28/6/13

Αμερικάνος στα πράσα με πολυθρόνα! Ανώμαλος ή απλά σεξπιπλοποιός;



Μεγάλη είδηση έβγαλε το news247! Αμερικάνος πιάστηκε στα πράσα να επιδίδεται δημόσια σε σεξ με μία...πολυθρόνα!

Ο αστυνομικός που τον έπιασε δεν πίστευε στα μάτια του. Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν απολαυστικός:

ΑΣΤ: Δε ντρέπεσαι ρε συ, να πηδάς το καθιστικό;
ΑΝΔ: Τι να κάνω; Αφού μου...κάθησε.

ΑΣΤ: Μα ντιπ ανώμαλος είσαι ρε φίλε;
ΑΝΔ: Όχι και ανώμαλος. Η πολυθρόνα ήταν, όχι Ο καναπές!

ΑΣΤ: Είχες βγει επιτούτου; Για να ψαρέψεις πολυθρόνες;
ΑΝΔ: Όχι. Τζόκινγκ έκανα και την είδα να στέκεται τυχαία μπροστά μου.

ΑΣΤ: Και εσύ αμέσως να την πηδήξεις;
ΑΝΔ: Ναι, αλλά δεν υπολόγισα καλά το ύψος και έπεσα πάνω της.

ΑΣΤ: Και;
ΑΝΔ: Λέω, αφού τα θέλει ο κώλος της, δεν της ρίχνεις και κάνα (μπιιιιιπ) ;

ΑΣΤ: Την "βρήκες" τελικά;
ΑΝΔ: Που ρε; Πάνω στα καλά ξέφυγε ένα ελατήριο από τον σουμιέ και έγινε ολοκαύτωμα!

Η συνέχεια γράφτηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου. Πέντε μήνες φυλάκιση και κάτι ψιλά πρόστιμο, η ποινή. Το έπιπλο αφέθηκε ελεύθερο.

Αυτά παθαίνει ο άνθρωπος όταν πηδάει πολυθρόνες και καναπέδες και δυστυχώς στην χώρα μας δεν γίνονται κάτι τέτοια, αφού εμείς συνηθίζουμε να την αράζουμε πάνω στις πολυθρόνες μας αντί να τις πηδάμε, με αποτέλεσμα να έρχονται κάτι γαλαζοπράσινοι και να μας πηδάνε αυτοί.

Βοήθειά μας....



Κριστίν Λαγκάρντ: Παιδαράς ο Σαμαράς αλλά...



Μπορεί να είναι σαν παστός, σταφιδιασμένος ξιφίας, αλλά ερωτιάρα όπως η συμπατριώτισά της, Μπριζίτ Μπαρντώ, πριν τα βροντήξει όλα γιά χάρη της πολικής φώκιας, τρομάρα να της έρθει. Όχι της φώκιας. Ο πρώην Γάλλος Πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζύ, είδε κι΄έπαθε να γλυτώσει από το πάθος της, όπως αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες δημοσίευμα του γαλλικού τύπου, με δημοσίευση επιστολής της προς αυτόν. Θαυμάστε απόσπασμα (στο περίπου):

....Μάτια μου, κοντέ! Κρέμμομαι πάνω σου και κάνω ότι μου πεις. Χαλί γίνομαι να με πατήσεις, αρκεί να με πατήσεις. Το καμουτσίκι είναι πίσω από την πόρτα, πάρτο, μη διστάζεις. Συγγνώμη που δεν μπορώ να στέκομαι τόσο καλά στα τέσσερα, ο καθένας στήνεται όσο καλά μπορεί. Χρησιμοποίησε το κορμί μου κατά το προεδρευούν, όσο θέλεις και όποτε θέλεις. Ξέρω ότι φατσικώς δεν κάνω μπίνγκο, αλλά από πίστη και αφοσίωση σκίζω. (Μπορεί να είπε και το ακόλουθο, αλλά δεν είμαστε σίγουροι: Στην ανάγκη υπάρχει και μιά μεγάλη πετσέτα στο μπάνιο). Αν με χρησιμοποιήσεις, πες μου πως να σου κάνω μμμμ, γιατί τυγχάνω ολίγον τι πρωτάρα και δεν σκαμπάζω από τέτοια διεθνοταμιευτικά. Οδήγησέ με στην λύτρωση, γιατί χωρίς οδηγό είμαι αναποτελεσματική και δεν φτάνω ποτέ μόνη μου. Σε χεραιτώ με απεριόριστο θαυμασμό, τσολιά μου εσύ....

 Ο πρώην Γάλλος πρόεδρος την πήδηξε την τελευταία στιγμή. (Δηλαδή ΔΕΝ την πήδηξε, γιά όλους που γνωρίζουν από κλασσικό αθλητισμό και κατέχουν το περί αλμάτων θέμα). Τον έσωσε η Κάρλα Μπρούνι, που περνούσε τυχαία απ΄έξω, είδε φως και μπήκε. Η περήφανη νεοφιλελευθερού δεν το έβαλε κάτω και όταν κατέρρευσε ο γίγαντας του...ενόργανου άλματος, Ντομινίκ Στρώσε κι΄έρχομαι Καν, άδραξε την ευκαιρία, αναρριχήθηκε στην κορυφή του ΔΝΤ και την πέφτει τώρα ανοιχτά στον Σαμαρά!

