17/2/12

Πότε θα υπογράψει η Χρυσή Αυγή στην Νέα Δημοκρατία;

http://papaioannou.files.wordpress.com/2012/02/ant-samaras-boridhs-georgiadhs.jpg

Η τριπλέτα της επιτυχίας: Ο Ψυχοπαθής, ο Μαλάκας και ο Φασίστας.

Τώρα και αν είμαι βέβαιος ότι η νέα δημοκρατία του Σαμαρά θα σώσει την χώρα από όλα της τα δεινά και ιδιαίτερα από την χρεωκοπία!

Πως να μην την σώσει; Με τέτοιο ρόστερ; Σαμαράς, Βορίδης, Γεωργιάδης και παραλίγο και ο Πλεύρης και άντε να δούμε πότε θα υπογράψουν και τον Μιχαλολιάκο τώρα που το παίζει NBA ο φασισμός  και οι αστέρες της ακροδεξιάς πολιτικής φέγγουν περισσότερο από ποτέ στις σκοτεινές ψυχές δεξιών πολιτικών.

Καλά, την Ελλάδα θα την έσωνε έτσι κι΄αλλιώς ο Σαμαράς, το έχει αυτό, αλλά τώρα με την προσθήκη του γνωστού φασισταριού προβλέπεται να σώσει και την Ευρώπη. Τουλάχιστον την Ευρώπη!

Ευτυχώς που είναι μαλάκας ο άνθρωπος και θα καταφέρει με την νουδού τα ίδια που κατάφερε ο παιδικός του φίλος Γιωργάκης μέσα σε μόνο δύο χρόνια: Να διαλύσει το κόμμα του. Αλλά όχι και να τον αφήσουμε να διαλύσει και ότι έχει μείνει ακόμα όρθιο ντε!

Βρωμόχερο λοιπόν στον Σαμαρά και στο ακροδεξιό συνοθύλευμα που μας προτείνει σαν εναλλακτική λύση στις εκλογές.

Πάει ο Βουλφ! Στην χώρα μας δεν πάει κανένας!

http://www.antinews.gr/wp-content/uploads/2012/01/4f085e0fc3b46.image_.jpg

Γερμανοί πολίτες έξω από το γερμανικό προεδρικό μέγαρο δίνουν παπούτσι στον Πρόεδρο


Είναι μόδα στην χώρα μας να τα χώνουμε στους Γερμανούς. Κακοί αθρώποι, ακαθάρματα, όλοι τους άδικοι και αδίστακτοι και Σόϊμπλε και Μέρκελ και να τσακιστούνε να πλερώσουνε τα μπλόκα που κάνανε στην κατοχή και φτου τους τους παλιοναζί και σα δε ντρέπονται και φέρτε μας μερικές γερμανικές σημαίες να τις κάψουμε στο Σύνταγμα επειδή εμείς είμαστε πολιτισμένοι και καλοί!

Η μιζέρια μας; Made in Germany φυσικά! Που δε λέμε να σωθούμε αλλά παιδευόμαστε ακόμα με τσι τόκοι και τα δάνεια και έχουμε κλατάρει στην ύφεση; Ας όψονται οι Γερμανοί!

Που μας λένε να υπογράψουμε δήλωση και να βγάλουμε τα αρχαία στο σφυρί και να βάλουμε ξένο επίτροπο να μας κάνει κουμάντο στα οικονομικά και να μη κάνουμε εκλογές αν δεν ψηφίσουμε πασόκ και νουδού; Καταραμένη Γερμανία!

Πόσο μακριά είναι όλα αυτά από την πραγματικότητα; Έτη φωτός! Γιατί τίποτα από όλα τα παραπάνω δεν είναι γερμανική έμπνευση, δημιουργία ή πατέντα. Γιατί άλλο η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της Μέρκελ και άλλο η Γερμανία και ο γερμανικός λαός.

Δεν λέμε ότι δεν έχουν κουσούρια, ποιός δεν έχει; Αλλά σαν οργανωμένη κοινωνία και κράτος βρίσκονται πάμπολλα τέρμινα πιο μπροστά από μας, ας μην γελιώμαστε. Και δεν μιλάω για βιομηχανίες και οικονομική ευρωστία και τεχνολογία και εξαγωγές και για υποβρύχια που γέρνουνε, αλλά παρόλα αυτά πουλιούνται γιατί υπάρχουν άλλοι σαφώς πιό γάτες από τους Γερμανούς.

Μιλάω για τον κύριο Βουλφ, τον μέχρι σήμερα Πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας. Αυτόν τον απίθανο λεχρίτη που αναγκάστηκε σήμερα να μαζέψει τα μπογαλάκια του από το προεδρικό μέγαρο και να πάει στα τσακίδια! Και όχι μόνο αυτό, από αύριο θα έχει τα τζίνια της γερμανικής μπατσαρίας στον σβέρκο του!

Γιατί; Για...ψύλλου πήδημα! Στην Ελλάδα δεν υπάρχει καν σαν αδίκημα, ή είναι αδίκημα στην χώρα μας αν εσύ είσαι μερακλής και πλερώνεις εσύ τα σφηνάκια άμα βγεις με τον δικό μας τον Κάρολο για ποτό; Τόσο...πίσω η Γερμανία που λέτε.

Τον φάγανε τον Πρόεδρό τους τα γερμανάκια και καλά του κάνανε! Αλοίμονο σε μας που δεν έχουμε φτάσει ποτέ στο σημείο να...δοκιμάσουμε λίγο τους δικούς μας. Σ΄εμάς τους ξύπνιους τα ρολόγια πάνε ανάποδα, ο πολιτικός είναι στο απυρόβλητο, γαμάει και δέρνει. Πολιτικό ήθος στην Ελλαδίτσα μας; Ευνομία στην Ψωροκώσταινα; Πολύ θλιβερά πράγματα για να χρησιμοποιούνται σαν ανέκδοτα.

Χαρά μεγάλη σήμερα για την πτώση του Γερμανού λαμόγιου, θλίψη απέραντη που κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό σ΄εμάς....

Ληστεία στην Ολυμπία! Το Μουσείο της Ακρόπολης; Ίσως αύριο!

http://magoulaonline.gr/wp-content/uploads/2012/02/nbc.jpg


Ξέρω ότι όλοι σας αγαπάτε τον Βενιζέλο. Ή τον Γιωργάκη, ή τον Πάγκαλο, ή τον Λοβέρδο, ή τον Σαμαρά, ή οποιονδήποτε άλλον επώνυμο άσσο της αξιάγαπητης πολιτικής εξουσίας. Λέμε τώρα ότι η αγάπη παραφούσκωσε και αν δεν θέλετε να σκάσετε από καημό πρέπει  να πλησιάσετε τον αγαπημένο σας μικρό ήρωα, το ίνδαλμά σας, το φαβορί σας, την καψούρα σας για να του δείξετε και λίγο έμπρακτα τα αγνά και τρυφερά αίσθήματά σας.

Για δοκιμάστε!

Για τολμήστε!

Όχι, προσπαθήστε να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα και να πάρετε αυτόγραφο πχ από την αγαπημένη σας Άννα Διαμαντοπούλου και να της σφίξετε το απαλό της χεράκι. Ή αν είστε ανώμαλοι, δοκιμάστε να της βουτήξετε κάνα σουτιέν ή ξέρω γω ότι άλλο σας γυαλίσει από αυτά που έχει κρεμάσει στο σύρμα για να στεγνώσουν.

Για δοκιμάστε!

Για τολμήστε!

Η μισή αστυνομία της χώρας τα φυλάει τα καλά τα παιδάκια και η άλλη μισή περιμένει να έρθει η δική της βάρδια, ξυπνήστε! Πολύτιμοι, υπερπολίτιμοι οι ζεν πρεμιέ πολιτικάντηδες και οι καρακάξες οι ζεν πρεμιερούδες της πασόκας, τύφλα νάχουν οι Λούβροι και τα Εθνικά Μουσεία. Βλέπεις αν δεν προστατέψεις τον Καρχιμάκη σου και τον Παπουτσή σου, μπορεί να πάει κάνας τρελλός και να τους βάλει από αγάπη κάνα φουρνέλο και να τους εξαερώσει και να τραβάνε μετά από 2.500 χρόνια οι αρχαιολόγοι τα μαλλιά τους: Φτου σου ρε γαμώτο, να βρούμε συλημένο τον τάφο του Καρχιμάκη χωρίς ούτε ένα κόκκαλο και ούτε ένα κτέρισμα!

Γιατί, κακά τα ψέμματα φίλοι μου, αυτούς τους μεγάλους άντρες θα θυμάται η ανθρωπότητα κάποτε μετά από χιλιάδες χρόνια, όταν θα έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης ο σημερινός απίστευτος πολιτισμός μας. Σκεφτείτε τι πλήγμα θα ήταν για τις μελλοντικές γενεές η απώλεια του Γερουλάνου. Όχι κάντε την υπέβαση και σκεφτείτε!

Ας μην τα χώνουμε στην ΕΛ.ΑΣ λοιπόν που κάνανε ντου στο ψωρομουσείο της Ολυμπίας οι δυο άγνωστοι και σήκωσαν ότι μπορούσαν να κουβαλήσουν στην πλάτη τους. Σιγά τον πολυέλαιο τώρα, πφ Μουσείο Ολυμπίας...

Εθνική κληρονομιά; Ποιός την γαμεί ρε την ελληνική κληρονομιά, εδώ πάμε να σωθούμε από την χρεωκοπία, με φρου φρου αγαλματάκια και αρώματα του παρελθόντος θα ασχολούμαστε;

Και αφού μιλάγαμε για αρχαιολογία, ένα ακόμα τελευταίο. Άμα μετά από 3 - 4 χιλιάδες χρόνια κάνει κάνας πχ Γερμανός ημιαρχαιολόγος, όπως καληώρα ο Σλήμαν στην Τροία, ανασκαφές μήπως και βρει τα απομεινάρια του περίφημου δικομματικού πολιτισμού μας, αποκλείεται να βρεθεί αντιμέτωπος με το πρόβλημα που παίδεψε τον αγαπητό ατζαμή Ερρίκο: Ποιά από τις πόλεις που είναι χτισμένες η μία πάνω στην άλλη είναι η πόλη του Ομήρου;

Και μόνο η ανακάλυψη του τάφου του Καρχιμάκη που λέγαμε πριν θα ήταν αρκετή για να μην συνεχίσουν οι μελλοντικοί αρχαιολόγοι τις ανασκαφές. Αφού φτάσαμε στον πάτο, τι να έχει παρακάτω, θα λέγανε με το δίκιο τους οι άνθρωποι και θα σταματούσανε το σκάψιμο.