12/3/12

Κανονικά οι παρελάσεις! Ιερό το δικαίωμα των πολιτικών να στέκονται στην εξέδρα επισήμων

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEigAm8hUAwAEQ2YoN8wPCqPAsGFjDSJnpJVbQPBmin7UEUgBWcN1PiXn1rw1ogbumgI9xAd5zUU2RratBnj8rcQW-ca40gQ-0x2GPY7j6qtbUBUl_Px752I6f_fPG6v7TAkxvXWwhAbb3JI/s1600/aa_n.jpg



Λύθηκε το πρόβλημα με τις παρελάσεις. Το μαύρο δικομματικό παρελθόν που επιμένει να παραμένει με νύχια και με δόντια στην εξουσία αποφάσισε ότι όλα θα μείνουν ως έχουν! Οι παρελάσεις θα γίνουν κανονικά, το αληταριό του πασόκ και της νέας δημοκρατίας θα στηθεί κανονικά στις εξέδρες των επισήμων σαν να μην έχει γίνει τίποτα, και όποιος πολίτης τολμήσει να γιουχάρει, είναι κατευθυνόμενος οπαδός της βίας και τουλάχιστον φασίστας.

Τι να κάνουμε, ας πάμε όλοι στην παρέλαση και ας ράνουμε την κερκίδα επισήμων με λουλούδια. Και επειδή είμαστε και ξύπνιος λαός, ας πάμε σαν σίφουνας στις ερχόμενες εκλογές και ας τους δώσουμε να καταλάβουνε.

Όπως τους δώσαμε να καταλάβουν και στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2010...

Λοβέρδος: Ιδέα δεν είχα στο Εργασίας αλλά έκοβα όπως γούσταρα

http://www.paizotopos.gr/play/images/stories/fagito.jpg

Τις άφησε τις κούφιες του πάλι ο τάχαμου τάχαμου του πασόκ, μαρθαβούρτσης Υγείας και φουφού Κοινωνικής Ανασφάλειας, Ανδρέας Λοβέρδος! Μιλάμε γιά δήλωση "χάρισέ μου ένα πριόνι, για θα πέσω απ΄το μπαλκόνι"! Κολοσσός ο χάρχαλος!

"Tο κόμμα δεν θα είναι χυλός και τα όργανα φυσαρμόνικα", υποκλιθείτε!

Τόχει το ρεζιλέ ο Λοβιτούρας, η αλήθεια να λέγεται. Καλά ρε συ Λοβέρδε, τι θά ΄θελες νά ΄ναι το κόμμα; Ιμάμ μπαϊλντί; Ολίγη από μακαρόνια με κιμά; Σουτζουκάκια σμυρνέϊκα με πατατούλες (Νευροκοπίου) στον φούρνο; Και καλά, με τον Βαζελίνο στην προεδρία του πτώματος και χυλός; Γίνεται; Θα πείτε, γιατί κύριε βράχε, και τα γουρούνια με χυλό τρέφονται στα χοιροτροφεία και γίνονται σαν τον Βενιζέλο, γιατί να μην υφίσταται ο αγνός θεσμός του χυλού επί προεδρίας Μπένυ; Μη πείτε παιδιά, θα δυσκολέψετε την ροή του άρθρου, που έτσι κι΄αλλιώς με παιδεύει αρκετά. Ας πάμε καλύτερα στην φυσαρμόνικα.

Δεν του αρέσει του κόφτη του Λοβέρδου το όργανο φυσαρμόνικα. Ποιό όργανο του αρέσει; Το τρομπόνι ένεκα τρόμπας; Το ντέφι ένεκα ντόπιο ταμτάμ; Το κλαρίνο όπως καθόσαντε τα παιδιά μπροστά στην τρόϊκα; Του Πάγκαλου είναι γνωστό ότι του αρέσει το φαγκότο. Του θυμίζει λέει κάτι σαν φαγοπότι και μπισκότο. Εγώ θα έλεγα πάντως να εύχεται νάναι φυσαρμόνικα τα όργανα, γιατί σκέψου νά΄ναι πιάνα και να πρέπει να τα μεταφέρεις στον πέμπτο!

Είπε και ένα σωρό άλλα φοβερά ο τίποτας του κινήματος, μερικά αρκούν για να τον κοπανάς μήνες. Του ζάλωσε το υπουργείο Εργασίας ο Παπατζής, λέει, αν και δεν είχε εμπειρία, και σκεφτήτε τι πογκρόμ θα έκανε ο πούστης, αν είχε, που δεν άφησε -αν και αρχάριος- τίποτα όρθιο στην θέση του ο ανάλγητος καραγκιόζης του πασόκ.

Δεν τους αντέχω άλλο ρε γαμώτο, κάντε κάτι σας παρακαλώ! Αμέσως όμως!

Ίντερνετ καφέ; Γιάφκες φραξιονιστών, ρεβιζιονιστών, οπορτουνιστών και πρακτόρων

http://thumbs.dreamstime.com/thumblarge_493/12705767151FeUhf.jpg



Χτύπησε διαδικτυακή φράξια και συγκλονίζει το ΚΚΕ!

Η είδηση έκανε τον γύρο της ανθρωπότης, αλλά μόνο στον βραχόκηπο η ιστορική αλήθεια!

Σύμφωνα με δημοσίευση της γνωστής έγκριτης, ανεξάρτητης, μη πω αριστερής, τι αριστερής, κομμουνιστικής εβδομαδιαίας εφημερίδας Το Βήμα, το ΚΚΕ απαγορεύει στα μέλη του την χρήση του...Facebook! Η είδηση αναμεταδόθηκε με αστραπιαία ταχύτητα σε όλο τον κόσμο, kke facimbouk yok, μου λέει να φανταστείτε ένας τούρκος γείτονας τις προάλλες καθώς έβγαινα από το σπίτι μου!

Το έψαξα και έρχομαι με συνταρρακτικές πληροφορίες, που προβλέπεται να συγκλονίσουν Ελλάδα και Ευρώπη. Ακούστε τι έγινε, να καταλάβετε τι δράμα ζει αυτές τις ώρες το κομμουνιστικό κίνημα στην χώρα μας.

Πρώτον. Ο Χαλβατζής που βγήκε και τα έχωνε στο ΚΚΕ αποδείχτηκε χάκερ, μέλος των Anonymus Antikommunius! Καλό παιδί, δεν τον ξέρω, αλλά γιά να λέει ο Βήμας και ο τα Νέας και ο Μέγας και τα Σκάγια ότι είναι καλό παιδί, πρέπει να είναι.

Δεύτερον. Μέσω του διαδικτύου όντως δημιουργήθηκαν μέσα στο ΚΚΕ τουλάχιστον τέσσερεις ηλεκτρονικές φράξιες! Αυτή των google-ιστών-windowsιστών, η φράξια των twitteriκών, κάτι παράξενοι bloggers εσωτερικού, και τέλος οι μοτσιλικοί φάϊερφόξοι, άσχημη φάρα αυτοί!

Τρίτον. Αληθεύει ότι το ΚΚΕ είναι έτοιμο για τον ένοπλο αγώνα και ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την νόμιμη δράση. Αυτό ακούγεται κουφό, αλλά μόνο κουφοί δεν μπορούν να ακούσουν τα μηνύματα που εκπέμπει ο Περισσός. Οι ενδείξεις είναι όμως συντριπτικές! Συγκεκριμένα υπάρχει απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής στην οποία γίνεται αναφορά στην επικείμενη λαϊκή εξέγερση. Η  φωτοτυπία της εν λόγω απόφασης που βρίσκεται στην κατοχή του βραχόκηπου δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες. Δημοσιεύω τα επίμαχα σημεία άνευ δόλου, πιστός στην ιστορία και στην παράδοση του βραχόκηπου, "τα πάντα ουρεί" που γράφει και ο θυρεός της ιστοσελίδας.

"...Η ένοπλη εξέγερση είναι η μοναδική σίγουρη επαναστατική μέθοδος...οι προλετάριοι στην χώρα μας απέκτησαν επιτέλους ταξική συνείδηση, όπως δείχνει η σημαντική άνοδος της Δημοκρατικής Αριστεράς...όλη η εξουσία στις ΚΟΒες+εξηλεκτρισμός...πάμε με το ΠΑΜΕ για επίθεση στα παλαιά (χειμερινά;) ανάκτορα (συνθηματικό, εννοούνε την Βουλή!)...η πατάτα δεν λύνει το διατροφικό πρόβλημα (άρα τι το λύνει; Ο κόκκινος στρατός φυσικά!)... έναρξη της ένοπλης εξέγερσης όταν ακουστεί το παραπλανητικό σύνθημα "Ηρεμήστε, ηρεμήστε"...γιά οπλισμό θα χρησιμοποιήσουμε, ότι έχουμε, ότι κρατάμε στα χέρια μας... "

Η αυθεντική φωτοτυπία είναι στην κατοχή μας και αν δεν την χάσαμε είναι στην διάθεση του καθενός. Μάλλον την χάσαμε. Μιά τραγική σύμπτωση παραλίγο να οδηγήσει την επερχόμενη κομμουνιστική επανάσταση σε παταγώδη αποτυχία, αφού ένας ιδιαίτερα συμπαθής, αλλά βιαστικός και αφηρημένος βουλευτής του ΚΚΕ, ο σύντροφος Μαυρίκος, παρεξήγησε τα φαινόμενα, τα οποία συνήθως απατούν και παραλίγο να χαντάκωνε την λαϊκή εξέγερση, αρχίζοντάς την μονάχος του! Δείτε από το 1,15 του παρακάτω κλιπακιού και θα καταλάβετε!



Τι νομίζατε, από χόμπυ του σβούρηξε του Βαζελίνου το μνημόνιο ο ετοιμοπόλεμος βουλευτής του ΚΚΕ; Δεν έδειξε η κάμερα και την Αλέκα, που γύρισε με σηκωμένες τις τρίχες και φώναζε στο Μαυρίκο "όχι τώρα ρε συ Μαυρίκο, σύμπτωση ήτανε".

Τέταρτον. Ο βραχόκηπος, αν και δεν είναι μέλος του κόμματος, δέχτηκε έντονες πιέσεις από την ηγεσία του ΚΚΕ, να σταματήσει το τσατ με τον Στέφανο, που τον ξέρεις τον χοντρό και του λες για μακαρονάδες και άλλα τέτοια σοβαρά, λένε, και άμα συνεχίσεις δεν πρόκειται να σε βάλουμε ποτέ μέσα.

Χαλασμός στις τάξεις των φίλων και μελών του ΚΚΕ, μεγάλη αβεβαιότητα και τρομερή σύγχυση. Να φανταστείτε, με παίρνει πριν λίγη ώρα ένα γνωστό μου παιδί τηλέφωνο, πιτσιρικάς, Κνίτης, και μου λέει, σύντροφε Γιώργο άκουσα γιά απαγόρευση κτλ και ήθελα την γνώμη σου. Τι ρισκάρω μαρξιστικά-λενινιστικά άμα παίζω Super Mario και τι αν παίζω Blizzard World of Warcraft;

Ταυτόχρονα με όλη αυτή την ιστορία δεκάδες χιλιάδες μέλη του ΚΚΕ έσπευσαν να δηλώσουν πιστοί και αφοσιωμένοι στο πρόγραμμά του και στην κομμουνιστική ιδέα, καταστρέφοντας συμβολικά τα λάπτοπ και τα κομπιούτερ τους. Στην φωτογραφία πάνω ένας σύντροφος που έχασε μεν την γκόμενα με την οποία τσάταρε, αλλά άνοιξε με αυτή την θυσία τον δρόμο προς την θέση του αναπληρωτή γραμματέα της ΟΒ του.

Τι άλλο πρόκειται ν΄ακούσουμε; Πολλά ακόμα! Τώρα που επανήλθε ξαφνικά ο αντικομμουνισμός παλαιάς κοπής στην μόδα, τώρα που...ανακάλυψαν τα κόμματα της σωτηρίας και της αθωότητας, πασόκ και νέα δημοκρατία, ότι φταίχτης όλων των δεινών της χώρας είναι η...Αριστερά, ε έχουμε πολλά ακόμα να δούμε και να ακούσουμε. Συνηθισμένο βέβαια το βουνό του ΚΚΕ από τέτοια χιόνια, αλλά θα δείτε ότι έπονται και σαφώς χειρότερα.

Τι κάνουμε; Γελάμε! Γελάμε γιατί γιά γέλια είναι μονάχα, έχουμε όμως για καλό και γιά κακό και ανοιχτά τα μάτια μας.



ΥΓ: Όποιος θέλει να κατεβάσει τζάμπα το Κεφάλαιο του Μαρξ, καλύτερα να πάει να το αγοράσει. Πολύ πράμα!

 

Το πασόκ είναι εδώ; Που;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjl_kXt6jz4pnmr_S-LbIlVsO1D7vT3jDbv7PMoI_zJbU4DDFutbABldbBvjOivnmwwYhQX7jpPPR675OcP5FiOvDDsEUHgZuKb6bif3NShS5ZhemzUQ1Fe0PeoWmuGsqbLEfCPp6KN6Rqt/s1600/dhmar.jpg


Είδατε την κερκίδα των φανατικών στην μάζωξη των φίλων της πράσινης πανούκλας στο εθνικό περαδώθε του πασόκ;

Τύφλα νάχουν μαζί θύρα 7 και θύρα 13! Χαμός!

Τίποτα δεν άλλαξε τελικά γιά τα παιδιά του μισού αγκαθωτού ήλιου, τα πάντα ως είχαν! Μπροστά-μπροστά το παλιό γνωστό παπατζήδικο σλόγκαν "Πρώτα ο Πολίτης", μούτζα, φτύσιμο και μπουνιά στη μάπα του φουκαρά του πολίτη ταυτόχρονα. Πριν το "λεφτά υπάρχουν" πρώτα ο πολίτης, μετά το "δεν υπάρχει ούτε σάλιο" πρώτα ο πολίτης, και στην μνημονιακή θύελλα που είχαν όλα τ΄άλλα προτεραιότητα, τράπεζες-τραστ-ΕΕ-δανειστές-ΔΝΤ-ΕΚΤ-μεγάλο κεφάλαιο-βιομήχανοι-αγορές-χρηματοπιστωτικοί αεριτζήδες-εργοδότες-και-όλα-τα-άλλα-τσιμπούρια, ακόμα και τώρα που τον γδέρνουνε αλύπητα, ακόμα και τώρα πρώτα ο πολίτης!

Τι λέτε; Δεν το πρόσεξαν; Και φυσικά δεν το πρόσεξαν! Ποτέ! Ούτε πριν, ούτε τώρα. Στάχτη στα μάτια του Μαλάκα το σύνθημα, ποτέ δεν τον πήραν σοβαρά τον πολίτη τα ερπετά του πασόκ.

Και μετά παλμό να δούνε τα μάθκια σου! Παλαμάκι όλων των κατηγοριών, από άναρχο έως αντιεξουσιαστικό (στην εξουσία), από ρυθμικό της παθιασμένης νεολαίας έως συγκρατημένο των χούφταλων, λόγω αρρυθμίας, από ενθουσιώδες των ανεγκέφαλων καθηκιών (αυτοί είναι παραδοσιακά οι πιό ενθουσιώδεις. Όσο πιό μεγάλος μαλάκας, τόσο μεγαλύτερη η αποθέωση) έως γλοιώδες...σοφιστικέ του Βαζελίνου (δεν είδατε τον χοντρό να χειροκροτάει τον Παπανδρέου; Χάσατε!).

Και τα συνθήματα; Μία από τα ίδια! Τίποτα είπαμε δεν συγκινεί περισσότερο τους θιασώτες της μίζας και της διαπλοκής, τους αυθεντικούς πρέσβεις της παρακμής όσο το ΠΑΡΕΛΘΟΝ!
Το παλιό "το πασόκ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό" είχε πάλι την τιμητική του. Εκτός τόπου και χρόνου οι βδελυρές "σοσιαλιστικές" πορδοκλανιές της κερκίδας, το τόλμησαν. Είναι εδώ, λένε, και μάλιστα ενωμένο! Μα πότε πρόλαβαν να φέρουν και στο εθνικό συμβούλιο του πασόκ πατάτες από το Νευροκόπι;

Τι να έλεγαν; Να το προσάρμοζαν στα σημερινά δεδομένα ρε σεις! Όχι να τό ΄θαβαν, όχι τίποτα "το πασόκ-είναι αλλού-σκορπισμένο-κουρελού", να το τσουλάγανε λιγάκι προς την ρουφιάνα την πραγματικότητα. Να, ένα "το πασόκ-είναι εδώ-μα πού΄ναι-τ΄άλλο-το μισό;" θα τους έκανε μήπως χαλάστρα στις δημοσκοπήσεις; Σαφώς λιγότερα ποσοστά τους δίνουν αυτές.

