12/5/10

Νάτη πετιέται ἀπὸ ξαρχὴς κι ἀντρειεύει καὶ θεριεύει ...























Εδώ και μια δεκαετία παρακολουθούμε έκθαμβοι μια εξέλιξη εκτός ορίων λογικής. Ες ρίξουμε μια ματιά σε ένα κράτος! Όχι σε τίποτα "ανήλικα" όπως η Ελλαδίτσα μας που χρειάζεται .... γονική συγκατάβαση (ΔΝΤ) ακόμα και για να ξύσει τον αφαλό της, αλλά σε ένα μεγαθήριο Champions Leaque και βάλε όπως η Γερμανία.

Όπως όλα τα σοβαρά κράτη έχει και η Γερμανία τις υποχρεώσεις της! (Εδώ έχουν και κάτι άλλα κράτη, μπουρδέλλα, τις "υποχρεώσεις" τους, να μην έχει η Γερμανία;)

Να βουλώσει τις τρύπες στην άσφαλτο, να ντερλικώσει την δημοσιουπαλλήλα της, να περιθάλψει, να φυλακίσει, να μορφώσει, να δημοσιεργήσει, να βάλει και κάτι στην μπάντα για ώρα ανάγκης. Ε, όλα αυτά δεν γίνονται τσάμπα, εδώ πας στο Φλωκαφέ και σου κοστίζει 4,5 ο καφές, πως να μη κοστίζουν στο κράτος;

Ας πούμε, συμβολικά, ότι τα συνολικά έξοδα της Γερμανίας είναι 1000 ευρώ το χρόνο. Θα έβαζα αρχικά 1.400 ευρώ, αλλά να μην τηνε πάρουμε και την Γερμανία στον λαιμό μας ντε! Λοιπόν, για να τα φέρουνε βόλτα τα γερμανάκια χρειάζονται ετησίως, μια στιγμή να λογαριάσω, ναι, ακριβώς 1000 ευρώ! Κάθεται ο γυαλάκιας ο ταμίας και τα βάζει κάτω: Τι κάνει ένα κράτος που σέβεται τον εαυτό του, (και θα σεβότανε και τον πολίτη, αλλά να που είχε δουλειά και βιαζότανε, άλλη φορά), ρωτάει ο μάγκας. Ε τι να κάνει ρε συ; Σε πλακώνει στο φόρο! Ε, να τους ρίξουμε τότε αμέσως ένα φόρο, λέει ο τύπος, μην ανησυχήσουν οι άνθρωποι αν δούνε ότι δεν τους τα πήραμε ακόμα και έχουμε καμμιά αυτοκτονία!

Φορολογία λοιπόν, να μάθει ο βλάκας που σε ψήφισε τι θα του κάνει η επόμενη κυβέρνηση, που θα ψηφίσει εις ένδειξην διαμαρτυρίας για τούτηνε εδώ.
Η σύσταση, σύνθεση και συνταγή της φορολογίας είναι σε όλο τον κόσμο η ίδια:

Μαζεύεις πολλά από τους πολλούς που έχουν λίγα έως καθόλου, και λίγα έως καθόλου από τους λίγους που έχουν πολλά....

.....γιατί αλλιώς θα μας φύγουνε τα παιδιά στην ξενητειά και θα χάσει η Βενετιά βελόνι! Αυτό είναι ένα από τα "χαρίσματα" της παγκοσμιοποίησης και εγώ προσωπικά χέστηκα...
Πέφτει λοιπόν χαράτσι στους μη πολλά έχοντες, καπνίζει και πίνει ο λαός να στηρίξει το Έθνος με το υστέρημά του σε καρκίνο του πνεύμονα και κίρρωση του ήπατος, πέφτουν οι άρρωστοι στα προπά, ξυστά, λότα, καζίνα, λαχεία, μονά-ζυγά, μαζεύει χαρτί ο κράτος, τα μετράει στη ζούλα κάποτε να φάει ο άνθρωπος κανά ψιλό, τι να δει; 500 και με το ζόρι!

