20/3/13

ΚΥΠΡΟΣ: Νάνος;





















Το έχει τελικά το ΟΧΙ η Κύπρος! Δεν ξέρω πως γίνεται, αλλά εκεί που άλλοι κομπλάρουν ή κάνουν ράϊ, οι Κύπριοι στηλώνουν τα ποδάρια τους σαν μουλάρια και δεν δίνουν μία, αν αυτός που τους κοντράρει είναι (ή το παίζει) υπερδύναμη. Ο Ανάν ακόμα το φυσάει και δεν κρυώνει. Η Μέρκελ ούτε να φυσήξει δεν πρόλαβε, πάνω στο...κάψιμο βρίσκεται.

Δεν είναι και μικρό πράγμα αυτό το ΟΧΙ, μιά σταλιά, ένα τοσοδούλι νησάκι είναι η Κύπρος! Ένας "πολιτικός νάνος", όπως την χαρακτήρισε σήμερα μιά ευρωπαϊκή φυλλάδα, που δεν μπορούσε να συλλάβει το νόημα της κυπριακής άρνησης. Νάνος; Ίσως, αν η γεωγραφική έκταση και ο πληθυσμός της είναι τα μοναδικά μέτρα σύγκρισης. Αλλά αν προσθέσουμε τον τσαμπουκά, το φιλότιμο, την αξιοπρέπεια, τότε ο νάνος είναι σαν κι΄αυτόν του γνωστού ανέκδοτου: Νάνος, αλλά τι νάνος; Με κάτι α......α να!

Δεν γνωρίζουμε τι θα φέρει στη Μεγαλόνησο (αλλά και σε όλους εμάς) το χθεσινό ΟΧΙ στον ωμό εκβιασμό των νεοαποικιοκρατών της συμμορίας των Βρυξελλών. Αυτή τη στιγμή εξ άλλου δεν έχει καμμία σημασία. Το μόνο που μετράει αυτή τη στιγμή, είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΔΟΝΗ! Επιτέλους κάποιος ΤΟΛΜΗΣΕ! Επιτέλους κάποιος ΣΤΑΘΗΚΕ ΟΡΘΙΟΣ και τους ΦΑΣΚΕΛΩΣΕ! Νάστε καλά κουμπάροι!