30/5/11

Τρυφερά μουσικά τετ α τετ Γιωργάκη-Αντωνάκη: Η ροκιά θέλει μαγκιά

http://www.antinews.gr/wp-content/uploads/2009/11/GPAS.jpg

Πολύ...μίσος τελικά ο Γιωργάκης και ο Αντωνάκης και το αντίθετο! Μιλάμε για παράφορη αντιπάθεια: Από τότε που σκοτώνανε σαν φοιτητές σε ένα ροκ γκρουπάκι μαζί τις νότες (στην κιθάρα το μπουζούκι ο Γιώργος, στο ντραμς ο μαέστρος στο τουμπερλέκι Αντωνάκης) και μέχρι σήμερα κρατάει η...αιματηρή βεντέτα μεταξύ των δύο πολιτικών (;) ηγετών (;;).

Μαζί στην ροκαρία λοιπόν, μαζί στα γλέντια όπως βλέπουμε στην φωτογραφία, μαζί και στην πολιτική. Και επειδή δεν γίνεται να είναι δυο ταυτόχρονα αρχηγοί σε ένα κόμμα, την πέσανε οι χαρισματικοί ανεπάγγελτοι λαθρεπιβάτες της πολιτικής σκηνής στα δύο μεγαλύτερα, πασόκ και νδ, στα σαπάκια εξουσίας δηλαδή και περνάνε μέλι φυστίκι.

Με το γονάτισμα της ελεεινής πασόκας μπροστά από το εικόνισμα της Αγίας Πλουτοκρατίας οι σχέσεις των δύο παλιόφιλων άλλαξαν ριζικά: Συγκεκριμένα, ενώ ο σοσιαλδημοκράτης παπαροσοσιαλιστής Γ.Π την έκανε πλαγίως προς ακροδεξιά ίνα "σώσει την πατρίς", δηλαδή μηδέν εις το πηλίκιον και άλλα μπερεδάκια, ο νεοφιλελεύθερος Αντωνάκης μεταβίβαζε τας φιλοπλουτοκρατικάς αυτού καταβολάς εις τον νεοαφιχθέντα εκ του πουθενά εσωτερικόν σοσιαλιστικόν τσαμπουκά (ίσαμε τα πρόθυρα της ΚΝΕ, τόσο πολύ). Καραδεξιός ο αναζητών εναγωνίως τον τριακοστόν πέμπτον δρόμο προς την παπαριά της Αλλαγής καράφλας, καρασοσιαλδημοκράτης ο τζάμιας!

Εδώ να δείτε μίσος! Φτου σου βρε παλιόφιλε Γιωργάκη που προσκυνάς το Μνημόνιο αντί να το ματαξαναεπαναδιαπραγματευτείς. Φτου σου εσένανε αγαπητέ εχθρέ Αντουάν που σου αρέσει το Μινιμόνιο και κάνεις πως δεν θέλεις.

Αίμα λέμε!

Του κώλου μαύρα δίχρωμα, λέει ο λαός, άντε και όποιος τα χάψει, τάχαψε! Σωτήρας ο ένας, επίδοξος σωτήρας ο άλλος, η σωτηρία βλέπετε δεν είναι τίποτα άλλο στην χώρα μας, από δυο εναλλασσόμενα χρώματα: Γαλάζιο και πράσινο. Μια ο ένας, μιά ο άλλος, μας σώζουν από το 73 και μετά, μέχρι που δεν άντεξε η καρδούλα μας τόση σωτηρία και σταμάτησε να χτυπάει. Και εδώ μας την ξαναπέφτουν οι χρόνιοι αυτοί σωτήρες-ευεργέτες να μας ξαναματασώσουν από τις παρενέργειες της σωτηρίας τους. Τεχνητές αναπνοές, φιλιά της ζωής, υποσχέσεις, δεν είναι τίποτα, απ΄αυτό θα πας....

Ο Αντωνάκης πάντως το είπε ξεκάθαρα: Γιωργάκη, τα ίδια θάκανα και ΄γω, αλλά δεν είσαι εντάξει γιατί δεν μ΄άφησες. Είναι αυτό που μας σερβίρει η χλαπάτσα της νδ σαν "αντιμνημονιακή πολιτική" του μεγάλου αντιστασιακού Αντώνη Σαμαρά. Ζόρι τραβάει φυσικά ο Αντωνάκης: Τι να κάνει δηλαδή ο άνθρωπος; Να πει, καλό το μνημόνιο και Γιώργο προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα; Δεν θάβγαινε πρωθυπουργός ούτε στην θέση Βραγόνι Κερατέας! Και έτσι στριτζώνεται, δήθεν, λοιπόν ο Αντώναρος και κάνει την παρθένα.

Θα πείτε, τι να κάνει; Να υποστηρίξει ανοιχτά την πολιτική της λεηλασίας της κοινωνίας και να βρεθεί αυτόματα στο μάτι του κυκλώνα; Νάμαστε σοβαροί παρακαλώ!

Ε, έκανε το καθήκον του προς τον λαϊκισμό και την σαπουνόφουσκα ο Αντώνης μας, αρκετά πιά. Αφού καθιερώθηκε λοιπόν στις συνειδήσεις μας σαν αντιμνημονιακός Τσε Γκεβάρα, καιρός είναι πλέον να καθήσει δίπλα στο τιμόνι, αφού το Γιωργάκη του προσφέρει καπετανίστικη θεσούλα στη γέφυρα. Το Ζάππειο ΙΙ μόνο εμπόδιο δεν θεωρείται από τον καπετάνιο του γλυκού νερού, σωτήρα ΓΑΠ. Είναι θέμα ημερών πλέον να δούμε τους δυό παλιόφιλους δίπλα δίπλα σε ένα νέο ροκ συγκροτηματάκι.

Για την σωτηρία της Ελλάδας ρε γαμώτο, θα είναι σίγουρα το πρώτο τους χιτ. Αυτό που δεν έχουν πάρει όμως χαμπάρι οι δυό ανεπανόρθωτα...ροκ καλλιτέχνες, είναι ότι οι καιροί αλλάξανε και ο πάλαι ποτέ κοιμώμενος πολίτης ζητάει περισσότερα. Η ροκιά θέλει μαγκιά, τραγουδάει ο πρώην οπαδός μαζί με τον Τουρκογιώργη σήμερα. Και όταν λέει μαγκιά, εννοεί κανονική, όχι τζάμπα μαγκιά των Γιωργάκηδων και Αντωνάκηδων....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου