του στις δύσκολες μέρες που περνάει.

Η επικοινωνιακή-προπαγανδιστική υποστήριξη που δέχεται είναι πρωτοφανής! Για πρώτη φορά διακρίνουμε στο πasόκ μια πεντακάθαρη και πολύ καλά μελετημένη γραμμή. Η καθιερωμένη παπατζήδικη αερολογία, το κουτοπόνηρο ψέμα και το σοσιαλιστικό κοροϊδιλίκι δεν είναι πλέον αρκετά για να τουμπάρουν τον εξοργισμένο πολίτη. Την λύση του Γόρδιου Δεσμού κλήθηκε να κόψει η επιστήμη: Κοινωνιολογία, Ψυχολογία, Επικοινωνιολογία.

Ξένοι και (οι λίγοι) ντόπιοι εξπέρ του είδους πέσανε με τα μούτρα στην δουλειά, να σώσουνε την (χαμένη) παρτίδα. Σε τέτοιες υπαρξιακές μάχες δεν υπάρχουν θεμιτά και αθέμιτα όπλα. Ο μοναδικός κανόνας που ισχύει είναι "ο θάνατός σου, η ζωή μου".

Έτσι σχεδόν πριν ένα μήνα παρατηρούμε την ντε φάκτο διακοπή κάθε περί μνημονίου συζήτησης. Ο καθημερινός βομβαρδισμός των ΜΜΕ με νέες μνημονιακές απειλές σταμάτησε ως εκ θαύματος, οι προαγγελθείσες "απελευθερώσεις" τέθηκαν στον πάγο.

Μια νέα προσπάθεια εξαπάτησης του πολίτη είχε τεθεί σε λειτουργία. Η αναβολή της ανακοίνωσης νέων μέτρων για μετά τις Εκλογές, η αναβολή του τσακίσματος των ΔΕΚΟ και της αντιπαράθεσης με κλάδους που τελούν υπό "απελευθέρωση" και γενικά η αποφυγή κάθε δυσάρεστης συζήτησης κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου θα "ηρεμούσε το κλίμα" και θα επανέφερε στην ζωή των πολιτών μια κάποια νορμάλ προμνημονιακή καθημερινότητα.

Οι σχεδόν καθημερινές δημοσκοπήσεις μετέφεραν γρήγορα στα επιτελεία χειραγώγησης και αποπληροφόρησης τα αρνητικά μαντάτα από έναν ψηφοφόρο ο οποίος δεν έβγαινε μεν να διαδηλώσει την οργή του στον δρόμο, αλλά συνέχιζε να πλέει τα μένεα κατά Παπανδρέου και πasόκ. Η επόμενη κίνηση ήταν ένας συμβιβασμός:

Αγοράζαμε παλιά με αυτή την μέθοδο ψήφους, μια τελευταία φορά για την τιμή των τραπεζιτών και δεν το .... ξανακάνουμε πια: Το εκλογικό "δωράκι"! Από 100-300 και καθόλου ντροπή, ολόκληρη τρόϊκα ντε από πίσω!

Η γενική κατακραυγή από μια κοινωνία που βαρέθηκε την παλιά ξεφτύλα και αγωνιά να γυρίσει επιτέλους σελίδα, τους έδωσε να καταλάβουν ότι και αυτό το μέτρο δεν είναι αρκετό. Εν νυκτί σκάρωσαν οι εκλεκτοί ξένοι "σύμβουλοι" του κυρίου, μα καθόλου κυρίου, Παπανδρέου το πυρηνικό όπλο που ακούει στο όνομα "και το επίθετο αυτού Παπανδρέου"!

Αυτό που στο μπάσκετ ονομάζουme isolation game: Αφήνουμε τον καλύτερό μας παίκτη να παίξει ένας εναντίον ενός!

Καλύτερος παίκτης της ομάδας ο...Γιωργάκης;
Στην θλιβερή Ελλάδα της οικογενειοκρατίας, δυστυχώς ναι!

Ένας θλιβερός, πνευματικά απογοητευτικός, κάθε άλλο παρά χαρισματικός Γιωργάκης είναι το μεγαλύτερο όπλο της σοσιαλιστικής και παρά λίγο βάρβαρης οικογένειας του πasόκ!

Φυσικά υπάρχουν εκατοντάδες σαφώς πιο ικανοί και άξιοι πολιτικοί άντρες στις γραμμές του πasόκ! Χωρίς το επίθετό του θα ήταν ο Γιωργάκης ότι πιο άσημο μπορεί να περάσει από την σκέψη ενός φανατικού πασόκου. Με το επίθετο Παπανδρέου κέρδισε την προεδρία του κόμματος απέναντι στον διαόλου-κάλτσα-ξύπνιου Βενιζέλου και στην δεύτερη προσπάθεια την πρωθυπουργία από την κουφάλα τον Καραμανλή που τον έδενε όμως πνευματικά ναυτικό κόμπο.

Τέτοιος ρεζιλίκι τόπος είμαστε!

Έτσι λοιπόν βάλανε τον Γιωργάκη που δεν ξέρει να χωρίσει δυο γαϊδουριώνε άχυρα, να βγάλει το φίδι από την τρύπα! Μόκο ο πολύς Πάγκαλος, κιχ το Λοβερδάκι, τσιμουδιά ο πολύς Τσάρος, τον σκασμό η καρχαριού της Παιδείας, σσσστ ο Χοντροβενιζέλος, σούζα ο σερίφης, τους μαζέψανε όλους τους μεγάλους και τρανούς και αφήσανε τον στόκο να στοκάρει!

Σατανικό σχέδιο!

Πριν προλάβουμε να πάρουμε ανάσα μας χώνει ο Γιωργάκης μια ολόκληρη διακαναλική με αρτσιμπούρτσια, να μας φύγει ο λουλάς! Δεν έχει σημασία η μπαρούφα που θα ψελλίσει ο Γιωργάκης, σημασία είναι να τον δει ο κόσμος ότι την είπε αυτός! Όσο γελοίος γίνεται όταν ανοίξει το στόμα του, τόσο περισσότερο πορώνονται οι ανίατοι παπανδρεϊκοί μ΄αυτόν!

Αυτά είναι τα πραγματικά χάλια της Ελλάδας! Αυτή εδώ είναι η πραγματική χρεωκοπία και ο ξεπεσμός! Δυστυχώς ο δικομματισμός κατασκεύασε αγάλματα-είδωλα και τα προσκυνάει βρέξει-χιονίσει! Χαρακτηριστικό ένα προσωπικό μου βίωμα με άτομο της οικογένειάς μου. Ρε συ μαμά (φτου γμτ, μου ξέφυγε) αφού το καλοκαίρι έλεγες ότι δεν θα τον ψηφίσεις τον π......, τι μου λες τώρα πάλι; -Τι να κάνω; Αφού είναι καλός άνθρωπος!

Χωρίς την βοήθεια των μανάδων μας, θα δυσκολευτούμε σίγουρα. Αλλά αν καταφέρουμε να "ψήσουμε" τις μισές, τον έχουμε ξεσκίσει!








.

Διακαναλική και η Δημοκρατία της Ελληνικής Μπανανίας




Διακαναλική, όπως λέμε "θα τον δεις και θα πεις κι΄ένα τραγούδι"!

Κι΄αν δεν θέλω ρε παιδιά;
-Θα τον δεις!
Κι΄αν βγάζω σπυράκια όταν τον βλέπω;
-Θα τον δεις, είπαμε ρε!

Ε, ρε τι πάθαμε δευτεριάτικα....
Και όλα αυτά για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές! Παγκόσμιο ρεκόρ, πουθενά αλλού στον κόσμο δεν γίνεται παρόμοιο για δημοτικές εκλογές! Ούτε ισοβίτες δεν θα παίζανε ένα τέτοιο παιχνίδι για να σκοτώσουν την ώρα τους.

Μιάμιση ώρα κλεμμένη από την τηλεοπτική ζωή του καθενός μας, παρακαλώ!
Όχι ρε, δεν γουστάρω να κλείσω για χατήρι του παπαπαπάρα την τιβί μου! Εγώ γουστάρω να δω mega και άμα ζητάει ο οργανισμός μου alter, να βουτάω το αλαχτήρι και να ικανοποιώ τα χαμηλά μου τηλεοπτικά ένστικτα και πιστεύω. Ούτε μια μέρα στα δέκα χρόνια!

Τι φταίω εγώ άμα τραβάει ο Γιωργάκης και ο κάθε τρόμπας ζόρι; Να το τραβήξεις κύριε μονάχος σου και να μ΄αφήσεις εμένα να κάνω το ελεύθερο ζάπιγκ που μου έχει κατωχυρώσει σαν δικαίωμα το Ελληνικό Τηλεοπτικό Σύνταγμα! Τι φταίω εγώ για το ζόρι το δικό σου; Δεν γουστάρω ρε φίλε την φάτσα σου, γιατί να την υποστώ με το στανιό;

Τι, να πάω βόλτα άμα δεν θέλω; Και ποιός είσαι εσύ ρε παλιοφασίστα που θα με αναγκάσεις εμένα, να πάω να κάνω βόλτες; Δεν γουστάρω βόλτα και καθαρό αέρα ρε βόσκ, ούτε υγιεινή διατροφή, ούτε κόψιμο του τσιγάρου, ούτε να χάσω κιλά γουστάρω ρε! Εγώ γουστάρω την καταστροφική πολυφωνία της δημοκρατίας! Γουστάρω να αποβλακώνομαι δέκα ώρες κάθε μέρα μπροστά στην τηλεόραση που αγόρασα με τα λεφτά μου.

Δικαίωμά μου! Εσύ με ποιό δικαίωμα μου αφαιρείς αυτήν την ελευθερία; Είσαι πρωθυπουργός; Και; Νάσουνα τίποτα Πινοτσέτ, τίποτα Παπαδόπουλος, μάλιστα. Άμα τυγχάνει κάποιος Χίτλερ τα κάνει τα κανάλια ότι θέλει και δεν ρωτάει κανένα, εσύ ποιός είσαι; Ρε άει στο διάολο, που θα μου πεις εμένα, είναι νόμος του κράτους! Σε ποιόν γραφτό ή άγραφτο ηθικό νόμο το στηρίζεις αυτό ρε βολεμένε λεχρίτη; Άει στον γέρο τον διάολο!

Με το ζόρι να μου πιπιλήσει το μυαλό ρε σεις! Σε όλα τα κανάλια! Δεν του φτάνανε δυο-τρία! Και όποτε αυτός γουστάρει! Πάνω στο δικό μου το ματσάκι, ή στην σαπουνόπερα της κυράς! Ποιός νομίζεις ότι είσαι ρε καράφλα;

Τους αφήσαμε να αλωνίζουνε τους κάθηκες του κερατά και θα μας κλείσουνε και τα κανάλια μας! Για ψύλλου πήδημα βγαίνει ο δικός σου και αναγκάζει την τηλεοπτική κοινωνία της Ελλάδας να υποστεί στην καλύτερη τηλεοπτική ώρα τον οποιοδήποτε πρωθυπουργό αυτής της διεφθαρμένης χώρας!

Και γιατί εσύ διακαναλική ρε επιστήμωνα και τα άλλα τα παιδιά γιοκ; Είναι και αυτό μια από τις παρενέργειες του σοσιαλισμού σας ρε κρυφοφασιστόκοι;

Έχει ζόρι ο τύπος, που θα φάει στις εκλογές φτύσιμο τσουνάμι και μου στήνει στημένο σικέ παιχνίδι σε όλα τα κανάλια! Και τι στήσιμο! Ακούστε!

Τραβάει τα κανάλια στο Μαξίμου σαν να πρόκειται για Εθνικό γεγονός! Ο ξεπουλημένος τραβολογάει τα κανάλια στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο για να κάνουν προπαγάνδα για το κόμμα του! Απίστευτος και ελεεινός! Από που κι΄ ως που ρε Παπακατάρα; Δικό σου είναι το Σύνταγμα; Το επόμενο βήμα προς τον ολοκληρωτισμό θα είναι να τους ξανακαλέσεις εκεί πριν από τις Βουλευτικές! Και με τους δικούς σου όρους!

Τι όρους; Τους δικούς σου! Διαλλέγεις κανάλια, διαλλέγεις τόπο, διαλλέγεις τρόπο, διαλλέγεις τα πάντα!

Στο γραφείο σου....
Με τον δικό σου Πεταλωτή αντί δημοσιογράφου-moderator....
Mε δική σου λίστα ερωτήσεων....
Με τις δικές σου κόκκινες γραμμές....
Με τον δικό σου κανονισμό....

Στημένο, σικέ και άθλιο παιχνίδι!
Και σαν να μην φτάνανε όλα αυτά, να τον βλέπεις να απαντάει σε δικές του ερωτήσεις αντι στην ερώτηση του δημοσιογράφου-τιμωρού-μπαμπούλα που βρέθηκε απέναντί του. Να τον ρωτάει η άλλη για τα χάλια και να απαντάει αυτός για τα χαλιά! Ρε αμάν, ρε ζαμάν, όχι αυτό που ήθελε ο μαέστρος να μας πει, μας το είπε και με το ζόρι.

Ο θεσμός της διακαναλικής είναι ένας άθλιος αντιδημοκρατικός θεσμός όταν υποβιβάζεται σε επίπεδα όπως το χτεσινό. Η (περιορισμένη σε ορισμένους σταθμούς) διακαναλική επιτρέπεται μόνο για δυο λόγους: Για το ευχητήριο δεκάλεπτο του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού Χριστούγεννα-Πάσχα, όπως και για γεγονότα μέγιστης Εθνικής Ανάγκης (κρίσεις, πολέμους) με έγκριση της Βουλής. Όλα τα άλλα είναι αισχρές εκφράσεις της νουδοπασοκικής αντίληψης περί δημοκρατίας, που πρέπει επιτέλους να πάρουν ένα τέλος.

Το θετικό της χθεσινής διακαναλικής είναι ότι....τελείωσε. Ας ελπίσουμε, ότι μαζί της τελείωσε και ο ψεύτης....



