4/1/15

Πόσο ξέπλυμα πρώην πασόκων αντέχει ο ΣΥΡΙΖΑ;Τα σκουλήκια το συνηθίζουν: Όπου οπή, εκεί πατρίς. Και δεν υπάρχουν χειρότερα σκουλήκια από αυτούς τους γνωστούς γυρολόγους πρώην ΠΑΣΟΚΟΥΣ, που αφού ξέσκισαν την κοινωνία στα Μνημόνια, προσπαθούν τώρα με κάθε τρόπο να σώσουν το πολιτικό τους τομάρι, χρησιμοποιώντας τον προ λίγων μηνών άσπονδό τους εχθρό: Τον ΣΥΡΙΖΑ!

Ένα σωρό πανέμορφα ονοματάκια ακούγονται σαν πιθανοί εκλεκτοί υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογές. Οδυσσέας Βουδούρης ο ένας, και γαμώ τα παιδιά. Παπανδρεϊκός μέχρι κόκκαλο αρχικά, από τους φανατικότερους μνημονιακούς και αγριονεοφιλελές του κερατά, τα σπάει στο δεύτερο μνημόνιο με τον Γιωργάκη, τον φτύνει δημόσια οριζόντια και κάθετα και την κάνει αμέσως για ΔΗΜΑΡ.

Εκεί να δείτε αγαπούλες με τον Φωτάκη, εκεί να δείτε όρκους αγάπης, αίσθημα και καημό! Μέχρι που αγαπήθηκαν τόσο πολύ, που δεν άντεξε άλλο ο παππούς και τον ξαπόστειλε να πάει γιά φρέσκα. Το κλάμα που έριξε ο Βουδούρης δε λέγεται! Πέντε ολόκληρα λεπτά χτύπαγε με οδύνη το κεφάλι του στον τοίχο, μέχρι δηλαδή που άνοιξαν τα γραφεία της Κουμουνδούρου και μπούκαρε μέσα. Και γαμώ τα παιδιά ο Οδυσσεύς είπαμε.

Και λέω τώρα εγώ (που τυγχάνω αγαθός και δεν μου πολυκόβει περί πολιτικής): Δηλαδή θα χανόταν η παρτίδα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν αναλάμβανε υποψήφιος βουλευτής του κόμματος ο Οδυσσέας; Δηλαδή αυτός είναι σωστός και αναντικατάστατος και χωρίς ετούτονα δεν βγαίνουμε ούτε στο ουέφα; Δηλαδή δεν υπάρχουν καλύτεροι; Δηλαδή όλοι αυτοί που τρέχανε μέχρι τώρα στους δρόμους και ξεσκιζόντουσαν στην δουλειά γιά τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν απλώς γιά τα μπάζα; Δηλαδή αυτό είναι το σύνθημα που θέλει να περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία; Ότι ο τυχωδιώκτης παύει να είναι τυχωδιώκτης, όταν πάρει μεταγραφή στο κόμμα; Δεν έμαθε τίποτα ο ΣΥΡΙΖΑ από το χαστούκι που ακούει στο όνομα Τατσόπουλος;

Το ΠΑΣΟΚ είναι πληγή. Το ΠΑΣΟΚ είναι εχθρός. Το ΠΑΣΟΚ είναι παρελθόν. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στο ξέπλυμα πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ μέσω του ψηφοδελτίου του, θα πάρει την απάντηση από τον λαό.


Από την χαβούζα του ΠΑΣΟΚ στην πεντακάθαρη νέα αρχή του ΠαπανδρέουΑφού φάγαμε ότι χριστουγενιάτικο ήταν γραφτό να φάμε, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, δίπλες, βασιλόπιτες -και όλα τα άλλα γλυκά, χωρίς τα οποία η γέννηση του Χριστού θα ήταν απλώς ένας τοκετός- ας ασχοληθούμε με ορισμένα όχι και τόσο εύγευστα θέματα, όπως την ανακύκλωση κομμάτων και την επεξεργασία πολιτικών λυμάτων, που απασχολούν τον τελευταίο καιρό την δημόσια τηλεόραση και τα ιδιωτικά πουλητάρια της επικράτειας.

Ακόμα και ο πιό αδικημένος πολίτης της χώρας το έχει νιώσει αμέτρητες φορές στο πετσί του: Χτυπάει ο κώδων συναγερμού σε σημαδιακά σημεία του πεπτικού μας συστήματος, το θέμα δεν σηκώνει αναβολή. Βουρ στον πρώτο απόπατο που θα μας κάτσει και ή ταν ή επί τας. Το αποτέλεσμα αυτών των...συνεδριάσεων δεν απασχολούσε κανέναν ιδιαίτερα στο παρελθόν. Γέμιζε κάποτε ο βόθρος, φώναζες τον Αχόρταγο, σου τον άδειαζε στο πι και φι και φτου κι΄απ΄την αρχή. Αν τώρα θέλει να πει κάποιος, σου άδειαζε τον βόθρο, αλλά έκανε βόθρο στεριές και θάλασσες, ας πει. Δημοκρατία έχουμε. Ή περίπου.

Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει ριζικά. Ο ταπεινός καμπινές έχει παύσει προ πολλού να είναι ο τελευταίος σταθμός των...των...(ξεκινήσαμε με κουραμπιέδες, μη τα κάνουμε τώρα σκατά) αυτών που παράγουμε όταν πάμε τέλος πάντων και βγάζουμε τα μάτια μας, αλλά η αφετηρία μιάς νέας περήφανης διαδρομής! Επεξεργασία λυμάτων, η μαγική λέξη. Επιστήμη! Δώστε βάση, να μάθετε, γιατί θα ήταν κρίμα να βγεί ο ΣΥΡΙΖΑ να καταστρέψει την Ελλάδα και εμείς να μη ξέρουμε ούτε τι γίνεται με τα σκατά της κοινωνίας μας. Ξεκινάμε.

Όπως έχει η Αθήνα το Παναθηναϊκό Στάδιο, ο Πειραιάς το Στάδιο Καραϊσκάκη και η Θεσσαλονίκη το Καυταντζόγλειο Στάδιο, έτσι έχει και η επεξεργασία λυμάτων τα στάδιά της: Την πρωτοβάθμια, την δευτεροβάθμια και την τριτοβάθμια επεξεργασία. Στο πρώτο στάδιο γίνεται Προεπεξεργασία και Πρωτοβάθμια Καθίζηση, που στοχεύει στην αφαίρεση αιωρούμενων υλικών. Να το εξηγήσουμε με άλλα λόγια, να καταλάβει και ο αμόρφωτος πληθυσμός.

Ας πούμε, σου έρχεται η ανάγκη να...εκφραστείς πεπτικώς, πας όταν φτάσει η επάρατη ώρα και τα κάνεις στην κάλπη. Το αποτέλεσμα, ΠΑΣΟΚ. Ανακουφίζεσαι για μιά στιγμή, αλλά την άλλη στιγμή σε πιάνει η μπόχα και λες να τραβήξεις καμμιά Νέα Δημ...κάνα καζανάκι μήπως και σωθείς. Βασικά ούτε το καζανάκι, ούτε η ΝΔ σε σώνει, αλλά αυτά ανήκουν σε άλλο κεφάλαιο, όλα με τη σειρά. Βρωμάει κάποτε τόσο πολύ το Κίνημα λοιπόν, που δεν αντέχεται άλλο. Πας να ξεμπερδέψεις, τραβάς τον ρουμπινέ, ρολάρει στον οχετό το πράσινο περιεχόμενο και πριν καν προλάβει ο Παπανδρέου να πει "δημοψήφισμα", νάτονα στο κέντρο βιολογικού καθαρισμού τον σοσιαλισμό.

Δεν είναι μόνο λαϊκή ανάγκη αυτό που οδηγεί το ΠΑΣΟΚ στην ανακύκλωση, αλλά και ζωτική ανάγκη του ίδιου τού...προϊόντος. Να αλλάξουμε λιγάκι, σου λένε τα παιδιά, γιατί έτσι που έχουμε καταντήσει, την επόμενη φορά δεν μας ψηφίζει ούτε και η μάνα μας. Ξεκινάει λοιπόν η Προεπεξεργασία, που περιλαμβάνει Εσχάρωση, Πολτοποίηση και Τριβή. Στόχος είναι η απομάκρυνση υλικών που αιωρούνται ή επιπλέουν πάνω στον σοσιαλισμό. Εσχαρώνεις τις Τζάκρες, τις Κατσέλες, πολτοποιείς κάτι Παπακωνσταντινοτίποτες, κάτι Ανδρουλάκηδες, τρίβεις Παγκαλαίους και Ρέππες μέχρι να επιπλεύσουν οι πιό ελαφρυοί σαν φελλοί στον αφρό και οι υπόλοιποι να αιωρούνται μεταξύ παλαιού ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατικής Παράταξης.

Η αφαίρεση επιπλεόντων και αιωρούμενων υλικών οδηγεί ή σε άμμεση ίδρυση νέου κόμματος ή σε ανεξαρτοποίηση ή ακόμα και στην επανασκατοποίηση-επανένταξη στην αρχική μάζα (Λοβέρδος πχ). Στην δευτεροβάθμια επεξεργασία απομακρύνεται ο οργανικός άνθρακας, το άζωτο και ο φώσφορος.

Άνθρακας; Λέτε να ισχύει εδώ το περίφημο "όχι άλλο κάρβουνο"; Δε πιστεύω. ΠΑΣΟΚ άνευ κάρβουνου δεν νοείται. Απλά ο άνθρακας δεν έχει πλέον τόση ζήτηση και θεωρείται πιά βλαβερός. Και από κάρβουνο όσο θέλετε το ΠΑΣΟΚ! Να κάτι Ελιές (Αλιβερίου), να κάτι Δημοκρατικές Παρατάξεις, να κάτι Συμφωνίες γιά τη νέα Ελλάδα, να κάτι δυναμικές Ελλάδες, να κάτι ΡΙΚΣΥΥ, να κάτι Μεταρρυθμιστικές Αριστερές, να κάτι Νέοι Νεταρρυθμιστές, να κάτι Πρωτοβουλίες Β΄, να κάτι Πολιτείες 2012, να κάτι Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες και δεν συμμαζεύεται. Ακόμα και το λαμόγιο Χατζημαρκάκης βρήκε θέση στο μεγάλο τσουβάλι κάρβουνου του ΠΑΣΟΚ! Αυτός ο εκ Γερμανίας απατεώνας που κατάφερε όχι μόνο να αντιγράψει το 70% της διδακτορικής του διατριβής, αλλά και να μη γράψει ο ίδιος ούτε καν την μισή!

Αυτά με το κάρβουνο, πάμε τώρα στο άζωτο. Άζωτο, ψόφιο δηλαδή. Ψόφιο όσο και το κόμμα της Αλλαγής. Τέζα! Καραψόφιο. Άρα αφαιρώντας το άζωτο, αφαιρείς το όλο σκεύασμα. Δεν μένει τίποτα. Άρα αναγκάζεσαι να μην το αφαιρέσεις. Ένας ιστορικός συμβιβασμός με την ανάγκη. Αφήνεις λοιπόν το άζωτο και βουτάς τον φώσφορο. Ότι λάμπει στο σκοτάδι. Ίσως το φως στην άλλη άκρη του τούνελ. Ή η μεγάλη ιδέα του σοσιαλισμού. Ή το πορτατίφ στο δωμάτιο του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Ή οι ανταύγειες που σχηματίζει τα λαμπρό φεγγαράκι της μούχλας πάνω στα θολά νερά του Ποταμιού.

