10/2/12

Διασπάται ο λα.ο.ς;

http://politesstoproskinio.files.wordpress.com/2011/11/cebcceb1cf85cf81cebfceb3ceb9ceb1cebbcebfcf85cf81cebfcf831.jpg

Ο κόσμος στηρίζει πάντως τον συναγερμό

Πάει φουλ για διάσπαση ο λα.ο.ς! Πριν κάνουν την παπαριά και μπουν στην κυβέρνηση της τρόϊκας, οι πωλήσεις βιβλίων στις γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές έσπαγαν όλα τα ρεκόρ. Μπορεί να ήταν συνέχεια βραχνιασμένος ο Άδωνις, αλλά ο τζίρος ήταν γαμάτος και κύλαγε ο παράς. Με το μπέκα μέσα όμως άλλαξαν όλα! Φώναζε ο κόσμος, "πούσαστε ρε, δεν πουλάει κανένας πιά σε τούτο το βιβλιοπωλείο;" Ή τους τάχωνε χοντρά λόγω μέτρων και λοιπών στάσεων πηδήματος, "κουφάλες εθνίκια-είσαστε καθήκια".

Πέφτανε τα ποσοστά, φώναζε το βαθύ λα.ο.ς, ωχ πάμε κατά διαόλου λέει ο Καρατζαφύρερ, πάμε παιδιά γιατί βλέπω να μας πηγαίνουν καροτσάκι σε λίγο. Και μπορεί μεν να τα συμφωνήσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα μέτρα, αλλά εμείς δεν τα ψηφίζουμε σήμερα, μαγκιά μας!

Τ΄ακούνε οι Βορίδης-Γεωργιάδης και τους σηκώνεται η τρίχα: Αρχηγέ πες ότι θες, εμείς παραιτούμαστε, αλλά τα μέτρα θα τα ψηφίσουμε!

Ρε έτσι, ρε γιουβέτσι, ρε μη τα ψηφάτε γιατί θα σας πάρει και θα σας σηκώσει, όχι θα τα ψηφίσουμε δαγκωτά να σκάσεις, ρε άει πνιγείτε, ρε άει πνίξου εσύ, της μάνας σου, της δικιά σου, τέτοια ωραία.

Κάτι για διαγραφή άρχισε να κυκλοφορεί στα μήντια, κάτι για την ίδρυση φράξιας, λα.ο.ς-εσωτερικού λένε, και να φωνάζει και να ωρύεται ο φύρερ, "ένα είναι το λα.ο.ς".

Άντε να δούμε!

Έφυγε ο στόκ.ο.ς από την κυβέρνηση! Στα τσακίδια!

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20120210/low/newego_LARGE_t_1101_54029081.JPG

Βαρύ χτύπημα στο θέμα της σωτηρίας της πατρίς και πολύ βαριά δεκαπέντε -τουλάχιστον-τσουβάλια κάρβουνο η αποχώρηση των τεσσάρων υπουργών του στόκ.ο.ς από την κυβέρνηση της τρόϊκας!

Θέλανε τα παιδιά να μείνουνε, μιά χαρά ταίριαζαν οι υπουργικές καρέκλες στους κώλους τους, αλλά είχε άλλη γνώμη ο φύρερ, και δεν πάει να κάνει ο κάθε γκεσταπίτης ότι του καπνίσει. Κατήφεια πάντως, πολύ κλάμα, ιδίως ο Άδωνις, σκιά του εαυτού του, ούτε πέντε Mein Kampf μπόρεσε να πουλήσει από το πρωί, τέτοια χάλια...

Τι έγινε και την κάνανε πλαγίως οι ελληνάρες; Τι να γίνει, διαβάσανε τις δημοσκοπήσεις και τους έφυγε η πυτιρίδα! Ρε σεις, τους λέει ο Καρατζαφέρης, μας βλέπω να μας δέρνουν όλοι και μάλιστα με βάρδιες! Αφήστε λοιπόν τα κωλοϋπουργεία, να ανασυνταχτούμε και να σώσουμε τον φασισμό. Λυπάμαι φυσικά, ιδιαίτερα για τον Άδωνι που τράβαγε τρομερό κουπί στο υπουργείο Ναυτιλίας, αλλά τι να κάνουμε;

Το χτύπημα ήταν μεγάλο για τον εγκάθετο πρωθυπουργό της Βρυξέλλας, τον ξεσκισμένο δοτό τραπεζοπράκτορα Λουκά Παπαδήμιο. Τι θα κάνουμε χωρίς του λαοτικούς, αχ και τι ευγενέστατο παιδί ο κύριος Βορίδης, μεγάλο πλήγμα και η απώλεια του κύριου Γεωργιάδη, όσο μπόϊ του λείπει, τόση υστερία, και άντε τώρα να πείσεις για συμμετοχή την χρυσή αυγή, που βαράει μετανάστες κάθε μέρα στην Αθήνα και δεν προλαβαίνει...

Μας παράτησε η Μαριλίζα! Θα το αντέξουμε;

http://s.enet.gr/resources/2011-11/3eno-thumb-large.jpg


Τα όργανα ξεκίνησαν!

Παραιτήθηκε το τσόκαρο της τρόϊκας, αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπαππανικοδημητροπαπαροπούλου. Δεν άντεξε την κακία της τρόϊκας λέει η φεγγαροπρόσωπη, της πιάστηκε η μέση να βλέπει τον λαό να σκύβει το κεφάλι και προκειμένου να της πέσει η μήτρα από συντριβή για την κατάντια των ανέργων, πήρε το τσαντάκι της και πάει να φάει τα έτοιμα.

Στα τσακίδια Μαριλίζα, και αν δεις ότι άρχισε το παλούκωμα, τράβα νουμεράκι και περίμενε στην σειρά...