24/2/12

Λουκέτο σ΄αυτήν την ΕΡΤ. Γκρέμισμα, και χτίσιμο από την αρχή!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjGP0H1MAk3vRjutcQdojtK_pe6AeiCjNtm2UNAMgimxTrlp9qUAmSqkQfihA4kemn81BlPrUBEs1MpQ5Vog8MBUJ1DJf8SLzNEqeG2_c3b-4YiPh07VdUGT9wSmTEgZhyphenhyphenKkbsY54OuZ29P/s1600/ert+%25282%2529.jpg



Πόσο είχαν τα δύο μεγάλα κόμματα στις εκλογές; Κοντά 78%!

Πόσο έχουν σήμερα; Ακριβώς δεν μπορούμε να ξέρουμε, αλλά σύμφωνα με τις δημοσκοπίσεις δεν φτάνουν ούτε τα 30%! Οι λόγοι γνωστοί, δεν χρειάζεται να εμβαθύνουμε.

Πόσο έχουν τα δύο αυτά κόμματα στην ΕΡΤ; 1500% τουλάχιστον! Αφήνω τις πράσινες ειδήσεις που δεν είναι τίποτα άλλο από ανοιχτή κυβερνητική προπαγάνδα και γελοίο στημένο παιχνίδι και επικεντρώνω στο σύνολο των λοιπών πολιτικών εκπομπών, συζητήσεων, φόρουμς, παρλαπίπων, πέστε τα όπως θέλετε. Ποσοστό δικομματικής εκπροσώπευσης 1500%!

Ούτε για το θεαθήναι καλεσμένοι αντιμνημονιακοί πολιτικοί και ιδιαίτερα πολιτικοί της Αριστεράς και απόλυτα απαγορευμένο είδος αυτοί του ΚΚΕ. Στην πασοκοκρατούμενη ΕΡΤ δεν έχει αλλάξει τίποτα: Ούτε οργή, ούτε ανάθεμα, ούτε ανέχεια, ούτε ανεργία, ούτε κράξιμο, ούτε εξαθλίωση, οι άνθρωποι παραμένουν στην πράσινη κοσμάρα τους και δεν δίνουν μία για την γνώμη του κοσμάκη που τους δίνει να φάνε από το υστέρημά του.

Talk show λέει ο πρασινοφρουρός και εννοεί ένα σικέ παιχνίδι παραπληροφόρησης με καλεσμένους εμάς κι΄εμάς: Πασόκος επώνυμος, νεοδημοκράτης επώνυμος, Τέρμα! Θα πείτε, τι περιμένεις από μιά πατσαβούρα χωρίς ικανότητες και χαρακτήρα, η οποία κονόμησε την καρέκλα της ή γιατί άνοιξε τα μπούτια της στον "σοσιαλισμό", ή γιατί κατέχει άπταιστα την παπαγαλική; Μα να μην έχουν δράμι φιλότιμο και να μην δίνουν μία γιά την απόλυτη περιφρόνηση του πολιτικού αντιπάλου;

Ούτε σε ολοκληρωτικά καθεστώτα τέτοια αυθαίρετη παραχάραξη του δικαιώματος για πληροφόρηση, ούτε σε στυγνή δικτατορία! Τα ατάλαντα, κομπλεξικά μειράκια της πράσινης πανούκλας που κατέλαβαν όλα σχεδόν τα πόστα δεν καταλαβαίνουν από πολύπλοκα ταχυδαχτυλουργικά για να κρατηθούν τα προσχήματα: 1500%, ούτε μονάδα λιγότερο!

Σε πιάνει οργή και λες να κατεβάσεις καντήλια, αλλά δεν είναι αυτή λύση. Λες, δεν γαμιέστε λέω εγώ παλιοτόμαρα, δεν ξαναβάζω να δω ΕΡΤ και τελείωσε. Αλλά βάζεις δεν βάζεις ΕΡΤ, την πληρώνεις ρε συ! Από την τσέπη σου τρώνε αυτοί οι λεχρίτες, να μην σου ανεβεί το αίμα στο κεφάλι; Και όταν τους βλέπεις, να έχουν ξεφύγει από τα συνηθισμένα όρια του λιβανίσματος της κυβενητικής πολιτικής και να έχουν περάσει ήδη σε προεκλογική εκστρατεία και να κάνουν καμπάνιες για λογαριασμό των αλητών αφεντικών τους, ε τότε σκας, δεν σκας;

Γιατί τόση εμπάθεια; Αφήστε με ρε! Είπα να την ανοίξω, και γω δεν ξέρω γιατί, και βλέπω μιά παλιορουφιάνα με κροκοδειλέ κόμμωση και υφάκι "έχασα την παρθενιά μου σε ηλικία 48 χρονών, συγγνώμη" να κάνει ιδεολογική παρτούζα με κάτι δικομματικά απόβλητα, μιά πάνχοντρη ευρωβουλευτού της νουδού, την καραηλίθια ανθυπομετριότητα, τον Δρούτσα, και το αρχιλαμόγιο τον ευρωβουλευτή της γερμανικής FDP, τον κρητικής καταγωγής copy paste δόκτορα Χατζημαρκάκη. Αντέχεται; Δεν αντέχεται! Ε ήμαρτον και έρχεται σε λίγο για τις βραδυνές ειδήσεις η Στάη και δεν παλεύεται... 

Μπορεί να γυρίσει η κουφάλα ο τροχός παρακαλώ; Μπορεί να βγει η έντιμη Ελλάδα στον αφρό; Μπορεί να τους πάρουν οι άξιοι συμπατριώτες μας τα σώβρακα; Μπορεί να αντικαταστήσει το ήθος και το ταλέντο την κομματική ταυτότητα και τον σταρχιδισμό;

Ρωτάω! Για να ξέρω, αν θα δω μιά μέρα όλα αυτά τα παλιοτόμαρα στον δρόμο, ή να κόβουν μάρμαρο στην Πεντέλη, ή να μαζεύουν κρόκο στην Κοζάνη; Ρωτάω: Μπορώ να ελπίζω;

Το πασόκ αναλαμβάνει τις Απόκριες!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgds8Yt1T5lu7uUld5BHFyWeu7VFUyiQBT5w2BlaKn2DZSLK853bVhNFTNWgRHqTSWvUqwI89HLeg98OoWn7XutH0THAgtE6SHsf_Z-QrgcCgQw1CiZ0aFOy_3QZ3j__nfmTkLWBOS5PydE/s400/P3010264.JPG


Παρέμβαση στον θεσμό των αποκριών έκανε χθες ο καραγκιόζης του πασόκ, ένας από τους καραγκιόζηδες του πασόκ, ο πρώην αμύνης και νυν του Πούλου, Πάνος Μπεγλίτης! Μία και μόνη του ενέργεια και...θλιβερό γεγονός, άρα περιττός πιά ο θεσμός του καρνάβαλου και ζήτω τα Μπεγλίτεια, το γέλιο της άρκτου!




Πρώτο κόμμα στις ερχόμενες εκλογές το πασόκ, λέει το ούφο του κινήματος, πρώτο επειδή "είπε την αλήθεια στον ελληνικό λαό" και σας αφήνω ένα τεταρτάκι να συνέλθετε από τα γέλια.

Θεομηνία, πραγματική θεομηνία οι απίστευτοι αυτοί άνθρωποι, δεν άφησαν ούτε τις απόκριες όρθιες! Ήδη έχουν γίνει από επώνυμα και μη επώνυμα μέλη πολυάριθμες προτάσεις μεταρρύθμισης του θεσμού των αποκριών.



.....Συγκεκριμένα το πασόκ προτίθεται, σε περίπτωση που τους ξαναβάλει ο Μαλάκας να κάνουνε τους αντιεξουσιαστές στην εξουσία, να αντικαταστήσει τον απαρχαιωμένο και εσωστρεφή όρο ΚΟΥΛΟΥΜΑ, με μιά λέξη που ανταποκρίνεται σαφέστερα στα σοσιαλιστικά περαδώθε του πασόκ: ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ!

.....Ο παλιομοδίτικος όρος ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ, μεταρρυθμίζεται στο πνεύμα του κόμματος της Αλλαγής σε ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ.

