7/12/11

Οι βαρώνοι των media χάνουν..το 'τσαντίρι' των εξελίξεων

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20080412/low/assets_LARGE_t_420_826873.JPG
Διαβάζουμε σήμερα στο Greek Media on line:

"Η οικονομική κρίση χτύπησε την πόρτα και των μεγάλων ομίλων στον χώρο των ΜΜΕ. Ήδη, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, το MEGA αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας και χρειάζεται επειγόντως μέχρι το τέλος του χρόνου περί τα 120 εκατομμύρια ευρώ για τρέχουσες ανάγκες.

Στο μεταξύ οι δυο μεγαλομέτοχοι (Βαρδής Βαρδινογιάννης και Γιώργος Μπόμπολας) δεν φαίνονται καθόλου διατεθειμένοι να βάλουν και πάλι στο χέρι στη τσέπη. Γιατί ο μεν κ. Βαρδινογιάννης έχει να αντιμετωπίσει το σοβαρό ζήτημα το οποίο έχει προκύψει στο STAR, αφού το κανάλι που μέχρι πέρσι το εμφάνιζαν κερδοφόρο δεν καταφέρνει πλέον να ανταπεξέλθει στα νέα δεδομένα της αγοράς.

Και όπως είναι φυσικό οι μέχρι χθες σπουδαίοι μάνατζερ προκειμένου να μην χάσουν την προσωπική καλή μαρτυρία τους έναντι του κ. Βαρδινογιάννη προχωρούν σε δραματικές περικοπές μισθών και απολύσεων."

Πω πω δράμα! Εγώ βάζω από την τσέπα μου ένα κοσάρι, εσείς; Ελάτε ρε, άμα δεν στηρίξουμε εμείς οι θεατές το κανάλι, ποιός θα το στηρίξει; Τι; Το πασόκ; Ναι, αλλά με τι λεφτά; Ντάξει, λεφτά υπήρχαν, δεν λέω, αλλά από τότε που έκοψε η Siemens την στήριξη του σοσιαλισμού, μεγάλη κατήφεια στα ταμεία του κινήματος παιδιά.


Ήρθε η στιγμή που πρέπει να βάλουμε επιτέλους και εμείς, ο λαός, μιά φορά το χέρι στην τσέπη και να στηρίξουμε το κανάλι που μας προσφέρει, δεκαετίες τώρα, τις καλύτερες ειδήσεις. Παράπονο τόχει ο κύργιος Μπόμπολας: 

Εμένα που με βλέπετε, δεν με έχει βοηθήσει ποτέ ο λαός. Μόνος μου τα κατάφερα όλα, με τα χεράκια μου. Ευτυχώς που υπάρχει και ο πανελλήνιος σοσιαλτέτοιος κίνημας και μας δίνει που και που κάνα εργουλάκι να βγάλουμε το ψωμάκι μας, αλλιώς ούτε Έθνος, ούτε Ημερησία, ούτε Nova, ούτε Mega, ούτε Καζίνο Πάρνηθας, ούτε Ελλάκτωρ, ούτε Αττική Οδός, ούτε Ολυμπία οδός, ούτε Εγνατία οδός, ούτε Ελληνικός Χρυσός, ούτε διαχείρηση απορριμάτων στο Οβριόκαστρο Κερατέας, ούτε Ζεύξη Ρίου Αντίρριου, ούτε δεύτε λάβετε φως το Πάσχα δεν θάχε. Ο λαός μόνο πίκρα και κακία με κέρασε. Πχ στην Κερατέα. Ένα ΧΥΤΑΚΙ είπαμε να φτιάξουμε μέσα στην αυλή τους, να θάψουμε κάνα σκουπίδι, που βρωμάνε και ζέχνουν οι δρόμοι όλης της χώρας, να σωθούμε, και πέσανε οι αρβανίτες να με φάνε! Ευτυχώς που υπάρχουν και άνθρωποι με φιλότιμο, όπως ο κύργιος Παπουτσής, φίνο ΜΑΤ, που μου στήριξαν επί μήνες το μηχάνημα στην κορυφή του βουνού.


Καλά τα λέει ο Μπόμπολας. Έχουμε ηθική υποχρέωση να βοηθήσουμε το Mega και ειδικά το τμήμα ειδήσεων, πρώτη αντρέσα! Να στηρίξουμε όλα αυτά τα καλά παιδιά, Τρέμες, Πετεντέρες, Καψές, Χασαπιές κτλ, που δίνουν κάθε μέρα αγώνα με την αλήθεια, ή για την αλήθεια, τα μπέρδεψα ρε γαμώτο, αυτά τα παιδιά τέλος πάντων που δίνουν αγώνα. 

Μαχόμενοι δημοσιογράφοι οι παραπάνω, παρουσιάζουν την γνώμη τους, ή την γνώμη των αφεντικών τους, όχι την είδηση pur όπως οι ξενέρωτοι ευρωπαίοι συνάδελφοί τους. Δεν περιορίζονται μόνο στο Πάρε, αλλά διακρίνονται ιδιαίτερα και στο Δώσε, δεν είναι αχάριστα τα παιδιά. Είδατε τι της έκανε της Κανέλλης τις προάλες ο Μανωλάκης ο Καψής;
Βαγγελίστρα σώσε με! Ευτυχώς που δεν ήταν δίπλα του στο στούντιο, αλλά μόνο σε παράθυρο, θα την κοπάναγε!


Το Mega και τα μάτια μας φίλοι μου! Γιατί άμα κλείσει το κανάλι, που υπεραμύνεται της σωτηρίας της χώρας από την χρεωκοπία μέχρι τελικής πτώσεως και αναλάβει την πληροφόρηση του λαού το κανάλι ξέρω γω....ας πούμε πχ το κανάλι του λαού, το...Αντένα, μας βλέπω να μας παίρνουνε ακόμα και τα...σπίτια μας φίλοι μου.

Πανελλήνια Νεοδημοκρατική Ορθοδοξία: Ναι στον προϋπολογισμό 2012

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjUC-bDnnlJGeEHaf9xn-Mk9wL739Xw4gWeK-INAtCvWW6vXLBCR9s0P-M6HltvFswQIidIGH_F41Z1rjsOWYbnqRVIsVcQf5-KlV87n8-7Nq6LHHHE9zIYBnTr994hN2mWrrYc3w1S824/s1600/%25CE%25BC%25CE%25B1%25CE%25BA%25CF%2581%25CE%25B7%25CF%2582-%25CF%2583%25CE%25BA%25CE%25B9%25CF%2584%25CF%2583%25CE%25BF-21-11-2010.jpg

Από τον προϋπολογισμό του 2012 έμεινε μόνο η ταμπέλα...




Τελικά "λεφτά υπάρχουν" περισσότερα από ότι νομίζαμε. 258 ναι στον προϋπολογισμό μιζέριας του 2012, ας το θυμάται ο ρουφιάνος ο ψηφοφόρος όταν φτάσει κάποτε η ώρα του.

258 ναι στην φτώχεια και στην ανεργία λοιπόν, ναι "λεφτά υπάρχουν"! Μετά από τον πρώτον διδάξαντα, το αγριονεοφιλελεύθερα μεταλλαγμένο πασόκ, συναίνεσαν σε τούτο και οι τσαμπουκάδες πρώην...αντιστασιακοί της νέας δημοκρατίας, μαζί με την υπουργοποιημένη -ελέω Βρυξελλών και Παπανδρέου- ακροδεξιά μούργα της ελληνικής πολιτικής σκηνής, λά.ος.

Ένας προϋπολογισμός που δεν στήθηκε με γνώμονα το συμφέρον και τις ανάγκες του πολίτη, αλλά - όπως στόκαρε χαρακτηριστικά τον έτερον ήμισυ της αντιπροεδρικής παχυσαρκίας - υπουργός οικονομικών Βενιζέλος, για να ανταποκριθεί σε "εθνικές δεσμεύσεις" απέναντι στις ντόπιες και ξένες φίλες κατοχικές δυνάμεις των δανειστών.

Ένας προϋπολογισμός βγαλμένος από τα ίδια μνημονιακά καλούπια, εμπνευσμένος από την ίδια πολιτική λιτότητας που σμπαράλιασε την οικονομία της χώρας και ξέσκισε το πορτοφόλι του πολίτη. Νέα μέτρα, νέοι φόροι, νέες περικοπές, νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, ο Γολγοθάς της "σωτηρίας" δεν λέει να τελειώσει ούτε μετά την Σταύρωση!

258 ναι λοιπόν (έλειπε ένας βουλευτής της νδ), απόλυτη σύμπνοια τα παιδιά, να τα χαιρόμαστε.


Χαίρε φτώχεια και φτώχεια της φωνής και φτώχεια στις παράγκες χαίρεται....