7/11/11

Η κυβέρνηση της Πάνλευκου Περιστεράς

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiAsgnPhTMWw5glww4_ZdsrgbxJN2D-9X6w3o_QLza-0CMZBcW5DFM-rTtIJIdPByvEkwq3GRJ-Qy6MdUzEpjEd_vkn_30F0X6YZADDN6RhTmDkTJMipMADVftCPwMX3k9Aqpz-dyCU3LE/s1600/peristeria.jpg


Επειδή οι πολιτικές παρατάξεις που στηρίζουν την νέα κυβέρνηση είναι απολύτως λευκές ως προς την περιστερική πλευρά της αθωότητάς τους, και επειδή δεν είθισται να κυβερνάνε μιά χώρα εντελώς αναμάρτητα, άρα άπειρα και άβγαλτα κόμματα, εξετάζεται η περίπτωση συμμετοχής δυό πορτοφολάδων στην νέα κυβέρνηση!

Απονήρευτοι, μη πω αγαθοί, οι βουλευτές του πασόκ και της νέας δημοκρατίας, παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες της Siemens και των άλλων δυνάμεων που κρύβονται πίσω από τα παρ΄ολίγον σκάνδαλα Βατοπεδίου, Ομολόγων, Χρηματιστηρίου κτλ., κινδυνεύουν να πέσουν λόγω του άσπιλου λευκού χρώματος θύμα ατυχήματος. Ιδιαίτερα όταν βρίσκονται σε χιονισμένο τοπίο.

Για το εθνικό συμφέρον καλούνται οι υπεύθυνοι των δύο κομμάτων να εξασφαλίσουν κάνα δυό λέρες για την νέα κυβέρνηση, όσο και να φαντάζει κάτι τέτοιο αδύνατο. Δεν έχει εδώ "και που να τις βρούμε τώρα εμείς τις λέρες στην Ελλάδα;", να κόψετε κύριοι το κεφάλι σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου