14/2/12

Σκίζει η ύφεση!

http://todaysfacilitymanager.com/facilityblog/wp-content/uploads/150407_demolition_immeuble_begles18.jpg

Ακόμα δεν σταμάτησαν οι ευρωπαίοι ηγέτες να χέζονται από την χαρά τους για την υπερψήφιση του νέου μνημονίου και μία νέα είδηση για την φανταστική πορεία της ελληνικής οικονομίας έρχεται καπάκι και δένει το γλυκάκι.

Καλά τα μετρουλάκια που ψήφισαν οι Κουΐσλινγκς για να εξυπηρετήσουν την αξιότιμη δανεισταρία, λένε, αλλά μπροστά στην είδηση της διαπλανητικής ύφεσης της ελληνικής οικονομίας στο 4ο τρίμηνο του 2011 όλα τα άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμες.

7% το μπαμ και κάτω λοιπόν, πιό μεγαλειώδης ύφεση δεν μπορούσε να φανταστεί ούτε ο πιό φανατικός νεοφιλελεύθερος οπαδός. Και όλα αυτά με τον Παπαδήμο στον πάγκο της Ελλάδας και όχι τον Γκουαρδιόλα παρακαλώ!

Ύμνοι για την ελληνική απόδοση στον ξένο τύπο: Εύγε Γραικία, τέτοια συρρίκνωση του ΑΕΠ ούτε στην Χιλή των Γκόλντεν Μπόϋς! Διαλύεται η ελληνική οικονομία, μπράβο στα παιδιά!

Υπόκλιση στην απόδοση της ομάδας τα γερμανικά μήντια: Αυτοί δεν πιάνονται με τίποτα ρε σεις! Πέφτουν τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνεις να κοιτάς!

Βαστάτε γερά τα γκέμια αδέρφια και τους φάγαμε όλους τους πούστηδες! Να, νέα μέτρα και φόρους ύψους 1,8 δις ζητάει πάλι το αγαπητό μας Eurogroup. Όχι δεν θα ζήταγε!

Τίποτα, τίποτα, δεν μας σταματά λοιπόν. Με ή χωρίς ανασχηματισμό. Ο θρίαμβος κατάντησε ρουτίνα. Τι να κάνουμε τότε; Να διαλλέξουμε επιτέλους άξιο αντίπαλο:

Φέρτε μας την Μπάρτσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου