19/11/10

Άμα μου το λέγανε πρωτύτερα, θα τον ψήφιζα κι΄εγώ!

http://www.spiegel.de/img/0,1020,426650,00.jpg


Τώρα εξηγούνται όλα!




Όχι, ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου δεν είναι ούτε ηλίθιος, ούτε προδότης! Όλοι όσοι χλεύαζαν τόσα χρόνια καλούνται να ανακαλέσουν.

Στην φώτο η ακτινογραφία από το παιδικό ατύχημα.



.

«Διασφαλίζουμε τη δόση»

http://greeksrulez.files.wordpress.com/2010/05/888drugs_1.jpg

«Διασφαλίζουμε τη δόση» δήλωσε σήμερα σχετικά με τον προϋπολογισμό του 2011 ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, φλώρος του πασόκ και ευνούχος της τρόϊκας.

http://www.europarl.europa.eu/multimedia/img/news/cont/20071122PHT13553/pict_20071122PHT13553.jpg

Δεν γνωρίζουμε ακριβώς για τι δόση πρόκειται, αλλά ελπίζουμε να το μάθουμε με το πρώτο βαποράκι του υπουργείου οικονομικών που θα πέσει στα χέρια μας. Πάντως και η απλή αναφορά της λέξης "δόση" από εκπρόσωπο της τρόϊκας και της πράσινης ρεντικολέντζας ενισχύει τις φήμες περί.... "δοσήλογων".

http://artworks.avalonweb.net/excellence/junky.jpg


Ο βραχόκηπος πιστός στην αποστολή του (που δεν είναι άλλη σε αυτό το ποστ από τον ανένδοτο αγώνα κατά του πασοκικοτροϊκικού κατεστημένου του Υπουργείου Οικονομικών και Διασφάλισης Δόσεων) κάνει έκκληση στα παρατηρητικά συναισθήματα των υπαλλήλων του υπουργείου, των συνανθρώπων μας που έχουν κάνει την γκαντεμιά, να βλέπουν τον φλώρο καθημερινά, επάγγελμα:

Βοηθήστε το blog μας για να λάμψει η αλήθεια. Παρατηρήστε προσεκτικά τον υπουργό και αναφέρετε τις διαπιστώσεις σας στην παπακωνσταντινοδιωκτική υπηρεσία του blog.

Σε περίπτωση που δεν γουστάρετε το blog (χλωμό έως καταντίπ χλωμό, μην πω και αδύνατο) μπορείτε με την βοήθεια του παρακάτω βοηθήματος να βγάλετε γιωταχί συμπεράσματα.

ΒΟΗΘΗΜΑ

Έχει ο υπουργός κόκκινα μάτια, διασταλμένες κόρες, ευθυμία, νύστα, επιβράδυνση, νευρικά γέλια, πείνα κτλ, τότε πρόκειται περί φούντας ή χασίς.

Έχει διεσταλμένες κόρες, χασκογελάει, ανεβοκατεβαίνει αδιάκοπα τις σκάλες και δεν λέει να το βουλώσει και τον βλέπετε τις επόμενες ημέρες πεσμένο και αξιολύπητο και για φτύσιμο, τότε πρόκειται για XTC

Αν είναι όπως παραπάνω αλλά είναι τις επόμενες μέρες και πεσμένος, και νευρικός, και οξύθυμος, τότε έχει χτυπήσει ο λεχρίτης αμφιταμίνες.

Αν λέει ανέκδοτα και γελάει σαν μαλάκας, δεν σταματάει δευτερόλεπτο να μιλάει και να κινείται, πάει κάθε τέταρτο για κατούρημα, είναι χλωμός και τσαντήλας, αν βγαίνει και περπατάει στο περβάζι του παράθυρου του δέκατου όροφου, σημειώσατε Κοκαΐνη! Σε περίπτωση που ξεχάσει να περπατήσει στο περβάζι, να του το θυμίσετε! Και αν δεν πέσει κάποτε, φτου φτου φτου.

Αν έχει διασταλμένες κόρες, αλλόκοτες ιδέες πχ να σώσει την χώρα από χρεωκοπία κτλ, αν έχει την εντύπωση ότι τον στηρίζει ο λαός ή άλλες παραισθήσεις, πρόκειται για LSD.

Είναι οι κόρες των ματιών του πολύ μικρές,  τα βλέφαρά του σχεδόν κλειστά, κοιτάει με απλανές βλέμα τα ποσοστά υστέρησης, είναι γενικά παθητικός και ανασαίνει αργά, τότε έχει χτυπήσει ενέσα με ηρωινούλα μάγκες μου!

Αν τον δείτε να είναι εντελώς αφοσιωμένος στα νούμερα, αν διακρίνετε πλήρη συγκέντρωση στις ταμπέλλες και τα ποσοστά, αν σας φανεί ότι έχει την ψευδαίσθηση ότι θα κερδίσει γρήγορα χρήματα, αν δεν έχει τίποτα άλλο στο μυαλό του εκτός από δανεισμό χρημάτων, αν τον δείτε να παίζει συχνά-πυκνά μόνος του το "σας δίνουμε, σας δίνουμε, πακέτο που στηρίζει-μας δίνετε, μας δίνετε, αλλά αυτό μυρίζει", αν έχει προβλήματα ύπνου και μειωμένη συγκέντρωση, ε τότε η εξάρτησή του είναι ο τζόγος.




.