8/11/11

Όλι Ρεν: Κάντε...δήλωση ή δόση γιόκ!

http://www.zoomnews.gr/wp-content/uploads/2011/05/rehn.jpg

Υπογραφές από ζωντανούς και πεθαμένους ζητάει για να απελευθερώσει την έκτη δόση το τσιράκι της ΕΕ, Όλι Ρεν! Ή κάνετε όλοι σας...δήλωση, ή δόση γιόκ, παραγγέλνει ο κατά τα άλλα ιδιαίτερα...μπριόζος Φινλανδός.

Φτύσιμο από τα καλά από τους διάφορους ντεμί-ηγετίσκους της ΕΕ, εκβιασμός στον εκβιασμό, προσβολή στην προσβολή, "έξω πάμε καλά"...

Και η πλάκα είναι, ότι βγαίνουν κάτι Σαμαράδες και κάτι Μιχελάκηδες και μιλάνε για αξιοπρέπεια, ήμαρτον Άγιε μου Δημοσθένη, βοήθειά μας...

Μας αγάπαγε παράφορα, είπε ο φίλος μας ο Όλι Ρεν, αλλά μόνο μέχρι την παπαριά του Γιωργάκη με το δημοψήφισμα. Από εκεί και πέρα έχασε πάσα ιδέα, λέει. Αφού περίμενε το δημοψήφισμα για να χάσει πάσα ιδέα για τα πόμολα της ελληνικής πολιτικής εξουσίας, καταλαβαίνετε πόσο βαθειά μεσάνυχτα περί Ελλάδας έχει ο Φινλανδός.

Όμως για να λέμε και του Φινλανδού το δίκιο, όμηρους δεν ζήτησε γιά να δώσει την δόση πάντως....

Ο Ψαριανός στα πρόθυρα...κομμουνιστικού Μανιφέστου!

Ο Καρατζαφέρης εκτός κυβέρνησης! Μεγάλη αδικία!

Όχι ο Παπαδήμος γράφουν οι Γερμανοί

http://www.wettbonus.at/wp-content/uploads/2008/07/bwin-wetten.jpg


Δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου μιλάνε για (πιθανή) Μη επικράτηση του φαβορί. (Παπαδήμος)

Δεχόμαστε ακόμα στοιχήματα!

Λευκός καπνός! Νέος πρωθυπουργός ante portas!


...δυσκολεύτηκαν λίγο...
...αλλά τα κατάφεραν τελικά...




Λέτε νάναι αγόρι;




Ήξερε γιατί τα βρόνταγε ο Κωστάκης ο Καραμανλής! Γάτα ο χοντρός, σιγά μη καθότανε πάνω στο αγγούρι που έβλεπε να έρχεται ολοταχώς. Ντάξει, το ευγενές σαλατικό το παρέλαβε από τον προκάτοχό του, Σημίτη, ντάξει το πότισε, το φρόντησε, το περιποιήθηκε όπως μπορούσε ο άνθρωπος, μέχρι που έγινε τόσο όσο έγινε, αλλά όχι και να καθήσει να του μπει εκεί που μπαίνουν πάντα τα άτιμα τα αγγούρια ρε παιδιά! Πρωθυπουργός είχε γίνει ήδη ο Κωστάκης, δεν τον ζόριζε πλέον η προεδρική καΐλα, μαλάκας ήταν να καθότανε;

Ε, κάθεται και σκαρώνει μιά προεκλογική εκστρατεία τύπου "ψηφίστε με ρε σεις και είχα μιά σκασίλα", ήτανε από την άλλη και ο Γιωργάκης που τόχε ορκιστεί στη μάνα του "μαμά, εμένανε που με βλέπεις, θα το αναλάβω κάποτε το μαγαζί του μπαμπά. Μα το BMX μου!" και πολύ την έκανε κέφι την πρωθυπουργική καρέκλα, ε το κατάλαβε το μύνημα ο έλληνας ψηφοφόρος και την έκανε τελικά την βρωμιά.


Θα πείτε, δεν ήξερε ο κύριος ψηφοφόρος ότι ο Γιωργάκης δεν το πολυξέσκιζε το αϊκιού και ότι δεν ήταν ο άνθρωπος ικανός να χτυπήσει μόνος του ούτε παλαμάκια; Μάλλον όχι. Ε ήταν και τα λεφτάκια που υπήρχανε, ήταν και ο σοσιαλισμός που εμπόδιζε την βαρβαρότητα να εξαπλωθεί στην οικουμένη, ήταν και η Σοσιαλιστική Διεθνής που περίμενε τόσα και τόσα από τον πρόεδρό της και δεν γινότανε να την αφήσουνε να περιμένει, ήταν ένα σωρό τα σαλιγκάρια που ρούφηξε ο πεινάλας ο άρχων του τόπου με τα καβούκια τους, για να καθήσει και να ψηφίσει τον ανεπίδεκτο σκέψης.

Βγαίνει η ξελιγωμένη για εξουσία πασοκαρία με μιά ομάδα "καμαρώτο, τον κουβά" στο κλαρί, και γίνεται της παρέλασης! Με το ζόρι δύο χρόνια αντέξανε τα βάρη της εξουσίας οι αντιεξουσιαστές στην εξουσία! Και φτάνουν κάποτε να μας έχουν πει τριανταμία χιλιάδες φορές την πρόταση "σώζουμε την Ελλάδα", και να φωνάζουνε όλοι στον Γιωργάκη "όχι άλλη σωτηρία, μείνε εκεί, μη τραβάς άλλη σωτηρία ρε!", αλλά που να ακούσει αυτός! Τραβάει από τριανταμία ένα ξεγυρισμένο φύλλο, κοιτάνε, τι να δούνε; Άσσο; Όχι, χειρότερο! Δεκάρι; Όχι, ακόμα χειρότερο: Δημοψήφισμα!

Πάει, αυτό ήτανε, κατακαήκανε, κάρβουνο γίνανε!

Δίνουν τότε που λέτε οι τράπεζες εντολή στην Μέρκελ, να δώσει εντολή στα...κάρβουνα να κόψουν το κεφάλι τους για σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας. Βγαίνουν και τα παπαγαλάκια στις τιβές και αρχίζουν να φωνάζουν: Ως πότε παληκάρια θα ζούμε μονοκομματικά; Ή, καλύτερα μιάς ώρας κυβέρνηση συνασπισμού, παρά σαράντα χρόνια εκτός της ζώνης του ευρού. Ή, Σαμαρά για λίγο πάψε, να χτυπάς την οικουμενική, τώρα σίμωσε και κάτσε, κάνε στη Μέρκελ τουμπεκί.

Βλέπουμε ξαφνικά δηλαδή να μην αρέσει σε κανέναν η λαϊκή ετυμηγορία! Ναι, αυτή η παπαριά που αποφάσισε τον Σεπτέμβρη του 2010 ο στόκος λαός! Ξαφνικά έπαψε να υφίσταται λαϊκή εντολή, ξαφνικά γίνανε πάρα πολύ λίγοι οι 153 που ξεσκιστήκανε να ψηφίζουνε τα Μνημόνια και τα Μεσοπρόθεσμα και τα Πολυνομοσχέδια της αρκούδας! Ξαφνικά έπρεπε να επέλθει γενική συγκατάβαση στα πλάνα της τρόϊκας, ξαφνικά έγινε απαραίτητο ένα καθολικό καραμπινάτο Ja στις γερμανικές επιταγές, ε και φωνάξανε οι άνθρωποι την νέα δημοκρατία του Αντωνάκη του Σαμαρά.


Συγκυβέρνηση πασόκ και νέας δημοκρατίας ή θάνατος, το σύνθημα των αγωνιστών της ΕΕ από τις Βρυξέλλες! Κυβέρνηση των δυό μεγάλων κομμάτων και όχι αυτές οι κρυάδες με τα δημοψηφίσματα και τις εκλογές. Διακύβευμα οι εκλογές λέει και ο Γιωργάκης, θα ήταν για την χώρα καταστροφή. Πολύ φοριέται η...Δημοκρατία στην Ευρώπη φέτος!


Ο Σαμαράς αντιστέκεται! Τι καθόμουνα όλο τον καιρό, λέει, και έβλεπα τα ποσοστά του πασόκ να συρρικνώνονται επειδή κάνει μνημονιακή πολιτική, και τα δικά μου να ανεβαίνουνε επειδή κάνω το αντιμνημονιακό κορόϊδο; Καλά δεν κάθομαι και βλέπω; Τι δηλαδή, δεν έχω κι΄εγώ το δικαίωμα σαν άνθρωπος να γίνω κάποτε πρωθυπουργός;

Τέλος πάντων, ήθελε δεν ήθελε, τον βάζουν χάμου και ποιός είδε την συναίνεση και δεν φοβήθηκε! Μιλάμε για Το καραρεζίλευμα θεσμών, πολιτεύματος και χώρας!

Θα τους κάτσω, έστω με το ζόρι, άμα παραιτηθεί πρώτα ο Παπανδρέου...
Θα τον πιώ λίγο, αλλά μόνο μέχρι τις εκλογές...
Συναίνεση, αλλά μόνο με τον...Βενιζέλο υπουργό οικονομικών!!!!
Συγκυβέρνηση, αλλά με δικούς σας υπουργούς!!!!

Ρε μπέκα μέσα και συγκυβέρνα, να πιέζει ο Γιωργάκης. Μπα κάντο εσύ που συγκυβερνάς καλύτερα, ο Αντωνάκης. Ρε παλιοτσόγλανοι βρήτε τα ρε, μη σας κόψω τους κώλους, το Μερκόζι από το Βερολίσι. Το Μερκόζι είναι το μοναδικό που θέλει! Φυσιολογικό. Τα λεφτά του ελληνάκου θέλουν οι άνθρωποι, πως να μη θέλουν; Μήπως θα είναι την 17η Νοεμβρίου στην Ελλάδα, να φοβούνται μη τους πάρει ο κόσμος σηκωτούς από τα σπίτια τους με τις πυτζάμες; Όχι! Ε λοιπόν;

Το εκτρωματάκι της συγκυβέρνησης θα γεννηθεί σε λίγες ώρες. Δεν έχει σημασία αν είναι αγόρι ή κορίτσι, σημασία έχει ο ρόλος που θα κληθεί να παίξει. Ο ρόλος του στο έγκλημα που διαπράττεται εις βάρος του λαού, ένας ρόλος που είναι συγκεκριμένος και ακριβής: Επικύρωση κάθε συμφωνίας που οδηγεί στην εξαθλίωση του Μαλάκα, που κάθεται και καμαρώνει τις Τρέμες και τις Στάες να του λένε τι έχει να πάθει, αν δεν σχηματίσει δικομματική κυβέρνηση τραπεζιτικής σωτηρίας ο Παπαμαράς.


Η καταστροφή είναι προγραμματισμένη και αναπότρεπτη! Και αυτή η κοινωνία, αυτή η χώρα δεν άξίζει τίποτα καλύτερο! Έχουμε πάντα τις κυβερνήσεις που μας αξίζουν, χαίρετε!