11/3/11

Πάγκαλος κατά Moody΄s!

 http://img.protothema.gr/F5B441E8EC755E53D2F27D6F95C11A2A.jpg

Βρήκε τον τρόπο να τα "ξεφάγαμε μαζί" ο Θόδωρος, σωθήκαμε! Αφού τα έχωσε πρώτα στους οίκους ανοχής και αξιολόγησης, κουφάλες, μπήξες δήξες, γνωστοί-άγνωστοι, απεργοί πείνας εκβιαστές, υποκινούμενοι από τον ΣΥΝ, κοπρίτες, γνωστοποίησε την πατέντα που ανακάλυψε σε ένα ολιγόλεπτο διάλειμμα κάπου μεταξύ των 22 κύριων γευμάτων της ημέρας:

 «Αν θέλετε να τους τρίψουμε τα μούτρα ένας τρόπος υπάρχει. Να αυξήσουμε τα έσοδα και ο καθένας να καταβάλλει τους φόρους που οφείλει κάθε πολίτης να καταβάλει. Αν αυτό γίνει, ούτε τη Moody’s θα έχουμε ανάγκη, ούτε κανένα»

Η έκφραση σαν τα μούτρα του φυσικά, το περιεχόμενο φτύσιμο στο πρόσωπο κάθε πολίτη που τα μετράει και τα ξαναμετράει αλλά δεν φτάνουνε: Πλήρωνε κι΄ας μην έχεις, κορόϊδο Έλληνα, και δεν μας κουνάει κανείς.


Στην φωτο: Πάγκαλος προς τον Μπάμπη του κυλικείου της Βουλής: Όνειρο οι κουραμπιέδες απ΄το χωριό σου, Μπάμπη! Δώσε ρε κανένα ακόμα!

Η Πορτογαλία, η μελαγχολία, το fado....

http://p4.focus.de/img/gen/v/I/HBvI2WHb_Pxgen_r_1100xA.JPG

Έπεσε η Ελλάδα, έπεσε η Ιρλανδία και όπως όλα δείχνουν σε λίγο είναι η σειρά του πορτογαλικού λαού να χάσει το χαμόγελό του, την ζωή και το μέλλον του! Η ακρίδα που ρημάζει μια μετά την άλλη τις ευρωπαϊκές κοινωνίες δεν χορταίνει ποτέ! Λιτότητα στην λιτότητα, περικοπή στην περικοπή, βαρύς ο σταυρός που καλείται να σηκώσει ο πορτογάλος πολίτης για να περνάνε καλά οι βδέλες και τα παράσιτα.

Και φυσικά αφάνταστες πιέσεις για να πέσουν στα τέσσερα του μηχανισμού αρπάχτρας!
Μελαγχολικό fado το παγωμένο χαμόγελο ενός ακόμα λαού που πέφτει θύμα του νεοφιλελεύθερου καρκινώματος της Αγίας Αγοράς.


Για την Πορτογαλία ισχύουν τα ίδια όπως για την Ελλάδα: Δεν έχει θέση ο οίκτος όταν οι λαοί σκύβουν το κεφάλι και παραδίδονται άνευ όρων! Ή σηκώνεσαι και πολεμάς, ή είσαι άξιος της τύχης σου! Ας ελπίσουμε ότι οι Πορτογάλοι θα πολεμήσουν, να κάνει τσαφ η κουφάλα η σπίθα, να ανάψει στην Ευρώπη φωτιά. 
 
Και αν πολεμήσουν, θα πολεμήσουν σαν Πορτογάλλοι! Όχι σαν ήρωες, γιατί έτσι ξέρουν να "πολεμάνε" μόνο οι...έλληνες...
 
Πάμε μαζί για λίγη μελαγχολία..


Μάχη θέλατε; Ε, φάτε την τότε!

 http://www.selbstjustiz.com/wp-content/uploads/2010/05/angela_merkel.jpg


Λύγισε από την αφάνταστη πίεση του...Πάγκαλου (ε δεν θάχει κοτζάμου παχύδερμο;) η Αγγελικούλα και ενέδωσε τελικά! Αρχικά είχε προγραμματιστεί πίεση από τον Παπανδρέου, αλλά ο άνθρωπος δεν είναι ικανός να ξύσει μονάχος του τον αφαλό του, πως να πιέσει; Δεν είναι ελληνίδα η Αγγελική να της χώσει Θα, δεν μασάει.

Τελικά την είχανε από δω, την είχανε από κει, της ρίξανε και κάτι σοσιαλιστικά, ξέρετε τώρα, "όλοι μαζί, να αλλάξουμε, να πάμε μπροστά, καμαρώτε την σακούλα", τι να κάνει η γερμανίδα νεοφιλελεύθερη ταλιμπανού του κερατά, έμεινε....αμετακίνητη!

Δηλαδή όχι μόνο αμετακίνητη, αλλά τον κατάπιε τον πρωθυπουργό τον σουλιμέ με την μία και έκανε μετά γαργάρα όλη την σοσιαλιστική του διεθνή, εκτός Μπεν Αλί, τον σβήσανε από την λίστα.

Να σας επιμηκύνω ρε λελέδες παπατζήδες, να μη λέτε ότι είμαι μπαγάσα και άδικη γυνή. Να σας επιμηκύνω, να σας κάνω Extension, μη μου ρέψετε! Αλλά τζάμπα δεν επιμηκύνεις ούτε μαλλί ούτε ....... (δεν το λέμε να παρακαλάτε. Πάντως έχει ομοιοκαταληξία), άρα μια μου και μια σας! Σας επιμηκύνω να τραβιέστε εκατό χρόνια, αλλά ξεπουλάτε την Δημόσια Περιουσία μάγκες! Και μη πάτε να μου κάνετε τώρα την παρθένα, την ξεπούλα την πήρατε με το μητρικό το γάλα, αλλού αυτά!

Το ίδια αγγούρι σωτηρίας προτείνει και για την Ιρλανδία η σιδηρά κυρία της ΕΕ. Επιμύκηνση έως τον αιώνα τον άπαντα, να χρωστάτε μέχρι να σβήσει ο ήλιος, αλλά ΕΝΙΑΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ επιχειρήσεων παρακαλώ! Δεν είμαστε μαλάκες να σας αφήσουμε να τραβάτε τον πάσα έναν επενδυτή λόγω επειδής ένεκα διότι έχετε την πιο χαμηλή φορολόγηση! Τον θέλουμε κι΄εμείς τον επενδυτή σας!


Τι πίεση ρε κόπανοι; Ποιός να πιέσει ποιόν; Τα τσουτσέκια της πασόκας και η ολίγη από το τίποτα της Ιρλανδίας την παντοδύναμη Γαλλογερμαναρία; Τι μάχη να δώσετε ρε ακάλυπτοι, ξεβράκωτοι και υποβιβασμένοι πασόκοι με τους παγκόσμιους πρωταθλητές;

Θα μας φάνε για ορντέβρ πριν προλάβουμε να πούμε τρεις φορές ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ1

Και απ΄ ότι βλέπω δυστυχώς, αυτός ο λαός δεν έχει @@ να το πει ούτε μια φορά....





Ποδόσφαιρο στο πλευρό του "σοσιαλισμού"

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj8V5FjHWR81tEvekhMwoR8q3zlZK8TVpAquHyFU8N0sbT7DydevRVpPCMDLdSbQ2FDSURQXonMWY3D7vXSqu7a1xATm16kUm3th4xDKi6kfkk9PS1H4IZQmzPnnawW6bUnYPT2z5H0tTk/s400/%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%93%CE%9A%CE%91.jpg

Μπάλλα-Εξουσία-Συμμαχία, θα μπορούσε να ήταν το νέο σύνθημα της "παράγκας" ποδοσφαίρου με την παράγκα του σοσιαλισμού, παράφορη, εξουθενωτική αγάπη! Εγώ κουράστηκα ήδη σε βαθμό αναγούλας...

Να κάτι αγαπούλες με τον στόκο τον Μαρινάκη πριν κάτι μέρες, μην πάθει τίποτα ο πάγκαλος του Ολυμπιακού και χάσει η χουλιγκανιά βελόνι.

Να κάτι "συγκινητικά" διακοσοχίλιαρα του Μελισσανίδη για την ενίσχυση των οικογενειών των αστυνομικών που έχασαν την ζωή τους στον Ρέντη.

Να κάτι "βοήθα πρόεδρε, να καθαρίσει η κόπρος του Αυγεία" της επίσημης ΑΕΚ στον πεντακάθαρο βλέπετε πρωθυπουργό, που δεν έμαθε άλλη δουλειά από τον πατέρα του εκτός της καθαριότητας, του σφουγγαρίσματος και της απολύμανσης.

Να και ο μούσιας ο Πατέρας σήμερα στο γυαλί, με μια δωρεά υπέρ της μοτοσυκλέτας του Διατζή που έχει μείνει από καρμπυρατέρ και πως να πατήσει ο άνθρωπος έτσι πεζός όπως είναι διαδηλωτή στο Σύνταγμα; Διακόσια χιλιάρικα σκάει ο πρασινάνθρωπος στους καταστολείς πρασινοχαφιέδες υπέρ της ενίσχυσης της καταβρεχτικής ικανότητας της Αύρας στην Κερατέα και για να πάρουνε στα ΜΑΤάκια κάνα αλεξίσφαιρο της προκοπής και όχι κινέζικο μαϊμού από τον Γκανέζο στην παραλία.

Δύσκολες εποχές για τα λαμόγια ένθεν και ένθεν, αλληλεγγύη, φρέσκια αγαπούλα, κατάφρεσκη, να πως μεταφράζεται το διακοσοχίλιαρο σε "προστασία"...