18/3/11

Τον δουλέψανε; Καλά του κάνανε!

http://www.rodiaki.gr/articles/51354/thumb_360.jpg


Τσαντίστηκε λένε ο βουλευτής της πασόκας, Νίκος Ζωίδης, επειδή τον δουλέψανε οι ίδιοι του οι υπουργοί και μάλιστα κανονικά και με το φτυσιματάκι, ως αρμόζει στους καθώς πρέπει ρεζίληδες, στο κούτελο μετά!

Δεν γούσταρε μια από τέσσερεις τροπολογίες, λέει, και του υποσχέθηκαν ότι θα την αποσύρουν αν υπογράψει και μετά την επανέφεραν! Έχταχτα, λέει ο βραχόκηπος, και μακάρι όλη η κοινοβουλευτική ρεντικολέντζα του σοσιαλισμού της βούτας, της απατεωνιάς και της αρπάχτρας, τέτοια!

Τα πήρε ο παλαμάκιας, ο ναις, ο σηκωνωχέρης βουλευτής του πασόκ γιατί τον εξαπάτησαν οι δικοί του και θίχτηκε, λέει. Αλλά ο Ζωίδης θίγεται επιλεκτικά, στα απαυτά του τα γράφει ο Ζωίδης αυτά που θίγουν τον λαό. Τέτοιο ηθικό μεγαλείο κουβαλάει στους ώμους του ο βουλευτής, που στηρίζει εδώ και ένα χρόνο σηκώνοντας το κουλό του την μετωπική επίθεση των καθηκιών κατά της κοινωνίας.

Ρε άει από κει λεχρίτη, όμοιος ομοίω....

Το Βήμα: Γιαουρτώνοντας τον Πάγκαλο....

http://www.ifood.tv/files/images/editor/images/yoghurt.png

Μια φυλλάδα στην κοσμάρα της! 
Βήμα: Φταίει ο λαός! 
Τον έπιασε ξαφνικά η καΐλα για την επί τριάντα τόσα χρόνια βιαζόμενη από την δικομματική ξεφτύλα Δημοκρατία, τον πρασινογράφο του Βήματος, και τα χώνει στον μαλάκα τον Έλληνα που γιαουρτώνει το αρχιλαμόγιο τον Πάγκαλο, αντί να τον πλησιάσει πολιτισμένα και να του πει, αξιότιμε κύριε Αντιπρόεδρε, θα μου επιτρέψετε να μην συμφωνήσω, λεκτικά φυσικά, με αυτά που είπατε.
Δεν τον ενδιαφέρει φυσικά τον πρασινοφρουρό μια ανάλυση του φαινόμενου της μαζικής λαϊκής οργής, δεν δίνει μία για τους λόγους που οδηγούν μια ολόκληρη κοινωνία σε χολερικές εκφράσεις μίσους ο κομματογαβγάβ του Βήματος!
Ο μηχανισμός καταστολής της κοινωνίας και διατήρησης της πράσινης παντοδυναμίας αντιστέκεται μέχρι τελευταίας ρανίδας! Γνωρίζουν ότι μαζί με το πασόκ πέφτουνε και οι ίδιοι, ότι με τον τερματισμό της πράσινης ολιγαρχίας, τερματίζεται και το βόλεμά τους, και τα δίνουνε όλα!
Σάπια δόντια, δεν χρειάζονται βγάλσιμο, θα πέσουν από μόνα τους όταν πεθάνει το πασόκ!
Κάντε του ένα κλισματάκι με τα σχόλιά σας....
   
Αναδημοσίευση από το Βήμα.

Γιαουρτώνοντας τον Πάγκαλο...
1Share
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

Αθήνα

Τείνουν να γίνουν της μόδας οι αποδοκιμασίες, τα γιαουρτώματα και γενικώς οι τυφλές πράξεις διαπόμπευσης δημοσίων προσώπων.

Διάφοροι έξαλλοι και οργισμένοι επιλέγουν ως μέθοδο αντίδρασης τη γιούχα, τα γιαουρτώματα, τον προπηλακισμό, τη χειροδικία και εντέλει τη βία, σε όλες τις εκδοχές της, από την απλούστερη της εκτόξευσης ύβρεων, ως τη χειρότερη του λιντσαρίσματος ή της τρομοκρατίας δια των όπλων και των βομβών.

Πολλά λοιπόν και επαναλαμβανόμενα τα περιστατικά σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, τα οποία, κατά γενική ομολογία, δεν είναι τα καλύτερα.