.....Αλλά και το ίδιο το όνομα του κινήματος θα τεθεί υπό σοσιαλιστικό έλεγχο και μετατρέπεται άρδην σε ΠΑνελλήνιο ΣΟσιαλιστικό Καρναβάλι. (Είναι ήδη ανεπίσημα)

.....Η Κ.Ο. του κόμματος θα ονομάζεται εφεξής Ο.Μ (Ομάδα Μασκαράδων) και θα είναι η πρώτη και μοναδική ομάδα μασκαράδων που δεν χρειάζεται να φοράει μάσκες.

.....Η λέξη ΑΠΟΚΡΙΕΣ (αποχή από το κρέας) εκμοντερνίζεται σε ΑΠΟΚΡΙΟΛΑΧΑΝΙΚΟΨΑΡΙΕΣ που ανταποκρίνεται περισσότερο στις απαιτήσεις της μνημονιακής εποχής.

Σόϊμπλε: Είναι δυό τα πακέτα, μπορεί να γίνουν τρία, μπορεί και 1013

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/el/f/f3/Andrea_Pralard,_%CE%98%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%AF%CE%B1_%CE%9F%CF%83%CF%86%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%99%CF%83%CF%87%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%B1%CF%80%CF%8C_%CE%94%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CE%AE%CE%BB%CE%B7_%CF%84%CE%BF_%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BD%CE%B1.jpg



Καλά ρε συ Σόϊμπλε, ακόμα δεν προλάβαμε να...χαρούμε το δέκατο πέμπτο επεισόδιο της σωτηρίας μας, και αρχίζεις πάλι να βαράς; Ε ρε τι πάθαμε σε τούτον τον παλαβιάρη κόσμο!

Δεν μπήκε ακόμα ούτε μισό ευρώ στα ταμεία των δανειστών από την βοήθεια που έλαβε η...Ελλάδα από την μικτή ακρίδας ΕΕ/ΕΚΤ/ΔΝΤ και αρχίζουν ήδη τα σωστικά όργανα:

«Δεν υπάρχουν εγγυήσεις ότι η πορεία που επελέγη οδηγεί στην επιτυχία», μπορεί να μην είναι η τελευταία φορά που η γερμανική Βουλή ασχολείται με το θέμα της οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα»

Υπογραφή: Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε, ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας, άσπονδος φίλος του ελληνικού λαού και όλων των άλλων λαών.

Δηλαδή; Στα τυφλά η σωτηρία; Είχαν πέσει οι ασφάλειες και ήταν θεοσκόταδο όταν μας εξέταζε ο...γιατρός;

-Βήχω γιατρέ, πονάω!

Πονάς εδώ στον λαιμό ρε συ ασθενή;

-Μα δεν είναι αυτός ο λαιμός μου, γιατρέ μου, ο κώλος μου είναι!

Α εντάξει. Κάτσε να ψαχουλέψω το κατάλληλο φάρμακο στο συρτάρι μου...


Και τι μας έδωσε τελικά; Πάντως αυτό το κλίσμα που μας έκαναν μου φαίνεται λιγάκι παράξενο θεραπευτικό μέτρο για γρίππη, τι να πω; Εκτός και αν αυτός ο πονόλαιμος θεραπεύεται από κάτω προς τα πάνω. Λέτε; Αλλά αυτό το "δεν έχει η θεραπεία γκαραντί" με φοβίζει λίγο ρε γαμώτο. Τι πα να πει, δεν υπάρχει εγγύηση; Εδώ ελληνικό ψυγείο αγοράζεις και σου δίνει πενταετή εγγύηση ακόμα και στα παγάκια και στην υγεία σου σου δίνει μόνο την υπόσχεση ότι άμα δεν πεθάνεις τα επόμενα τριάντα χρόνια θεωρείσαι υγιής;

Και άμα δεν είναι η σωστή θεραπεία, να σου δίνουν διακόσια δις για να τα δώσεις στους δανειστές, ποιά είναι τότε η σωστή; Να σου παίρνουν από την τσέπη σου διακόσια; Και που να τα βρεις τώρα εσύ που τους έχεις ακουμπήσει και τα τελευταία χρυσά δόντια σου; Τι, από την νέα δανειακή σύμβαση που δεν απέκλεισε ο Σόϊμπλε;

Μία δανειακή σύμβαση μας...έσωσε μέχρι σήμερα και δεν έφησε τίποτα όρθιο και έπεται η δεύτερη, που μπροστά της η πρώτη ήτανε μαθητική παρέλαση με φιλάκια προς την εξέδρα των επισήμων αντί φασκέλωμα και μπινελίκι! Τι να βρεί για να σώσει η τρίτη χείρα βοηθείας μέσα στα χαλάσματα των χαλασμάτων; Αυτό δεν το γνωρίζει ούτε ο Σόϊμπλε, ούτε ο Βενιζέλος που γνωρίζει τα πάντα.

Ένα γνωρίζουν πάντως όλοι: Σε λίγο ξεκινάει το σήριαλ από την αρχή:

Καταστρέφεστε!

-Σώπα!

Ε ναι, αφού σας λέω!

-Δηλαδή χρεωκοπία;

Μάγος είσαι; Φυσικά! Φουλ μέταλ κανόνι! Πάτε!

-Και αν μας δώσετε την πρώτη δόση, σωνόμαστε;

Ουυυυ! Αμέσως!

-Ε δώστε την ρε να μην χάνουμε καιρό!

Πρώτα πρέπει να σκύψετε, να σας χώσω ορισμένα μετρουλάκια...

-Πονάει;

Μπα, τώρα έχει...ανοίξει ο δρόμος από τα πρώτα και δεν θα ζοριστείτε τόσο.

Και μετά η δεύτερη, η τρίτη, η τέταρτη δόση, όπως λέμε "και ο θάνατος συνεχίζεται". Ναι θάνατος, γιατί ήδη για εκατομμύρια συμπολίτες μας, άνεργους, νεόφτωχους, άστεγους, συνταξιούχους της πείνας κ.α. που έμειναν στο περιθώριο της σωτηρίας, δεν είναι πλέον ζωή αυτή.

Ναι, είμαστε βαριά άρρωστοι. Αυτό είναι γνωστό. Και θα χρειαστούν διάφορες και πολύ οδυνηρές θεραπείες μέχρι να σταθούμε πάλι στα πόδια μας και να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας. Προϋπόθεση για την τελική ίαση η εξαφάνιση της μάστιγας που ακούει στο όνομα πανούκλα του πασόκ και της νδ. Τι, ακόμα εδώ είσαστε;











 

Μετά την σωτηρία του λαού, σώζουν τώρα και τις επιχειρήσεις...

http://www.gegenblende.de/++co++e2414694-e511-11e0-5f97-001ec9b03e44/scaled/size/350


Πασόκ και νέα δημοκρατία, οι "σωτήρες" που θα μας ζητήσουν σε λίγες εβδομάδες πάλι την ψήφο μας επί τω έργω: Μείωση της φορολογίας για τις επιχειρήσεις από 20% στα 15% και μείωση της φορολογίας στα μερίσματα από 25% στα 20% ή ακόμα και 15% αποφάσισε χθες η αρμόδια επιτροπή με την συμμετοχή των εθνοσωτήριων κωμάτων πασόκ/νουδού/λάος.

Έτσι μετά την εθνοσωτήρια άρση κάθε φοροαπαλαγής για τον μαλάκα λαό και τα δις που θα λάβουν μανά και ξανά και πάλι οι τράπεζες (εδώ και αν σώζεται η παρτίς!) γίνεται ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα προς την Υπέρτατη Γαλήνη της ιδιωτικοποίησης των κερδών και της κoινωνικοποίησης της χασούρας.

Είδατε πόσο πλάκα έχει να είσαι τράπεζα και εργοδότης και να σε σώζουνε; Πάρε φίλε αυτά τα ολίγα και χίλιες συγγνώμες που δεν έχω να σου δώσω περισσότερα, και να βάλω καμμιά δεκαριά γκομενάρες να σου κάνουν αέρα, και χαλί να γίνουν οι μαλάκες οι πολίτες να τους πατήσεις.

Μεγάλη υπόθεση να είσαι από εκείνους που η σωτηρία τους είναι διασκέδαση και πάρτυ διαρκείας! Είδατε πως κάνουν οι φίλτατοι οι δανειστές μας για να...υποστούν σωτηρία; Σαν παλαβοί! Η άλλη σωτηρία όμως, ξέρετε τώρα ποιανού, αυτή η σωτηρία είναι δύσκολη, επώδυνη, ψυχοπλακωτική, του αλλάζει του μαλάκα τον αδόξαστο και τα φώτα! Άσε που γυρίζει τον κόσμο ανάποδα, απεργίες, πορείες, διαμαρτυρίες, κράξιμο, ανάθεμα και κατάρες μόνο και μόνο για να μη σωθεί. Εδώ η σωτηρία γίνεται...αυτεπαγγέλτως! Κανένας δεν σε ρωτάει, με το ζόρι σωτηρία που λένε.

Νεοφιλελευθερισμός για αρχάριους: Τα βουτάς από τον Μαλάκα που δεν μπορεί να πάει πουθενά και τα δίνεις στο Κεφάλαιο/Εργοδοσία γιατί μπορεί να πάρουν την βαλίτσα τους και να πάνε αλλού. Του κώλου μαύρα-δίχρωμα! Φτηνό άλλοθι για την επικείμενη βούτα και κάποτε θα τα πάρουν οι λαοί στο κρανίο και θα τους δούμε όλους αυτούς τους πανέξυπνους να κάνουν την αιώρα. Α, ξέχασα και την θηλιά γύρω από τον λαιμό τους και την άλλη άκρη της τριχιάς που είναι δεμένη σε ένα δέντρο...

Αμάν και πότε...

Δεν κάηκε ο Καμμένος! Τράβηξε από νουδού και έβγαλε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

http://www.madata.gr/files.php?file=anexart_344402879.jpg


Το βάφτισε το κόμμα του ο νεοδημοκράτης "φυγάς", Παναγιώτης Καμμένος!
Ούτε "Αποκαΐδια", ούτε "Στάχτη να γίνουν", ούτε στο πνεύμα του παλιού λαϊκού "Καρβουνάκι-καρβουνάκι, για τα σένα τάναψα", απλά "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ".

Οι...εξαρτημένοι συμπολίτες μας και οι αλλοδαποί κάτοικοι της χώρας δεν εξυπηρετούνται και τόσο με το νέο κίνημα, αλλά δεν μπορεί μόνος του ένας Καμμένος να μας κάνει όλους ευτυχισμένους, κάποιος πρέπει να μείνει με το παράπονο. Κουράγιο...

Ο Πάνος Καμμένος (που συνήθως κατεβάζει καντήλια) παρουσιάστηκε αυτή τη φορά ιδιαίτερα θεοσεβούμενος, αφού έδειξε πρόθυμος να γυαλίσει όλα τα εξαπτέρυγα των ναών της Β΄Αθηνών προκειμένου να ευτυχίσει "άνωθεν" συνδρομής. «Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε. Η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης. Είμαστε Πολλοί. Είμαστε Ανεξάρτητοι. Είμαστε Έλληνες», είπε ο Πάνος και έτσι μάθαμε ότι είμαστε πολλοί.

Ο βραχόκηπος, το μοναδικό μπλογκ που βρίσκεται πάντα κοντά στις ανησυχίες των προέδρων νέων κομμάτων, αισθάνεται την ανάγκη να στηρίξει το νέο κίνημα και μάλιστα έμπρακτα. Όχι φυσικά οικονομικά, δεν υπάρχει ούτε σάλιο από τότε που βγάλαμε το εκατομμύριό μας έξω, ο "άγνωστος" βουλευτής κι΄εγώ, αλλά με οποιοδήποτε άλλον τρόπο.

Πχ με τζάμπα διαφήμιση! Να!

Όποιοι είναι πολλοί και θέλουν την βοήθεια και προστασία της Μεγαλόχαρης, να πάνε στον Καμμένο!

Ουφ, πάλι μου βγήκε σήμερα η μέση να στηρίζω κόμματα και κινήματα και τι θα κάνανε χωρίς εμένανε όλοι αυτοί...