28/10/11

Παπαϊωάνου, ο...ακριβός μάγκας της Τρίπολης!Εκτός τόπου και χρόνου η επιτομή της πολιτικής (ανοιχτής) φυματίωσης, υπουργός δικαιοσύνης, Παπαϊωάνου. Θράσος, αναλγησία, απόλυτη περιφρόνηση του λαού, ακόμα και τώρα που ξεψυχάει το ψοφήμι του πασόκ!

Ο "εθνικός κίνδυνος" της μαθητιώσσας νεολαίας εν δράσει!Να ακόμα και κάτι άλλοι "λίγοι" και "ελάχιστοι" που "προσβάλουν τους εθνικούς αγώνες"! Να η"ντροπή" (Παπούλιας), να ποιοί τραυματίζουν αναπανόρθωτα την "αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού" (Βενιζέλος).

Κατάντια μιάς εξουσίας

 

Μιά φωτογραφία από την σημερινή παρέλαση στο Αίγιο που τα λέει όλα: Μαθητές, αμούστακα παιδιά, τα παιδιά μας, μιά "φασίζουσα μειοψηφία" (Παπουτσής) κατά την διάρκεια της "εξευτέλισης των δημοκρατικών θεσμών" (Βενιζέλος).

Να η "μικρή απαράδεκτη μειοψηφία", τα "σαράντα παληκάρια" (Παπαϊωάνου)  που "προσβάλουν την ελευθερία" (Μόσιαλος) με την "φασιστική τους νοοτροπία" (Πετσάλνικος) που "υπονομεύει τους θεσμούς" (Παπανδρέου).

Και από την άλλη μεριά, εκεί στην εξέδρα των επισήμων, οι "καλοί". Οι "δημοκράτες", οι "αξιοπρεπείς", οι "σεβάσμιοι", οι "άμωμοι και άχραντοι", οι "αειπάρθενοι", τα παραδείγματα προς μίμηση, οι "ηθικοί"...

Ένα σάπιο πολιτικό καθεστώς αρνείται πεισματικά να δει την αλήθεια, την κοινωνία στα μάτια! Υπερόπτες, αποκομμένοι από τον λαό, παρακμιακά απόβλητα του συστήματος της διαφθοράς και της διαπλοκής, εξακολουθούν να αγνοούν επιδεικτικά την λαϊκή βούληση επιμένοντας στην εξοργιστική τακτική του "ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤ΄ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!"

Η φωτογραφία είναι ένα αυθεντικό ντοκουμέντο της κατάντιας αυτών των ανθρώπων που κακοποιούν αυταρχικά έναν ολόκληρο λαό και μάλιστα στο όνομα του σοσιαλισμού. Μιά χούφτα σινιαροκοστουμαρισμένων επισήμων (μπα, μη περιμένετε να τους χαρακτηρίσω γελοίους/άτιμους/αφιλότιμους/ανίκανους/άχρηστους/ανήθικους, όλοι τους ένας ένας διαλλεγμένοι σωτήρες είναι) κάθεται και χειροκροτεί με χαρούλες και γελάκια σχολιαρούδια που περνάνε μπροστά τους και τους φτύνουν!

Λυπάται ο Παπούλιας. Και ξέρετε τώρα τι στεναχώρια μας βάρεσε...

http://2.bp.blogspot.com/-dZLQSd7LB9s/TfjR6UNuEkI/AAAAAAAAZyI/F91rXkKo40E/s1600/%25CE%25A0%25CE%2591%25CE%25A0%25CE%2591%25CE%259D%25CE%2594%25CE%25A1%25CE%2595%25CE%259F%25CE%25A5%2B%25CE%25A0%25CE%2591%25CE%25A0%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%259B%25CE%2599%25CE%2591%25CE%25A3.jpg


Από δημοσίευση του news247

....Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις αντιδράσεις των διαδηλωτών.

"Λυπάμαι πάρα πολύ. είναι ντροπή. Ήρθα να τιμήσω την πόλη. Είναι ντροπή να ακούγονται τέτοια υβριστικά μηνύματα. Είναι ντροπή να με αποκαλούν προδότη, όταν εγώ πολέμησα για την πατρίδα", είπε εμφανώς συγκινημένος ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Με τρεις κλούβες έχουν αποκλείσει την Μ. Αλεξάνδρου οι αστυνομικοί, προκειμένου να εμποδίσουν τους διαδηλωτές να προσεγγίσουν την εξέδρα των επισήμων, από όπου αποχώρησε πριν λίγο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα και πετούν αυγά κατά των επισήμων, ενώ η παρέλαση δεν θα ξεκινήσει, ώσπου μέχρι να αποχωρήσουν από τον χώρο οι διαδηλωτές.

Με την εμφάνιση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Αγανακτισμένοι και αριστεροί διαδηλωτές, έσπασαν τα κάγκελα, μπήκαν στο χώρο όπου θα περνούσαν τα οχήματα και οι φαντάροι στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη και δεν επέτρεψαν την έναρξη της παρέλασης.

Υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη που έχει κλείσει την πρόσβαση προς την εξέδρα των επισήμων, ωστόσο οι συγκεντρωμένοι προέβησαν σε ρίψεις μπουκαλιών, γιαυρτιών και αυγών προς την εξέδρα των επισήμων, χωρίς "αποτέλεσμα".

Όλο το άρθρο στο

http://news247.gr/ellada/eidiseis/ston_aera_h_parelash_sth_thessalonikh.1429186.html

Επαίτειος 28ης Οκτωμβρίου 1940: Τιμή σε όλους που πολέμησαν για την λεφτεριά! Όχι στην κυβέρνηση των δωσίλογων!

http://users.sch.gr/pchaloul/fasism-katohi-emfyl/pros-metopo.jpg
1940. Με το χαμόγελο στα χείλη!

Έλληνες φαντάροι στο παγωμένο μέτωπο της Αλβανίας στον πόλεμο κατά του φασιστικού εισβολέα.

2011. Πίκρα και απόγνωση.

Εβδομηνταένα χρόνια μετά δεν έχουν τα παιδιά τους να βάλουν πετρέλαιο!

Και ο εισβολέας είναι πλέον κατακτητής!