16/6/11

Μπάτσοι-ΜΑΤατζήδες-Πράκτορες---Προβοκάτορες!

http://2.bp.blogspot.com/_OB03I1WiYWU/SmbjIc6I2hI/AAAAAAAAAqU/rYNqjHQvZXw/s320/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%82.jpg


Η κουκούλα που κάποτε προστάτευε τον νεανικό, επί το πλείστον αντιεξουσιαστικό τσαμπουκά (τον οποίο ο βραχόκηπος δεν πρόκειται να εκθειάσει ποτέ) κατά της κρατικής καταστολής, μεταλλάζει σε υπερόπλο του παρακράτους και της πράσινης παράγκας κατά κάθε μορφής δημόσιας αντίστασης του λαού.

Τα έχουμε πει άπειρες φορές, αλλά μηδέν εις το πηλίκιο, που λέει και ο έσχατος των εσχάτων, παπατζής. Και τι δεν είδαμε χθες! Ασφαλίτες να κουβαλάνε ρόπαλα, κουκουλοφόρους να βγαίνουν από κλούβες, μοτοσυκλετιστές με λοστούς να τραμπουκαλίζουν απλούς θεατές, κουκουλοφόρους με μολότοφ στα χέρια και αστυνομική ταυτότητα στην τσέπη, κουκουλοφόρους να συνομιλούν φιλικά με ΜΑΤατζήδες και ξαφνικά....να τους την πέφτουν και αυτοί από εκδίκηση να φλομώνουν με χημικά....κάτι άλλους, και και και!

Αφήνω το κείμενο να τσουλήσει ελεύθερο. Καλά, πως την έχουν δει αυτοί οι αλήτες; Όποιοι και νάναι αυτοί! Δηλαδή νομίζετε ότι θα το αφήσει η κοινωνία να περνάει επ΄αόριστον έτσι ανάλαφρα με μικρά πηδηματάκια στις μυτούλες και αδιάφορα σφυρίζοντας; Τι τι; Τήν άθλια συμμαχία χρυσαυγιτών και αστυνομίας φυσικά! Και αν για τους νεοναζί δεν χαλάει ντε κι΄ο κόσμος, δουλειά τους είναι ο φασισμός, δεν ισχύει το ίδιο και για τους άλλους: Τους ένστολους αλήτες που δεν σέβονται το ψωμί που τους δίνει να φάνε ο λαός, από τον τελευταίο μπάτσο μέχρι τον καραδημοκράτη Παπουτσή!

Πρέπει να υπάρχει σχέδιο διάλυσης μιάς τέτοιας εκδήλωσης είπατε; Ε μαζέψτε τα και πάτε Κίνα, παλιοτόμαρα! Αυτή η αστυνομία δεν έχει απολύτως κανέναν λόγο ύπαρξης, όχι σε μια ευρωπαϊκή δημοκρατική χώρα! Ξερίζωμα με την πρώτη ευκαιρία από κάτω μέχρι πάνω!

Η χθεσινή οργανωμένη προβοκάτσια της κρατικής και παρακρατικής καταστολής στο Σύνταγμα δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά. Φυσικά δεν περιμένουμε κάποια αντίδραση από αστυνομία και κρατική παράγκα του πασόκ, αυτοί που πρέπει να αντιδράσουν είμαστε εμείς.
Η προστασία του δικαιώματος του συνέρχεσθαι από οργανωμένες προβοκάτσιες πρέπει να γίνει το πρώτο μέλημα των εκάστοτε διοργανωτών.

Και πως κόβεις την όρεξη του μπάτσου, να βάλει κουκούλα, να βουτήξει μολότοφ και να το παίξει αντιεξουσιαστής; Μόνο αν ξέρει, ότι άμα τον πιάσεις στα πράσα, θα τον γδύσεις τσίτσιδο και θα του χώσεις την αστυνομική του ταυτότητα εκεί που πρέπει! Δεν λέω ότι θα τον κάνεις τόπι στο ξύλο, να μην λένε ο βραχόκηπος εισάγει κοινά δαιμόνια, τσι νέοι διαφθείρων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου