13/2/11

Ξύπνα καημένε Περικλή!

http://www.hu-berlin.de/pr/publikationen/tsp/ws02_03/macht.jpg


Φταίει το ΔΝΤ!
Όχι ρε, φταίει η ΕΚΤ!
Α μπα, βλέπω δάχτυλο της ΕΕ!
Μάλλον φταίνε και οι τρεις!
Μα να μη σας κόβει, το πασόκ φταίει ρε σεις!
Φταίνε όλοι και πιο πολύ το πασόκ!
Μα πως φταίνε αυτοί που είναι καλοί;
Μάλλον φταίνε οι κακοί...
Ναι, αλλά πιο πολύ η Μέρκελ!


Εμείς φταίμε που δεν σηκωνόμαστε να τους φάμε και τους αφήνουμε να κάνουνε! Κανένας άλλος!

Ξύπνα καημένε Περικλή! Ξύπνα και μας φάγανε λάχανο! Ξύπνα και δεν φτάνει πια μια πορεία τον μήνα. Ποτέ δεν έφτανε, αλλά ξύπνα επιτέλους τώρα!

Ξύπνα όσο υπάρχει κάτι ακόμα να σώσεις! Μετά το τσεκούρι σε μισθούς, συντάξεις,  επιδόματα, μετά τα πογκρόμ σε εργασιακά, ασφαλιστικά και κοινωνικές παροχές, μετά τις αυξήσεις φόρων, τιμών και διάφορων χαρατσιών, έρχεται η σειρά της γης!

Ξυπνάτε, τώρα ξεπουλάνε και την γη!

Χόντρυνε πολύ το παιχνίδι, τώρα μετράει πια η κάθε μέρα! Η συμμορία πασόκ-τρόϊκας δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα πια! Έτσι βγαίνει ο κάθε λεχρίτης του ΔΝΤ, ο κάθε παπάρας Τόμσεν στις τιβές και μας λέει, ότι πρώτα θα κάνει καταγραφή της δημόσιας περιουσίας και μετά θα πουληθεί γη όπως πχ το Ελληνικό, σαν να πρόκειται για το αμπέλι του πατέρα του!

Φτάσαμε στο σημείο να διατάζει ο καθίκουλας της Κομισιόν, ο καρατσόγλανος Ντερούζ, να πουληθούν....Παραλίες! Στην ξεπούλα οι παραλίες της χώρας για να...σηκωθεί του Τουρισμού, λέει! Απίστευτα πράγματα! Αλλά, προς Θεού, ποτέ, άπαπαπα, ούτε λόγος για ξεπούλημα νησιών, ορκίζονται στο όνομα της μάνας τους (χεστήκανε για μανάδες αυτοί) οι ρεμπεσκέδες νεοφιλελεύθεροι αλήτες που φώναξε η πασόκα για να μας κάνουν τον νταή.

Φυσικά δεν είναι οι λεχρίτες της τρόϊκας οι μόνοι τζάμπα μάγκες της περίπτωσης, πίσω από όλα αυτά τα όμορφα και γραφικά βρίσκεται η πασόκα!

Και πίσω από τρόϊκα και πασόκα τα κοινά αφεντικά τους: Τα μεγάλα αφεντικά! Κεφάλαιο, Εργοδοσία, Τράπεζες! Μη δίνετε σημασία στο...κλάμα του χοντροβενιζέλου και στις υστερικές φωνές των Ρεππέων και των άλλων ξαφνικά "παραξηγημένων" λαμόγιων της κυβέρνησης, "βρωμιάρα τρόϊκα, μας πλήγωσες και σε είχαμε πιστέψει". Στημένο παιχνίδι εις βάρος όλων μας, άθλιο παιχνίδι!

Συγνώμη, δεν το θέλαμε, μας ξέφυγε, πέσανε στα...γόνατα οι της τρόϊκας, να δείξουν ότι έχουν και οι εκπρόσωποι διεθνών οικονομικών τρομοκρατών τρόπους και χαρακτήρα. Εγώ άρχισα να το....πιστεύω.

Χόντρυνε το παιχνίδι για τα καλά και αν δεν το χοντρύνει επιτέλους και ο λαός, θα επιζούμε σε λίγο (αντι να ζούμε) σε μια χώρα που δεν θα έχει τίποτα δικό της!

Δώδεκα και ένα λεπτό πλέον και ή θα το χοντρύνουμε κι΄ εμείς τώρα το παιχνίδι, ή θα μαζέψουμε τα παιδιά και τα εγγόνια μας και θα τους ξεκαθαρίσουμε, ότι πήραμε την απόφαση να αφήσουμε τους τροϊκοπασόκους να τους κλέψουν και την δική τους ζωή! Τέρμα!

Αυτή η ξεβρακωμένη κυβέρνηση πρέπει να πέσει αμέσως! Το πασόκ, αυτή η θανάσιμη απειλή για την κοινωνία πρέπει να τσακιστεί, να γίνει κομμάτια! Μαζί της, τα πράσινα όργανα του κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού, οι συνδικακοποιοί του εργατικού κινήματος της πασκε και οι πράσινοι αποχετευτικοί αγωγοί της τηλεοπτικής συνεργίας εργολάβων-εκδοτών.


Αντίσταση άμεση και μαζική εδώ και τώρα!


Αντίσταση, ανυπακοή, να καθαρίσουμε την Βουλή από την Κόπρο των λακέδων του κεφάλαιου και της εργοδοσίας.


Είναι το πρωτεύον καθήκον όλων μας! Έξω η κόπρος του πασόκ!



Για την ποιότητα των κοπράνων ας γνωμοδοτήσουν οι μόνοι γνώστες: Οι σκατόμυγες!

Πάμε Περικλή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου