21/10/10

Θρίαμβος Χρυσοχοϊδη: Βρέθηκε η πατέντα μείωσης τιμών!

Η αγορά δεν μπορεί να προχωρήσει σε μεγάλες μειώσεις τιμών, λέει ο ΣΕΒ

Συνάντηση με Μ.Χρυσοχοΐδη



«Δεν μπορώ να λύσω την εξίσωση, πώς όταν έχω 5% κέρδος μπορώ να μειώσω 30% τις τιμές», ανέφερε την Πέμπτη ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος, μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, απαντώντας έτσι έμμεσα στην προτροπή του υπουργού για μείωση των τιμών έως 30%. Τα Νέα.


Θρίαμβος του Σερίφη των Τιμολογίων, Χρυσοχοϊδη, επί της Ακρίβειας!

Επιτέλους βρισκόμαστε κοντά, πολύ κοντά, στην μείωση της ακρίβειας που μαστίζει το καλάθι της νοικοκυράς στην επιτηρημένη χώρα μας.

Μετά από κουραστικές διαβουλεύσεις κατάφεραν ΣΕΒ και Χρυσοχοϊδης να βρουν την φόρμουλα της επιτυχίας στον αγώνα που κάνει ο δεύτερος για την πάταξη της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας! Πρόκειται για μια απλή εξίσωση!

Σύμφωνα με τον ΣΕΒ η φόρμουλα έχει ως εξής:




30% Χ (μείωση των τιμών κατά 30%) = 5% K ( κέρδος 5%)



Ο πρόεδρος του ΣΕΒ κύριος Δασκαλόπουλος δήλωσε ότι δεν μπορεί ο ίδιος να λύσει την εξίσωση επειδή είναι λίγο μπούφος στα μαθηματικά αλλά ξεφτέρι στην οικονομία, ως συνήθως όλοι οι οικονομολόγοι δηλαδή. Ο κύριος Χρυσοχοϊδης από την άλλη μεριά, θα την έσκιζε την εξίσωση με την μία, αλλά επικαλέστηκε άγνοια για να μη θίξει τον συνομιλητή του. Τελικά αποφάσισαν να μεταφέρουν την εξίσωση στην υπουργό Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία έχει και την ανάλογη μόρφωση.



.

Η Κατάρ-α της (αστακο)Μάνας!

Χάρης Παμπούκης: Ήθελε να φάει αστακό ξυδάτο.....





Αλλά την κοπάνησε την τελευταία στιγμή ο αστακός κι΄ έμεινε ο υπουργός με το.....






Τα πήρε στο κρανίο ο Χάρης Παμπούκης, γνωστός και ως
Fast Track-Dirty-Harry, με την επενδυτική νίλα του Κατάρ στον Αστακό! Ποιός είδε τον Χάρη και δεν φοβήθηκε, λοιπόν σήμερα καθώς έμπαινε στην Βουλή!


Πρώτα τάχωσε σε όλους οι οποίοι «επιχαίρουν για το “ναυάγιο” της επένδυσης» και μετά πλάκωσε τις εταιρείες που θα αναλάμβαναν το έργο στις γρήγορες. Τι να σας κάνω εγώ ρε παιδιά, είπε, «φυσικά και δεν επιχαίρω για αυτή την εξέλιξη, αντίθετα είμαι ιδιαίτερα οργισμένος, αλλά παρασυρθήκαμε καθώς είχαμε να κάνουμε με δύο πολύ σημαντικές εταιρείεςμε διεθνές κύρος» , κάτι ωστόσο που «δεν αποδείχθηκε στην πράξη» .

Ε νέα παιδιά είναι, παρασυρθήκανε, τι να κάνουμε τώρα; Τις είδανε γλυκούλες τις εταιρείες, κουνιστές και λυγιστές, τις ρίχνουν ένα fasttrackάρισμα στα γρήγορα, να μην χάνουνε πολύτιμο χρόνο, πάει, αυτό ήτανε, λένε. Ε, κάτι μικροσουρτουκιές υπήρχαν, αλλά πρώτα το καθήκον και η Ελλάς, σκέφτεται ο Χάρης φίλαθλοι αναγνώστες και δίνει τόπο στην οργή με ένα ΑΣΤΑΚΟμμάτια!

Τελικά του τήνε φέρανε για τα καλά οι γκιόσες
"στην πράξη" και ο Χάρης έπεσε σε κατάθλιψη: «Δεν το πιστεύω τέτοιο ρεσιτάλ μη σοβαρότητας» . Α, ρεσιτάλ μη σοβαρότητας έδωσαν οι εταιρείες, γιατί μου πήγε ο νους σε χορό της κοιλιάς ή σε τίποτα ακροβατευτικά στο στυλιάρι, ξέρετε τώρα τι εννοώ. Απαράδεκτες πάντως οι εταιρείες, λέει ο Χάρης, και δεν τον ενδιαφέρει άμα ζουν ή αν πεθαίνουν, «Ας πάνε όπου θέλουν, δεν ενδιαφέρει αυτό τη χώρα μας»., δεν πρόκειται να τους ξαναμιλήσει κτλ.



Μου φαίνεται ότι απόκτησε ο Λοβέρδος ισάξιο αντίπαλο!