3/4/16

Δεν αρκεί μόνο η καλή θέληση των επενδυτών. Πρέπει και η πολιτεία να κάνει το καθήκον της



Σύριοι επενδύουν μαζικά στον ΟΣΕ.



Δεν κατάλαβα την πολιτική της δεύτερης φοράς Αριστερά. Θέλουμε ή δεν θέλουμε επενδύσεις; Τις χρειάζεται η ελληνική οικονομία ή δεν τις χρειάζεται; Αν ναι, πως εξηγείται το παράδοξο, οι επενδυτές να έρχονται κατά χιλιάδες από την Συρία μέσω Τουρκίας στην Ελλάδα, και μάλιστα ρισκάροντας την ίδια τους τη ζωή, κι΄εσύ να τους μαντρώνεις πρώτα στα χοτσπότ και να τους απελαύνεις μετά μαζικά στην Τουρκία;

Απαράδεκτο σύντροφοι.

Ο σοφός λαός λέει, η καλή επένδυση από τα ρούχα της που στάζουν θάλασσα, φαίνεται. Ας μην τα βάζουμε με την τύχη μας παρακαλώ. Γιατί και οι αντοχές των επενδυτών έχουν όρια. Άμα τους πας συνέχεια κόντρα, τα μαζεύουν και έρχονται από Σκανδιναυία, Ευρώπη, να κάνουν επένδυση.

Και ας σταματήσουν τα μήντια να τορπιλίζουν την υπόθεση επένδυση. Τι πα να πει "βούλιαξε το λιμάνι του Πειραιά από 5.000 επενδυτές"; Οι επενδυτές βουλιάζουν ή η οικονομία μας;

Ας σοβαρευτούμε λιγάκι σύντροφοι.

Η ιδανική λύση θα ήταν, αντί να τους επιστρέφουμε πίσω στην Τουρκία ή να τους μαντρώνουμε στα χοτσπότ, να κλείναμε τα σύνορά μας και να τους εγκλωβίζαμε στην χώρα μας. Μέχρι δευτέρας...επένδυσης. Να παρακαλάνε όλα τα άλλα αδελφά ή μη κράτη, δώσε και σε μας κάτι ρε θείο, κι΄εμείς να σφυρίζουμε αδιάφορα. Να δει ο τόπος επιτέλους μιάν άσπρη μέρα ντε.

Άντε και άμα κλατάρει ο Καμμένος, συνεχίζουμε με τον Λεβέντη σύντροφοι.




Ούτε πέντε Γουίκιλίκς δεν μας σώζουν, αδέρφια



Τι ωραία που μας τα είπε ο αξιαγάπητος κύριος Τόμσεν και η αξιαγάπητη κυρία Βελκουλέσκου! Το Γουίκιλικς νάναι καλά και να του στηθεί του φουκαρά του Ασσάνζ αδριάντας στο Πεδίο του Άρεως παρακαλώ.

Ωραία μας τα κελάηδησαν τα δυό πουλάκια του ΔΝΤ, να μάθουμε τι υπέροχες συνθέσεις τιτιβίζουν οι φίλοι μας της Τρόϊκας. Γιά τον αξιαγάπητο (γιά ορισμένους), κατ΄εμέ πολιτικό απατεώνα, Τσίπρα, τα πράγματα είναι κάτι παραπάνω από απλά: Κομισιόν και ΕΚΤ είναι καρντάσια και γαμώ τις παλιοσειρές, το ΔΝΤ μπαγάσας και ρεζίλης της κενωνίας. Μένει να ρίξει καμμιά μπαλωθιά και γιά τους...καλούς το Γουίκιλικς, να τρέχει ο διάδοχος των Γιωργάκη, Παπαραδήμα, Καραμανλή και να μη φτάνει.

Τι μας είπαν με άλλα λόγια τα δυό αξιαγάπητα παιδιά του ΔΝΤ; Να τα πούμε έξω από τα δόντια; Και γιατί να μη τα πούμε; Μπλογκ είμαστε, δεν είμαστε κανάλι ή εφημερίδα, να μας κλείσει ο Ερντογκάν. Παρακάτω ο πραγματικός διάλογος μεταξύ Τόμσεν και Βελκουλέσκου. Ακούστε λοιπόν.

Τόμσεν: Άμα τον ξαναπιούν οι φίλοι μας οι Έλληνες, θα σπάσουμε πολύ πλάκα.

Βελκουλέσκου: Θα τον ξαναπιούν Πωλ.

Τόμσεν: Καλά, αλλά τι κάνουμε , αν ξυπνήσουνε τα ζώα και μας πάρουνε φαλάγγι;

Βελκουλέσκου: Α μπα, χλωμό το βλέπω. Όσο υπάρχουν ακόμα οι συνταξούλες της γιαγιάς και του παππού, δεν βλέπω τον Έλληνα να ξυπνάει.

Τόμσεν: Ναι, αλλά άμα λιανίσουμε τις συντάξεις και αν καταφέρουν να σχηματίσουν διαδοχικά κυβέρνηση οι Μητσοτάκης, Θεοδωράκης, Λεβέντης, Φώφη, ο καθένας μόνος του και μερικές φορές όλοι μαζί και βγει μετά ξανά τρίτη φορά Αριστερά ο Τσίπρας και τάξει, να μετατρέψει όλα τα ναι αυτής της χώρας σε όχι, τότε δεν μπορεί, θα ξυπνήσει.

Βελκουλέσκου; Και; Θα είναι ήδη τόσο εξαρτημένος στον ύπνο του από το...πιοτό, που θα τον πίνει και ξυπνητός.

Τι άλλο περιμένει ν΄ακούσει ο γίγαντας λαός, γιά να βγει και να τους πιάσει από τον γιακά τους εγχώριους μνημονιοκαθαρματίες και να τους στείλει στον διάολο;

Απάντηση: Να κοπεί ολόκληρη η σύνταξη της γιαγιάς.

Δίδαγμα: Ας τον πίνουμε μέχρι τότε αδέρφια...


Σε ισχύ η...ανθρωπιστική συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας ή Evolution: Ολοταχώς πίσω με την όπισθεν






Γη, Ευρωπαϊκή Ένωση 2016 μΧ.

Πεινασμένοι, διψασμένοι, κατατρεγμένοι άνθρωποι ξεφεύγουν από τον όλεθρο των βομβαρδισμένων πόλεών τους, πουλάνε όλα τα υπάρχοντά τους γιά να περάσουν με σκυλοπνίχτες στα άγια εδάφη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εκεί...συλλαμβάνονται και κλείνονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Κατόπιν απελαύνονται στην...σίγουρη τρίτη χώρα Τουρκία. Τόσο σίγουρη, που τους επιστρέφει στην κόλαση από την οποία διέφυγαν.

Γη, Ευρωπαϊκή Ένωση 2016 μΧ.

Η πλήρης αποκτηνοποίηση του ανθρώπινου είδους είναι πλέον γεγονός....