27/6/13

Μετρημένες οι μέρες της μούργας




Το κάστρο έχει πέσει προ πολλού. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Μπορεί να μην το έχουμε ακόμα συνειδητοποιήσει, μπορεί να έχουμε χάσει μέσα στον χαλασμό και τα συντρίμια τον προσανατολισμό μας και να είμαστε απασχολημένοι με την επούλωση των πληγών μας, αλλά στο αντίπαλο στρατόπεδο ηχούν ήδη οι σάλπιγγες της υποχώρησης. Της άτακτης υποχώρησης. Οι μέρες τους είναι μετρημένες.

Ο συνασπισμός των υπολειμμάτων των κομμάτων της καταστροφής μπορεί να διαθέτει μιά μικρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία και να ελέγχει ένα μέρος της κοινής γνώμης μέσω των ΜΜΕ της διαπλοκής, αλλά οι μέρες τους είναι μετρημένες.

Οι φυλλάδες και τα κανάλια της διαπλοκής επιδίδονται σε μιά τελευταία απέλπιδα όσο και λυσσαλέα προσπάθεια διαστρεύλωσης της αλήθειας και στήριξης του βόθρου, αλλά παρόλα αυτά, οι μέρες του καθεστώτος που συμβολίζουν τα κόμματα της συγκυβέρνησης είναι μετρημένες.

Η συμπόρευση της Δεξιάς του Βενιζέλου με την Ακροδεξιά του Σαμαρά είναι το κύκνειο άσμα του δικομματισμού. Το σημερινό αποδεκατισμένο και παρηκμασμένο  ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και τα θλιβερά ακροδεξιά απομεινάρια της πάλαι ποτέ κραταιάς ΝΔ του Σαμαρά δεν εμπνέουν πιά ούτε φόβο, ούτε δέος. Οι τελευταίες θλιβερές εφεδρείες του παλιού παντοδύναμου πολιτικού γίγαντα είναι, και οι μέρες τους είναι μετρημένες.

Το πολιτικό όχημα που μετέφερε τους Ύστατους της κοινωνίας μας από τον Παράδεισο της Μεταπολίτευσης στα Τάρταρα της μνημονιακής Κόλασης, κλάταρε. Οι γελοίες δεξιές ρεζέρβες τύπου Άδωνι Γεωργιάδη δεν ξεγελούν κανένα: Χοροπηδάει προς τον όλεθρο το όχημα της συγκυβέρνησης, το όμορφο και άνετο ταξιδάκι αναψυχής έφτασε στο τέλος του.

Ούτε Τιτάνες, ούτε Ημίθεοι, ούτε καν απλά Δυνατοί βρίσκονται πλέον απέναντι από την κοινωνία μας. Ούτε καν Καραμανλήδες και Παπανδρέοι! Ο λαός είναι αντιμέτωπος μόνο με τον φόβο του. Απέναντί του μόνο θλιβερές σκιές, ζωντανοί νεκροί, ότι απόμεινε από την πρώην πανίσχυρη συμμορία: Κατακάθια!




                                                                                                                                                                               

Περί συμμετοχής σε κυβερνήσεις Αριστεράς και άλλα χρήσιμα κουΐζ



Πιάνεις τρεις αρουραίους στην κουζίνα σου; Τι κάνεις; Με ή χωρίς ερωτηματικό

Αφήνουμε τα ιδεολογικά τραπεζομάντηλα και πιάνουμε το τραπέζι. Με άλλα λόγια, διευρύνουμε γιά μία και μοναδική φορά την "γνώριμή" μας "ειδική" λογική και μάλιστα με τέτοιο τρόπο, που να προσεγγίζει λιγουλάκι αυτό που οι κοινοί θνητοί ονομάζουν "κοινή λογική". Γιατί το κάνουμε; Έτσι, για να...αρτηθούμε επιτέλους με αυτό που είναι δήθεν η μητέρα όλων των κακών: Η άλλη γνώμη. Άλλοι κίνδυνοι εκτός του συνήθη ύποπτου "οπορτουνισμού¨, δεν ενεδρεύουν. Πάμε και θα δείτε, ότι δεν θα πάθει κανένας μας τίποτα.

Ερώτηση: Πότε πρέπει να νοιώσει ένας κακοποιός την τσιμπίδα της Δικαιοσύνης; Οποιοσδήποτε κακοποιός, από τον Δράκο του Σέϊχ Σου μέχρι εκείνο το κάθαρμα που γρατζούνησε με το αμάξι του την Μπε Εμ Βε μας λίγο στο φτερό.

Απαντήσεις;

α) Ποτέ. Γιατί να ξοδεύει η Πολιτεία τζάμπα χρήμα και ενέργεια, αφού θα πεθάνουν κάποτε  έτσι κι΄αλλιώς οι κουφάλες;

β) Σε ένα έως Χ τέρμινα. Όποτε μας κάτσει και έχουμε καιρό δηλαδή. Μπορούμε να στήσουμε λαχειοφόρο αγορά ή Μπίνγκο με τις δίκες, να τραβάμε κλήρο δηλαδή και όποιος πέσει, δικάζεται.

γ) Όταν έρθει επιτέλους η Λαϊκή Εξουσία και βγούμε από Ευρωπαϊκή Ένωση και ΝΑΤΟ. Κάθε προσπάθεια πριν, είναι μόνο διαχείρηση της Δικαιοσύνης.

