12/5/13

Το ρίξανε στο κρίκετ οι παιδεραστές;


Φωτο από κρικρί επειδή το κρίκετ μου είναι παντελώς άγνωστο



Γράφει μεταξύ άλλων το Έθνος (αφού δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει):

¨...Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η αποκάλυψη ότι συνελήφθη με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος ανήλικου αθλητή ο προπονητής της εθνικής ομάδας κρίκετ. Η σύλληψή του έγινε στο σπίτι του, μετά από καταγγελία που έκανε η οικογένεια του ανήλικου στην αστυνομία.
 
Ο προπονητής, ηλικίας 48 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη επ’ αυτοφώρω τα μεσάνυχτα από αστυνομικούς της Ασφάλειας της Κέρκυρας, παρουσία εισαγγελέα, οι οποίο εισέβαλαν στο σπίτι του.

Τον έπιασαν να ασελγεί σε ανήλικο αγόρι - παίχτη της ομάδας και φέρεται να δήλωσε ότι πρώτη φορά προέβη σε τέτοια πράξη.

Ο 48χρονος κατηγορείται για ασέγεια σε βάρος ανηλίκου και αύριο το πρωί, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και στον ανακριτή.

Η δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του αφορά, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, «κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ΄εξακολούθηση..."

Αυτό που δεν έγραψε το Έθνος (και που να το γράψει αυτό το Έθνος, αφού άλλη αποστολή έχει η φυλλάδα της διαπλοκής) είναι τα εξής:

Δεν προκαλεί κανένα σοκ στην κοινή γνώμη ότι δεν συνελήφθη κανένας με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος και του ανήλικου και του ενήλικου λαού.

Ούτε έπιασαν κάποιους να ασελγούν, ούτε πρόκειται να πιάσουν ποτέ κανένα. (Πως να πιάσεις τον εαυτό σου ντε;)

Οι δράστες στην περίπτωση του λαού δεν ασχολούνται με το ευγενές σπορ του κρίκετ, αλλά με το ακόμα πιό ευγενές άθλημα του δικο(τρικο)μματισμού.

Το γνωστό "τσίγκινο σωβρακάκι" δεν ωφελεί απολύτως σε κανέναν. Καλή σας Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου