17/11/10

Δασκαλόπουλοι και το κακό συναπάντημα

http://s.enet.gr/resources/2009-05/daskalopoulos-2-thumb-large.jpg

Επιμένει ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δ. Δασκαλόπουλος, για απολύσεις στο Δημόσιο.


http://www.newstime.gr/resources/2009-11/daskalopoulossevjpg-thumb-large.jpg

Σου λέει, αφού είναι της μόδας να βαράς αλύπητα τον μαλάκα τον λαό, ας βαρέσω κι΄εγώ.

http://www.isotimia.gr/files/ArticlePhotos/olga/daskalopoulos%20SEB.jpg

Είναι η ώρα των εχόντων και κατεχόντων! Έτσι βγαίνει ο κάθε τίποτας και ο κάθε ψυχάκιας......


http://img.pathfinder.gr/CMAN/i/100/I4/588202-31673878.jpg

....και ζητάει πχ την απόλυση χιλιάδων συνανθρώπων του....

http://www.parapolitika.gr/files/images/daskalopoulos_4.jpg

....και μάλιστα για το καλό του τόπου!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEih4hg0c0m_yV9twsnm97Ei7pPL8VH56SaimMuIirNPKNbKgeNPBu8M1eSyoDbBIGVCMFH-UXucD1K54XjHIDV5MAXKzG9wrDjT5r_kvG1Ul-xzS2DPJq3M_LrsI72nGspojvoK0l7simQ/s1600/%CE%94%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82.PNG

Στις χειρότερες μεταπολεμικές μέρες αυτής της δόλιας χώρας έχει το κάθε ανώμαλο τομάρι την ελευθερία να βγαίνει στις εφημερίδες και στα κανάλια και να ζητάει επίσημα την εξαθλίωση ανθρώπων που δεν του φταίνε σε τίποτα!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi4IRCs6V9yL5V4DiAEF0SkYyszgZrYvt0SLq8rSKz8mEITkfz5y6NIrKvxOROZCHXQtOLXEovp4veA1HJN3RxXKrPd2ICSK01B0-PyYpbZQQKxpj8Ifm0JAKeyvTBbt6kb4iUJjqEXDoY3/s1600/%CE%94%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82.jpeg

Είναι η εποχή της παντοκρατορίας των καθηκιών!


http://img.pathfinder.gr/Media/i/4/4012/10026.jpg

Είναι η εποχή της ρεβάνς των γερακιών κατά των κοινωνιών!

http://s.enet.gr/resources/2010-09/sev-2-thumb-large.jpg


Φυσικά αυτός εδώ ο μυγιάγκουλας δεν το κάνει από αίσθηση καθήκοντος και μόνο, αλλά και από απλό μίσος κατά της έννοιας του ανθρώπου και από σαδισμό.

http://assets.tovima.gr/files/Article%20Photos/20100310/319479.jpg

Γιατί είναι προφανές, ότι ο άνθρωπος είναι "πειραγμένος"! Η φάτσα του δεν είναι φάτσα....

http://s.enet.gr/resources/2010-09/49-16-thumb-large.jpg

...νορμάλ ανθρώπου, κάτι που φαίνεται σε όλες σχεδόν τις φωτογραφίες του κοντραπλακέ.

http://artfullyonsaturday.files.wordpress.com/2010/09/dimitris_1657565c.jpg?w=600&h=376

Εδώ σε μια σπάνια στιγμή αυτογνωσίας σε πόζα Χάνιμπαλ Λέκτερ!


http://nationalpride.files.wordpress.com/2010/03/image127.jpg?w=642&h=335

Ή αν κάνουμε λάθος ότι είναι παλαβός, τότε πρέπει σίγουρα να πίνει κάτι! Μήπως μαστούρα;

http://nationalpride.files.wordpress.com/2010/05/daskalopoulos-thumb-large.jpg

Μήπως είναι χαπάκιας ο άνθρωπος και τον αδικούμε χωρίς λόγο;

http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20071026/engine/assets_LARGE_t_420_134851_type11495.jpg


Μήπως δεν είναι τίποτα από τα δύο, αλλά μόνο μια από τις πολλές αποκρουστικές φυσιογνωμίες της εποχής;


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhp26BoKdAV44l5UYBmd2Fc8qDn4Yv8Bil-ImFv7Zu41de5oO2BXpNnPhCWMqmsS0gu3sSvsXlQsV03MzhTrSVYGsK92mQ_41bRFEHvKKrAnF6U9DYcCiMGu5dv0trjxm6uAo0a14cEFbk/s1600/gsee_2.jpg

Θα το δείξει η ιστορία...

Δημήτρης Δασκαλόπουλος, χαϊδευτικό "σαγώνιας", ας τον έχουμε υπ΄όψη μας τον κύριο....



.

Ιρλανδία: Πότε θα γονατίσει στην απαίτηση του "Καλού Σαμαρείτη" για παροχή βοήθειας;

http://www.top-wetter.de/klima/illustration/irland_cashel_castle.jpg

Ιρλανδία, το πράσινο νησί, μετά την Ελλάδα στο μάτι του Κυκλώνα!

Οι ζήτουλες του πασόκ δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους: Ενώ στην περίπτωση της Ελλάδας χρειάστηκαν ολόκληρες εβδομάδες για να "πειστούν" ευρωπαίοι εταίροι και ΔΝΤ για την "αναγκαιότητα παροχής τροϊκικών υπηρεσιών", στην περίπτωση της Ιρλανδίας γίνεται το ακριβώς αντίθετο!

Δεν πρόλαβε ο ιρλανδός πρωθυπουργός να συμπληρώσει την πρόταση "για τα δάνεια της χώρας υπάρχουν λεφτά μέχρι....." και του τήνε πέφτουν εταίροι και δουνουτούδες με ζεμπίλια τίγκα στο χρήμα!

Πάρε θείο και όποτε έχεις μας τα επιστρέφεις, τι φιλαράκια είμαστε, στριμώχνει τον ιρλανδό μια φιλότιμη ομάδα με επικεφαλής την Γερμανία, που ξέρει τι κάνει.

Ο ιρλανδός πρωθυπουργός, Μπράϊαν Κάουε, τα πήρε χτες στο κρανίο και δήλωσε στην Βουλή της χώρας του, ότι μόνο το τραπεζιτικό σύστημα της χώρας του χρειάζεται βοήθεια και δεν γουστάρει πακέτα στήριξης και μνημόνια για την χώρα. Όχι θα καθήσουμε με σταυρωμένα χέρια να μας πηδήξουνε οι κάθηκες όπως τους Έλληνες, σκέφτονται με το δίκιο τους οι Ιρλανδοί που είναι πατριώτες και ενεργούν με γνώμονα το εθνικό τους συμφέρον.

Πιέσεις αφάνταστες λοιπόν στους Ιρλανδούς και να δούμε μέχρι πότε θα αντέξουν! Φυσικά τα κανάλια μεταφέρουν μια άλλη διάσταση του προβλήματος, αυτήν που συμφέρει τα ενδιαφέροντα της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας κεφαλαιορεντικολέντζας: Αχ, προσοχή , χάνεται το ευρώ! Βοηθήστε γιατί χανόμαστε! Το μέλλον της Ε.Ε σε κίνδυνο! Χρεωκοπία ή στήριξη!

Ευτυχώς που υπάρχει το blog βραχόκηπος, ο μπροστάρης της αλήθειας, που σας μεταφέρει τα γεγονότα στην αυθεντική τους μορφή, και μην μας φτύνετε να μη αβασκαθούμε παρακαλώ, γιατί ορισμένοι από εμάς δεν γνωρίζουν καλό κολύμπι.

Ερώτηση: Έχετε δει κανέναν να ζορίζει κάποιον για να δεχτεί με το ζόρι το δάνειο που θέλει να του δώσει ο ίδιος; Τι, πολλές φορές; Τι πολλές φορές ρε παιδιά; Άπειρες φορές! Πάρτε τις διαφημίσεις των ελληνικών τραπεζών πρώτα: Έλα να σου δώσω να χτίσεις, έλα να σου δώσω για έπιπλα, έλα να πάρεις αυτοκίνητο, έλα μαλάκα να πας να παίξεις ξύλο με τους αιώνιους αντιπάλους σου στο φάϊναλ φορ του Ισραήλ! Δεν έχεις πιστωτική; Πάρε ρε άνθρωπε μια, να κάνεις την δουλειά σου! Έλα, Χριστούγεννα στην Ελβετία, πούχει και τυριά με τρύπες!

Γνωστή και καλή παγίδα! Κερδισμένος, πάντα, ο δανειστής! Στην περίπτωση της χώρας μας κάνανε φυσικά τον δύσκολο στην αρχή, για να κερδίσουν χρόνο φοβούμενοι μαζικές αντιδράσεις της κοινωνίας, όταν είδαν όμως ότι οι έλληνες είναι ούφο "στηρίξανε" στο ψαχνό. Η μηδαμινή αντίσταση της Ελλάδας τους γέμισε αισιοδοξία για επικείμενους στηριχτικούς θριάμβους.

Κάθονται που λέτε οι αγγλογερμανοί και τα λένε. Πόσα σας χρωστάνε οι πράσινοι μωρή Άνγκελα, ρωτάει ο λεχρίτης ο Κάμερον. 137 κόμμα τόσα δις, κελαηδάει η καγκελ άρια, εσάς; Εμάς 148 δις, που να τους πάρει και να τους σηκώσει, απαντάει ο Κάμερον. Δεν πας μωρή λέω γω, να τους βάλεις κάνα βρωμόχερο να στηριχτούνε πάνω μας, μη χάσουμε τα λεφτάκια μας και τρέχουμε μετά; Θα πήγαινα εγώ, αλλά όπως ξέρεις είναι λεφτή η θέση μας λόγω IRA και δεν θέλω να γίνει θέμα.

Έλαμψε η Άνγκελα σαν τους παροπλισμένους πια γλόμπους OSRAM. Να πάω ντάρλινγκ, να τους δέσω φιόγκο στο πακετάκι στήριξης, που τολμάνε οι ανήθικοι να έχουν φορολογικό συντελεστή επιχειρήσεων στα 12,5% και να μας κλέβουν επενδυτές. Ε άμε τότε αφού επιμένεις τόσο, της λέει ο άγγλος και πάει για τσάϊ.

Έτοιμη η Άνγκελα για στηριχτική αποστολή όταν ξαφνικά βαράει το τηλέφωνο. Ήτανε ο βέλγος πρωθυπουργός. Μερκελάκι, της λέει ο γλύφτης, πες τους σε παρακαλώ καμιά στηριχτική κουβέντα να χαρείς τον Βεστερβέλε σου, 54 δις μας χρωστάνε τα Ιρλανδάκια! Δεν προλαβαίνει η γυναίκα να τον καθησυχάσει και να πάει μετά να προετοιμαστεί για το ταξίδι, γκραν γκραν, πάλι το τηλέφωνο! Ο Σαρκοζύ! Άντζι μον σερί, 50 δις μας χρωστάνε και αν δεν τους στηρίξουμε με το ζόρι, χαθήκαμε!

Χαμός τα τηλέφωνα: Ολλανδία, 21δις, Πορτογαλία, 20, Ελβετία 18, Δανία 16, Ιταλία 15, Ισπανία 14....

Μπροστά η γερμανία, πίσω όλοι οι άλλοι, πιάνει τον Ιρλανδό η Μέρκελ και αρχίζει το παρακάλι:
Μην κουνιέσαι ρε κερατά και άσε να σε στηρίξω! Όχι! Ρε μη φοβάσαι, δεν πονάει! Όχι! Ρε πάρε μερικά δις να κάνεις την δουλειά σου και μη με ταράζεις τώρα που χρειάζομαι δυνάμεις να αντιμετωπίσω τον Παπανδρέου που με βαράει άσχημα. Τς! Έλα ρε Μπράϊαν και έχουμε πάρει 750 δις για τέθκιες περιπτώσεις και πιάνουν τόπο. Τς! Ρε κάτσε και υπόγραψε το μνημονιάκι που τόχουμε έτοιμο, να πάω προς Πορτογαλία για ρέστα! Νο!

Πόσο λέτε να αντέξει ο Ιρλανδός; Μια μέρα, μια βδομάδα, ένα μήνα; Ήδη βρίσκεται η τρόϊκα από μόνη της στην Ιρλανδία για να πάρει γεύση Γκίνες....

Κάτι μου λέει ότι δεν θα αντέξει πολύ! Το θύμα δεν θα αντέξει πολύ, γιατί οι δυνάμεις των αρωγών είναι σαφώς ισχυρότερες!

Μόνο αν ξεσηκωθούν κάποτε οι λαοί θα σταματήσει το νταβατζηλίκι της "στήριξης"....