13/4/12

Μην πυροβολάτε παρακαλώ την κυρία Λαγκάρντ!

http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/c1f0ca3388b04f7359c8e50b891ca010_XL.jpg?t=943912800



Πολύ τσατίλα τα αντιμνημονιακά μήντια/μπλογκ/κόμματα, η Αριστερά και το ΚΚΕ (τώρα που το έγραψα...σωστά με βλέπω μέχρι και ΓΓ του κόμματος :-) με τις τελευταίες δηλώσεις της κυρίας Λαγκάρντ του ΔΝΤ! Σα δε ντρέπεται κοτζάμου φερέφωνο των δανειστών, και φτου της τής ανέραστης αντικαταστάτριας του πηδήχτουλα Στρως Καν, τα πιό ήπια σχόλια που ακούσαμε ή διαβάσαμε και τα άλλα τα βαρβάτα, κουφ@λα και σκρόφ@ και μωρή μ@λ@κισμένη άμα σε πιάσω θα σου μπιιιιιπ το μπιιιιπ κτλ δεν τα βάζουμε λόγω απόλυτου σεβασμού των εθίμων, ηθών και παραδόσεων (εκτός της παράδοσης στην τρόϊκα) του ελληνικού (και κανενός άλλου) λαού.

Μα τι έκανε η αντιπρόσωπος των απανταχού τσιμπουριών ρε παιδιά; Τι είπε που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα; Ποιόν έθιξε; Για σοβαρευτείτε σας παρακαλώ!

Πρέπει να αναγνωριστεί το μεγάλο κουράγιο και θάρρος του Ελληνικού λαού, είπε, και γαμώ την γενναιότητα των Ελλήνων δημόσιων υπαλλήλων, την γενναιότητα των εργαζόμενων, του λαού γενικά, είπε, που της δώσανε της γενναιότητας να καταλάβει πληρώνοντας (με το χαμόγελο στα χείλη και εντελώς οικειοθελώς) τσι φόροι τους, είπε, και που δέχονται (ναι δέχονται, είπε, μα τα κάλαντα αν δε πιστεύετε!) τη θυσία στα μιστά και στις ανασυντάξεις, είπε, και μιά χαρά άθρωπος ο κύργιος Λούκας-παλούκας-Παπαδέμος (όλοι οι ευρωπαίοι έτσι τον λένε τον Παπαδήμιο), είπε, και να κάνει η ξεφτύλα των νουδοπασόκ νάτο-cia-συνεργασία μετά τις εκλογές, που κάνει καλό στους δανειστές.

(Όλως παραδόξως σβήστηκε από το πραχτικό η ιπτάμενη λεξούλα "ξεφτύλες" και ας όψεται η ρουφιάνα λογοκρισία)

Ε τι είπε η γυναίκα;

Τι να έλεγε δηλαδή στις κάμερες;

....Πρέπει να αναγνωριστεί σαν ελαφρυντικό ο φόβος και τρόμος που προκαλεί σύγκρυο στον χέστη ελληνικό λαό, και ιδίως η τάση των δημοσίων υπαλλήλων να λερώνουν με την παραμικρή ευκοίλια την ήδη χεσμένη κομματοσκυλικοπρασινοφρουρική ποδιά τους και να δικαιωθεί επιτέλους το τσιριπιτί που πιάνει τους προσκυνημένους εκ των εργαζόμενων (που υπάρχουν όλως παραδόξως ακόμα) στο άκουσμα της λέξης "χρεωκοπία" (πωπω, δεν θάχουμε καύσιμα, φάρμακα, τρόφιμα, τετράδια, ναι τετράδια γιατί βιβλία δεν έχουμε ήδη και άλλα φρικιαστικά τέτοια), και να μη ξεχάσουμε την ηλιθιότητα όλων αυτών των καραμαλάκηδων, που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, αλλά σκάνε το χαράτσι προσερχόμενοι στα ταμεία μας στα τέσσερα, οι καραμαλάκες....

Μιά χαρά τα είπε η μπρούτζινη κυρία του ΔΝΤ, μην σκίζετε τα καλσόν σας άνευ λόγου κύριοι και κύριοι. (Οι κυρίες μπορούν να τα σκίσουνε ελεύθερα, ιδίως αι επέροχαι καλλοναί, αλλά δημόσια παρακαλώ).

Συμπέρασμα: Όταν επαινεί ο βιαστής το θύμα του, δεν αποκλείεται να του έκανε το τελευταίο κατά την ώρα του εγκλήματος...κουνήματα.

Καλές γιορτές παρακαλώ...