Πάμε στο τρίτο στάδιο επεξεργασίας. Εδώ γίνεται αφαίρεση βαρέων μετάλλων και λοιπών τοξικών συστατικών. Εδώ έρχεται η σειρά του Βενιζέλου! Πιό βαρύ μέταλλο δεν υπάρχει φυσικά. Και με την αφαίρεση του πιό τοξικού συστατικού του ΠΑΣΟΚ, το ίδιο το ΠΑΣΟΚ δηλαδή, τελειώνει θριαμβευτικά η διαδικασία επεξεργασίας του λύματος και στην δεξαμενή υπάρχει μόνο νερό. Πόσιμο νερό. Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του ΓΑΠ!

Εις υγείαν!Στο επόμενο τεύχος: Η διαδικασία επεξεργασίας κοπράνων.
Δεν πιάσανε τον Παπανδρέου στην Ανάβυσσο!Η είδηση θα έκανε σίγουρα τον γύρο του κόσμου, αν δεν την είχαν κάνει γαργάρα ΜΕGA, ΝΕΡΙΤ και οι λοιποί συγκυβερνητικοί οχετοί: Δεν συνελήφθη ο Παπανδρέου στην Ανάβυσσο! Δεν είχε βάψει ξανθή την καράφλα του, ούτε είχε στο οπλοστάσιό του όπλα, εκρηκτικούς μηχανισμούς και άλλα βλήματα εκτός αυτού του ιδίου.

Ο Παπανδρέου δεν ήταν καταδικασμένος ούτε ισόβια, ούτε χρόνια, ούτε μήνες, ούτε καν μιά μέρα γιά την τρομοκρατία που επέβαλε δυόμιση ολόκληρα χρόνια στον δύσμοιρο ελληνικό λαό. Έτσι δεν ήταν αναγκασμένος να αποδράσει από άλλη φυλακή εκτός αυτής του...κοινοβουλίου, για καλοπληρωμένες διαλέξεις ανά την υφήλιο περί σωτηρίας κρατών και λαών και άλλες σοσιαλιστικές παπατζήδικες μαγικές νιρβάνες.

Ο Παπανδρέου επέβαινε ποδηλάτου κατά την διάρκεια της μη σύλληψής του, είπε ο αρχηγός της Αντιτρομοκρατικής. Η ομάδα που είχε αναλάβει την μη συλληψή του δεν προσποιήθηκε τροχαίο ατύχημα, το ατύχημα προϋπήρχε και ήταν μάλιστα τραγικό: Η ολική καταστροφή της χώρας από τις πολιτικές του ΓΑΠ και των "σοσιαλιστών" και νεοδημοκρατών προκατόχων του. Α ναι, και του "γαμώ το κεφάλι μου, μαλάκα".

Σύμφωνα με απόλυτα φλου πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός συγκινήθηκε τα μάλλα από την εφιαλτική εικόνα που είδε να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια του και σταμάτησε ακαριαία ίνα προσεφέρει εν νέου τας σωτήριάς του επερεσίας στο έθνος. Ατράνταχτη απόδειξη: Στας χείρας του εθεάθη βαριοπούλα ικανού μεγέθους και βάρους με την χαριτωμένη ετικετούλα made in EU and ΔΝΤ. Τελικά δεν έκανε άμεση χρήση του ευεργετικού αυτού εργαλείου αλλά προέβει σε κάτι ιδιαίτερα συγκινητικό και ιδίως πατριδοσωτήριο: Στην ίδρυση νέου ΠΑΣΟΚ στην θέση του ΠΑΣΟΚ με τον ίδιο να αναλαμβάνει θέση Βενιζέλου αντί του Βενιζέλου.

Ο Παπανδρέου κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, αντ΄αυτού συνελήφθη ο Ξηρός. Ο λόγος είναι απλός: Ο Ξηρός είναι τρομοκράτης, ο ΓΑΠ δεν είναι. Ναι, δεν είναι.

Μα να είναι τόσο λάστιχο έννοια η λέξη τρομοκρατία...