18/6/12

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Να που αποκτήσαμε και...ντόπια τρόϊκα!

http://www.citydata.gr/media/12f25ee6c6753fa4ac312bfce9b45c7d.jpg



Ετοιμάσου, τώρα που ψήφισες, για τα μετρουλάκια των 14 δις παρακαλώ !
Τι είπατε; Απελθέτω απ΄εμού το αγγούριον τούτο;

Είναι πολύ αργά τώρα, ξύπνιε Έλληνα!



ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ: Ένα ελληνικό αριστούργημα. Μέρος β¨: Ρεπετισιόν η NSDAP

http://www.wuala.com/de/api/preview/we%20rule%20wua%20la/PICTURES/stencils/Nazis%20in%20den%20M%C3%BCll!.jpg

Ο βραχόκηπος, αγαθός και άβγαλτος κήπος, είχε κάνει μια πρόβλεψη τις προάλλες, (περισσότερο ευχή ήταν τελικά παρά πρόβλεψη) η οποία διαψεύστηκε πανηγυρικά από τον πανάξιο ελληνικό λαό. 

Λέει ο βράχος, πρωτάρα βλέπετε στις προβλέψεις, ο γίγαντας της ηθικής και τιτάνας της μόρφωσης, αλλά προπάντων συνειδητά πολιτικοποιημένος  Ελληνικός λαός, που τα έχει πάρει με τα χρυσαύγουλα κρανιακώς, ένεκα της αδίκου και  ποταπού πράξεως του μπουγελομπατσομπουνιδιού, που την έπεσε δηλαδή το καθήκι ο Κασίδας στα κορίτσια της Αριστεράς και του Κομμουνισμού και έγινε έξω φρενών ο μασίστας ο Παυλόπουλος και παραλίγο θα τον έκανε κομμάτια -άμα είχε τ΄αρχίδια να σηκωθεί από την καρέκλα του- τoν κουφάλα τον νεοναζί, και παραπήγε η πρόταση και ξέχασα τι ήθελα να πω ρε γαμώτο!

Ναι, λέει που λέτε ο βράχος, ο ένδοξος έλλην πσεφοφόρος θα τιμωρήσει τα χρυσαύγουλα με 1% λιγότερους ψόφους για κάθε μπουκέτο που έχωσε ο ατρόμητος γυναικοκτόνος στην Λιάνα. Τόγραψε κι΄όλας στο μπλογκ του και το διάβασε μιά καλή σουηδέζα και του λέει, λες ρε συ βράχε; Αμέ, λέω, της λέει αυτός, μακάρι του ξαναλέει αυτή, τέτοια όμορφα.

Και βγαίνουνε χτες βράδυ τα ποτελέσματα και αν δεν είχα τέτοια ανθεκτική τρίχα στο κεφάλι, θα καράφλιαζα πριν πραλάβεις να πεις exit poll!

ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟSSΟSSΤΑ Η ΧΡΥSSΗ ΑΥΓΗ
ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΑΟΥΜΑΚΙ!

Μιλάμε για την πιό καταπληκτική πράξη ηρωϊσμού, για εκατό καντάρια μεγαλείο ψυχής και για ίσαμε δυό πενηντάρια τσουβάλια τσαμπουκά του υπερήφανου συνεχιστή των επιταγών των αρχαίων ημών προγόνων, βαρύ κι΄ασήκωτου Νεοέλληνα συμπολίτη μας. Ναι μεν δεν ξαναψήφισαν τα νεοναζίδια κάτι πορωμένες θειάδες μου, που δεν ήντουσαν φασίστριαι, αλλά θέλανε μόνο να διαμαρτυρηθούν με αυτόνανε τον κόσμιο τρόπο για την τραγική έως απολύτως απαράδεκτη κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και άντε να φουλάρεις εσύ το φιατάκι σου και να πλερώσεις μιά περιουσία εκεί που πήγε η βενζίνα, αλλά αι γραμμαί του ναζιστικού στρατού ξαναπυκνώσανε από την εισχώρηση νέων θαυμαστών του θηλεοκοπανισμού εις τας ημετέρας δενάμεις των Ες Ες. Μείον οι θείες μας, συν κάτι σκατί καδρόνια, ένα το μηδέ μηδέν, κρατάμε μισό, απολύουμε τσι κρατούμενοι, σούμα σουμάρουμ με ή χωρίς τον φιπιά, τα ίδια ποσοστάααα η χρυσή αυγήηηη.

Συγνώμη για τις άκαρπες όσο και γραφικές προβλέψεις μου, να με συγχωρέσετε όλοι όσοι παίξατε τα λεφτά σας στην μείωση των ποσοστών του ναζισμού και τα χάσατε, να μη παίζατε, το τυχερό παίχνιο καταστρέφει τα ήθη και τα, έθιμα μαζί και το πορτοφόλι, και ας ντυθούμε από εδώ και μπρος καλά, έρχεται πολικό κρύο στην χώρα και ψόφος του κερατά:

Ο φασισμός δεν είναι πλέον μορφή διαμαρτυρίας στην καταραμένη χώρα μας.

Ο φασισμός είναι ένα κομμάτι από την σάρκα μας, είναι καθημερινότητα και καθεστώς!


Μπράβο σας ρε κοπρίτες κωλοέλληνες!






Τζαλαζίδης: Είμαστε ένας, είμαστε ένας, είμαστε έεεεενααας (κατά το είμαστε δυό, είμαστε τρεις)

http://us.123rf.com/400wm/400/400/Baloncici/Baloncici1009/Baloncici100900076/7844751-traurig-mann-sorgen-ber-haar-verlust-problem.jpg



Συντετριμμένος με την ετυμηγορία του λαού εμφανίστηκε στις κάμερες ο πρόεδρος του ΠΑ.Ε.Κ.Ε. (Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος), Μιλτιάδης Τζαλαζίδης".

Παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες του συμπαθέστατου 83χρονου πολιτευτή να συσπειρώσει τους Ανανεωτικούς Απεξαρτοποιημένους όλων των αποχρώσεων σε ένα ρυάκι, που θα γινότανε με την προσθήκη της αγροτιάς χείμαρρος και με τους φίλους του κινήματος " Τζάμπα Οικόπεδα για όλους", ποτάμι, το οποίο θα θέριευε με την προσχώρηση των Αντιχρεωτικών σε τσουνάμι, το ΠΑ.Ε.Κ.Ε δεν μπόρεσε να πετύχει ακριβώς τους στόχους του και είδε με οδύνη να μειώνεται το ποσοστό του κατά περίπου 12.889.332, 32%!

Η κοινωνία που είχε αγκαλιάσει στις εκλογές της 6ης Μαΐου τόσο θερμά το κίνημα (299 ψήφοι, όλοι δικοί του! Και σχεδόν όλοι επειδή τον...μπερδέψανε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Καμμένου!), αυτή τη φορά προτίμησε πιό χαβαλετζήδικες λύσεις, όπως το Νέο Πασόκ του Κουβέλη, ή την Τζήμερη Δημιουργία του Ξανά.

Σε μία απελπισμένη, όσο και λακωνική δήλωση που έκανε στην τοπική εφημερίδα της Άνω Δαμάστας Φθιώτιδος "Η φωνή της Γαλάρας" ο ιδρυτής, πρόεδρος, κεντρική επιτροπή και συνέδριο του κόμματος, ο συμπαθής κύριος Τζαλαλίδης ανέφερε τα εξής: 

Η τρομοκρατία που μας κάνανε οι Ευρωπαίοι με το δίλημμα "Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος" ή Ευρώ, έπιασε τόπο και τελικά δεν με ψήφισε ούτε η μάνα μου!

Απίστευτο και όμως ανεξαρτητοανανεωτικοαριστεροανανεωτικοδεξιοανανεωτικό (κτλ: Το κόμμα που ήταν μοιραίο να συμπιεστεί περισσότερο από όλα τα άλλα κόμματα από τον νέο δικομματισμό (που κατά τον Χοντροβενιζέλο είναι μάπα δικομματισμός, ενώ ο παλιός δικομματισμός στον οποίο συμμετείχε το ΠΑΣΟΚ ήτανε και γαμώ τους δικομματισμούς) δεν μπόρεσε να συσπειρώσει περισσότερη κοινωνία, εκτός αυτής που ήταν ήδη συσπειρωμένη: Αυτόν τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος! Μία ψήφος δηλαδή! Ένα ελπιδοφόρο μήνυμα έδωσε πάντως το εκλογικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τον συμπαθή Μιλτιάδη: Ο κίνδυνος διάσπασης είναι σχεδόν ανύπαρκτος.