Μέχρι τώρα λέγανε, οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες




Το κλίμα για την Ελλάδα δεν ήταν ποτέ πιο ευνοϊκό απ΄ότι σήμερα! Μπορεί να έχουμε ορισμένα προβληματάκια, δεν το αμφισβητεί κανένας, αλλά ποτέ δεν είχαν τόσοι πολλοί συναισθήματα συμπάθειας, αγάπης, θαυμασμού, και αγνές, αχαλίνωτες τάσεις αρωγής και αλληλεγγύης με τόσο λίγους:

Όλος ο κόσμος με την Ελλάδα!

Πρώτα η κυβέρνηση του πasόκ με μπροστάρη τον Παπανδρέου. Μεγάλος αγώνας! Σκίζονται για την σωτηρία της χώρας. Ο ΣΕΒ; Υπέρ της χώρας! Μέχρι τελευταίας ρανίδας! Η ΓΣΕΕ; Ελ-λάς, Eλ-λάς (βρίσκονται αυτή την στιγμή στον δρόμο σε μια από τις καθημερινές τους πορείες). Και ο Μητσοτάκης, και η Ντόρα, και ο ΛΑ.ΟΣ και ο Σαμαράς...
Ζήτω μας και μπράβο μας τα Mega, τα Ant1, τα ΕΤ, τα ΝΕΤ, τα Αlter, τα Star, τα, τα, τα...

Υπέρ της Ελλάδας και της σωτηρίας της από την χρεωκοπία και οι Τούρκοι!

Αγάπη ξαφνική αλλα παράφωρη από το Ισραήλ!

Αραβικοί ύμνοι μαζί με επενδυτικό βιτσιόζικο fast track έρωτα από το Κατάρ!

Βάστα Ελλάς, i love you, από Λευκό Οίκο και la ola στο άκουσμα της λέξης "Ελλάδα" στην Wall Street.

Ελλάδα ζεις, εσύ μας οδηγείς, το ΔΝΤ....

Μαζί μας και μάλιστα με τσαμπουκά η ΕΚΤ!

Μπράβο Ελλάδα, και γαμώ το παράδειγμα προς μίμηση, η ΕΕ!

Λουλούδια ας διαλλέξουμε, και ρόδα και κρίνα, κι΄ελάτε να πλέξουμε στεφάνια με ΄κείνα, στους Έλληνες που σήμερα θαυμάζει όλη γη, τραγουδάει η μικτή χορωδία Μέρκελ, Σόϊμπλε, Γιούνκερ, Σαρκοζί.

Νάτον, νάτον, ο πρωταθλητής, εκστασιάζονται μόνο με την απλή εμφάνιση του πρωθυπουργού διεθνείς και ντόπιοι τραπεζίτες.

Κιτρινωπή λάμψη θαυμασμού και σοσιαλιστικής αγάπης από το μεγαλύτερο έθνος της γης, την Κίνα!


Όλος ο κόσμος κόπτεται για την σωτηρία της χώρας και δεν σταματάει κάθε μέρα να υμνεί το "ελληνικό θαύμα"! Μπράβο Ελλάς, μια χαρά πάτε παιδιά, εύγε σας Έλληνες, λίγο ακόμα και σωθήκατε, Ελλάς-μπορείς-μπορείς να ξεχρεωθείς, ή το αμίμητο:


"Μέχρι τώρα λέγανε ότι οι Έλληνες πληρώνουν σαν μαλάκες. Από δω και μπρος θα λένε, οι μαλάκες πληρώνουν σαν Έλληνες"


Μα πως γίνεται αυτό το πράγμα, όλος αυτός ο παραπάνω εκλεκτός κόσμος να λέει ότι πρέπει οπωσδήποτε να σωθούμε, ότι πάμε καλά και οι μόνοι που δεν συμφωνούν να είμαστε εμείς;

Τι πως γίνεται; Όταν πληρώνεις σαν μαλάκας, είσαι πάντα καλός! Όταν πληρώνεις για να σωθείς, είσαι μαλάκας! Όταν πληρώνεις για να σε σώσουν με το ζόρι, είσαι μάλιστα μεγάλος μαλάκας. Όταν περνάνε οι άλλοι με τα λεφτά σου μια χαρά και σε επαινούν, κι΄εσύ την βγάζεις δεν την βγάζεις μέχρι τις 20, ε τότε σου έχει βγει ήδη το όνομα: Καλός μαλάκας!

Αυτό ακριβώς μας ζήτησε στην χθεσινή διααποχετευτική του ο αρχιαρουραίος του επιτηρημένου συνοθυλεύματος του πasόκ:

Ψηφίστε με καλοί μαλάκες!

Στις 7 του Νοέμβρη θα είμαστε μια φορά κακοί!
Και αντί του συνήθη...αυνανισμού, αυτή τη φορά λέμε να..."πηδήξουμε" κάποιους!








.