Αμάν καήκαμε! Θα μας κοπανάνε τα ίδια μας τα ΜΑΤ ρε συ αν δεν έχουμε λεφτά να τα πληρώσουμε!
Φυσικά! Αν και εγώ θα τους κοπάναγα και δωρεάν. Τέσπα.

Το μαθαίνει η αφεντικίνα του κράτους, να βάλω ένα τυχαίο όνομα να ξέρουμε για ποιόνανε λέμε, Αγγελικούλα Μέρκελη, καλό κορίτσι, σκατόφατσα μεν, αλλά αυτήνανε έχουνε, τι να κάνουμε τώρα; Μαζεύει τα λαμόγια της η κυρά και τους βάζει κάτω και τους ξεσκίζει!

Καθήστε κάτω ρεμάλια υπουργοί και κόψτε πράμα γιατί μπάζει από παντού. Πέφτουνε στην περισυλλογή μέχρι που τινάζεται ο Υγείας και Γρίππης των Χοίρων σαν ελατήριο! "Το βρήκα! Άμα πλερώνουνε τα Ταμεία μόνο εξαγωγή φρονιμήτη και τα υπόλοιπα τα βγάζουνε μονάχοι τους οι πονοδοντικοί πολίτες γλυτώνουμε 25 δις! Και άμα κάνουμε σε κάθε καισαρική τομή και αφαίρεση της σκωληκοτέτοιας απόφυσης να γλυτώνουμε ένα χειρουργείο και άμα κόψουμε τα γυαλιά για την στραβομάρα να τα πληρώνουνε μόνοι τους, άλλα 25 δις, συνολικά 50!"
Και γαμώ τις ιδέες, λέει η Κική, ανεβάστε απόδοση και οι άλλοι!

Πλακώνουνε λοιπόν, 13ος και 14ος; Δώδεκα ρε συ! Σύνταξη στα 88; (με ανατριχίλα φρίκης, όλες οι τρίχες σηκωμένες) Στα 90 παρακαλώ, νάχει μόνο δέκα χρόνια μέχρι τα 100! Άντε άλλα 50 δις, μαζί 600. Ε πέφτουνε οι ειδικοί, κόβονται κάτι επιδοματάκια από τους ψωμόλυσσες που το αντέχουν, ψαλιδίζονται κάτι συνταξιούλες από τα γερόντια που δεν μπορούν να αμυνθούν, γδέρνεις, πετσοκόβεις, λιανίζεις, ξεζουμίζεις, τα κάνεις όλα 700.
Tέρμα! Τους βγήκε ο πάτος να κόβουνε, αλλά κάποτε δεν υπάρχει ούτε σάλιο. Τι κάνουμε τώρα;

Σηκώνεται που λέτε να φύγει η καγκελάτη να πα να σκεφτεί, κοντοστέκεται στα κάγκελλα και ρωτάει: "Δεν πιστεύω να κόψατε και κείνα τα 25 δις που είχαμε για δική μας μάσα;" Εδώ να δεις φάση! Το υπουργηλίκι να χύνεται στα γέλια! Σιγά ρε Κική, λέει ένας λίγδης, είπαμε ότι είμαστε γερμανοί, δεν είπαμε ότι είμαστε και μαλάκες.

Φεύγει το κορίτσι σαν σίφουνας και με τη θηλυκότητα μιας ντιβανοκασέλλας να πάει στα κομμάτια να κόψει το κεφάλι της (αχ, μακάρι να το κόβανε και οι δικοί μας) να βρει λεφτά (αλλά όχι για να βρούνε οι δικοί μας λεφτά, έτσι μόνο για το κόψιμο) κι εκεί αρχίζει να βαράει το κινητό της. Κοιτάει, τι να δει; Τα SS, αλλά με ένα Μ ανάμεσα στα S, οπότε γλυτώνουμε εμείς οι υπόλοιποι:

"Κόρη του λαού μη κλαίς, σήμερα δεν είναι χτες, δίνω δάνειο στο λαό, και ο τόκος φυλακτό"

Υπογραφή, Αργύριος (30) Κερματοχαρτάκιας-Aεριτζής. Ευρωπουλοποιός. Γωνία Κλεφτών και Κλεφτών 5-20% (πρώην Κλεφτών και Αρματολών).

