22/10/11

Η "η αντιεξουσιαστική Αριστερά" που αποδείχτηκε τελικά...καρνάβαλος

http://www.fischer-oberschwaben.de/Winter/janus.jpg

Εὐσέβειας τοῖς τρόποις καλλωπιζόμενος,
ἀθλητικῆς ἀγλαΐας ὤφθης σοφὲ κοινωνός,
πρὸς ἀγῶνας ἀνδρικοὺς παραταξάμενος
ὅθεν ὡς λύχνος φωταυγής,
τῶν θαυμάτων τὰς βολάς,
ἐκλάμπεις τῇ οἰκουμένῃ,
Ἀρτέμιε Ἀθλοφόρε,
πρὸς σωτηρίαν τῶν ψυχῶν ἡμῶν

Τι ζόρι που τραβάνε μερικές φορές και οι Άγιοι! Να πχ ο φουκαράς ο Άη Αρτέμιος, του οποίου απολυτίκιο μπορείτε να σιγοψάλλετε ευλαβικά ακολουθώντας το παραπάνω αυθεντικό copy paste του βραχόκηπου. Προσοχή στην Αγλαΐα, αν και δείχνει πολύ σπορτίφ τύπος.

Το ζόρι του ιδιαίτερα συμπαθή Αγίου Αρτέμιου, βοήθειά μας, είναι ότι ανέλαβε posthum το βαρύ έργο του Προστάτη της Αστυνομίας! Σαν να μην έφτανε που έχασε ο άγιος άνθρωπος το κεφάλι του γιατί τάχωσε στον Ιουλιανό τον Παραβάτη, του φορτώσανε μετά θάνατον και τον βράχαρο του Σίσυφου, να προστατεύει τα ΜΑΤ και τα ΔΙΑΣ, δεν ξέρω, ίσως και τα μηχανάκια τους. Και ενώ του Σίσυφου ο κώλος τα γύρευε, γιατί ήτανε ρουφιάνος και πήγε και ξέρασε στον κυρ Ασωπό, ότι ο Δίας έβαλε χέρι στην κορούλα του την Αίγινα, που κι αυτηνής τα ήθελε ο πισινός της, και ας καθήσει τώρα να κάνει το φυστίκι της αρκούδας ως νησί του κερατά, ο απαυτός του Άη Αρτέμη ήντουνε ντιπ καταντίπ αθώος!

Αδικία και μάλιστα μεγάλη για τον Άγιο, αλλά αφού τον βάλανε να τους προστατεύει, τι να κάνει πεθαμένος άγιος άνθρωπος; Πάντως αν ζμπρώχνει το υπουργείο προστασίας του χαχαχαχα, ναι του πολίτη, χαχαχαχα, κάνα ζόρι και γουστάρει αλλαγή προστατευτικού προσωπικού, θα τους πρότεινα τον κύριο Ιανό, καλός κύριος, που απεικονίζεται στην φωτογραφία. Παλιά καραβάνα ο Θεός, έκανε να σκεφτείτε σεφτέ αγιότητας με τους Ετρούσκους πριν πάρει μεταγραφή στην Ρώμη. Το μεγαλύτερο προσόν του είναι όμως αναμφισβήτητα το διπλό κεφάλι, το διπλό πρόσωπο.

Δεν υπάρχει Θεός ή Άγιος με καλύτερο...βιογραφικό για την θεσούλα του προστάτη της ελληνικής μπατσαρίας! Διπλό πρόσωπο, όπως λέμε βγάζουμε στην Σανταρόζα την στολή της αστυνομίας και φοράμε την στολή των κουκουλοφόρων! Όμορφα και άγια πράγματα δηλαδή! Και μετά να δεις τι...προστασία σου παρέχει το μασκαριλίκι αδερφάκι μου! Την κάνεις με καδρόνι και λοστό και μολότωφ και μιά Πεντέλη ολόκληρη μάρμαρο και πέτρα στα παιδάκια του ΠΑΜΕ, που είναι πιασμένα χέρι χέρι παρακάτω και περικυκλώνουν συμβολικά την πολυνομοσχεδιακή πασόκα συν το σούργελο την Έλσα, και σου λέει με θαυμασμό ο κάθε αγαθός που ρουφάει αμάσητα τα τούβλα που αμολάει η Τρέμη στο mega: Ρε για δες κάτι κουκουλωμένα μπατσόπουλα, φτυστά ο Πιέρ Ζοζέφ Προυντόν ρε σεις τς τς τς.

Η Αλέκα Παπαρήγα που τους έβγαλε χθες τις άπλυτες κουκούλες στην φόρα, δεν έκανε πάντως πρόταση στον Παπουτσή να υιοθετήσουν τον Ιανό ως προστάτη της ΕΛ.ΑΣ.

Απαράδεκτη! Ε τι, γιατί να μη του πει, τέτοιοι προστάτες σας ταιριάζουνε ρε ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ!