7/2/12

Παπούλιας: Σκοτώστε την Ελλάδα της βιτρίνας. (Πάρκινσον; Άλτσχάιμερ; Ακράτεια Ούρων; Κανείς δεν γνωρίζει )

http://x.pstatic.gr/media/n/i/4/4036/4283.jpg

Πολίστρια αριστερά: Καλό το μετάλλιο, αλλά τώρα πρέπει να πάμε από τον Παπούλια ρε γαμώτο!


Πέστε ότι θέλετε, Δημοκρατία-Ξεδημοκρατία, Προεδρική-Ξεπροεδρική, αυτόν τον απίστευτο τύπο που το παίζει πρώτος πολίτης και ο αχάριστος νόμος δεν σου επιτρέπει να τον ξεχέσεις πατόκορφα, γιατί δεν πάει λέει να είναι πατόκορφα χεσμένος ο πρώτος πολίτης της χώρας, σε αντιπροσωπεύει λέει, αλλά εγώ δεν έχω καμμία απολύτως όρεξη να με αντιπροσωπεύει ένα τέτοιο ¥≈ç√∫~~–æœ@«⁄ø (πάει, με κλείσανε μέσα!) δηλαδή χέστηκα αν δεν επιτρέπεται να τους ξεχέσεις τους Παπούλιες, αλλά να καταρρεύσω ηθικά για πάρτη του και να γίνω υβριστικός μπλόγκερ; Ε όχι να γίνω υβριστικός μπλόγκερ ρε πούστη μου!

Τι έγινε και τα πήρα; Τι να γίνει; Δεν βρήκαν τα κορίτσια της Εθνικής Πόλο τον δρόμο για μένανε, δεν ήθελαν, δεν τα άφησε το σύστημα; δεν γνωρίζω, και αναγκάστηκαν (;) να πανε στον Παπούλια. Ξέρετε, για εκείνα τα γλυκανάλατα "και αν εσείς ατρόμητες φουνταριστίνες και φουνταρίστριες δεν γρονθοκοποτσιμπολοπλακωνόσαστε με τσι αμυντικές αντιπαλίνες δια την περαιτέρω αποβολήν των, ίνα κολυμβήσωμεν με μία παίχτρια παραπάνω, το οποίον η πρωτουσία του πόλο εστί, δεν θα ηφτανάμε να ησηκωνάμε ούτε ένα γαμημένο εις Κίναν μεριά, εύγε σας ".

Και πάνε τα κορίτσια στον γέρο της πασόκας και τους βγαίνει ξυνό από τη μύτη και άντε να τους ζητήσεις να ξαναπάρουνε μετάλλιο τώρα. Τι έγινε; Τι να γίνει; Ο Παπούλιας έκανε τα γνωστά του ξεπαπουλιάσματα! Ένας άνθρωπος για τον οποίο αξίζει σε κάθε περίπτωση ο κόπος να υποβάλεις δικαιολογητικά για αφαίρεση της ελληνικής υπηκοότητάς σου.

Ακούστε τι βρήκε να πει ο άνθρωπος στις γοργόνες της Εθνικής!

"...Προσφέρετε μία δροσερή αύρα, τη διακεκαυμένη περίοδο που περνάμε. Είναι σημαντικό πως προβάλλετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το όνομα της Ελλάδας στο εξωτερικό. Έχουμε χάσει τη δύναμή μας, αλλά εσείς με τις επιτυχίες σας, μας κάνετε εθνικά υπερήφανους. Σκοτώστε την Ελλάδα της βιτρίνας..."

Ληγμένες βιάγκρες θα χρειάστηκε σίγουρα για να σκαρώσει τέτοιο προφορικό Τιτανικό! Ντάξει, η δροσερή αύρα δεν σε σαλτάρει και τόσο, αλλά η περίοδος, ιδιαίτερα άμα είναι και διακεκαυμένη, δεν παλεύεται με τίποτα. Και πάει ρε κοτζάμου παππούς να μιλάς σε κορίτσια για περίοδο; Και που την είδε την διακεκευμένη περίοδο ο πρώτος παππούς της χώρας; Ποιός περνάει διακεκαυμένη περίοδο; Εγώ; Αποκλείεται! Εσείς; Ξανααποκλείεται! Λοιπόν;

Και αυτό με την Ελλάδα της βιτρίνας, τι σας λέει τώρα; Αυτό μάλλον από τον Γιωργάκη τόχει ξεπατικώσει, αποκλείεται να εφεύρει μυαλό νορμάλ ανθρώπου τέτοια καταρακτώδη αϊκιουποντή. Σκοτώστε την Ελλάδα της βιτρίνας; Λέτε να του λείπουν του ανθρώπου τίποτα παρελάσεις και να παραληρεί; (Εδώ μου έρχεται να τον διαολοστείλω ρε σεις, τι να κάνω; Να το ρισκάρω;)

Γιατί να τον διαολοστείλω σόλο, αφού θα πάνε σε λίγο στον διάολο όλοι τους; Δίκιο έχετε!

Κάψιμο γερμανικής σημαίας στο Σύνταγμα: Ευτυχώς που...φταίνε οι Γερμανοί, αλλιώς τι θα κάναμε;

http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/577.jpg



Κάψαμε χτες γερμανική σημαία στο Σύνταγμα! Πάντα τόλεγα εγώ, ότι που θα μας πάει, κάποτε θα...ωριμάσουμε πολιτικά. Γιατί δεν μπορεί να κοιμάται ο πολίτης αυτής της χώρας επ΄ άπειρον, κάποτε θα σταματήσει να τρέχει πίσω από τις σημαίες της πασόκας και της νουδούς και κάποτε θα βουτήξει την ρουφιάνα την γερμανική σημαία και θα της δώσει να καταλάβει. Θέμα χρόνου ήταν.

Γιατί άμα δεν φταίνε για τα χάλια μας οι Γερμανοί, ε ποιοί φταίνε; Καλά, υπάρχουν οι νορμάλ φταίχτες, Αλβανοί, Τούρκοι, Φυρομικοί, Αμερικάνοι, Γύφτοι, Εβραίοι, Μετανάστες, αλλά όχι να μας κουνιέται και η Αγγελικούλα η Μέρκελ ρε παιδιά! Και γαμώ τις φταίχτριες η καγκελάρια σας λέω και μα τα υποβρύχια άμα δε πιστεύτετε!

Επιτέλους "μαγκιά" στο Σύνταγμα, μέχρι και σβάστικα βρέθηκε για κάψιμο! Όχι γιατί μπορεί να γινόταν καμμιά παρεξήγηση και να δινόταν η λανθασμένη εντύπωση, ότι για την κατάντια της χώρας μας ευθύνεται κάποιος άλλος εκτός του γερμανικού παράγοντα. Από Μέρκελ μέχρι Χίτλερ και από Μπίσμαρκ μέχρι Αρμίνιους και Zimmer zu vermieten.

Το παράδοξο της όλης μεγαλοπρεπούς φάσης πολιτικού "γατόνι ο Ρωμιός"; Ότι παρότι γνωρίζεις μερικές χιλιάδες σωστούς κι΄εντάξει ανθρώπους το ποσοστό του μαλάκα εν Ελλάδι ξεπερνάει πάντα τα 125%!

Πολύ κωλοφαρδία ρε παιδιά! Σώθηκε ο 13ος και ο 14ος μισθός!

http://www.art-magazin.de/asset/Image/KUNST/Ausstellungen/glueck-dresden/Glueck_Odermatt_ar.jpg

Ζήτωωωωωω!!!!!! Από τα τρία αυτοκίνητα μόνο ένα έπεσε στον γκρεμό!


Καταλάβατε το νέο τρυκ των επικοινωνιολόγων της ντόπιας και ξένης τρόϊκας; Μέχρι τώρα ακούγαμε μόνο αρνητικά: "Τσεκούρι στις συντάξεις", "μείωση μισθών", "λουκέτα στα μαγαζιά", "τσουνάμι η ανεργία", "εργασιακός μεσαίωνας", "καταστροφή η φοροεπιδρομή" κτλ.

Με το νέο γιουρούσι κατά της κοινωνίας που ξεκίνησε πριν λίγες μέρες το διεθνές και εγχώριο σκυλολόϊ υπό την αιγίδα της τριφασικής ΠΑ.ΝΟΥ.(κ)ΛΑ (πασόκ, νουδού, λάος) οι τόνοι άλλαξαν! Ναι μεν βασανίζεται, τεμαχίζεται και μετά βιάζεται για άλλη μιά φορά ο μαζόχας λαός, αλλά να, πως να το πω, αντί για αίμα από τις πληγές της κοινωνίας ρέει μάνα από τον ουρανό και αντί κατάρες ακούς μόνο αναστεναγμούς...ανακούφισης!

Προσέξτε τι βάτραχο μας πέταξαν για να καταπιούμε αμάσητο!



Σώθηκε ο 13ος και ο 14ος μισθός!

Σώθηκε η Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας!

Θέλανε οι κακοί να φάνε μέχρι κόκκαλο τον κατώτατο μισθό, αλλά θα φάνε μόνο 20%. Νίκη!

Θρίαμβος! Δεν τρώνε όλες τις Επικουρικές!


Και σιγά μη σου πουν τώρα ΤΙ ΑΛΛΟ ΞΕΠΑΤΩΘΗΚΕ, ΜΕΙΩΘΗΚΕ, ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΕ, ΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ από προσώπου της γης! Νέα επαναστατική μέθοδος φτυσίματος! Σε φουντάρουν από τον πέμπτο, σκας στο πεζοδρόμιο, αλλά ο...μηνίσκος σου δεν παθαίνει τίποτα, θριαμβολογούν! Θεωρητικά, θα μπορούσες να παίξεις μπαλλίτσα την Κυριακή, αν δεν είχες άλλα εκατόν πενήντα κατάγματα, αλλά να μην αφεθούμε τώρα στις...ορέξεις της...λεπτομέρειας.


Και μαζί με αυτό το νέο φρούτο πήξαμε ξαφνικά σωτήρες!

Τι θα κάνατε χωρίς εμένα που κάνω επιτέλους ...διαπραγμάτευση ρε, ο Σαμαράς!
Δεν θα σας αφήσω να εξαθλιωθείτε ρε σεις, μη φοβουσούσαστε ρε, ο Καρατζατέτοιος!
Μην ακούτε τι λένε οι παραπάνω, ένας είναι ο σωτήρας ρε, ο Βλήμας!

Μετάφραση;

Και σε γδέρνω, και σε πηδάω, και σε φτύνω!

Ε αφού ο Μαλάκας δεν λέει να κατεβάσει-μετά από τόσα και τόσα που έχει τραβήξει-καμμιά άλλη ιδέα εκτός από την χιλιομασημένη 24ωρη απεργία, ε καλά να πάθει!