Δεν γνωρίζουμε πόσο καιρό τον πολιορκεί, ή τέλος πάντων από πότε είναι...λίαν δίπλα οι άνθρωποι, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι υπάρχουν ορισμένες δυσκολίες στο λεπτό θέμα της...διάρκειας. Το είπε σήμερα στας τιβάς η αξιοάτιμη προεδρίνα του ΔΝΤ:

....ελπίζω να κρατήσει γερά και να αντέξει ο Σαμαράς....

Τι λέμε εδώ;

Εγώ τάχω χαμένα! Νόμιζα ότι άλλοι ήταν στημένοι στα τέσσερα και ότι ήταν "διαφορετικός" ο ρόλος του ΔΝΤ.  Λάθος λοιπόν. Δεν είμαστε εμείς. Γιατί εμείς και κρατάμε γερά και αντέχουμε. Όχι παίζουμε!


Άρωμα βόθρου τα αποτελέσματα των εκλογών της ΔΟΕ




Με όποιον δάσκαλο θα κάτσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις.

Υποκλίνομαι στον άγνωστο που σκάρωσε αυτή τη σοφή παροιμία. Και μη μου πείτε ότι δεν την σκάρωσε κάποιος συγκεκριμένος, αλλά γενικά και αόριστα ο λαός, γιατί οι λαοί σκαρώνουν συνήθως πολύ πιό πεζά και ανόητα πράγματα, όπως το πολιτικό χάλι εξουσίας στη χώρα μας πχ, και σπάνια -πολύ σπάνια- σοφές παροιμίες.

Εντάξει, εμείς καθήσαμε με τους δασκάλους που καθήσαμε, τα μάθαμε τα όποια γραμματάκια μας. Τι γράμματα ήταν αυτά; Μα αυτά που μας "βοήθησαν" να φτάσουμε σαν λαός εδώ που φτάσαμε. Τίποτα λιγότερο ή περισσότερο. Εντάξει, είπαμε, εμείς τα φάγαμε τα ψωμιά της μόρφωσής μας, αλλά τι γίνεται με τα παιδάκια μας; Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι με την ποιότητα του εκπαιδευτικού μας συστήματος, την επιστημονική κατάρτηση και το ήθος των εκπαιδευτικών ούτως ώστε να τους εμπιστευτούμε και τα παιδιά μας;

Μιά μικρή απάντηση μας δίνουν οι ίδιοι οι δάσκαλοι στις εκλογές της ΔΟΕ (Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος).

...Πρώτη δύναμη η προσκείμενη στην ΝΔ, ΔΑΚΕ με 26,85%

...Δεύτερη δύναμη η προσκείμενη στο ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΚ με 21,19%

Χρειάζεται ανάλυση; Οι...καλλιτέχνες που ζωγράφιζαν -γιά την μεταθεσούλα ρε γαμώτο, και για την αποσπασούλα ρε ξαναγαμώτο- επί τέσσερεις δεκαετίες δικομματισμό, το χαβά τους! Ούτε το χάλι της εξουσίας, ούτε η εξαθλίωση της κοινωνίας, ούτε ακόμα η μείωση των ίδιων των αποδοχών τους κατά περίπου 40% ήταν αρκετή γιά να ανοίξουν τα γκαβά τους και να δουν.

Η ακρίδα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ καλά κρατιέται στις διδασκαλικές τάξεις, οι γονείς μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι. Ήσυχοι που οι δάσκαλοι έμαθαν από το πάθημα του λαού και άρχισαν σαν σκεπτόμενοι άνθρωποι να ενεργούν ανάλογα. Ήσυχοι που γίνεται επιτέλους μια νέα αρχή, μακριά από τις αρρωστημένες καταστάσεις του παρελθόντος.

Το μήνυμα των λεχριτών που ψήφισαν ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ είναι πεντακάθαρο:

Γονιέ, άνεργε πατέρα, μητέρα που ξενοπλένεις όπου βρεις -όταν βρεις- να γεμίσεις μισή σακούλα τρόφιμα από το LIDL ή από τα τελευταία της λαϊκής, μη σου λιποθυμίσει το παιδί σου από πείνα στο σχολείο, καταλαβαίνουμε την δυσχερή σας θέση, εύκολα μάλιστα. Όπως καταλαβαίνουμε και τα παιδάκια της ανέχειας, αυτά με τις ξαφνικές ζαλάδες, το ίδιο εύκολα, αφού βρισκόμαστε δίπλα τους στις τάξεις και το βλέπουμε με τα ίδια μας τα μάτια. Αλλά ακόμα πιό εύκολα, με χαρακτηριστική ευκολία σας γράφουμε όλους εσάς, γονείς της φτώχιας, παιδιά της πείνας, για το συμφέρον μας στ΄αρχίδια μας. Μπάστα!

Ούτε ντροπή, ούτε τσίπα οι λαθρεπιβάτες του δικομματισμού. Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, έπεται αξιολόγηση σε λίγο! Να δούμε τι θα ψηφίσουν τα λαμόγια την επόμενη φορά, όταν θα βρίσκονται πλέον στον δρόμο...