12/8/13

Βάστα γερά ΔΗΜΑΡ!



Θίχτηκε η ΔΗΜΑΡ επί τη ευκαιρία των γεγονότων της Αμυγδαλέζας και αφού το βελάκι έδειχνε... ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, το γύρισε σε...ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ.

Άμετε στον γέρο τον διάολο ρε...






ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ! Μόνο εδώ σε μένανε!






Στα τάκα τάκα παιδιά!

(μετάφραση από αρχαίο πάπυρο)

Ο Άπλυτος δεν κρατιώτανε: Ρε άσε με ρε, να πάω να τα ξεράσω στον Ξέρξη!

Ο άλλος άντρας (αγνώστων στοιχείων, πλυμένος) δεν μάσαγε όμως: Ρε κάτσε καλά ρε καθήκι και μη βιάζεσαι. Ακόμα δεν ξεκίνησε καν ο Λεωνίδας από την Σπάρτη! Περίμενε θεμά τη μάνα σου που σ΄έκανε σακάτη και θα σε βλέπουν στα όνειρά τους και θα τρέμουνε γενεές 1.144!!

Τίποτα, τον χαβά του ο Εφιάλτης: Άσε με ρε άγνωστε, μη σου κατεβάσω κάνα καντήλι και με κάψει ο Δίας, που χρησιμοποιώ μονοθεϊστικά αξεσουάρ. Ας μην έχει ξεκινήσει ο Λεωνίδας. Θα πάω να δείξω στον κύριο Ξέρξη το πονηρό μονοπατάκι, να του την στήσει εκεί και να τον κάνει κομπόστα τον πούστη τον Σπαρτιάτη.

Θα πάω, μη πας, όχι βιάζομαι, ρε κάτσε κάτω και μη μας χαλάς το ολοκαύτωμα, μαλάκα άντρα, όχι έχω απίστευτη αναγούλα και πρέπει να τα ξεράσω αμέσως, ρε θα χαλάσεις το σενάριο των "300", ρε δεν μας χέ...

Κάπου εδώ τελειώνει το αρχαίο κείμενο ή καλύτερα ότι είχε απομείνει απ΄αυτό. Βασικά θα μας έτρωγε η περιέργεια, αν η ημιτελής λέξη είχε να κάνει με κάποιον Νταλάρα ή όχι, αν δεν δημοσιευότανε στις σημερινές εφημερίδες το έτερον ήμισυ του περιεχόμενου του πανάρχαιου πάπυρου, συγκλονίζοντας και όλες τις άλλες περιοχές της χώρας σαν την Φθιώτιδα. Ο βραχόκηπος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να αναδημοσιεύσει την συγκλο...νυστική (λόγω 15αύγουστου) είδηση, ακριβώς έτσι όπως δημοσιεύτηκε σε ΟΛΕΣ τις εφημερίδες. Αποκλειστικότητα της αρκούδας δηλαδή. (Προτιμούμε τον Πόντικα, ένεκα γούστο μας είναι να προτιμούμε ότι θέλουμε κύριοι!)


Αδωνις: "Θα κάνω τις μεταρρυθμίσεις πιό γρήγορα από την τρόϊκα!"

"Θα τα κάνω πιό γρήγορα από την τρόϊκα. Η τρόϊκα πηγαίνει αργά. Εγώ θα πάω γρήγορα. Δεν έχει η Ελλάδα χρόνο γιά χάσιμο", είπε για τις μεταρρυθμίσεις στον χώρο της Υγείας ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης...

Συνταρακτικό!

Μιά απορία μόνο: Καλό το Εφιάλτης σαν όνομα, δεν λέω, Αλλά δεν νομίζετε, ότι κάποιο άλλο θα πήγαινε καλύτερα;

Όπως πχ το...

...Λίγδης;


ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ, κεφάλαιο 1.524στό: Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ




Μπορεί να μη...πρόφτασαν οι κομμουνιστές να μας "πάρουν τα σπίτια μας" και να φροντίζει γι΄αυτό η συγκυβερνητική Δεξιοδεξιά, αλλά μας τα παίρνει όπως αρμόζει σε χριστιανορθόδοξη δημοκρατική χώρα: Όχι...βίαια και...κονσερβοκουτικά όπως θα μας τα έπαιρνε...σίγουρα το ΚΚΕ, αλλά με...ευαισθησία,...υπευθυνότητα και ασφαλώς με...κοινωνικά κριτήρια. Όχι παίζουμε!

Το μαγειρεύει εδώ και μήνες η σαμαροβενιζελαρία το "πληγούρι" της έναρξης των πλειστηριασμών κατοικιών που οι ιδιοκτήτες τους αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις δανειακές τους "υποχρεώσεις", σήμερα όμως ευτυχίσαμε να μάθουμε λεπτομέρειες από το στόμα του απόλυτα ειδικού του είδους: Του χυλού! Ναι, από τον καλλιτέχνη της αθλιότητας Σίμο Κεδίκογλου.

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, φλίταρε το νεοδημοκρατικό δίποδο κάνοντας ευτυχισμένους και τους τελευταίους πολίτες που δεν είχαν...προλάβει μέχρι εκείνη την ιστορική στιγμή να γίνουν.

Ουφ, πάλι φτηνά τη γλυτώσαμε...



ΥΓ 1: Εγώ πάντα το έλεγα: Πληρώνουν μόνο όσοι έχουν! Έτσι δεν έγινε με όλα τα χαράτσια; Έτσι δεν έγινε με κάθε φόρο; Έτσι δεν έγινε με την...έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης; Έτσι δεν έγινε με κάθε τσεκουριά που έπεσε σε μισθούς και συντάξεις, επιδόματα και εργατικά δικαιώματα; Πλήρωναν μόνο αυτοί που...είχαν. Του...κοινωνικού κριτήριου το κάγκελο δηλαδή. Εδώ βρίσκεται η απάντηση στο ερώτημα που βασανίζει (;) κάνια δεκαριά μιλιούνια Γραικούς: Δεν ξεσηκώνεται ο Έλληνας επειδή δεν έχει να πληρώσει, άρα δεν πληρώνει. Να το μυστικό!


ΥΓ 2: Ο 78ος στίχος του Εθνικού Ύμνου χρειάζεται μιά μικρή...προσαρμογή στα όμορφα σημερινά δεδομένα. Συγκεκριμένα, η αρχή του παραμένει ως είχε, το τέλος του παραμένει ανοικτό γιά όλα τα..ενδεχόμενα:

Ω τρακόσιοι, σηκωθείτε
και ξανάλθετε σε μας.
τα παιδιά σας θέλ' ιδείτε
πόσο μοιάζουνε με.......

(το...παλιομοδίτικο "σας" διαγράφεται και αντικαταστείται με λεξούλα της αρεσκείας των Δανειστών)

ΥΓ 3: Βρε καλά μας κάνουνε αφού το παίζουμε αναποφάσιστοι και άνετοι! Φόρτσα Αντώναρε και Χοντρέ!