17/2/11

Βαρώνος φον Μυνχάουζεν και πασόκ: Αδελφές ψυχές

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/de/thumb/6/64/M%C3%BCnchhausen-Sumpf-Hosemann.PNG/543px-M%C3%BCnchhausen-Sumpf-Hosemann.PNG.


Τα κοινά του Βαρώνου φον Μυνχάουζεν και της κυβέρνησης;

Ένα σωρό! Που να αρχίσεις και που να τελειώσεις!


Δυο είναι όμως ξεχωριστά: Η αλλεργία στην αλήθεια και η ικανότητα στην...αυτοδιάσωση!


Και αυτό με την αυτοδιάσωση το έχουν κάνει επιστήμη τελευταία!


Κάνει η Μπιρμπίλη βουτιά να πνιγεί με το natura, πέφτει ο Παπακωνσταντίνου να την σώσει, την βουτάει από τα μαλλιά, φλώρος είναι, που να την καταφέρει, πάει να πνιγεί κι΄ αυτός με το μνημόνιο! Τους βλέπει από την προκυμαία ο Ντόλιος που είναι πρωταθλητής στο ύπτιο, ξεβρακώνεται στα γρήγορα με κάτι ημιυπαίθριους και βουτάει στα βαθειά νερά, να σώσει και τους δυο.


Τριάδα τα πράσινα τα ναυαγά λοιπόν, αρπάζονται από όπου βρουν, και βρίσκουν μόνο πασόκους! Βοήθεια, σώστε μας και τους τρεις, να σώσουμε την χώ, φωνάζουν οι άνθρωποι και πριν προφτάσουν να πούνε το "ρα" ακούνε ένα πλατς, χραπ χρούπ απλωτές, γυρίζουν, τι να δουν; Ο Ρέππας!


Και δεν έχει τελειωμό η σκυταλοδρομία αυτοδιάσωσης της κυβέρνησης! Ένας ένας πέφτουν οι σωτήρες να σώσουν τον συνάδελφο που πνίγεται για να σώσει κάποιον άλλον, χαμός!


Τα παίξανε για τα καλά τον τελευταίο καιρό οι πασόκοι!


Άντε να ακούσουμε επιτέλους το μεγάλο, το ανεπανάληπτο, το τεράστιο υπερπλάτς που θα σημαίνει ότι σωθήκαμε εμείς οι ίδιοι από δαύτους.


Σίγουρα, ο τελευταίος που θα πηδήξει θα είναι ο Πάγκαλος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου