16/12/11

Δεν θέλουμε να σκύψουμε το κεφάλι, αλλά πολύ βαρύ ρε σεις!

http://www.sebbi.de/wp-content/uploads/2010/10/kopflastig.jpg


Ουρές στις τράπεζες για το χαράτσι ακίνητης περιουσίας, διαβάζουμε στο Ρόϊτερς! Βρίζει και καταριέται από την μια ο τσαμπουκάς Έλληνας πολίτης, αλλά τα ακουμπάει κανονικά και με τον νόμο, χωρίς να βγάλει μάλιστα ούτε κιχ από την άλλη.

Κάντε μου δρόμο να διαβώ, χαράτσι να πληρώσω, ουρλιάζουν έξαλλοι συμπολίτες μας και ποδοπατούν ότι ζωντανό βρεθεί στον δρόμο τους, προκειμένου να πληρώσουν μια ώρα νωρίτερα το αγαπημένο τους νταβατζηλίκι που καταφθάνει μαζί με τον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Τώρα πως γίνεται να λένε όλοι ότι δεν έχουν μια, να δηλώνουν όλοι "δεν πληρώνω-δεν πληρώνω και ο Άρης κάνει πόλεμο με αντάρτες παληκάρια", και μετά να ξεσκίζονται όλοι ποιός θα πρωτοπληρώσει το χαράτσι, δεν μπορώ να το καταλάβω.

Τι έκανες ρε συ μάνα με το χαράτσι; Το πλήρωσα γιόκαμ! Τι νάκανα; Να μη το πλήρωνες ρε μάνα! Μα θα μου κόβανε το ρεύμα. Γιατί ρε μάνα, το κόψανε μέχρι τώρα σε κανένα; Ε όχι, αλλά...Τι αλλά;

Και καλά οι μανάδες τώρα, η σύνταξη ηρεμεί τον επαναστάτη, λένε. Αλλά οι υπόλοιποι; Οι μάχιμες ηλικίες; Η νεολαία; Οι τσαμπουκάδες; Οι Αριστεροί; Οι συνειδητοί;

Πάνω από 650 εκατομμύρια πήρανε μέχρι τώρα την άγουσα από την τσέπη του Κακομοίρη στα ταμεία του Αγά, ο προβλεπόμενος στόχος των 1,2 δις ευρώ αναμένεται να υπερκαλυφθεί! Θα κονομίσουν τα λαμόγια περισσότερα και από ότι δεν τολμούσαν να φανταστούν ούτε στα πιό εξτρέμ νεοφιλελεύθερα όνειρά τους!

Τι είπατε; Λαέ μη σκύβεις το κεφάλι;

Δεν έχω κουράγιο ούτε να γελάσω ειρωνικά ρε παιδιά....




ΥΓ: Μα που τα βρίσκουνε ακόμα;.....

Ο Λοβέρδος βρήκε το φάρμακο του AIDS!

http://s.enet.gr/resources/2010-06/3-2-thumb-large.jpg


Την βρήκε την συνταγή της αντιμετώπισης του AIDS ο μαρθαβούρτσης Υγείας, καρασοσιαλιστής του κώλου και επίδοξος πρόεδρος της πασόκας, Λοβέρδος! Πως; Απλά και ωραία: Με την απέλαση των ιερόδουλων φορέων του AIDS που δεν έχουν στην κατοχή τους επίσημα έγγραφα παραμονής.

Προσέξτε να δείτε τι βάθος εξηγείται ο πράσινος σοσιαλισμός. Η μετάδοση της ασθένειας εξαρτάται αποκλειστικά από την...βίζα!

Έχεις; Πηδάς και πηδιέσαι ανεξέλεγκτα και ένα πανέρι τίγκα με καρβουνάκια για λιβανιστήρι. Και αν τύχει και είσαι και φορέας του ιού, δεν χάλασε ντε και η...Συγγρού.

Δεν έχεις; Είσαι μάλιστα και φορέας και τολμάς να επιδίδεσαι στο ευγενές σπορ του "το.....κάνει τόσο, η.....κάνει τόσο, μπέκα μέσα"; Κρίνεσαι ακατάλληλος "για παράνομος μετανάστης" και σε τρώει η μαρμάγκα της απέλασης.

Όμορφα πράγματα δηλαδή, σοσιαλιστικά. Να μας έλεγε η υπουργάρα που να καίγαμε τους ομοφυλόφιλους και που να κάναμε σαπούνι τους εξαρτημένους στην ηρωίνη, να τελειώναμε με το θέμα του AIDS, θα μας υποχρέωνε. Δεν χάθηκε και ο κόσμος, που οι υπουργικές λύσεις δεν είναι και τόσο δικές του, όσο δείχνει (το κοπιράϊτ για κάτι τέτοια ουμανιστικά το έχει ο μπάρμπα Αδόλφος όπως όλοι γνωρίζουμε)...

Φαντάζεστε το Λοβερδάκι σαν γερμανάκι στο τρίτο Ράϊχ; Εγώ πολύ! Ένα NSDAPαιδάκι μούρλια θάτανε ο Αντρίκος. Και αλοίμονο σε όλους τους άλλους!

Τι κρατάμε από όλα αυτά τα εξαίσια; Το ζεμπίλι για το κάρβουνο!



ΥΓ: Μα να μην βρίσκεται ένας χριστιανός να του δώσει μιά κουτουλιά στα τσαούλια!!!