10/4/12

Δυό φραπέδες γιά τον Περιβάλλοντος από εμένα!

http://img.photobucket.com/albums/v623/trubis/frapes_pclab.jpg


Όσο ήτανε υπουργός Οικονομικών, ήτανε βασικό στέλεχος στα καθημερινά ποστ του βραχόκηπου, ο φλώρος Παπακωνσταντινοτίποτας, γνωστός ανά το πανελλήνιο και σαν "ακούδουνος" ή και "ευνούχος της τρόϊκας". Με τον υποβιβασμό του σε καθήκι περιβάλλοντος πάψαμε να ασχολούμαστε ιδιαίτερα μ΄αυτόν, μέχρι που τα γεγονότα του τεχνητού φουσκώματος του ελλείμματος τον ξαναέφεραν πάλι στο προσκήνιο.

Αθώος τελικά ο ψυχοπαθής, εξεταστική επιτροπή του πασόκ τον "ιεροεξέτασε", τι περιμένατε; Ε είπαμε, εντάξει αυτό ήτανε, αρκετά μόλυνε την επικαιρότητα με την βρωμερή παρουσία του, θα πάει να χωθεί πάλι στην τρύπα του και θα ανασάνουμε, αλλά που αυτός! Προεκλογική περίοδος βλέπετε και ο πουλημένος κόφτης της τρόϊκας γουστάρει επανεκλογή, άντε λοιπόν και αρχίζει να γυρίζει από κανάλι σε κανάλι ο κανάγιας!

Έμεινα κάνα μισάωρο και τον τήραγα σε μιά εκπομπή της αλλοίθωρης της ΕΡΤ και έβγαλα ολόφρεσκα νέα συμπεράσματα: Ο τύπος πρέπει να καπνίζει καναβούρι μαζί με νοθευμένο μπαμπακόσπορο πασπαλισμένον με απόσταγμα ναφθαλίνης ή κάτι ανάλογο, αλλιώς δεν εξηγείται η μαστούρα αυτού του είδους: Απαθής, τσιτωμένος σαν να κατάπιε λοστό, απλανές βλέμα, ανέκφραστος, αποχαυνωμένος και ξαφνικά, όταν του έδινε η ξεφτίλω τον λόγο, γύριζε ξαφνικά στα εγκόσμια, έλεγε τις μπούρδες του, και μετά πάλι πίσω στην νιρβάνα του.

Ο άνθρωπος είναι παρεξηγημένος! Ο τύπος υποφέρει! Σίγουρα δεν είναι στα καλά του, ας δείξουμε λίγο οίκτο από εδώ και μπρός και ας τον αφήσουμε στα μαύρα του τα χάλια. Πρόλαβε και μας είπε και τον καημό του μάλιστα: Δεν τολμάει να βγει για καφέ με την κυρά του! Εδώ ο κόσμος καίγεται δηλαδή, και ο άνθρωπας δεν μπορεί να βγει με την μαντάμ του γιά καφέ! Δράμα! Ο κύριος έστειλε κάτι εκατομμύρια συμπολίτες του στην φτώχεια, στην μιζέρια και στην απελπισία και τον έπιασε ψυχοπλάκωμα που δεν μπορεί να ρίξει με το έτερόν του ήμισυ μια δημόσια φραπεδιά! Άτιμε κι΄άδικε ντουνιά!

Α ρε, σιχάθηκα να ασχολούμαι με δαύτονα! Τελείωσε, δεν έχει άλλο!

Τα λεφτάκια ολωνώνε μας από τις Τράπεζες από 1η Ιουνίου

http://de.toonpool.com/user/610/files/bank_79755.jpg


Τελείωσε, από την 1η Ιουνίου θα παίρνουμε όλοι τον μισθό μας από την τράπεζα. Υποχρεωτικά, θέλουμε δε θέλουμε!

Γιατί;

Για τ΄αντί! Νόμος του κράτους!

Νόμος του κράτους από που θα παίρνω εγώ τα λεφτά μου;

Αμέ!

Γιατί ρε συ κράτε, μαζί ιδρώσαμε να τα βγάλουμε;

Ε να βγάλουν και κάτι οι τράπεζες...

Από τα δικά μου λεφτά και με το ζόρι ρε συ φλούδα Κουτρουμάνη; Χωρίς να με ρωτήσετε αν θέλω, χωρίς να με συμπεριλάβετε και λίγο στο κέρδος; Έτσι τζάμπα, για το καλό του χρηματοκιβωτίου τους;

Ε, είθισται ανά την υφήλιον το ευγενές αυτό σπορ...

Ρε δε πα να κάνεις καμμιά τούμπα, ζευζέκι κερατά υπουργέ που θα μου πεις εμένα είθισται; Δε γουστάρω ρε να τα δανείσω με το ζόρι στην τράπεζα! Έχω αλλεργία ρε συ με τις τράπεζες! Από το τραπέζι της κουζίνας μου μέχρι την Αγία Τράπεζα ρε! Άκου εκεί είθισται να κονομάει η τράπεζα από τα δικά μου λεφτά!

Μη τσατίζεσαι φίλε εαυτέ μου άδικα και χύσεις πάλι από τα νεύρα σου τον καφέ πάνω στο πληκτρολόγιο και είναι ακριβό το ρημάδι, ανάθεμα τη φύτρα αυτουνού που σε έβαλε να πάρεις Mac! Ουφφφφφ....

Όχι ρε σεις, εγώ δουλεύω τυλιχτής σε σουβλατζήδικο και θέλω τα λεφτάκια μου και στην ώρα τους και εκεί ακριβώς που δουλεύω, δίπλα από τη θράκα! Λαδωμένα και τζατζικωμένα, εκεί τα θέλω! Ούτε λιγότερα, ούτε περισσότερα, ούτε μεθαύριο, ούτε χθες, ούτε από το παράρτημα του μπαλέτου Μπολσόϊ, ούτε από τις "Εξατμίσεις ο Φώτης", ούτε από καμμιά ρουφιάνα τράπεζα! Μόνο από τον Λίγδη το αφεντικό μου, ή άντε το πολύ από την Κατίνα την κυρά του γουστάρω εγώ. Και άμα έχει η Εθνική ζόρια και θέλει δάνειο, να έρθει ο Προβόπουλος και να μου ξηγηθεί αυτοπροβοπούλως: Κύριε τυλιχτά, το και το. Δεν μας πίπτεις δανεικόν ένα μισθούλη σας για πέντε μέρες, που θέλουμε να ποντάρουμε σε κάτι φούσκες αμερικάνικες και δε μας φτάνει το ξένο χρήμα; Και που θα σας τον επιστρέψουμε με ένα πλατύ χαμόγελο αντί τόκου 0,0001%, που είναι μικρός και σας θίξουμε;

Όχι ρε συ Προβόπουλε! Δεν έχει από μένα μία! Ούτε και αν πάρουν πασόκ και νδ από 2% και μείνουν εκτός Βουλής! Να, να μη προλάβει ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς, αν δε πιστεύεις!

Μαγκιά της μικτής σοσιαλισμού (του κώλου) και της...τσαμπουκαλήδικης διαπραγμάτευσης των Βενιζελοσαμαράδων: Δια νόμου οι μισθοί και οι ασφαλιστικές εισφορές από τις επιχειρήσεις στις τράπεζες. Άλλο ένα...ανθρώπινο δικαίωμα των μοναδικών επιχειρήσεων που λειτουργούν εκτός καπιταλιστικού συστήματος: Των τραπεζών. Γιατί άμα είσαι "Ψητοπωλείον ο Λίγδης" και σου βάζουν οι πελάτες σου επί ένα χρόνο κάθε μήνα 60 μπιφτέκια πίτα με απόλα και βάλε και κάτι πατάτες μάστορα και μιά κοκακόλα, φέσι, σε βλέπω να τα λογαριάζεις και να σου πέφτει η πιτυρίδα από μόνη της: Δύο το μηδέν, μηδέν, δύο έξη δώδεκα, 120, βάλε και τις πατάτες 160, ξέχασες την κοκακόλα, με 200 όλα μέσα, επί 12, 2.400! Και μόνο τα μπιφτέκια! Άμα βάλεις και το καλαμάκι με τον γύρο, τόκλεισες!

Έχεις μαγαζί που δεν ρολάρει; Μία, δύο, τρεις, σε βάζει κάποτε κάτω και ξερνάς το γάλα της μάνας σου! Καπιταλισμός. Μόνο η τράπεζα δεν καταλαβαίνει από τέτοια: Τις δίνεις τα λεφτουλάκια σου και τα παίζει όλα μονοκοπανιά στο ζερό; Αν έρθει το ζερό, τα κονομάει τρελλά! Αν δεν έρθει, σε βάζουν να της δώσεις φρέσκα! Δηλαδή να θέλουν να χρεωκοπήσουν οι άνθρωποι και να παρακαλάνε στα γόνατα, άσε με ρε να χρεωκοπήσω, να δω τι γλύκα έχει! Όχι! Με τίποτα! Μιλάμε για μεταφυσικά πράγματα, γαμώ τα συστήματα!

Αρπάζομαι; Ρε άει μου σου πω, που θα μου πεις αρπάζομαι! Και πως θα μας δώσει η τράπεζα δάνειο, άμα δεν της τα ακουμπήσουμε πρώτα; Να μη σώσει, να μας δώσει! Να τα πάρουμε όλα πίσω. Δικά μας δεν είναι;



Δικός σας

Βραχόκηπος

Πήρε...Messi ο λα.ο.ς!

http://2.bp.blogspot.com/-XZ_Erd--gIw/TvtKKy_TdRI/AAAAAAAAB6w/eHo0SlkFUT4/s1600/paraga.jpg

Ο πιο καλός μάνατζερ ταλέντων η παράγκα της ΕΡΤ!

Τους είχαμε κάθε μέρα στο κρατικό γυαλί της ΕΡΤ μαζί με το αλλοίθωρο τηλελαμόγιο του πασόκ, την καρασιδερωμένη Έλλη Στάη, τους αξιότιμους κυρίους κυρίους Καψή και Κύρτσο. Σκοινί κορδόνι δηλαδή! Κάθε μέρα, ακλόνητα στάνταρ της...πληροφόρησης! Μόνιμη πηγή ...σοφίας και αλήθειας οι άνθρωποι που διάλλεξε γιά την χειραγώγηση και παραπληροφόρηση του κοσμάκη ο πρασινάνθρωπος και αφεντικό της δικομματικής κρατική τηλεόρασης, Λάμπης Ταγματασφαλίτης.

Τον φάγαμε θέλαμε δεν θέλαμε τον Καψή στη μάπα, μέχρι που ανακάλυψε το μεγάλο του ταλέντο η συγκυβέρνηση της τρόϊκας και τον μάζεψε ο Παπατράπεζας να κάνει τον παρλαπίπα Τύπου και τον ξεφορτωθήκαμε. Τώρα ήρθε η σειρά του Κύρτσου να πάρει μεταγραφή για μεγαλύτερη ομάδα, το λέγαμε ότι τα μεγάλα ταλέντα δεν πάνε ποτέ χαμένα.

Μεταγραφή και ο Κύρτσος λοιπόν, το κώμα του Καρατζαφέρη αυτή τη φορά ο ευγενής σύλλογος που δέχτηκε στις αγκάλες του το εκθαμβωτικό αυτό αστέρι της δημοσιογραφίας, και σ΄ανώτερα! Και επειδή δεν πάει το ένα από τα δύο εκλεκτά παιδιά να γίνεται υπέυθυνος τύπου και ο άλλος σκέτο μέλος, τον προορίζει και τούτονα τον επιστήμονα για υπεύθυνο τύπου το φασισταριό!

Άντε να δούμε ποιός από τους "εκλεκτούς μόνιμους προσκεκλημένους" της ξεσκισμένης ΕΡΤ θα κάνει σε λίγο καριέρα σαν υπεύθυνος τύπου της χρυσής αυγής...