10/12/10

Αυτό με πίκρανε πολύ!

 ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Η ΑΛΕΚΑ

 http://www.newstime.gr/resources/2009-08/paparhga7-2-thumb-large.jpg

Του τα έχωσε η Αλέκα σήμερα του Παπακαράφλα στην Βουλή, αλλά εμένα με άφησε με την δήλωσή της ακάλυπτο και παραπονεμένο! Μεγάλη αδικία παιδιά!

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg2iIclv0vrhXUwldwW07xDVumPMxouoF8OvMUdWfZ5kLSYz4OwHy_FHJw3PrICpNbbMY9GfLzLlzglrY7ngKUXzeTfQLDQTVQmjBAHr1jLIjYbVIrde1XARTDNgoKOO0B1DzFjkfhdxBI/s1600/%CE%A0%CE%95%CE%A4%CE%A1%CE%95%CE%A3+%CE%91%CE%93%CE%9A%CE%A9%CE%9D%CE%91%CE%A1%CE%99%CE%91+%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE%92%CE%9B%CE%91.jpg

Του λέει λοιπόν  "ο λαός θα σας πάρει πολιτικά με τις πέτρες" και αναρωτιέμαι εγώ, μα τι της έκανα εγώ ο δόλιος της Αλέκας; 

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhRfl5N7EGjLosiAHyJfOQGwjmOt8TN3uZtzczucQTtseVlWKjFt_ePZZzvJQYhKgDjdZxway5NNELSlyy0n_F4e1CkhDTty8o7Rn-1gUUh9MCQEN3k0WJUfC6LhIIabp9l1hdwq1sh1ds/s1600/0+river-stone.jpg


 Ντάξει, ξέρω, αν δεν έμπαινε εκείνο το "πολιτικά" θα είχαμε γενικά τραβήγματα, περί "ενόπλου βίας" και όλα τα άλλα που ονειρεύονται τα Megaτα και οι Παγκαλαίοι. Έχω κατανόηση και γνωρίζω πολύ καλά τα του αντικειμένου. Όμως δεν θα ανεχθώ από κανέναν, να μου απαγορέψει, να θέλω να κάνω ένα προσωπικό δώρο στον πρωθυπουργό, που τόσο αγωνίζεται να μη πέσει η χρεοκοπία και σπάσει κάνα κεφάλι!
 http://www.akrolithos.gr/gallery/image/NEW_SITE/08_Pelekites_Petres/09_Pelekhta_Mpez_15x20x35/Kentriki/pelekita_mpez_15_20_35.jpg


Γιατί κυρία συντρόφισσα θα πάρει ο λαός τον πρωθυπουργό μόνο πολιτικά με τις πέτρες; Εγώ δηλαδή τι είμαι; Δεν είμαι εγώ λαός; Άκου να δεις σε παρακαλώ, εμένα δεν με ενδιαφέρει η πολιτική, εμένα με ενδιαφέρει ο πρωθυπουργός και η πέτρα!

Ούτε οι βίες, ούτε οι πολιτικές με ενδιαφέρουν και αν δεν γουστάρω τον Φώτη, τον Κουβέλη ντε, είναι επειδής το έβγαλε Δημοκρατική Αριστερά το κόμμα του και μπερδεύεται τόσος κόσμος που δεν του κόβει ποιά είναι η κανονική αριστερά και ποιά είναι απλά οδοντόκρεμα.

Εγώ απλά επειδής τόνε θαυμάζω τον λεχρίτη, τον πρωθυπουργό, που πάει κόντρα στα μεγαθήρια της Μέρκελ και τον Παναγόπουλο και χτυπάει την SIEMENS με την εξεταστική του τόσο άγρια, που ανάγκασε ακόμα και τον Volker Jung να εγκαταλείψει πανικόβλητος την χώρα, και κόβει επιτέλους τώρα τις ΔΕΚΟ, να μάθουν τι πα να πει "με κόβει αυτός που με έβαλε", αλλά αίσχον που τις κόβει, γιατί δεν φταίνε μόνο οι Δέκες αφού "τα φάγαμε όλοι μαζί", που λέει ο μπουλντόζας ο αντιπρόεδρος, φτου φτου φτου, πίσω μου σ΄έχω αντιπρόεδρε, επειδή τον θαυμάζω λοιπόν γιατί δεν ξανάβαλε άλλα μέτρα εκτός των σοσιαλιστικών (θα μπορούσε να έβαζε και βάρβαρα, που συμφέρανε μάλιστα γιατί ήντουσαν πιο φτηνά), γι΄ αυτό σκέφτηκα να του κάνω δώρο εις ένδειξη ευγνωμοσύνης και αστυφιλίας ένα πολύ ωραίο βότσαλο που βρήκα πρόσφατα σε γνωστή παραλία της περιοχής Βρωμοπουσίου, ακριβώς ανάμεσα στα δυο μεγάλα αρμυρίκια στο βάθος, απέναντι από την Μαρίνα.

Το μάζεψα με αγάπη το βότσαλο, κοντά στα 10cm και κάνα μισόκιλο βαρύ, γαμάτο βότσαλο όχι αστεία, το πέρασα δυό χέρια βερνίκι, το ζωγράφισα με αγάπη με μοτίβα από την ένδοξη ελληνική Άνοιξη, έγραψα πάνω με λιλά σοσιαλιστικό χρώμα μια αφιέρωση στον πολιτικό αυτόν άντρα, που θυσιάσε τον εαυτό του, όχι, που θυσιάσε όλους τους άλλους για τον εαυτό του και είπα να του την δώσω με την πρώτη ευκαιρία.

Ξέρω από που περνάει ο Γιωργάκης, αλλά δεν πλησιάζεις για απονομές και δωρητήρια ούτε με Στρος Καν μέσο! Τι να κάνω,  θα πάω να περιμένω πίσω από το φράγμα της εντσάρουχης ή ατσάρουχης προεδροφυλλαχτικής ένοπλης δύναμης και όταν φτάσει κοντά, τι κοντά, στα τριάντα μέτρα, ας όψονται οι αδίστακτοι συνταξιούχοι που τον έχουνε στο μάτι που τους έκοψε την σύνταξη για το καλό τους ο άνθρωπος, του τήνε πετάω και την έχει να με θυμάται.

Προετοιμάστηκα κατάλληλα, και μάλιστα μαρξιστικά-λενινιστικά, είμεθα βλέπετε κάποτε μέλη στο....Εσωτερικού*, μέχρι που μας άνοιξαν τα μάτια ότι ένα είναι το κόμμα. Για τον υπολογισμό της απόστασης διάβασα το "ένα μέτρο μπροστά, δυο μέτρα πίσω", για το σημάδι το "ο στραβισμός, η παιδική αρρώστεια του λιθοβολισμού", καλά βιβλία, και πάνω που διάβασα και τον τρίτο τόμο του "Το Κεφάλι" του Μαρξ, που μου άνοιξε τα μάτια πως θα του ανοίξω το, εεε του δωρήσω το βοτσαλάκι, βγαίνετε εσείς κυρία συντρόφισσα Αλέκα στην Βουλή και με αποσυντονίζετε πετροριχτοϊδεολογικά με εκείνο το "θα σας πάρουν πολιτικά με τις πέτρες"!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgGtay_R8cMSEqU9vRZi-knGKuaSgbgXgpdv_saLK740LmW7HK9JkcAwvC-rfHHdaB31WatWeX3cSfK9l4C9sGsTNeW5UGwRU1_BpD0Bi4CFcU90k-yXSAgdF-pV1w_yHBK_ibUiIG5Tud_/s320/PETRA2.jpg






























Γνωρίζω ότι αν τήνε φάει κατά λάθος στην καράφλα, με χώνουνε μέσα λόγω κεφαλοανοιχτικής ενέργειας και πρωθυπουργικής σπαζοκεφαλιάς. Αν πάλι δεν την φάει λόγω απελπιστικής αστοχίας του ρίχτη, πάλι με χώνουνε μέσα για απόπειρα να τον πετύχω στο δοξαπατρί, και αφού σε χώνουνε και στις δυο καλλιτεχνικές περιπτώσεις μέσα, καλύτερα να χτυπήσεις διάνα, να το φχαριστηθεί και ο πρόεδρος και ο ευγνώμων λαός.

Σε παρακαλώ πάρε δημόσια θέση, μη κάνω κάτι λάθος και πλήξω το κίνημα ή, ακόμα χειρότερα, να θεωρηθώ ρεβιζιονιστής και να μου φύγουνε τρεις recent viewers που μάζεψα με τόσο κόπο.

Ευχαριστώ,



*  Δεν ήμανε καλέ ποτέ στο Εσωτερικό, πλάκα έκανα!

Κάνει την...υπέρβαση πάλι ο Παναεργατοπατέρας: Τρίωρη μετωπική!

http://www.antinews.gr/wp-content/uploads/2010/12/gsee-seb1.jpg


Η Γενική Συνομοσπονδία Ελλάδος, ΓΣΕ, (πρώην ΓΣΕΕ που της έφυγαν οι εργάτες και έμεινε πασόκ με πασόκ) της κυβερνητικής-εργοδοτικής-εργατοπατερικής-αντεργατικής οργάνωσης ΠΑΣΚΕ αποφάσισε επιτέλους να κυρήξει στα αφεντικά της τον πόλεμο!

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των νέων άγριων μέτρων της τραπεζοφασιστικής κυβέρνησης κατά των εργαζόμενων, μέτρων που πισωγυρίζουν εργασιακά και λαϊκά δικαιώματα στον μεσαίωνα, που οδηγούν την οικονομία της χώρας στην απόλυτη ύφεση και την κοινωνία στην εξαθλίωση, σήκωσε ο αγέρωχος Παλαιών Πατρών Παναγόπουλος την σημαία της επανάστασης!

"Φωτιά και τσεκούρι σε κυβέρνηση, τρόϊκα και ΣΕΒ", βροντοφώναξε ο αρχιεπαναστάτης του συνδικαληστικού κινήματος του πασόκ, ΠΑΣΚΕ, καλώντας το άθλιο συνοθύλευμα των εργατοπατεροπρασινοφρουρών που αποτελούν πλέον την ΓΣΕ σε ανένδοτο, υπέρ πάντων αγώνα, σώμα με σώμα και ότι προκύψει!

Η ΓΣΕ καλεί την προσεχή Τρίτη τους αγωνιστές της σε....

....τρίωρη αιματηρή μάχη!

Πολύ μίσος, ποιός την σώνει την κυβέρνηση τώρα!

Την άλλη ημέρα διοργανώνουν ΓΣΕ και ΑΔΕΔΥ 24ωρη απεργία, να πάνε κάτω τα φαρμάκια. Τρίωρες και 24ωρες είναι βλέπετε η ταρίφα των επαναστατικών αυτών οργανώσεων, δεν χρειάζεται να βάλουν οι άνθρωποι το κοντέρ να μετρήσει την κοροϊδία, φαίνεται από μόνη της.



Οι ΓΣΕ και ΑΔΕΔΥ είναι στην ουσία κομματικές οργανώσεις του πασόκ, που αποσυντονίζουν και απαξιώνουν το συνδικαλιστικό κίνημα. Ανάλογα πρέπει να αντιμετωπιστούν από τους εργαζόμενους.


Κανένας εργαζόμενος στις εργατοπατερικές φιέστες των ΓΣΕ και ΑΔΕΔΥ! Απελευθερώστε τον συνδικαλισμό από τους πρασινοσκώληκες!