3/5/11

Άρχεται ο πόλεμος, ενθέδε ήδη, μπάτσων και μπάτσων....

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjWeJAXeSsoWOcDf1T6CdQrQDI3tqEbWvylusPURGbs9UlEhRDK1XOkxhxvzoQfT4spKaqDOtj-Mmr4Bm3dWX35U3V6huhEk8_gGEjkRUU5pHdtfq2D_GdPP07UJw7YHqD5PTM-Yr3yD7c3/s1600/rompa.JPG

 Ότι τα παιδιά μας (;) με τα ξυλαράκια και τις ασπιδούλες δεν είναι και τα πιό φωτεινά αστέρια στον ουρανό της παγκόσμιας καταστολής, αυτό το γνωρίζουν ακόμα και οι καμμένες παράγκες στο Οβριόκαστρο.

Αστυνομικός στο μπουρδέλλο Ελλάδα που πάει ανεπιτυχώς να το παίξει κράτος, σημαίνει λίγο πολύ αλεξίμυαλο ντουβάρι, να τα λέμε ως έχουν. Άξεστοι, αμόρφωτοι, βίαιοι, ανέτοιμοι από κάθε πλευρά για το επάγγελμα που επέλεξαν, κατ΄ εικόνα και κάθ΄ ομοίωσην με τα πολιτικά αφεντικά τους. Δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά: Η δικομματική σαπίλα δεν θα μπορούσε να τα κάνει όλα σκατά, και να...μεγαλουργούσε με την αστυνομία. Δεν είχαν τα πολιτικά σαπάκια του πασόκ και της νδ άλλη επιλογή: Έκαναν και την αστυνομία σαν τα μούτρα τους.

 http://www.tlife.gr/files/Image/SxeseisKaiSex/Top%205/GOODNIGHT/resized/177%20burberry_600_210.jpg

Είπαμε ότι είμαστε τα προάστια της Αφρικής, αλλά όχι και έτσι ρε παιδιά! Καλά, διαφθορά υπάρχει και αλλού στην αστυνομία, καδρόνια κοντραπλακέδες αστυνόμοι παρουσιάζονται που και που και σε άλλες χώρες, υπέρβαση ή κατάχρηση καθήκοντος δεν είναι σε όλο το κόσμο άγνωστες λέξεις.

Αλλά μπάτσοι να σπάνε παρμπρίζ πούλμαν και να κοπανάνε τον οδηγό, μόνο στο Φαρ Γκρής κύριοι! Να πατάει ΔΙΑτζής διαδηλωτή με την μοτοσυκλέτα του, εκτός από σε φιλμ του Ταραντίνο, μόνο στην Πλατεία Συντάγματος φίλοι μου!  Να πετάει ο χούλιγκαν, ο αντιεξουσιαστής, ο σιχτιρισμένος, ο έφηβος πέτρες, να πεις ντάξει, γι΄αυτό υπάρχει και αστυνομία. Αλλά να σε πετροβολάει ο ανεγκέφαλος μπάτσος που τον πληρώνεις για να μαζεύει αυτούς που πετροβολάνε, ε δεν πάει κάτω ούτε με γράσο ρε σεις.


http://1.bp.blogspot.com/_OB03I1WiYWU/S186zG1HF7I/AAAAAAAABKU/aNWA8iczBQ4/s320/%CE%A0%CE%A1%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%9D%CE%97%CE%A1%CE%9F%CE%9C%CE%A0%CE%91.jpg

Να τραβάει ο αλήτης ασφαλίτης περίστροφο στο γυναικόπαιδο της Κερατέας, να βάζουν οι στόκοι ΜΑΤατζήδες το γεροντάκι κάτω και να το κάνουν μπλε, να περνάνε όργανα της τάξης και να καταστρέφουν τα γύρω παρκαρισμένα αυτοκίνητα με τα γκλομπς τους, να σου φωνάζει ο ένστολος φασιστάκος "έλα πούστη, σε λίγο θα είσαι ο επόμενος Αλέξης", ε όχι, τέρμα η πλάκα!


http://www.tlife.gr/files/Image/FAMILY/top5/SWEET%20DREAMS/resized/benetton35_600_210.jpg


Δεν σκοπεύω να μπω σε περαιτέρω λεπτομέρειες ή να εξιστορήσω και άλλα...ανδραγαθήματα του Σώματος της Ντροπής, γνωστά αυτά σε όλους μας. Για να πω την αλήθεια, δεν έχω και τόση διάθεση να ασχολούμαι με ανεγκέφαλους, αλήτες ή καθήκια.

Ξεκίνησα το θεματάκι λόγω των τελευταίων γλαφυρών επεισοδίων μεταξύ αστυνομίας και αστυνομίας, τον ενδομπατσικό τσαμπουκά ΔΕΛΤΑ-ΖΗΤΑ όπως προέκυψε από την παράσταση θεάτρου σκιών με τον τίτλο "ο καραγκιόζης αστυνομικός".

http://www.greekmusicshop.gr/eshop/images/T/Image1-80.jpg


Πλακώθηκαν τα παιδιά αναμεταξύ τους, όργανα κατά οργάνων, έτσι προέκυψε η ... συμφωνική ορχήστρα του Σώματος!

Βαρέσατε τον οδηγό,
δεν βαρέσαμε,
σας είδαμε,
τον κακό σας τον φλάρο που μας είδατε,
άει πηδήξου ρε που θα μας πεις τον κακό μας το φλάρο,
βουλώστε το μπάτσοι,
βουλώστε το εσείς γουρούνια,
(και οι δυο ταυτόχρονα εν χορώ) δο-λο-φόνοι!

Χαμός! Και πλακώνονται στην αλληλομήνυση οι συνάδελφοι, τα παίξανε οι συνάδελφοί τους που κοπανάγανε για τις μηνύσεις το πληκτρολόγιο με τα δυό δάχτυλα στην ΓΑΔΑ. Κρυάδες! Θα έπρεπε να το λύνανε καλύτερα το πρόβλημα, πχ να τους αμολάγανε να πλακωνόσαντε στις μάπες. Αντρίκια και μπατσικά πράγματα. Αλλά δεν το είχαν σκεφτεί εγκαίρως, να τους βάλουν αυτούς να παίξουν τελικό κυπέλλου Ελλάδας, να μη γελοιοποιηθεί πάλι το ποδόσφαιρο και να μη τρώνε τα συκώτια τους τόσο ιστορικά σωματεία όπως η ΑΕΚ και η Ατρομητάρα.

Η συνέχεια ήταν κάτι παραπάνω από τις δυνάμεις του Καραγκιόζη! Ούτε δέκα Σπαθάρηδες δεν την στήνανε την φάση! Τα πήρανε στο κρανίο οι ΔΕΛΤΑδες, μέσα στο κρανίο, δηλαδή λέμε για μεγάλη ποσότης, πολύς χώρος στο κρανίο, ευρυχωρία, σχεδόν άδειο, και αρχίσανε να αυτοαπολύονται! Παραίτηση στην παραίτηση, όλα τα καθήκια εξόν ένας! Τριακόσιες παραιτήσεις εις ένδειξη ευγνωμοσύνης για την καθολική απουσία φαιάς ουσίας.

Παραιτείται η αστυνομία διαμαρτυρόμενη για την στάση της....αστυνομίας!

Ας μη μιλάμε άλλο για αστυνομία. Ας μη μιλάμε άλλο για ΕΛ.ΑΣ, για ΜΑΤ, για ΔΕΛΤΑ, για ΖΗΤΑ, ΔΙΑΣ  κτλ.

Ας τους λέμε με το όνομα που τους αξίζει:

Ρόμπες!



ΥΓ: Πάνω ορισμένα μοντελάκια για τις νέες στολές....