Πάει η Αγγελικούλα σαν βέλος, ούτε να δει που τήνε φασκέλωνε ο κόσμος στο δρόμο δεν πρόλαβε, τέτοια καϊλα η γυναίκα, και βροντάει τη πόρτα του Αργύρη. Της ανοίγει ο τύπος, ένας ντελικάτος γυναικωτός με ένα διαμάντι στο δαχτυλίδι ίσαμε ένα κίβι εισαγωγής, τα δικά μας είναι πιο μικρά. Καλώς τηνα, καλώς σε βρήκα, πέφτει πάνω του και τον αγγαλιάζει με λαχτάρα.
Με σε μένανε πήγε να πέσει, σκέφτεται ο τραπεζίτης αλλά δεν λέει τίποτα αφού για την κονόμα ήτανε πρόθυμος να φάει ωμή τη μάνα του.

Ε κάποτε την αμολάει στον καναπέ, πιάνει μια σακούλα Βασιλόπουλου τίγκα με πεντακοσάρικα και της τηνέ κοτσάρει για τον κόπο της. Τι να κάνει αυτή, τήνε βουτάει, το ξέρουμε το παιχνίδι αυτό διεθνώς. Αυτήνανε τη φάση παραπάνω δεν την είδα προσωπικά (ακόμα και ο μεγαλύτερος ρεπόρτερ του κόσμου πάει κάποτε για κατούρημα), αλλά δεν είμαστε και τίποτα αγαθοί ρε σεις!

Ακολουθεί ο εξής διάλογος: Θέτε; Θέμε! Πολλά; Ουουου!
Φωνάζει ο τραπεζάκιας ένα από τα τσιράκια του και σε μισό λεπτό σκάει ένας λεχρίτης με γραβάτα, χαιρετάει τυπογραφικά και στέκεται κλαρίνο μπροστά από το αφεντικό του.
"Έχουμε αέρα ρε συ στις αποθήκες;" ρωτάει ο τραπεζίτης.
-"Μάλιστα Κύριε Τραπεζίτα" απαντάει ο άλλος.
"Φτάνει ρε για 300 δις που θέλει η Κυρία;"
-"Όχι, αλλά μην ανησυχείτe, θα ανοίξω παράθυρα και πόρτες να κάνει ρεύμα και θα φτάσει".

Έτσι γίνεται, και να μην ακούσω κανέναν να πει ότι λέω μαλακίες!
Μπαλώνει με τα 300 δις την τρύπα η κυρία, 700 και 300 κάνουνε 1000.
Όμορφα πράγματα, απλές αριθμητικές, και μακάρι για όλα τα παιδιά που αγωνίζονται αυτήν την εποχή με τις εξετάσεις.

Αυτό γίνεται ΚΑΘΕ χρόνο όμως! Κόβει, του κερατά, το κράτος και όχι μόνο δεν του φτάνουν, αλλά αναγκάζεται να χρεώνεται ακόμα πιο πολύ! Έτσι βλέπουμε να ανεβαίνει το κρατικό χρέος ΟΛΩΝ των κρατών της ΕΕ. Και των 27! Και της παγκόσμιας δευτεροπρωταθλητριας στις εξαγωγές Γερμανίας, και του-όπως την καταντήσανε τα δικά μας τα τομάρια-απόλυτου ουραγού που ακούει στο όνομα Ελλάδα!

Περικοπές παντού, σε όλα τα κράτη, και τα δημόσια χρέη όλο και πιο μεγάλα. Το ερώτημα είναι....ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΛΟΙ;
Βλέπουμε κοινωνίες να πισωγυρίζουν κάθε χρόνο, την φτώχεια καβαλλάρη των ευρωπαϊκών λαών, κοινωνικές και λαϊκές επιτεύξεις δεκαετιών να εξαφανίζονται εν νυκτί, και ΤΑ ΧΡΕΗ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ!!

