1/3/11

Πεταλωτής κατά Πλατείας Ταχριρντάγματος

http://s.enet.gr/resources/2010-09/1548034-thumb-large.jpg

Πολύ μάγουλο ο απρόσωπος της κυβέρνησης, Πεταλιάρης! Λέτε να τον έκοψε η κρίση και να έβγαλε κάνα χτικιό, νέος άνθρωπος; Δεν το ελπίζουμε, ούτε το ευχόμαστε φυσικά, αλλά όσο ζω ελπίζω, που λένε και οι αμερικάνοι όταν τους δένουν στην ηλεκτρική καρέκλα.

Τι δεν άρεσε στον αρχιφύσα του μικροφώνου της πρασιναρίας αυτή την φορά; Α, δεν του άρεσε καθόλου, ντιπ καταντίπ, που δεν συμφωνούν όλα τα κόμματα με την σωστική λέμβο του πασόκ και από σύμπνοια και συμπόρευση αρκούδα!

Πολύ τεμμάχιο ανυπακοής η νδ !!! και ο Σύριζα λέει, που οδηγούν τα πάντα σε αποσύνθεση και μπάχαλο, εκεί που τάχε στρώσει χάμου η κυβέρνηση και κυλάγανε από μόνα τους έχταχτα και ωραία και ας γελάγανε μαζί της και οι κουτσές ακρίδες.

Δεν κάνουμε εκλογές να μας παρακαλάτε στα γόνατα, είπε ακόμα ο επίσημος γνωστοποιητής κάθε κυβερνητικού ψέματος, και δεν μας ενδιαφέρει που πάει ο Σαμαράς να μας φάει την γκόμενα, το λα.ος, χεστήκαμε.

Για την ταχριροποίηση της Πλατείας Συντάγματος μόνο χολή και μίσος είχε ο πρωτοβρόχης της κυβέρνησης! Φτου κακά, είπε, μη μαζευόσαστε εκεί, κυκλοφορούν ύποφτα άτομα με άδεια μπουκάλια γκαζόζας και άλλα τρομοκρατικά μπουκαλικά υλικά. Έχει φουλ κακή συναναστροφή η πλατεία, μέχρι που σε πατάει ο Δέλτας για ψύλλου πήδημα με την μηχανή και ησυχάζουμε.

Για την διαμαρτυρία του κόσμου όξω από το τσαρδί του ελίτσα του Σημίτη, απαπαπαπα, σαν δεν ντρεπόσαντε, που είναι και καλός κύριος, φτου μας!

Που μένει ο Πεταλωτής άραγε;

Τα Νέα και ο Πολιτισμός του Μεγάρου Μουσικής

 http://www.puppetgov.com/wp-content/uploads/2008/03/thecorporatemediabyfredaskew300.jpg

Σιγά μην παίρνει λογικός άνθρωπος στα σοβαρά τους Καψήδες! Δύο πράσινα πεταλωτάκια, δυο ακόμα κυβερνητικοί εκπρόσωποι σε τύπο και τηλεόραση είναι οι πασόκοι αδερφοί. Όχι τίποτα αστέρες του ήθους και του πνεύματος φυσικά, σπανίζει ιδιαίτερα το είδος αυτό στον "σοσιαλισμό", μετριότητες του κομματοσκυλισμού που εκτελούν αποστολή οι άνθρωποι.

Βασικά δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί τους, περαστικά σαράβαλα του καθεστώτους είναι και οι δύο, αλλά άντε σήμερα μια και τελευταία φορά.

Πήρε αμπάριζα ο Παντελής και βγήκε φουριόζος στα ΝΕΑ! Και τι είπε; Βασικά δεν είπε τίποτα, πότε έχει πει κάτι; Απλά επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου! Μιλάμε για απόλυτη απομόνωση από την κοινωνία, λες και ζει σαν μοντέρνος Ροβινσώνας σε κάποιο απομακρυσμένο νησάκι του Ωκεανού. Αυτό που λέμε "ζει στην κοσμάρα του".

Τίποτα δεν έχει πάρει χαμπάρι ο Παντελάκος! Δεν έχει καταλάβει γιατί τόση κακία με τα κανάλια, τόση κακία με τον Πάγκαλο, τόσο μίσος στον Πρωτόπαπα που πείναγε και πήγε να φάει και βρήκε τον μπελά του, τόση εμπάθεια με Σημίτη και Χατζηδάκη κ.ο.κ.

Γράφει συγκεκριμένα ο...Ιούλιος Βέρν στα Νέα:


"Σε κάποιους δεν άρεσαν όσα υποστήριξε ένα κανάλι για τις απεργίες στα λεωφορεία. Πήραν τα μηχανάκια τους κι έκαναν διαδήλωση έξω από τα γραφεία του για να συνετίσουν τους δημοσιογράφους. Σε κάποιους άλλους πάλι, σε άλλο κανάλι, δεν άρεσε μια εκπομπή -έθιγε τον πατριωτισμό τους - και πήγαν και αυτοί να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους. Στους φοιτητές στο Παρίσι δεν άρεσε ο κ. Πάγκαλος και τον υποχρέωσαν να αποχωρήσει, ενώ κάποιοι συνδικαλιστές στην Αθήνα έκριναν ότι έπρεπε να αποδοκιμάσουν τον κ. ΠρωτόπαπαΣημίτη και θέλουν να διαδηλώσουν έξω από το σπίτι του (!) ενώ άλλοι -παραμένουν ασύλληπτοι ακόμα- εξέφρασαν εμπράκτως την δημοκρατική τους συνείδηση προπηλακίζοντας τον κ. Χατζηδάκη της ΝΔ.

Είναι φανερό ότι η κρίση έβγαλε στην επιφάνεια τον χειρότερό μας εαυτό. Αντί να αποτελέσει αιτία προβληματισμού για το πώς οδηγηθήκαμε ως εδώ, έχει σταθεί αφορμή για έναν ισοπεδωτικό λαϊκισμό και μαζί μια πρωτοφανή μισαλλοδοξία. Σε λίγο θα κάνουμε διάλογο μόνο με χαστούκια....
όχι σε μια εκδήλωση αλλά την ώρα που έτρωγε σε ένα εστιατόριο! Προφανώς δεν είναι τα μόνα περιστατικά. Ο μπαχτσές έχει απ όλα: κάποιοι «αγανακτισμένοι» έβαλαν στο στόχαστρο τον κ.

...Κατ αρχήν τα όρια της Δημοκρατίας.  Δεν είναι δικαίωμα κανενός να επιχειρεί να τρομοκρατήσει και τελικά να φιμώσει βουλευτές. Ακόμα πιο σημαντικά ωστόσο είναι τα όρια μεταξύ πολιτισμού και βαρβαρότητας."

Μα σας το είπα, δεν καταλαβαίνει Θεό ο άνθρωπος! Εκτός σχεδίου πόλης, ακάλυπτος! Ούτε καν ημιυπαίθριος, ντουβάρι σκέτο! Μας χάλασε η κρίση, φτωχύναμε και κακιώσαμε! Αντί να τους αγκαλιάσουμε όλους αυτούς που μας την έφεραν την κρίση, ή τέλος πάντων να διερευνήσουμε την βαθειά έννοια του "τα φάγαμε μαζί", αγριέψαμε και ξηγιώμαστε χαστούκια. Μιλάμε για Την αγριότητα και Τον λαϊκισμό, σκύλος ο λαός!

Δεν μπορεί ο βολεμένος υψηλόμισθος πρασινοφρουρός να μπει σε σύνθετους προβληματισμούς τύπου "δεν φτάνει για το νοίκι" ή "πως θα πληρώσουμε την ΔΕΗ;", ή "τι κάνουμε τώρα χωρίς δουλειά;", ή "πως να τα χορτάσω τώρα τρία παιδιά;", εκτός ορίων φαντασίας και ευαισθησίας των Καψήδων αυτά.

Οι Καψήδες είναι από την άλλη μεριά, από εκεί που δεν βρέχει ποτέ. Εκεί που είναι η αναξιοκρατία αδελφικά και ιδανικά αγκαλιασμένη με τις...αξίες του καιροσκοπισμού και της κονόμας. Εκεί που φυσάει βουρ η εξουσία στα πανιά και πιάνεις 40 μίλια την ώρα ακόμα και με...μπρατσάκια! Εκεί που τα πάντα εξαρτούνται από την εξουσία: Ψηλά το πασόκ, ψηλά και οι Καψήδες, στο τίποτα το πασόκ, αλοιφή οι Καψήδες. Τόσο απλά.

Και είναι τόσο ανίατα ανάλγητοι και τόσο απίστευτα...Άϊνστάϊν, που τολμάνε να μιλάνε περί Δημοκρατίας! Αυτοί που έχουν κάνει την καταπάτηση και διαστρέβλωση της Αλήθειας επάγγελμα και λειτούργημα! Οι αναίσχυντοι και οι ποταποί! Το κατακάθι, η αποθέωση της πουλημένης δημοσιογραφίας!

Τολμάει ο Καψής να βάλει στο στόμα του την λέξη Πολιτισμός! Άγρια μεσάνυχτα στην ύπαιθρο και συννεφιασμένος ουρανός! Ούτε φεγγάρι, ούτε αστέρια, ούτε κωλοφωτιές! Μαύρο, πυκνό σκοτάδι! Και καταλήγει, απίστευτος ο τύπος, στην κοσμάρα του, από καιρό σε άλλο γαλαξία, εντελώς φευγάτος, ως εξής:

"Δεν είναι τυχαίο ότι σε αυτήν ακριβώς την δύσκολη περίοδο ο κόσμος αποζητά διεξόδους στην τέχνη- στο Μέγαρο Μουσικής την περασμένη χρονιά είχαμε ρεκόρ συμμετοχής ενώ ανάλογη υποδοχή έχουν όλες οι σοβαρές εκδηλώσεις. Σαν να αντιμάχονται οι δυο μας εαυτοί, κι ακόμα δεν ξέρουμε ποιος θα υπερισχύσει..."

Ο κόσμος αποζητά διεξόδους στην...Τέχνη, στο Μέγαρο Μουσικής! ΧΤΥΠΑΝΕ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, ΛΕΣ ΝΑΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ;

Μιλάμε για Μαύρη Τρύπα στο Υπερπέραν...

Ουρές οι άνεργοι στο Μέγαρο Μουσικής, πλακώθηκαν  κάτι Κνίτες με κάτι φρεσκοαπολυμένους πωλητές για τα τελευταία εισητήρια τις προάλλες μάλιστα!

Αλλά μέσα σε όλο αυτό το μεγαλείο γελοιότητας υπάρχει και κάτι άλλο που ενδιαφέρει, και μάλιστα άμεσα, τον Παντελή Καψή! Ο φόβος! Σου λέει, λες να μου βάλουνε και μένα κάνα βρωμόχερο;

Να πεις, να πεις Παντελή! Όταν κλείσει και το Μέγαρο Μουσικής, τι να κάνει ο κόσμος; Αν εκλείψει ο...Πολιτισμός, μένει μόνο η βαρβαρότητα, Καψή.

Με την σειρά όμως: Κάθε πράγμα στον καιρό του...