Είναι διαβρωτικά του πολιτεύματος, της ίδιας της νομιμότητας επίσης και βεβαίως ενθαρρύνουν πράξεις που ξεπερνούν τα όρια, όπως τελευταίως συνέβη με το περιβόητο e - mail περί χρεοκοπίας.

Οσοι το διακίνησαν με ευκολία, είτε συνειδητά, είτε ανοήτως, εμπίπτουν στην αυτή κατηγορία. Προπηλακίζουν με τον τρόπο τους την ελληνική οικονομία, συμμετέχουν στη διάβρωση της χώρας και των προσπαθειών διάσωσής της, με ένα τρόπο που αποκαλύπτει ότι αντιλαμβάνονται την έννοιας της συντεταγμένης πολιτείας.

Αντιθέτως μάλιστα τέτοιες πράξεις δίδουν χώρο, ευκαιρία και δικαίωμα για δράση, σε αμφιλεγόμενα πρόσωπα και σκοτεινές δυνάμεις, που μόνο με τις παραδόσεις των μαζικών διεκδικητικών αγώνων δεν έχουν σχέση.

Παρακρατικοί, πρόσωπα του σχοινιού και του παλουκιού, νεόκοποι μιντιάρχες, εμφανώς αντιδημοκράτες, δήθεν αγανακτισμένοι με το σύστημα το οποίο αρμέγουν παντιοτρόπως και άλλοι της φαιδρής υπεραπλουστευτικής κουτσομπολίστικης και ατεκμηρίωτης ενημέρωσης, υπερπροβάλλουν τέτοια γεγονότα και επιχειρούν να κατευθύνουν αναλόγως την κοινή γνώμη, στοχεύοντας συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα και αθωώνοντας άλλα.

Τελευταίο θύμα αυτής της πρακτικής είναι ο Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος έχει μακρά παρουσία στα ελληνικά πολιτικά πράγματα και λόγο σαφή και συγκεκριμένο. Μπορεί να διαφωνεί κανείς μαζί του, αλλά οφείλουν όλοι να ομολογήσουν ότι επικοινωνεί με τρόπο καθαρό. Το μήνυμά του είναι πάντα ευδιάκριτο, όπως και η στόχευσή του ευθεία.

Προφανώς ο Θόδωρος Πάγκαλος, προκαλεί με αυτά που λέει.

Ωστόσο, πρόκειται για πρόσωπο πολιτικά υπερεκτεθειμένο, που αναλαμβάνει την ευθύνη των λόγων και των πράξεων και πιθανώς είναι έτοιμος να δεχθεί ακόμη και την καταδικαστική ετυμηγορία των ψηφοφόρων, του ελληνικού λαού.

Τον Πάγκαλο λοιπόν τον γνωρίζουμε. Το ζήτημα είναι οι άλλοι, που εξεργίζονται, ερεθίζονται και ενεργούν κατά τρόπο που δεν ταιριάζει σε δημοκρατικούς πολίτες. Οι προπηλακισμοί και οι απαγορεύσεις είναι μέθοδοι αντιδημοκρατικών συστημάτων.

Στη δημοκρατική Ελλάδα δεν νοούνται απαγορεύσεις ή εμπόδια στην εκφορά λόγου ή στη μετάδοση μηνυμάτων.

Γιατί αν ολισθήσουμε σε τέτοια μέτρα και τέτοιου τύπου απαγορεύσεις θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υποστούμε χειρότερες.

Έκτακτα νέα: Πιάσανε τους τρομοκράτες! Έγραψε ο Παπουτσής!

ΕΚΤΑΚΤΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ Η ΤΥΡΟΓΑΛΑΚΤΟΜΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ   "17 ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ"!

ΓΑΔΑ: Του ανταποκριτή μας Μιλτιάδη Ανθοτύρη-Τυρόγαλου


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh5ZzEUhxpb1ztjDDRKe0-PrcvOFrRSi8GMg-aJPskjRkjc078mA-_TFsX7gkZfKFXtmUsby2T-FSNU-hyZhU7OduC1UiZ1wZ2hz6lMMmC7zxf7D1CM8LJZz9bpBlCxVJYUKrwwXdeqdeLh/s1600/alavanos_.jpg

O άτυχος δράστης κατά την προσαγωγή του στο τμήμα.


Μεγάλη επιτυχία του Παπουτσή, παράγει επιτέλους έργο.

Με αυτόν τον τίτλο σχολίασε η πρωϊνή καθημερινή εφημερίδα "Μηνιαία Νυχτερινή", της Πήγασος Εκδοτική του Μπόμπολα φυσικά, την εξάρθρωση της γνωστής παρακρατικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ "17 Γιουρτάκια"!

Μετά από βεβιασμένες αλλά απόλυτα ασυντόνιστες ενέργειες της Αντιγαλακτομικής Υπηρεσίας συνελήφθη φασττράκ, ακαριαία, επ΄αυτοφόρω αλλά εντελώς τυχαία ο καταζητούμενος από τις σοσιαλιστικές αρχές και από χρυσαυγίτες της περιοχής Αγίου Παντελεήμονα συνήθης γνωστός-άγνωστος Αλαβάνος, γνωστός και σαν  "ο Τουπαμάρος της στάνης".

Ο υπουργός Τραμπουκαλίσματος του ΒΙΟ.ΠΑ και Προστασίας της Φαγάνας του Εργολάβου στο Οβριόκαστρο, Παπουτσής, κατάφερε να εμπεδώσει ταχύτατα τις ανάλογες εμπειρίες του προκατόχου του, Χρυσοχοΐδη, την άραξε λοιπόν στο υπουργείο του και περίμενε, όπως και ο άξιος συνάδελφός του να του...φέξει. Αν είσαι ανάξιος ποντάρεις όλα τα λεφτά σου στην κωλοφαρδία που λέει και το καταστατικό του πασόκ. Ε, και τού ΄φεξε! Ακούμε τι μας είπε ο αυτόπτης μάρτυρας Ιωάννης Γκαβέας-Τυφλός που παρακολούθησε την εξέλιξη του δράματος εκ του διπλανόθεν:


"Περιμενάμε τρεις ώρες στο λιμάνι το πλοίο, αλλά είχε καθυστέρηση και δεν ηξερνάγαμε πότε θάρθει. Τελικά μετά από πέντε τυρόπιτες ήρθε και μας κράξανε "μπεκάτε μέσα". Με το που ημπεκάμε μέσα και καθομαστάνε στο κατάστρωμα κόβω έναν ύποφτο τύπο με μούσια μέχρι κάτω και κάτι καραΰποφτες σακούλες της Έβγας στα χέρια! Λέω, ρε τον πούστη, λες νάναι τίποτα κουκουλοφόρος αλλά χωρίς κουκούλα, μην τον πάρουνε χαμπάρι και τον πιάσουνε και ταξιδεύει προς τρομοκρατική του ανάγκη και νάχω τα μάτιαμ ανοιχτά; 

Να μην σας τα ταρακουνάω λοιπόν, τόνε βλέπω σε μια στιγμή να βάζει το χέρι του στην μια σακούλα και να ανακατεύει! Κάνω έτσι μία με τρόπο και τι να δω; Κεσεδάκια! Βαγγελίστρα μου! Να μας ηβλεπάγατε πως ηφευγάμε, καπινός! Σταμάτησα στην κουπαστή, όχι γιατί είχα κάποιο συγκεκριμένο και συγκροτημένο σχέδιο δράσης, αλλά γιατί αν δεν σταμάταγα θα έπεφτα κάτω ντε, και γυρίζω προς τον ένοχο να δω τι κάνει. 

Ε, εκεί ακριβώς που γυρίζω κάνει μέσα απ΄τη σακούλα ένα "μπαμ", σκάει το περιεχόμενο, ένας κρότος, μια λάμψη, άσπρος κουρνιαχτός και βουή μεγάλη, τον παίρνουν τον άθρωπο της τρομοκρατίας τα σκάγια και η πέτσα στην μάπα, πέφτει χάμου, του την πέφτουνε οι ματρόζοι να δουν, μετά κάτι γιατροί, μετά κάτι μπασκίνες της ΕΛ.ΑΣ, ε τον πιάκανε τελικά και τόνε πήγανε περπατητό, εξού και η παραπάνω φωτογραφία από το κινητό μου. Θα το γράψετε στην εφημερίδα;"


http://assets.in.gr/assetservice/data/D2001/D1126/1pa5a.jpg

Μετά τις πρώτες βοήθειες ο δράστης του ατυχήματος οδηγήθηκε στην Μπουμπουλίνας όπου είχαν συναχθεί ελληνοαμερικάνοι, αμερικανοέλληνες αλλά και καθαυτό αμερικάνοι πράκτορες και φαρισαίοι υποκριτές δια τα...περεταίρω. Εκεί δεν κρατήθηκε ο Αλαβάνος και τα ξέρασε όλα αμέσως, οικειοθελώς και προθύμως. Τζάμπα τις δυο ώρες φάλαγγα...