 



ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΝΗ 2012: Θρίαμβος!

http://www.erding-downtown.de/sites/c85435-0083.avandosport.de/files/images/sieg.gif


 Θρίαμβος: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ξανακυβερνούν την χώρα! Ακόμα μεγαλύτερος θρίαμβος: Σιγοντάρει και ο Φωτάκης-Τσε-Κουβέλης! Και γαμώ τους θριάμβους: Η Χ.Α το ίδιο ισχυρή στη βουλή! Καραθρίαμβος: Το ΚΚΕ κατάφερε να μπει στη βουλή! 

ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ. ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ. Ένα ελληνικό αριστούργημα. Πρώτο μέρος: Αποχή

http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/3e5b1609e83fae53d20553b62898a379_XL.jpg


Στου γυαλού τα βοτσαλάκια, κάθονται δυό καβουράκια;

Μακάρι να ήταν έτσι! Ούτε καβουράκια, ούτε δύο! Γεμάτες από χιλιάδες ιδιώτες οι παραλίες της ξεφτυλισμένης χώρας που ζούμε, την ώρα που παιζόταν ίσως το τελευταίο μέρος του μεγαλύτερου δράματος που βίωσε ο τόπος μετά τον παγκόσμιο πόλεμο.

Στα 38% η αποχή στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές, ένα νέο ρεκόρ ανωριμότητας, αδιαφορίας και σταρχιδισμού του ηρωϊκού ελληνικού λαού! Τέσσερεις στους εκατό συμπατριώτες μας προτίμησαν να καβουρδιστούν στις παραλίες της επικράτειας από τον ήλιο του Ιούνη, παρά να τρέχουν σαν μαλάκες και να χάνουν τίποτα πολυτιμότατα δεκάλεπτα από την βαρεμένη ζωή τους, για να πετάξουν ένα χαρτάκι σε μιά σχισμή.

Ετεροδημότες που δεν είχαν λεφτά για να μετακινηθούν; Σίγουρα! 

Αδιάφοροι πολίτες που δεν προσήλθαν στην κάλπη επειδή δεν ίσχυε ο σταυρός προτίμησης; Φυσικά σίγουρα!

Βολεμένοι σε μιά τρύπα του Δημοσίου που "δεν έχουν ανάγκη"; Καρασίγουρα!

Ιδεολόγοι του "δεν ψηφίζω-δεν ψηφίζω" που αποφάσισαν να απολαύσουν κάτω από κάποιο πευκάκι την ξεγνοιασιά της κοσμοθεωρία τους; Ματαξανασίγουρα!

Σιχτιρισμένοι επιστήμονες του φωτεινού κλάδου της επιστήμης ονόματι "δεν πάνε να γαμηθούνε; Όλοι τους ίδιοι είναι"; Σιγουρότατα συν ένα like στο Facebook! 

Μπα, ούτε δύο, ούτε καβουράκια: Σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια ιδιώτες βγήκανε από τα σπίτια και τα εξωχικά τους, για να την αράξουνε κάτω από μιάν ομπρέλα στα βοτσαλάκια, μη τους κάψει ο ήλιος και χάσει η Βενετιά βελόνι, την στιγμή που καίει την ξεσκισμένη  ελληνική κοινωνία ο Λίβας της υπέρτατης οικονομικοπολιτικής καταστροφής.

Πόσο μεγάλο είναι το μερίδιο της κοινωνίας μας στην κατάντια μας; Μηδαμινό, σχεδόν μηδενικό! Σε τούτη εδώ τη χώρα δεν φταίει ποτέ ο εαυτούλης μας, σε εμάς εδώ φταίνε πάντα οι άλλοι!

Ιδιώτες -το γνωστό IDIOTS- κατά τους αρχαίους Αθηναίους οι πολίτες που δεν συμμετείχαν στα κοινά.

Ηλίθιοι!





Σοφή η απόφαση του λαού!


http://bymyink.files.wordpress.com/2011/06/the-end1.jpg



Νέα Δημοκρατία 29,80%, +11,0%...
Χρυσή Αυγή 6,91%, στα ίδια ποσοστά...
ΚΚΕ 4,51%, -4,03%...
Αποχή 39,0%, +4,1%...
Στο τιμόνι της χώρας τα καδρόνια που την κατάστρεψαν...



O αφανής Μαλάκας τα κατάφερε πάλι!

Ζήτω ο λαός!






































Αντί δακρύων και στεφάνων ένα ζευγάρι φάσκελα στη μάπα σας ξεφτύλες!