δ) Όταν μας συμφέρει. Πχ, όταν λέει ο νόμος "ου βλαστημήσεις ρε κόπανε" και εσύ στολίσεις τον γείτωνα επειδή έβαλε στην μία το βράδυ και άκουγε Νταλάρα, να σε τραβολογάνε στις Γάδες και στις Αγροτικές; Μη λέμε τώρα ότι θέμε. Είναι μία μετά τα μεσάνυχτα και είσαι στο τσακίρ κέφι κύριε πολίτα; Βάλε Μητροπάνο!

ε) Ατάκα κι΄επιτόπου.

ζ) Μετά θάνατον. Σε περίπτωση αθώωσης, στήνουμε του αθώου άγαλμα. Σε περίπτωση καταδικαστικής απόφασης, δεν του στήνουμε.

η) Όσο ζει ο κατηγορούμενος. Ο τελευταίος δεσμεύεται μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του να μείνει εν ζωή.  Πεθαίνει πριν, τυχαία ή κατόπιν δόλου του ιδίου, θα έχει τραβήγματα με τον νόμο ο πούστης!

θ) Μέσα σε ένα λογικό χρονικό διάστημα, από μία ώρα έως έναν χρόνο, ανάλογα με την περίπτωση. Δεν θα πας δηλαδή στην Σιωπή των Αμνών μετά από δύο χρόνια για να ζητήσεις την βοήθεια του κυρίου Hannibal Lecter για να πιάσεις τον μακελάρη Μπάφαλο Μπιλ, αλλά αμέσως όσο είναι φρέσκια η Clarice Starling. Ούτε θα κάνεις μπλόκο με ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, Αύρες και ελικόπτερα σε ολόκληρο το Μαρούσι επειδή είπε ο περιπτεράς στην Μελισσίων σε δύο πιτσιρικάδες "το σταυρό σας κωλόπαιδα, αφήστε την τσόντα κάτω".

ι) Όταν αποφασίσει η Δικαιοσύνη. Έχουμε απόλυτη όσο και τυφλή εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, ιδιαίτερα στις Προανακριτικές και τις Εξεταστικές Επιτροπές της Βουλής, θα κάνουν σίγουρα το καθήκον τους.

Έχουμε απόλυτη όσο και τυφλή εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, ιδιαίτερα στις Προανακριτικές και τις Εξεταστικές Επιτροπές της Βουλής, θα κάνουν σίγουρα το καθήκον τους.

Έχουμε απόλυτη όσο και τυφλή εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, ιδιαίτερα στις Προανακριτικές και τις Εξεταστικές Επιτροπές της Βουλής, θα κάνουν σίγουρα το καθήκον τους.

(Παρακαλώ επαναλάβετε τουλάστιχον άλλες 65 φορές την απάντηση ι) μέχρι να βεβαιωθείτε ότι την πιστέψατε).

Για να μη με βάλετε τώρα μπροστά "τι αντωνυμίες μας ψιχαλίζεις ωρέ βραχόκηπε;", βάζουμε ένα παραδειγματάκι από την πραγματική ζωή.

Ερώτηση: Πότε θα λογοδοτήσουν γιά τα διάφορα σκάνδαλα ενώπιον της Δικαιοσύνης τα Σόδομα και Γόμορα της ελληνικής πολιτικής, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ;

α); β); γ); δ); ε); ζ); η); θ); ι);

Λύνει ο καθένας σας μόνος του, χωρίς να κοιτάζει τι γράφει ο διπλανός του.



ΜΙΚΡΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ

1) Αν δεν σας καλύπτουν οι απαντήσεις α) έως ι), φτιάξτε μιά δική σας

2) Χθες προσπάθησε η Αντιπολίτευση να ξανακαλέσει τον Βενιζέλο στην Προανακριτική. Η πρόταση απορρίφθηκε από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ.

3) Όσο υπάρχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία της μούργας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ οι πιθανότητες να λογοδοτήσει η μούργα είναι .....(σκέψου και συμπλήρωσε μετά το κενό, θα σε βοηθήσει)



ΜΙΚΡΟ ΑΣΧΕΤΟ ΚΟΥΙΖ

Ίσως και καθόλου άσχετο

Οι μικροί ήρωες της ΔΗΜ.ΑΡ αποφάσισαν (όπως και τα κόμματα των "καθαρών χεριών¨ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) ότι η λευκή περιστερά της ελληνικής πολιτικής, αντιπρόεδρος του σωστικού συνεργείου "η Δικομματική", Βενιζέλος, πρέπει να προστατευτεί από τυχόν ζόρικες ερωτήσεις της αντιπολίτευσης. Για την υπηρεσία που προσέφεραν στην Δικαιοσύνη και γενικά στον λαό της Ελλάδας το κόμμα τους μετονομάζεται τιμής ένεκεν σε...

ΔΗΜ.ΑΡΧ

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι σημαίνει αυτό;

Μικρό βοήθημα: Καμμία σχέση με την τοπική αυτοδιοίκηση.


ΥΓ: Αναγνώστες βλάσφημοι, με νοσηρή φαντασία και αχαλίνωτα πάθη, των οποίων ονους πάει στο ΔΗΜΑΡΧίδια, τι να πω; Σα δεν ντρέπονται λέω γω...