14/12/11

Διαμαντοπούλου-Λοβέρδος-Ραγκούσης: Τελείωσε η θητεία μας στον Σοσιαλισμό. Ζήτω η Αναρχία!

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20111107/low/assets_LARGE_t_420_53941610.JPG

Βόμβα μεγατόνων από την τρόϊκα-κουαρτέτο της τρόϊκας της κυβέρνησης της τρόϊκας! (Που αποτελείται από τον πρώην πατακκό εσωτερικών Ραγκούση, τον μαρθαβούρτση Υγείας και κοινωνικού Οέναςσκίζειτονάλλονε Λοβέρδο, την φωτοτυπιού Παιδείας και διά Βίου εξάρτησης από το Κεφάλαιο Αννούλα-είμαι πενηνταδυάρα, σας γαμώ τα Λύκεια, και τα Δημοτικά και τα Πανεπιστήμια-Διαμαντοπούλου, συν την τσόντα τον μπιτκαθολουτίποτα τον μπούλη τον Μόσιαλο)

Τι σώπα; Ακούστε ρε!

Βγαίνουνε χτες και αρχίζουν να φωνάζουνε σαν παλαβοί (τι τόθελα τώρα αυτό τον "σαν";), ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΛΥΣΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Γίνανε αναρχικοί ρε!

Ο Λοβέρδος μάλιστα έβαλε και τα κλάματα! Τι τις θέλουμε τις εκλογές, που γίνονται μόνο για να διαιωνίσουν τον έλεγχο, την καταπίεση, την εκμετάλλευση και την αλλοτρίωση που επιβάλει η πολιτική εξουσία στον λαό, είπε μέσα σε αναφιλητά. Απαράδεκτος, λέει, ο Μαρξ, στο "Η αθλιότητα της φιλοσοφίας", ο Πιέρ-Ζοζέφ Προυντόν είχε απόλυτο δίκιο.

Ο Ραγκούσης είχε αποστηθίσει ένα τσιτάτο του Μιχαήλ Μπακούνιν, αλλά το ξέχασε την τελευταία στιγμή και έτσι είμαστε αναγκασμένοι να ζήσουμε με αυτήν την απώλεια.

Η Αννούλα, γνωστή και σαν η Κυρία με την Θρούμπα, τα πήρε μάλιστα και στο κρανίο: Τι εκλογές τσαμπουνάτε ρε, φώναξε έξω φρενών, αποχή από κάθε διαδικασία ανάθεσης και αντιπροσώπευσης, σαμποτάρισμα ρε! Τέρμα με το παραμύθι των εκλογικών διαδικασιών, τέρμα στην παράδοση της κοινωνίας στην εξουσία και στους θεσμούς της, βίρα την άγκυρα για έναν άλλο κόσμο, ελεύθερο και ανεξούσιο!

Στο τέλος η υπουργός έχασε παντελώς τον έλεγχο και απείλησε ανοιχτά το σύνολο των αντιφρονούντων με το παρακάτω απόσπασμα από το The Revolutionary "Haste", του Ερρίκου Μαλατέστα:

"Είναι λαχτάρα αλλά και στόχος μας, καθένας να μπορέσει να γίνει κοινωνικά συνειδητοποιημένος και μάχιμος, αλλά για να έχουμε αυτή την κατάληξη, είναι απαραίτητο να εφοδιαστούν όλοι με τα μέσα για ζωή και ανάπτυξη, και για αυτό είναι απαραίτητο να καταστραφεί με βία - από την στιγμή που δεν γίνεται διαφορετικά- η βία που αρνείται αυτά τα μέσα στους εργάτες".

Ο Μόσιαλος δεν εμφανίστηκε στην σεμνή αναρχική τελετή. Φήμες για συμμετοχή του σε επίθεση κουκουλοφόρων κατά διμοιριών ΜΑΤ στα Εξάρχεια, δεν επιβεβαίωθηκαν από το Indymedia. Θα μείνουμε με την περιέργεια....


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου