4/5/12

Υπουργείο Ανάπτυξης, ριέν νε βα πλύ!

 http://www.onair24.gr/sites/default/files/imagecache/preview/photos/mizes_1.jpg

Λαϊκό Λαχείο;
Μάπα! Δεν κερδίζεις ούτε με εντολή της τρόϊκας!

Ξυστό;
Μαλακία, πρέπει να διαθέτεις νύχι. Τι; Όλοι διαθέτουν; Όχι ρε, εγώ πχ τα τρώω...

Εδώ παπάς, εκεί παπάς;
Μπα, οι πιθανότητες να κερδίσεις είναι ακριβώς τόσες, όσο το ήθος των πολιτικών του πασόκ και της νδ μαζί: 0,0%!

Ρουλέτα;
Στα τρώει κανονικά το καζίνο και δεν έχεις ούτε για το τελεφερίκ.

Στοίχημα;
Απαπαπαπα! Στημένα! Μόνο αν είσαι...Κροάτης έχεις ελπίδες!

Λότο;
Μία στα 13.000.000! Δηλαδή έρχεται ένας ανεμοστρόβιλος τριών αστέρων και σηκώνει τα πάντα πάνω, και μία...αγελάδα ας πούμε, και πας εσύ να αγοράσεις τσιγάρα και σου πέφτει το ζώο στο κεφάλι σου. (Το παράδειγμα λειτουργεί και με κατσίκα αντί αγελάδας)

Φρουτάκια; 
Μόνο για άρρωστους ρε! Το φρουτάκι θα σου τα πάρει κανονικά και θα σε αφήσει τελικά πανί με πανί. Δεν έχει οίκτο το φρουτάκι: Το δοκίμασες; Σε γάμησε!

Καλά ρε, και τι θα κάνουμε εμείς οι φανατικοί του τυχερού παιχνιδιού; Εμάς δεν μας σκέφτεται κανείς;

Πως ρε παιδιά, σας σκεφτόμαστε. Εγώ δηλαδή δεν κάνω άλλη δουλειά, από το να σας σκέφτομαι. Και όχι μόνο σκέψη, θεωρία, αλλά και πράξη! Ακούστε τι μηχανή σκέφτηκα, να σας πέσει η....συγνώμη, έχετε πιτυρίδα; Όχι; Ε τότε ακούστε και ας μη σας πέσει η πιτυρίδα.

Το τυχερό παιχνίδι που θα σαρώσει όλες τις κούπες στην δικομματισμένη μας ζωή, είναι η Πρόσληψη στο Δημόσιο. Το παιχνίδι υπάρχει, αλλά ανεπίσημα, στη ζούλα, πράγμα που το αδικεί ανεπανόρθωτα. Να το επισημοποιήσουμε βρε παιδιά. Θα πείτε, μα και να το επισημοποιήσουμε, πάλι τα κομματόσκυλα θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και εμείς θα τηράμε μόνο απόξω. Σωστά. Αλλά αν δεν μπορείς να θυσιαστείς για τον...εαυτό σου, μπορείς να θυσιαστείς για την πατρίδα ρε...

Ακούστε! Το παιχνίδι θα γίνεται κάθε μέρα σε όλα τα κανάλια ταυτόχρονα, να μη πάθει κανένα σύνδρομο στέρησης. Το κομματόσκυλο δεν θα ανταμείβεται μόνο γιά την κομματοφρουρική του προσφορά προς την κοινωνία, αλλά και για την προσφορά του στην ίδια την τσέπη του. Θα υπάρχει ένας τροχός όπως ο τροχός της τύχης, αλλά όχι με χρηματικά ποσά, αλλά με υπουργεία: Δικαιοσύνης, Εσωτερικών, Εξωτερικών, Άμυνας κτλ. Γυρίζεις μιά φορά και όπου καθήσει, προσλαμβάνεσαι.

Τι; Μαλακία παιχνίδι και μάλιστα όχι τυχερό;

Τι λέτε ρε; Μαλακία παιχνίδι να είσαι πρασινοφρουρός και να βολεύεσαι σε κάποιο υπουργείο; Και δεν είναι τυχερό παιχνίδι, που μπορεί να σου βγει θέση κλητήρα στο Διά Βίου Μάθησης και να βλέπεις κάθε μέρα την σκατόφατσα της Διαμαντοπούλου (όσο ήτανε εκεί), αλλά μπορεί και να σου φέξει ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΑΧΝΟΣ και να στρίψεις κανένα ξεγυρισμένο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και να μη προλαβαίνεις να ξεφορτώνεις την μίζα της γκρίζας αρκούδας και των άλλων άρκτων;

Υπουργείο Ανάπτυξης, όπως λέμε "τύλιξέ μου ένα μάτσο πεντακοσάρικα σε μιά σακούλα φίλε, και ας είναι και σακούλα του Λιντλ". Υπουργείο Ανάπτυξης, μάσα με τέσσερα σαγώνια, τρεις οδοντοστοιχίες το κάθε ένα, η κάθε μία με εξηνταδύο δόντια! Δεκαετίες ολόκληρες με το πάσο τους και την άδεια της αστυνομίας, σήμερα δήθεν στην ψιλοζούλα, λόγω κοινωνικού τσαμπουκά ένεκα μνημόνιου (εμένα μου λες;). Η! Μάσα! 

Ε τώρα είπαν να το κόψουνε, πριν τους κόψει ο λαός τον κώλο. Πιάνει η Διαμαντοπούλου την βέργα και τα δυό της κωλόχερα πήρανε, βεργούλες για να δείρουνε. Πιάσανε τον ένα, πιάσανε τον άλλο, ολημερίς επιάνανε το βράδυ βγαίναν άλλοι! Λερναία Ύδρα! 

Αθάνατο ψοφήμι πασόκ...

Όσο υπάρχετε ακόμα, σκουλήκια! Γυρίστε τον τροχό! Αλλά τώρα υπάρχει μέσα στα τόσα υπουργεία και κάτι άλλο: Ο φτωχός, λαμόγια! Και να δείτε άμα σας κάτσει ο φτωχός, τι θα σας "κάτσει" ο φτωχός!


 

Από δύο όστρακα ο καθένας! Εγώ γράφω Λοβέρδος και Χρυσοχοΐδης!

http://users.sch.gr/pchaloul/ostrac5.jpg


Τι λέγαμε;

Μπα, δεν λέγαμε εμείς αυτή την φορά, αυτή τη φορά μιλούσε ο σοσιαλισμός του κώλου. Χρυσοχοΐδης και Λοβέρδος, αυτή η σουρεαλιστική απίστευτη ελαφρύτητα του υπάρχειν. Χρυσοχοΐδης και Λοβέρδος, δύο πάτοι σε συσκευασία ενός, δύο θλιβερές καρικατούρες που μπροστά τους φαντάζει ο Καραγκιόζης νομπελίστας φιλόσοφος-λογοτέχνης, σε ένα κρεσέντο "ανθρωπισμού", να ακούνε τα κόκκαλα του "δόκτωρα" Μένγκελε και να αγάλλεται το μεδούλι τους:

"...μιά χαρούλα και απολύτως νόμιμη η διαπόμπευση των ιερόδουλων, φορέων του ιού του AIDS, αλλά δυστυχώς δεν προβλέπει ο νόμος δημόσιο λιθοβολισμό, φάτε μάτια φωτογραφίες λοιπόν και χτυπήστε για περισσότερο πλακίτσα κάνα βιντεάκι από Ιράν μεριά..."

Νομιμότατη η ξεφτύλα της δημοσιοποίησης των φωτογραφιών των ΘΥΜΑΤΩΝ (γιατί ΑΥΤΕΣ οι γυναίκες είναι τα πραγματικά θύματα της υπόθεσης) κατά την επιτομή της ΞΕΦΤΥΛΑΣ ονόματι πασόκ! Σε αυτό το πνεύμα και στο όνομα της "δημόσιας υγείας" αφήνουμε αυτή την εκτυφλωτική σουπερνόβα του πολιτισμού να φωτίσει την Οικουμένη:

...Δεν δημοσιεύουμε τις φωτογραφίες των ένδοξων "πελατών", που προτίμησαν να ρισκάρουν αντί να προσφύγουν σε...πλαστικές λεπτομέρειες...

...αλλά ισοφαρίζουμε την...αδικία δημοσιεύοντας φωτογραφίες...

παιδοφίλων...
αλκοολικών...
κουκουλοφόρων...
διαρρηκτών...
οδηγών που τρέχουν...
ψυχικά αρρώστων...
μεταναστών χωρίς βίζα...
απατεώνων...
παπατζήδων...
αισχροκερδούντων...
χούλιγκαν...
καταχραζόντων εξουσία αστυνομικών
διεφθαρμένων γιατρών...
επικίνδυνων γιατρών...
χρηστών σκληρών ναρκωτικών...
εμπόρων σκληρών ναρκωτικών...
ομοφυλόφιλων...
μαφιόζων...
κομμουνιστών...
παραγωγών καπνού...
βιομηχάνων τσιγάρων...
όλων αυτών που ευθύνονται για την τρύπα του Όζοντος...
των ψηστών που προσφέρουν μπαγιάτικο κοκορέτσι...
των πολιτικών μηχανικών που βάζουν στο μπαλκόνι μας λιγότερο μπετόν από ότι χρειάζεται
και...
και...
και...

Όποιος βρίσκεται εκτός νόρμας, ή λιγάκι παραδίπλα, άρον άρον φωτογράφησον αυτόν! Βούηξε η Ευρώπη (και όπου υπάρχουν σκεπτόμενοι άνθρωποι) από την απίστευτη αυτή αθλιότητα της ελληνικής κυβέρνησης (με ένα μεγάλο αριθμό χτικιάρηδων πολιτών να βαράει εκστασιασμένος παλαμάκι). Βούηξε ο κόσμος, αλλά...

Ερώτηση: Ντάξει, καλή η δημόσια υγεία, δε λέω. Αλλά να μην έχουμε ρε γαμώτο ένα νόμο, ας πούμε όπως ο οστρακισμός των αρχαίων Αθηναίων, αλλά όχι με την κρυάδα του δεκαετούς εξορισμού του τυχερού, αλλά με κανονικό, οριζόντιο και κάθετο, στεγνό λυντσάρισμα να ξεδίνουμε λιγάκι που και που; Όχι τίποτα άλλο, να...συγκλίνει έτσι η κοινωνία με την φασούλα της διαπόμπευσης, να γίνουμε ένα δηλαδή. Γιατί αφού το έχουν κάνει ζούγκλα οι άνθρωποι, να την αισθάνονται και λίγο από...πίσω τους ντε. Και δεν είναι αναγκαίο να χτυπήσουνε στο ευγενές σπορ του λυντσαρίσματος μετάλλιο και να ανεβούνε στο βάθροι οι άνθρωποι: Η...συμμετοχή και μόνο αρκεί...