3/6/13

Τρικομματική: Τι έγινε, δεν θα πάτε γιά κανένα παϊδάκι έξω παιδιά;




Μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, λένε. Στόχος ενός ολόκληρου κράτους, πόθος μιάς ολόκληρης κοινωνίας. Κυβέρνηση και οι μηντιακοί ασβοί της ορκίζονται στο όνομά της. Μείωση ΦΠΑ εστίασης υπέρ πάντων. Χωρίς ντροπή.

Εκατομμύρια άνεργοι, χιλιάδες άστεγοι, άρρωστοι που δεν έχουν να αγοράσουν φάρμακα, πεινασμένα παιδάκια στα σχολεία, άνθρωποι σκαρφαλωμένοι σε κάδους απορριμάτων, συνταξιούχοι στα πρόθυρα της εξαθλίωσης, οικογένειες που δεν έχουν να πληρώσουν το ενοίκιο, απελπισμένοι που αυτοκτονούν και αυτά τα παλιοτόμαρα που (ξανα) στείλαμε στην Βουλή για να διαιωνίσουμε την πολιτική μας βαρβαρότητα, τον χαβά τους: Μείωση του ΦΠΑ εστίασης και τα μυαλά στα κάγκελα. Χωρίς ντροπή.

Μείωση του ΦΠΑ στο πιό ευαίσθητο σημείο της ελληνικής κοινωνίας, στην...διασκέδαση. Πολιτικός στόχος μιάς ομάδας ανθρώπων που δεν είχε ποτέ μπούσουλα γιά να κινδυνεύει κάποτε να τον χάσει. Μείωση ΦΠΑ στην έξοδο των εχόντων σε ταβερνούλες, ψησταριές, καφετέριες, μπουζούκια και μπαράκια. Ναι, ούτε στα φάρμακα, ούτε στην διατροφή, ούτε στον ρουχισμό, στα απαραίτητα προς το ζειν, τα καθημερινά και αναγκαία. Και όλα αυτά χωρίς ντροπή.

Και ταυτόχρονα ετοιμάζονται να λεηλατήσουν (αυτή τη φορά μιά κι΄ έξω) ότι απόμεινε από το κράτος πρόνοιας: Τις όποιες φορολογικές απαλλαγές γιά ανάπηρους, χρόνια ασθενείς,
τυφλούς κ.α! Σιγά μην ντραπούν οι εντολοδόχοι της τρόϊκας!

Μείωση του ΦΠΑ στον...ζωτικό τομέα της καλοπέρασης εν καιρώ δαντικής κρίσης δίνει το ακριβές στίγμα των ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ της τρικομματικής που προσβάλλουν την νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια που μας απόμεινε.

Απόμεινε;

.................