23/4/12

Σαμαράς: Ψηφίστε με και μέχρι Μουντιάλ παίρνουμε σε μερικά χρόνια



http://x.pstatic.gr/media/n/i/4/4012/10519.jpg

http://www.tovima.gr/oldPhotos/Papandreou-Areos091001.jpg


http://www.paraskevi13.com/wp-content/uploads/2011/01/papandreou_Andreas2.jpg

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh6QHPmvnnnLBwSnFieDObH3UC2ffyAUL6C7WKY1cQ8zJoyp0kIxGwZ8ECSfaNmn9cchBBsSwFwf1B6r0iV8YoYVJM_8C4G8XherfDoME5d8TxsuJbsUmB5dDOQBL2ShQ5NI1CH96XFcCw/s1600/simitis_george.jpg

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjlmd0lm50kCu4mL2MVmR3U9ZsCTReP6hxxv21p-rbQRK34IiXghdSX1nLLHU4EZ0P3Lhdz4lAHHcydL67L_s4birbyJ4uYVfJ87brirPFTaLmhqwsOsKbEe1g6pPkL-M_l0udDshwfRmyH/s1600/mhtsotakis.jpg

Τον πάω τελικά τον Σαμαρά! Πως να μην τον πάω ρε παιδιά, αφού βγήκε χτες και είπε ότι θα το σηκώσουμε το ευλογημένο; Ναι, το είπε! Σε πέντε έως εφτά χρόνια λέει! Μα το κλάξον, αν δεν πιστεύετε! Ήταν στο Ζάππειο και έλεγε τα γνωστά περί Ζάππειο ένα, Ζάππειο δύο, Ζάππειο τρία πουλάκια κάθονται, τα όμορφα της νέας δημοκρατίας δηλαδή, να πέφτει του Ζάππα η πυτιρίδα από το ψέμμα και ας είναι πλέον ο άνθρωπος μόνο άγαλμα!



http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekloges-gr/article1740277.ece/BINARY/w660/venizelosmilonas.jpg

Πρωταθλητές στην ανάπτυξη σε περίπου μια δεκαετία λέει ότι θάμαστε ο Σαμαράς, τι δηλαδή να πει, ότι θα πέσουμε χάμου και θα στραμπουλήξουμε το πόδι μας; Πρωθυπουργός θέλει να γίνει ο αυτιάς, όχι Κασσάνδρα ή μέντιουμ.

Για να γίνουμε όμως πρωταθλητές, πρέπει να αναλάβει προπονητής ο ίδιος, λυπάται αλλά δεν γίνεται με άλλονε, λέει. Η τακτική που θα ακολουθήσει είναι η "δοξάστε με". Να την παρουσιάσουμε με λίγα λόγια.

1) Βγαίνεις μπροστά από τον εχθρό, ο οποίος τώρα γίνεται ξαφνικά φίλος σου και μετά την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας πάλι εχθρός σου, για τον λαό ο λόγος, και του τάζεις νίκη με τρία γκολ διαφορά σε κάθε αγώνα. Βγάλτε με κόουτς παιδιά και δεν τους σώζει ούτε βροχή, δεν θα προλαβαίνουμε να σηκώνουμε κούπες!  

2) Θα σας μικρύνω το τέρμα σας, να μη βρίσκουν στόχο οι κακοί!

3) Όσοι σας λένε, ότι θα σας τα δώσουμε "Τσοβόλα όλα" ψεύδονται: Εμείς θα σας δώσουμε πολύ τσοβολότερα!

4) Σηκώνεις τα χέρια ψηλά για να δείξεις το σύστημα που θα ακολουθήσει στην επόμενη επίθεση η ομάδα, συνήθως το σύστημα δέκα, ή dio moutzes όπως λέγεται στην προπονητική.

5) Φτάνουν αυτά τα τέσσερα, δεν έχει πέντε.

Η τακτική είναι δοκιμασμένη και παρέχει τρομερές ευκολίες πραγματοποίησης! Όλοι οι προηγούμενοι προπονητές έτσι κατάφεραν να μας βγάλουν πρωταθλητές. Με τον ίδιο τρόπο! Από τον Αντρίκο μέχρι τον γιόκα του τον Παπαπαπάρα!

Μα πως καταφέρνουμε και βρίσκουμε πάντα τον προπονητή που μας ταιριάζει και έχουμε σαρώσει όλες τις κούπες ρε σεις; Αυτή τη φορά όμως το πρωτάθλημα δεν θάναι περίπατος. Θα νικήσουμε τους Γερμανούς, αλλά δεν θα υπάρχουν χέρια για να μας χειροκροτήσουνε, έλεγε κάποτε ο Ουΐσντον Τσώρτσιλ. Κάτι ανάλογο θα γίνει και με το πρωτάθλημα που θα πάρουμε σε 5-7 xρόνια: Θα το σηκώσουμε το γαμημένο, και όσοι δεν έχουν πεθάνει από την πείνα, δεν έχουν μεταναστεύσει ή αυτοκτονήσει, θα παρευρεθούν στην φιέστα της απονομής.






Έξω τα λαμόγια απ΄τον Κορυδαλλό!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEghZCskYrXgVhA429E_RdIiYLZTzvLUIUV1HBMzH3iZpgq2ps61kRHwXoceVwHjrOM-tgCg4BYXmKBuU71XlYy3IhHkwG-WkU-Uj2E1bY4jlAYM2LdoggzoEROaaGDWZWSs2voQ87Ye4nk/s1600/Colerida+cristata_%CE%9A%CE%BF%CF%81%CF%85%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CF%8C%CF%82.jpg


Ξέρετε τι αβάσταχτο είναι, να σε έχουν μέσα και να βλέπεις όξω; Όλοι σας γνωρίζετε τι είναι, να θέλεις να πας, ξέρω γω για ψώνια, ή απλά για βόλτα και να βαριέσαι να σηκωθείς από την πολυθρόνα σου, και τελικά να μένεις στο σπίτι. Ε κάπως έτσι είναι και στην φυλακή, μόνο που εκεί θες να βγεις οπωσδήποτε, αλλά δεν σε αφήνουνε. Ασήκωτο!

Σκεφτείτε λοιπόν και μιά φορά τους έγκλειστους συμπολίτες μας, που συνεισφέρουν τέλος πάντων το κατά κλειδαμπάρωμα στην διατήρηση των θέσεων εργασίας χιλιάδων σωφρονηστικών (εμ, με τόσες περικοπές) υπαλλήλων ανά την επικράτεια. Μαύρη ζωή! Ούτε Φλοκαφέ έχει, ούτε Γκούντυς, ούτε πάμε την Κυριακή να κάψουμε το ΟΑΚΑ, ούτε σινεμά, ούτε τίποτα. Μάπα το φαΐ, σκληρό το στρώμα, νοθευμένο το χασίσι, ακόμα και η Ναταλί (ο Ντίνος από τας Σέρρας) νοθευμένη...

Πάντως είχε μέχρι πριν μερικές μέρες κάτι η φυλακή, που σε...ενέπνεε, που σου έκανε την μέρα σου πιό εύκολη και πιό ευχάριστη και τον βίο σου βιώσιμο, χωρίς να χρειαστεί μάλιστα να κουρευτεί κανένας: Η στενή ήταν το μοναδικό καταφύγιο όλων όσων ήθελαν να ξεφύγουν από την μέγγεννη των μεγαλύτερων κακοποιών που πέρασαν ποτέ από την χώρα: Των πολιτικών του πασόκ και της νέας δημοκρατίας!

Μάλιστα! Ενώ λοιπόν έξω, στην ζωή, τους είχες πάντα μπροστά σου, στην τιβί, στις φυλλάδες, στις εκκλησίες, στα νεκροταφεία, στα καφενεία, στις παρελάσεις, στις εκδηλώσεις, στις φλέβες σου, που είχαν μπει και σου έπιναν το αίμα, στο μυαλό σου, που το κρατούσαν τέσσερεις δεκαετίες όμηρο, μέσα, στην στενή δεν υπήρχε ούτε ένας! Η φυλακές ήταν κάτι σαν το αξέχαστο DUTY FREE των αεροδρομίων -πριν το σκαρτέψει κι΄αυτό η Ευρωπαϊκή Ένωση με την κρυάδα του Σένγκεν- LAMOGIA FREE δηλαδή. Έτσι αν σιχτιριζόσουνε με κάνα πασοκόπανο ή με κάνα νεοδημολεχρίτη δεν αυτοκονούσες όπως τόσοι και τόσοι σήμερα, αλλά έπαιρνες, ξέρω γω τον λοστό σου, και μπούκαρες τη νύχτα στην Πειραιώς και δεν το κούναγες από εκεί ρούπι μέχρι να φιλοτιμηθεί και κοπιάσει η μπατσαρία! Μεγαλείο!

Σε χώνανε στις Αγροτικές Κασσάνδρας και περνούσες ζωή και κάγκελλο, και μακάρι όλοι μας τέτοια τύχη. Αλλά πείτε μου, γινότανε στην εποχή του μνημονίου, στην εποχή της απόλυτης καταστροφής, στην εποχή που οι ξεσκισμένοι πράσινοι, και γαλάζιοι, και σκατί ρουφιάνοι δεν αφήσανε πέτρα πάνω στην άλλη πέτρα, να μείνει η όαση της φυλακής όρθια; Μπα, πάει και το τελευταίο οχυρό κατά των πολιτικών του πασόκ και της νουδού, έπεσε τελικά και η φυλακή!

Άκης, το όνομα του...πορθητή, Τσοχατζόπουλος με όλα του τα σέα. Δεν έχει σημασία, αν είναι στημένο προεκλογικό παιχνίδι, επικοινωνιακό τρυκ, ή δικαιοσύνη-μαϊμού-σαπουνόφουσκα που θα σκάσει σε λίγες ημέρες, σημασία έχει ότι έκανε πρώην υπουργός σεφτέ στον Κορυδαλλό και κλαίνε τα πουλιά στις παρυφές καθώς γυρίζουνε των λόφων...

Δικαιολογημένη λοιπόν η απογοήτευση και η οργή του αδικοκλεισμένου (όλοι αθώοι είναι λένε) συμπολίτη μας, ο οποίος ξέσπασε προχθές σε αποδοκιμασίες στο προαύλιο του Κορυδαλλού και σηκώθηκε όλη η γειτονιά στο πόδι:

" Έξω τα λαμόγια απ΄τον Κορυδαλλό!"

Δίκαιο αίτημα: Ή όλα τα καθάρματα μέσα, ή κανένας, μέση λύση δεν υπάρχει. Και κάτι μου λέει, ότι αυτό το "κανένας" παραείναι ακλόνητο στάνταρ, για να δίνει η betwin 0,50 λεπτά στο 1,-ευρώ...