22/5/11

Μαϊμού διευθυντής Κλινικής λέει. Εδώ έχουμε μαϊμού πωρθυπρουγό ρε!

http://www.verianet.gr/images/001aanebasma00100/467.JPG

Μερικές φορές παρασύρομαι και αποκαλώ τα ξεφτέρια της νουδοπασόκας, αδίκως και καταχρηστικώς, γάγγραινα της κοινωνίας. Φτου μου, που δεν τολμάω να τους στολίσω όπως τους αξίζει, αλλά θα μας το κλείσει το μπλοκ ο γούγλης που τα θέλει κυριλέ τα τσαμπουκαλέ και μετά θα αναγκαστούμε να ρίχνουμε μολότοφ (που λέει ο λόγος ντε, μη τα παίρνουμε όλα κατά λέξη!) για να ξεδώσουμε.

Σήμερα δεν θα παρασυρθώ και θα τα πω κοσμίως: Δεν φταίει σε τίποτα η καημένη η γάγγραινα! Τα κόμματα "εξουσίας" που οδήγησαν το ελληνικό πλοίο από το 74 και μετά μαεστρικά από βράχο σε βράχο πριν το φουντάρουν μια κι΄έξω στο Τρίγωνο της τρόϊκας, είναι κάτι σαφώς πιο επικίνδυνο: Εναλλάξ και αιώνια κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση στην χώρα της καθολικής απαξίωσης Θεσμών και Αξιών! Ρρρρρ (καζανάκι)

Διαβάζουμε στο news 247 σήμερα: 


Διοικούσε το ΕΣΥ με πλαστό πτυχίο

Διευθυντής οφθαλμολογικής κλινικής μεγάλου νοσοκομείου καταγγέλεται ότι έχει πλαστό χαρτί και παρά την άσκηση δίωξης ειναι ακόμη στη θέση του. Διορίστηκε στην θέση αυτή, με απόφαση υπουργού Υγείας

Η ιστορία σύμφωνα με την εφημερίδα "Καθημερινή" ξεκίνησε το 2004 με την προκήρυξη θέσης διεθυντή στις υπό κάλυψη θέσεις κλάδου ΕΣΥ σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας. Οι υποψήφιοι ήταν συνολικά 11. Στην πρώτη κατάταξη των υποψηφίων, τον Μάρτιο του 2008 ο συγκεκριμένος υποψήφιος κατέλαβε την 6η θέση.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, ο τότε υπουργός Υγείας αναπέμπει την απόφαση και ζητεί νέα αξιολογική κρίση.

Πράγματι το συμβούλιο επιτροπής συνεδριάζει και ξανά τον Οκτώβριο του 2008 και ο αργότερες επιλεγείς αναβαθμίζεται στην τρίτη θέση, καθώς οι τρεις από τους 11 συνυποψήφιους έχουν δηλώσει παραίτηση.

Ο υπουργός αναπέμπει και πάλι την απόφαση και ζητά νέα κρίση, αναφέρει το άρθρο.
Τον Μάρτιο του 2009 συγκροτείται νέο συμβούλιο επιλογής ιατρών ΕΣΥ. Συνεδριάζει τον Απρίλιο του 2009 και αξιλογεί τον μετέπειτα διεθυντή ικανό για την 1η θέση. Τρεις μήνες μετά διορίζεται με απόφαση του υπουργού Υγείας στη θέση του διευθυντή.

Ωστόσο, όπως είχε καταδείξει και εισηγητής, ο συγκεκριμένος γιατρός εμφανίζεται να απασχολείται σε τρεις διαφορετικούς φορείς την ίδια περίοδο και συγκεκριμένα: στις φυλακές Κορυδαλλού, στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και στο ΙΚΑ.

Επίσης ο διευθυντής νομικών υπηρεσιών της Οξφόρδης, απάντησε όταν ερωτήθηκε για τον γιατρό αυτό:

"Η ονομασία του νοσοκομείου (από όπου φαίνεται να έχει αποκτήσει την κλινική εμπειρία) είναι εσφαλμένη. Η διεύθυνση και οι αριθμοί επικοινωνίας ανήκουν σε άλλο πανεπιστημιακό τμήμα και όχι στο οφθαλμολογικό νοσοκομείο. Δεν υπάρχει μητρώο με αυτό το όνομα. Υπάρχουν προβλήματα και με το λογότυπο του πιστοποιητικού. Η υπογραφή δεν ταιριάζει με το δείγμα υπογραφής του καθηγητού που υπογράφει τη βεβαίωση".
Αυτά αναφέρονται για το πιστοποιητικό προϋπηρεσίας που φέρεται να έχει από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Σήμερα δύο συνυποψήφιοί του έχουν καταθέσει μηνυτήρια αναφορά και έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από την εισαγγελία πρωτοδικών κατά παντός υπευθύνου.


Σιγά την είδηση! Χιλιάδες παλιοτόμαρα πασοκονουδόκια έχουν μπει μπακ ντορ μέσα στο Δημόσιο, άρα και στην φλέβα μας. Δεκάδες χιλιάδες κομματόσκυλα έχουν δώσει εξετάσεις για μουγγοί  και έχουν εισαχθεί σαν ρήτωρες! Εκατοντάδες χιλιάδες έχουν μπει πρώτα και μετά δώσανε εξετάσεις. Άλλοι τόσοι κατέλαβαν τις τελευταίες τρεις τιμητικές θέσεις με αποτέλεσμα να σαρώσουν ταυτόχρονα όλα τα χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια!

Άπειρα παραδείγματα...αξιοκρατίας, και αυτός ήταν και είναι ο κανόνας! Ε, στην δεδομένη περίπτωση υπάρχει και μια λογική. Διευθυντή Οφθαλμολογικής ψάχνανε, όχι κλητήρα: Άντε να βρεις τώρα άξιο άνθρωπο και επιστήμονα που είναι πολιτικά και κοινωνικά ευνουχισμένος σε ένα από τα δύο κώματα! Ε βάλανε ένα παιδί δικό τους που εκπληρούσε ορισμένες των προϋποθέσεων.

Πως; Έτσι: Βουτάει η υπουργάντζα το τηλέφωνο και στοκάρει το νούμερο ενός δικού του κομματικού λαμόγιου, νούμερο φυσικά. Γκαλίν-γκαλίν, γκαλίν-γκαλίν, κάποτε το σήκωσε ο λεχρίτης.

Ποιός με καλεί τέθκια ώρα βραδυνή, δώδεκα το μεσημέρι, που οι καθαυτό κοπρίτες ξεκουράζονται θεωρητικά από τον κάματο της πρωινής εργασίας, φτου κακά;

Υπουργός Τάδες ρε Λάμπη, τι κα ρε; Ακόμα ρε να ξυπνήσεις;

-Ναι ακόμα!

Έτσι μπράβο, τσίφτης! Ρε συ ψάχνουμε έναν δικό μας να τον χώσουμε διευθυντή στην Οφθαλμολογική, λίγη δουλειά, πολλά λεφτά. Γουστάρεις ρε;

 -Ουου!

Ε μάσε τότε τα χαρτιά από τότε που σε είχαν καταδικάσει για μπανιστήρι, να μπορούμε να αποδείξουμε σε ώρα ανάγκης ότι είσαι τουλάστιχον ματάκιας, και έλα!

Έτσι γίνεσαι διευθυντής Οφθαλμολογικής και κάνεις καριέρα φίλε μου. Γι΄αυτό,  αν είσαστε φρέσκοι και άβγαλτοι στα κώματα αυτά και τύχετε καμμιά φορά -εντελώς τυχαία- σε κάνα απ΄αυτά τα δασάκια, ξέρετε τώρα ποιά εννοώ ντε, ε κάλυψη πίσω από το πεύκο και....τα μάτια σας ανοιχτά!

Διαμαντοπούλου: Έχουμε πόλεμο!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhmElGTDVUIpUbiqeUpGUdoDman9vz7TxdPwF-sOQlgiP7MzU0JEbPmEkovOu8ThoFFlW7DKaVqzIJV_PP56iqGroscgq5eoP9W7THojOMiKKDz04EPl666oFIH3Q91q4SpjNUsi9cJ-vA/s1600/diamantopouloy-voylh.jpg

Καιρό είχαμε να γράψουμε για την Αννούλα Διαμαντοπούλου, την γλυκειά Καρχαρία Παιδείας και Δια Βίου Χλαπάτσας, χίλια συγνώμη! Δεν είχαμε και τόση καΐλα να ασχοληθούμε με το ημιάγριο νεοφιλελεύθερο ξωτικό, αλλά αναγκαζόμαστε μετά από εκατοντάδες επιστολές θαυμαστών της να ενδώσουμε. Ιδίως το τελευταίο e-mail ενός εντελώς ανέραστου οπαδού της Αννούλας: Γράψε ρε βράχε κάτι τις ρε! Έστω για την ελίτσα στο μαγουλάκι της ρε!

 Ε τι να κάνω;

Δεν είχε αυτή την βδομάδα να πετσοκόψει τίποτα στην Παιδεία η κυρά, την ξαποστείλανε να πάει να στηρίξει τα πασοκολαμόγια στη Λαμία, κακό χρόνο νάχουν. Ανοίγω λοιπόν μια σελίδα στο διαδίκτυο και τι να δω; Η Διαμαντοπούλου τσιρίζει από την Λαμία, "έχουμε πόλεμο"! Ωχ, αμάν, λέω, ξεκίνησαν τα όργανα και δεν προλαβαίνει το ελικόπτερο, και έχει κάτι πλατανάρες στην Πλατεία Λαού για κρέμασμα, Παναγία σώσε!

Μούφα τελικά η είδηση, άλλο εννοούσε το σκυλόψαρο της Παιδείας. Άλλο πόλεμο στόκαρε η κυρία Άννα: Τον πόλεμο ζωής ή θανάτου για την αντιμετώπιση της, όπως είπε, δημοσιονομικής κρίσης, της κρίσης ανταγωνιστικότητας και της κρίσης αρχών και αξιών. Καλά, τα περί δημοσιονομίας και ανταγωνιστικότητας νεοφιλελεύθερα ανοξείδωτα μανταλάκια της πασόκας, γνωστά και μη εξαιρεταία. Αλλά δεν παραπάει να τη λιανίζουμε την δόλια την μύγα για να βγάλουμε ξυγκάκι επειδή μας τέλειωσε το μπέϊκον και το  Lidl είναι κλειστό;

Αρχές και αξίες ρε συ Διαμαντοπούλου; Ποιές αρχές και ποιές αξίες τσαμπουνάς ωρέ κυρά; Η μόνη αρχή που έχει να κάνει με το κώμα του αξιοθρήνητου ελληνικού καρασοσιαλισμού, είναι αυτή που δεν υπάρχει ούτε για να πεις ότι το πασόκ "δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος".

Μιλάει για αρχές και αξίες η καρατσεκούρω παιδείας, το νεοφιλελεύθερο σαρκοβόρο της μόρφωσης που έχει αναγκάσει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο να μη μπορεί να πληρώσει τη ΔΕΗ και την Πάντειο να μη μπορεί να αλλάξει σπασμένο τζάμι!Έτσι σώζει η Διαμαντοπούλου την Παιδεία και κατά επέκταση την χώρα!



Μπα Διαμαντοπούλου, δεν έχετε πόλεμο! Δεν έχετε ακόμα πόλεμο! Η διαφορά μεταξύ ειρήνης και πολέμου βρίσκεται σε μια...κοφτική λεπτομέρεια: Στην ειρήνη βουτάς εσύ το πριόνι και κόβεις κατά βούληση, στον πόλεμο το βουτάνε οι άλλοι και σου κόβουν τον υπουργικό σου πισινό!

Εκεί να δεις τι πλάκα έχει ο πόλεμος!

Οι διάδοχοι του Σαμαρά; Στα...σκαριά! ΔΑΠ=ελπίδα

Αυτή η χώρα πρέπει να γκρεμιστεί! Πρέπει κάτι να γίνει, κάτι που δεν μπορεί να είναι λιγότερο από την ολική καταστροφή και να ξαναχτιστεί απ΄την αρχή. Τι; Το αφήνω στην φαντασία του καθενός.

Στο παρακάτω βιντεοκλίπ μπορούμε να καμαρώσουμε ΔΑΠίτες που πανηγυρίζουν την νίκη της παράταξής τους στις φετινές φοιτητικές εκλογές.

Να οι αυριανοί ηγέτες της νέας δημοκρατίας! Να οι μελλοντικοί βουλευτές, υπουργοί και πρωθυπουργοί! Να η εναλλακτική πρόταση της Δεξιάς στην σαπίλα της άκρας δεξιάς του πασόκ! Να οι γιατροί που θα πας σε λίγα χρόνια να εμπιστευτείς την ζωή σου, οι δικηγόροι που θα καταφύγεις για να βρεις το δίκιο σου! Να το...μέλλον της χώρας, οι...χρυσές της ελπίδες, η...ελίτ του αύριο...

Δεν είναι έτσι όλη η ΔΑΠ, θα πουν τώρα ορισμένοι αγαθοί. Σίγουρα δεν είναι ο κάθε δαπίτης κάφρος όπως τα καρατσογλάνια του κερατά στο κλιπάκι, αλλά μην φανταστείτε ότι οι υπόλοιποι απέχουν και έτη φωτός από δαύτους...






Δεν χρειαζόμαστε ανάλογο κλιπάκι με συναδελφάκια τους της πασπ, για να αποδείξουμε ότι είναι ίδιοι και απαράλλαχτοι! Δαπ και πασπ είναι τα δικομματικά κολλέγια απ΄όπου αποφοιτούν οι μελλοντικοί πολιτικοί και κοινωνικοί χούλιγκαν της κοινωνίας μας. Εδώ ξεκινάνε την καριέρα τους ως βδέλες και τσιμπούρια της χώρας, εδώ ψήνεται ο κομματοσκυλοφρουρισμός.

Ξεφτυλισμένη χώρα, άπατος πάτος με επιμονή στην συνήθεια της χαβούζας και πίστη στην δύναμη της βρωμιάς. Τους έχουμε και τους καμαρώνουμε ακόμα και τώρα, στην εποχή της απόλυτης καταστροφής! Απαντάμε στην φρίκη του πράσινου χούλιγκαν με την φρίκη του προκατόχου του γαλάζιου χούλιγκαν! Δαπ αντί πασπ! Φουντάραμε και επιμένουμε στα ίδια σκατά! Ήμαρτον!

Αυτά τα σαπάκια θα κουβαλήσουν οι μελλοντικές γενιές στην πλάτη τους αν δεν σηκωθούμε σήμερα ΕΜΕΙΣ να βάλουμε ένα τέλος στην φρίκη! Ξυπνήστε!