Και τι δεν είπε! Από μικρός είχε τάση στην τρομοκρατία, παραστατικότατη η παραπάνω φωτογραφία που βρέθηκε στο σπίτι του, που τον απεικονίζει σε νεαρά ηλικία να αυτοπειραματίζεται με εκρηκτικές ύλες!

Ξέρασε λοιπόν τα πάντα: Την διεύθυνση της γιάφκας, και τους συνεργάτες του τρομοκράτες συριζοβομβιστές, συγκεκριμένα τους Μελέτη Πόγκα, και τον πρώην δήμαρχο Κερατέας Σταύρου Ιατρού, και οι δύο, για ευνόητους λόγους, ανένταχτα μέλη και βαθμοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έξω από το ΣΥΡΙΖΑ, καμμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, και γαμώ τους δόλους δηλαδή!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΤΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΙΑΦΚΑ


 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjG2DkYWMLNN7mJ5NkANocSXtwUVkopl35b9u-jksoYph-PJ4hKZqbLTZTI0nAIl9jWzd0Lk9s1mPPonkioDVUgl58DL8y0-_dI-86K0Obfxbr8MTFtfgpEv98_aIi9FpYMJqOJH2stWL4/s1600/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%84%CE%B9.jpg


Στην γιάφκα βρέθηκε ένα πλήθος εκρηκτικών γαλακτομικών όπως το εικονιζόμενο ελληνικής παραγωγής βλήμα Συντάγματος-Βουλής. Πρόκειται για εκρηκτικά ευρείας και γενικής χρήσης που παράγουν μαζικά και διακινούν χοντρικά "οι γνωστοί μηχανισμοί του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι προωθούν την στρατηγική των επιθέσεων και του προπηλακισμού των Βουλευτών και των Υπουργών του κυβερνώντος κόμματος για να δημιουργήσουν κλίμα εμφυλίου πολέμου" όπως λέει ο καλλιτέχνης-γραφίστας του πολιτικού λόγου και σκαπανέας του πολιτικού ήθους, Θεόδωρος Πάγκαλος.


 http://1.bp.blogspot.com/_RADYpbe3SYM/S-UjcGDZiPI/AAAAAAAAANY/sZb0l-KK2KM/s1600/activia.jpg

Αλλά τα περισσότερα εκρηκτικά, όπως το παραπάνω είναι εισαγωγής....Έτσι στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ της εθνική οικονομία;


 http://tastytour.pblogs.gr/files/64662-18.jpg

Εδώ μια Χεριού-Αντιπροέδρου: Η τελεταία λέξη της γαλακτοτρομοκρατίας του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της προχθές στα Καλύβια.


 http://www.kissas.gr/wp-content/uploads/2008/11/giaourti_proveio_3.jpg

Καμμία σχέση με βόμβα! Απλό γιαουρτάκι που βρέθηκε στο ψυγείο της γιάφκας. Ακόμα και ένας αδίστακτος συριζαίος πεινάει κάποτε...

 http://s.enet.gr/resources/2010-04/yogurt-thumb-large.jpg

 Χειροβομβίδα εισαγωγής, κουρδικής προελεύσεως τύπου "pagalotsalan".  Ιδανική για ευτραφείς έως γουρουνέ πολιτικούς στόχους με....παράδοση στην "παράδοση".


 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhH9FNZFAN2NkH7Lp6M4sizCF0dWSmw4QbMpi6YeZiM61MR1rdOsmPafUWmCAk1t4cMOWYLZbgiERPhcGv8vXNYWvAMxlwmFtn3b_eKAZHxK1T-rrOr8RVcFz-yHsnh5zoGsrMa58FOB4NY/s1600/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BF%CF%8D%CF%81%CF%84%CE%B9.jpg

Εδώ, αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh8RyVXH__1EFN7CmKgW8Q9n5C_lM3CbqOFzwbnukCCMk5VEkSyaroxYYpW0c5F17LH7oZsnsRS-v21ak8DUAPF9n25l_LPsgW1druzlSOdXhO915wMJAJnBJRy32Gp8OAAdhcjy75JFjq_/s400/jalna+yoghurt+natural+1kg.jpg

Χειροβομβίδα εισαγωγής φτιαγμένη αποκλειστικά για την εξόντωση λιπόσαρκων πολιτικών στόχων.


http://img1.topmachinebiz.com/o2010-9/Frozen-Yoghurt-Machine-245--159952840.jpg

Εκρηκτικός μηχανισμός των...ψυχρών συριζαίων τρομοκρατών