Και αναφέρομαι ΠΑΝΤΑ στην Γερμανία! Σε μια χώρα με τεράστια οικονομική εμβέλεια, με εργατικό και πειθαρχικό λαό, με προγραμματισμό, τεχνογνωσία, επιστήμη. Μια χώρα που έχει καταφέρει να είναι στην κορυφή στις εξαγωγές μειώνοντας ΜΙΣΘΟΥΣ, περικόπτοντας διαρκώς εργατικά διακαιώματα, αφανίζοντας σχεδόν το κράτος πρόνοιας, ψαλιδίζοντας την κοινωνική αλληλεγγύη.

Τι τρέμει και φοβάται αυτός ο οικονομικός κολοσσός άραγε; Γιατί ότι τρέμει είναι δεδομένο.
Τρέμει στην ιδέα ότι το νεοφιλελεύθερο καπιταλιστικό σύστημα μπορεί να την αναγκάσει....

α) ή να οδηγήσει τον λαό της στην εξαθλίωση και μαζί μ΄αυτό την χώρα σε χάος αναρχίας και βίας, ή....

β) στην καταστολή του τραπεζικοπιστωτικού και χρηματιστηριακού συστήματος βίας.

Τα κέρδη των τραπεζικών μεγαθήριων δεν ήταν ποτέ τόσο μεγάλα όσο σήμερα!
Έχουν καταφέρει να κρατάνε δέσμιους ολόκληρους λαούς, να αφανίζουν την κοινωνική προκοπή, το μέλλον εκατομμυρίων ανθρώπων. Και τώρα αφανίζουν την πατρίδα μας!
Είναι αυτοί οι ίδιοι που έπαιξαν και έχασαν τα λεφτά του φορολογούμενου πολίτη στα ζάρια.
Είναι αυτοί οι ίδιοι που αποζημιώθηκαν !!!!!!! για την ζημία που προκάλεσαν στον πελάτη τους, με δις από την τσέπη του..... πελάτη τους!
Είναι αυτοί οι ίδιοι που τώρα στοιχηματίζουν στην εξαθλίωση του πελάτη που τους έσωσε!
Είναι οι ίδιοι αυτοί που θα βάλουν και τα 700 δις του πακέτου..... σωτηρίας της ΕΕ στις τσέπες τους. Γιατί αυτά τα 700 δανείστηκαν από τις ίδιες τράπεζες που αγόρασαν κρατικά ομόλογα τα οποία χαρακτηρίστηκαν από τους οίκους-μπουρδέλλα-αξιολόγησης σαν σκουπίδια.
Eτσι φτάσαμε στο σημείο να χρηματοδοτούν οι λαοί Τράπεζες για να σιγουρέψουν αυτές επενδύσεις που θα πήγαιναν στράφι σε περίπτωση χρεωκοπίας του οφειλέτη! Αμέσως μετά την ανακοίνωση του πακέτου των 700 δις είχαμε κατακόρυφη άνοδο των μετοχών των εμπλεκομέ- νων τραπεζών μέχρι και τα 25%!!!

Δάνειο στο δάνειο ως τον Αιώνα τον Άπαντα!
Και καλείται σήμερα ο Έλληνας, ο Πολίτης, ο Κάτοικος αυτής της χώρας να δεχτεί ΦΤΩΧΕΙΑ και ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ για να πληρωθούν τόκοι σε αυτές τις ΥΑΙΝΕΣ! Επωμίζεται η ελληνική κοινωνία αβάσταχτα βάρη, καταστρέφει το παρόν της και ρισκάρει το μέλλον της για το ξεπλήρωμα χρεών ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.
Ένα βρώμικο, βρωμερό παιχνίδι ολίγων τομαριών και των ντόπιων Κουίσλινγκ τους κατά των λαών!

ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΙΣ GOLDMANN SACHS, ΣΤΙΣ MOODY΄S, ΣΤΙΣ STANDARD AND POOR΄S, ΣΤΑ IMF ΤΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ!

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.....
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.......
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤE......