15/2/11

Πήγε για πίτα, αλλά δεν τον πετύχανε!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh6YvqMsP-2G7EKjlcDAg-wHtyL2TMhcJDPph-46hPEgHCY0PJWcGLhEe3Cfl2IuGoA0cj_kPcoPrao49TJZJ2yM3kViPkuUDsvdBcwli4iFN6z8lqkCYm44T_gwsXNuewEtT6TuUQo9_ae/s320/%CE%9C%CE%A0%CE%95%CE%93%CE%9B%CE%99%CE%A4%CE%97%CE%A3-%CE%A3%CE%9F%CE%92%CE%91%CE%A1%CE%97.JPG


Το λαμόγιο εθνικής άμυνας του πασόκ, αναπληρωτής του χοντροβενιζέλου, τσιράκι του Γιώργου Παπανδρέου, Μπεγλίτης, τζαμπατζής υφυπουργός, πήγε να φάει τζάμπα πίτα στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία στο Σχηματάρι επειδή ο Βενιζέλος είχε χτυπήσει τόση φασολάδα (ένα ολόκληρο υποβρύχιο που έγερνε) που ήταν αδύνατο να παραστεί.

Χαρές που λέτε οι εργαζόμενοι όταν είδαν τον πρασινοκοπρίτη, μόνο la ola δεν κάνανε από ενθουσιασμό. Τον πλακώνουνε στο μπινελίκι, δεν ντρέπεσαι ρε ........... που θα ξεπουλήσετε την δημόσια περιουσία ρε ........... ......... της ........ σου ......! Βουτάνε μετά κάτι μεταλλικά νερά και κάτι κεσεδάκια γιαούρτια και τον αρχίζουνε στις...πτητικές, να μην προλαβαίνει να τραγουδήσει μέχρι τέλους το "θα τον σηκώσουμε τον ήλιο" ο αναπληρωτής.

Αλλά, πολύ γκαντεμιά, δεν το πέτυχε το βλήμα κανένα βλήμα, τόση στραβομάρα οι εργαζόμενοι! Απαράδεκτοι φυσικά. Μόλις πέσανε οι μπράβοι να σώσουνε το ψοφήμι, τσάκωσε αυτός μια ντουντούκα και άρχισε να κάνει τον τσαμπουκά εκ του ασφαλούς: Πίσω ρε ρουφιάνοι αντιμνημονιακοί και δεν ανέχομαι εγώ τραμπουκισμούς ότανε με φυλάνε δώδεκα και τέτοια γλαφυρά.

Μα τόση καφρίλα να μην τον πάρει ούτε ένα γιαουρτάκι....

Βαρέα; Σιγά τα βαρέα!

http://www.athina984.gr/files/news-images/8058078.jpg

Τελικά μαϊμού η είδηση ότι η κυβέρνηση προτίθεται να συμπεριλάβει την βουλευτική εργασία στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα. Κακώς! Προσέξτε την φωτογραφία, ο αντιπρόεδρος κύριος Πάγκαλος παραλίγο να σκάσει από το...κακό του όταν το έμαθε!

Αντίθετα η είδηση ότι εξαφανίζονται προσεχώς από τις λίστες των βαρέων και ανθυγιεινών 250.000 εργαζόμενοι, μόνο "πέτσινη" δεν είναι. Αυτή είναι η απόφαση της κυβέρνησης του πασόκ, που σκίζεται κάθε μέρα στην δουλειά στο κάτεργο και γνωρίζει στο πετσί της τι σημαίνει βαρύ και ασήκωτο επάγγελμα.

Όλοι αυτοί οι κουστουμάκηδες σωτήρες που εργάζονται σκληρά για ένα κομμάτι ψωμί, αυτοί οι πρόωρα γερασμένοι από την κούραση, τα πρόσωπα του μόχθου με τις ρυτίδες που χάραξε βαθειά η βιοπάλη, οι κυρτωμένοι με τα ροζιασμένα χέρια, Παπανδρέοι και σία, αποφάσισαν ότι άλλο βαρύ και ανθυγιεινό και άλλο τι ζητάει ο Προβόπουλος και ο Δασκαλόπουλος.

Μέχρι 250 ευρώ λιγότερα το μήνα, πέντε επιπλέον χρόνια εργασίας έως την σύνταξη και μείωσή της κατά 20% σημαίνει για τον εργαζόμενο η...ελαφροποίηση και η...υγειοποίηση του επαγγέλματος που εξασκεί.

Αυτά μπορεί να προσφέρει ο "σοσιαλισμός" αν τον αφήσεις αδέσποτο να σώζει κοινωνίες!

Καλό πράγμα ο κυβερνητικός συνδικαλισμός, ε;

http://www.athina984.gr/files/news-images/0404%20DEH.jpg


Τι κάνουν τα παιδάκια της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ άραγε;

Τι ποιά παιδιά; Εκείνοι οι άγριοι, που φώναζαν στην κυβέρνηση το καλοκαίρι, καλά κάντε εσείς αυτά που θέλετε να κάνετε, και αν δεν σας κατεβάσουμε εμείς τον διακόπτη κάτω, να μη βλέπετε ούτε να ξύσετε τα απαυτά σας, να μην μας λένε εργατοπατέρες της πασκε!

Θυμόσαστε τον αυγουστιάτικο σαματά με απειλές και τσαμπουκάδες μεταξύ πασόκων και πασόκων:

Θα καθαρίσουμε τις ΔΕΚΟ!
Καλά, ελάτε να καθαρίσετε εμάς και να δείτε τι θα γίνει!
Θα σας ξεβολέψουμε!
Θα μας.........! (δεν το γράφουμε)

Περιμέναμε όλοι να δούμε...εμφύλιο, να χυθεί ηλεκτρικό αίμα, να πέσουν το λιγότερο σφαλιάρες!

Περιμέναμε ένα μήνα, δυο μήνες, τρεις, τέσσερεις πέντε, πάμε στους έξη και ο πόλεμος μεταξύ των άσπονδων εχθρών πασκε και πασόκ ακόμα να ξεκινήσει!

Τι έγινε βρε Τσε Φωτόπουλε; Τους κέρδισες άνευ αγώνος;



Το κάνανε γαργάρες το "ξεβόλεμα" τα συντρόφια!
Σιγά να μη το κάνανε....

Μάχες σώμα με σώμα μεταξύ πασόκ και νδ για τα 50 δις!

http://www.pestaola.gr/img2/pasok-nd-logos.png


Το πασόκ δηλώνει αποφασισμένο να προβεί σε "άντληση"  50 δις από την "αξιοποίηση" της δημόσιας περιουσίας και επιτίθεται κατά της ΝΔ η οποία δεν ξέρει τι λέει!

Η ΝΔ με την σειρά της απαντάειι, ότι έχει το κόπιράϊτ της ιδέας, αυτή είχε πρωτομιλήσει για "άντληση"  50 δις από την "αξιοποίηση" της δημόσιας περιουσίας και να σεβαστεί το πασόκ την πατέντα!

Χαμός όπως βλέπετε μεταξύ πασόκ και νδ, με τις...διαφορές...χάσμα αγεφύρωτο! Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση βρίσκονται δήθεν στα μαχαίρια, το γνωστό επικοινωνιακό κόλπο του δικομματισμού!

Ναι, βασικά το ίδιο θέλουμε, λένε οι κύριοι, ποιοί κύριοι, τέλος πάντων, αλλά εμείς το θέλουμε, αν γίνεται, ένα νούμερο μεγαλύτερο, παχύναμε βλέπετε...

Καιρός να έρθουν πάλι με τα γνωστά διλήμματα...

Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω και σε ΔΕΗ;

http://www.taxydromos.gr/Portals/0/Root/%CE%94%CE%95%CE%97%20%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%91%CE%A1%CE%99%CE%91%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3.jpg

 Στα 120.000 υπολογίζει η εφημερίδα "Το Έθνος" (online, αυτό έλειπε να την αγοράσουμε εμείς οι...τζαμπατζήδες την φυλλάδα μετώπου του πασόκ) ανέρχονται τα νοικοκυριά που δεν μπορούν να πληρώσουν τον λογαριασμό της ΔΕΗ λόγω των μέτρων σωτηρίας που αρχίζουν να "πιάνουν" τόπο για καλά.

Η χασούρα της ΔΕΗ υπολογίζεται σε 385 εκατομμύρια, η αύξηση των απλήρωτων λογαριασμών είναι της τάξης των 35,5%.

Δεν μας είπαν αν πρόκειται για επέκταση του κινήματος των "τζαμπατζήδων", αλλά μάλλον πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη μας.

Προτείνουμε ποινικοποίηση α λα διόδια και καταστολή!


Τι τα έχουμε τα ΜΑΤ;