4/2/11

Παραλίγο επανάσταση!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgqcY_sIZJQWPwIn2OC7WsKwWrzdRj1vdHhqtBrFEoVdZvqi4nsIQm9qi_WS-FMAL3XsNr5Q1SSIcwNAewHRPhICxg-w2BgYj5tNSIbjzDKi5TduYBjvCWTYH_TxGHUQmKjcPXBCz6FRyKV/s1600/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85.jpeg
 ''Η Αριστερά ετοίμαζε αιματοκύλισμα στην Αθήνα''

Ξαναχτύπησε η κομματογαβγάβ του πασόκ σήμερα! Απίστευτος ισχυρισμός της Θάτσερ τσέπης του υπουργείου παιδείας σήμερα στην Βουλή! Σύμφωνα με δημοσίευση του Newsit.gr "η υπουργός Παιδείας κατηγόρησε την αριστερά, με αφορμή την κατάληψη της νομικής από λαθρομετανάστες, ότι είχε καταστρώσει σχέδιο να γίνει αίμα και άμμος εκείνο το βράδυ στην Αθήνα ή και τα επόμενα βράδια.
 
Η κ. Διαμαντοπούλου, μίλησε για μια οργανωμένη προσπάθεια με τον πλέον εκρηκτικό τρόπο, να συνδεθούν τα δύο ζητήματα της λαθρομετανάστευσης και του ασύλου.
 
Η δήλωση της κ. Διαμαντοπούλου έγινε στο πλαίσιο ερώτησης της Ν.Δ. για το θέμα του ασύλου και μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ."

Καλά, δεν χρειάζεται να εμβαθύνουμε για την...χλιαρότητα της καλωσύνης που χαρακτηρίζει αυτό το ξιπασμένο κομματικό δημιούργημα του πασόκ, γνωστός ο...αλτρουισμός της κάκιως του υπουργείου παιδείας ανά το Πανελλήνιο. Δεν χρειάζεται ούτε αναφορά στην αντικοινωνική...βαρβατίλα που αναδύει ο φανατικός καρχαρίας-γέννημα θρέμμα της πρασινολετσαρίας του μισού αγκυλωτού ήλιου και της παπαριάς της αλλαγής.

Αυτό που πρέπει όμως σίγουρα να κάνουμε, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, είναι να απαλλάξουμε την δόλια την Παιδεία, να προστατέψουμε τα παιδιά μας από αυτήν την επικίνδυνη ταλιμπάν.

Η απίστευτη δήλωση της πυροβολημένης κυρίας Διαμαντοπούλου μας επιστρέφει ολοταχώς σε περασμένες (;) συνταγματαρχοκακοποιημένες, σκοτεινές εποχές, που ένας παρόμοιος ισχυρισμός χρησιμοποιήθηκε "για την σωτηρία της Ελλάδος από την κομμουνιστικήν απειλήν".

Καλά, δεν υπάρχει στο πασόκ ένας άνθρωπος που του κόβει λιγάκι, να της πει να το βουλώσει το ρημάδι; Αμάν ρε σεις! Αφάνταστη καφρίλα, έλεος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου