26/12/13

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Μεμονωμένες οι πρώτες 25.000 περιπτώσεις Άκη, Λιάπη, Τομπούλογλου





Άκης, Λιάπης, Τομπούλογλου...

Τι λείπει από αυτή τη σειρά; Μα τι άλλο; Αμέτρητα άλλα ονόματα! Όλος αυτός ο συφερτός που δεν πρόλαβε ακόμα να προβάρει χειροπέδες ή να νοιώσει στον αυχένα του την καφτή ανάσα μιάς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ εξεταστικής επιτροπής.

Φυσικά γνωρίζουμε, ότι οι φυλακές που πρόκειται να φιλοξενήσουν τη μούργα της ελληνικής κοινωνίας, τα ερπετά και ταυτόχρονα αρπαχτικά της ελληνικής πολιτικής ζούγκλας, Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, δεν έχουν ακόμα χτιστεί. Και πως να χτιστούν, αφού οι κακοποιοί είναι ακόμα στο τιμόνι της χώρας και ελέγχουν τα πράγματα; Και αυτή ακριβώς είναι η ουσία, το ζητούμενο, πόθος, όνειρο αλλά και αναγκαιότητα για να ορθοποδήσει κάποτε αυτή η καταραμένη χώρα: Μία πολιτική συγκυρία που επιτρέπει την μετατροπή των βιλλών των καθαρμάτων του δικομματισμού και των τοπικών φυλακών σε συγκοινωνούντα δοχεία!

Η καταστολή του μαφιόζικου συστήματος πλιατσικολογήματος της κοινωνίας και του κράτους, που θεσμολόγησε η Δυάδα των Εσχάτων, που επιμένει -με την ενεργή μας υποστήριξη ή παθητική μας ανοχή- να βρίσκεται -στην χειρότερη περίπτωση- μόνο με το ένα πόδι εκτός Κορυδαλλών, είναι το πρώτο καθήκον της πρώτης κυβέρνησης χωρίς νεοδημοκρατική ή πασοκική συμμετοχή. Καθήκον και ζωτική ανάγκη. Όπως το πρώτο κλάμα και η πρώτη ανάσα του νεογέννητου.

Άκης, Λιάπης, Τομπούλογλου,

Ούτε τελεία, ούτε αποσιωπητικά.

Κόμμα μπήκε μετά τον Τομπούλογλου αχρείοι!

Επιτέλους: Επαναστατικά μέτρα κατά του ψόφου προτείνει η ΔΗΜΑΡ!





ΤΟMAΡ: ¨...έκφραση...ενεργειακής φτώχειας η αιθαλομίχλη...η κυβέρνηση πρέπει να λάβει μέτρα για όλους τους πολίτες που κρυώνουν...¨

Να και μιά φτώχεια που δεν την είχαμε πάρει χαμπάρι: Η...ενεργειακή. (Δηλαδή αν κάποιος δεν έχει λεφτά να αγοράσει αυτοκίνητο, θεωρείται...αυτοκινητιστικά φτωχός;)

Όσον αφορά τα μέτρα για τους πολίτες που...κρυώνουν, τα νέα μέτρα που προτείνει η ΤΟΜΑΡ είναι σαφέστατα:

α) Όσοι κρυώνουν πολύ, θα έχουν 100% πρόσβαση στα...θερμικά μέτρα. Απαραίτητη προϋπόθεση, τις ώρες που κρυώνουν να φοράνε πουλόβερ, παλτό, μπότες, σκουφί και γάντια. Ειδικά συνεργεία του υπουργείου θα ελέγχουν, αν τα παράθυρα του σπιτιού τους είναι κλειστά ή αν από την πόρτα ¨μπάζει¨. Στην συνέχεια, και αν πράγματι πιστοποιηθεί "ψόφος", καλείται ο πολίτης που κρυώνει να αφηγηθεί στο συνεργείο το πιό άνοστο ανέκδοτο που ξέρει. Η αίτηση στέφεται με επιτυχία, όταν τουλάχιστον τα τρία τέταρτα του συνεργείου αξιολογήσουν το ανέκδοτο ως "πολύ κρύο".

β) Όσοι κρυώνουν λίγο, θα λαμβάνουν το ήμισυ του εν λόγω επιδόματος. Μέρα παρά μέρα. Ή μιά ναι, ή μιά όχι. Η παράγραφος δεν ισχύει γι΄αυτούς που ισχυρίζονται ότι κάτι δεν τους κάνει "ούτε κρύο, ούτε ζέστη).

γ) Η χρήση ειδικού μηχανήματος που αποδεικνύει την αυθεντικότητα των παγωματικών συναισθημάτων των δικαιούχων (;) -κοινώς Τουρτουρόμετρο- κρίνεται απαραίτητη. (Μέχρι και 60 "κλακ-κλακ" των δοντιών το λεπτό θεωρούνται μάσημα. Από 60 έως 180 το λεπτό, λαιμαργία. Από 180 μέχρι 250, κρύο. Από 250 και πάνω, ψόφος). Σε ορισμένες δύσκολες περιπτώσεις θα είναι απαραίτητη η χρήση ενός ακόμα πιό ειδικού μηχανήματος, του Ανατριχιλόμετρου.

δ) Το σύνθημα του συνεργείου που επισκέπεται το σπίτι σας είναι, "μπούζι". Το παρασύνθημα του ιδιοκτήτη, "πόρτααααα".

ε) Πολίτες που την στιγμή της επίσκεψης του συνεργείου κάθονται πάνω στην αναμμένη σόμπα (προφανώς για να επηρεάσουν θετικά την έκθεση των εμπειρογνωμόνων), καίγονται.

ζ) Πολίτες που κατά την ώραν της επισκέψεως του ορθοδόξου κρυομετρικού συνεργείου τρέμουν σαν τα ψάρια, λαμβάνουν το βοήθημα ατάκα κι΄επιτόπου! Σε περίπτωση που αποδειχθεί όμως ότι υπέφεραν από Πάρκινσον, θα οδηγηθούν ως κοινοί απατεώνες με αυτόφωρο στον εισαγγελέα.

Σχόλιο βραχόκηπου: Ότι και να κάψεις φίλε, δεν σε σώνει τίποτα από τον ψόφο της συγκυβέρνησης και τα ναι και όχι της ΤΟΜΑΡ. Εκτός και αν αποφασίσεις επιτέλους, να τους κάψεις αυτούς τους ίδιους! Μιά για πάντα....