Πάντως στην προεκλογική εκστρατεία προβλέπεται πρόβλημα με τα συνθήματα. Με τα παλιά δεν βγαίνει με τίποτα, θα πέσει και πολύ γέλιο και πολύ νεράτζι από τους σιχτιρισμένους ...αλλόθρησκους που προβλέπεται να προσέρχονται στις κομματικές δημόσιες συγκεντρώσεις σαφώς μαζικότερα από ότι οι πράσινοι οπαδοί.

Ο βραχόκηπος ανακαλύπτει εδώ ακριβώς ένα πραγματικό κενό και προσφέρει αμισθί την πολυετή του πείρα γιά την...ανάπλαση παλιών πασοκικών συνθημάτων που δεν ανταποκρίνονται πιά στις απαιτήσεις της κοινωνίας. Γιά τις παρακάτω προτάσεις δεν υφίσταται κοπιράϊτ και οποιαδήποτε άλλο πνευματικό δικαίωμα λοιπόν, σύντροφοι αυτοεξυπηρετηθείτε ελέυθερα και άφοβα, είσαστε έτσι κι΄αλλιώς μάστορες στην αυτοεξυπηρέτηση.

1) Το πασόκ στη κυβέρνηση, ο λαός στην εξουσία μετατρέπεται σε...

Το πασόκ στη κυβέρνηση, ο λά.ος και η νουδού στην εξουσία (ρεαλιστικότατο)


2) Ο λαός, δεν ξεχνά, οργανώνεται, νικά μετατρέπεται σε...


Ο λαός, δεν θυμάται, και στις εκλογές, κοιμάται 



3) Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες μετατρέπεται σε...

Η Ελλάδα ανήκε στους Έλληνες (αλλά πουλήθηκε μισοτιμής στους ξένους για να σωθεί)


4) ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο μετατρέπεται σε...

ΕΟΚ και ΔΝΤ τα ίδια σκατά (γιατί, η ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ είναι συνδικάτα;)


5) Ο λαός δεν ξεχνά, τι σημαίνει Δεξιά μετατρέπεται σε...

Ο λαός δεν ξεχνά, ότ΄υπάρχουνε λεφτά


6) Εμπρός Ανδρέα, για μια Ελλάδα νέα μετατρέπεται σε...

Εμπρός Μπένυ και ότι μπει δεν βγαίνει

ή

Εμπρός Βαγγέλη, μαζί με τον Κουβέλη

ή

Εμπρός Βενιζέλο, κάνε το οίκο ανοχής, γιατί ΄τανε μπουρδέλλο


7) Εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία μετατρέπεται σε...

Παραμένει όπως έχει, μόνο μετά τις λέξεις "ανεξαρτησία" και "κυριαρχία" πέφτει άφθονο γέλιο!

Η προεκλογική εκστρατεία προβλέπεται συγκλονιστική! Ιδιαίτερα οι δημόσιες συγκεντρώσεις του πασόκ αναμένεται να είναι από τα πιό καταπληκτικά χάϊλάϊτ της χρονιάς. Η ιστοσελίδα μας θα βρίσκεται και εκεί στο πλευρό του "σοσιαλισμού" εφοδιάζοντας τους πολυπληθείς "φίλους" του πασόκ -που θα προστρέξουν προς...στήριξη- με τα ωραιότερα ανοιξιάτικα σοσιαλιστικά συνθήματα.

Και μέχρι τότε βλέπετε παιδιά την καλύτερη κωμωδία που είναι ελεύθερα διαθέσιμη στο διαδίκτυο. Πολύ γέλιο!