27/5/11

Συναίνεση ή την ζωή σου!

http://www.articlesaboutmen.com/wp-content/uploads/2010/11/revocable-consent-feminism.jpeg




Η ερώτηση μπορεί να τεθεί ως εξής: Είναι ο Γιώργος Παπανδρέου απλά ηλίθιος, ή είναι μπασμένος στο κόλπο, άρα γάτα;

Μη βιαστείτε να απαντήσετε, ας δούμε πρώτα τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Βρισκόμαστε ένα χρόνο και κάτι ολίγες μέσα στην άγρια θάλασσα του βάρβαρου Μνημονίου. Μέτρα στα μέτρα, πακέτα στα πακέτα, τσεκούρι στο τσεκούρι, ένας απίστευτος χείμαρρος αντικοινωνικής βίας στο όνομα της σωτηρίας του τόπου! Σωτηρίας των απανταχού τοκογλύφων από τον κίνδυνο της ελλάτωσης της είσπραξης του γαμησιάτικου, και σωτηρίας του λαού από τον κίνδυνο μιάς αξιοπρεπούς ζωής και από τον θανάσιμο κίνδυνο της προκοπής!

Η αντίδραση των κοινωνικών στρωμάτων που κλήθηκαν να πληρώσουν την ξένη νύφη, χλιαρή έως αναιμική. Γνωστοί οι λόγοι. Οι μονοήμερες και οι τρίωρες παναττικές στάσεις εργασίας δεν στάθηκαν αρκετές ούτε για να συγκινήσουν τις νεοφιλελεύθερες καρδούλες των αδίστακτων της κυβέρνησης, και φυσικά ούτε για τον απεγκλωβισμό από τον ιεροεξεταστικό μηχανισμό αφαίμαξης του Μνημονίου.

Όλο αυτό το διάστημα ουδείς εκ των υπερμάχων της Σωτηρίας της χώρας (από τον κίνδυνο να μην έχει να δώσει αίμα να πιούνε τα παράσιτα, και γαμώ τους κινδύνους!) ντόπιων, αλλά και "συμμάχων φίλων κι΄αδελφών" φάνηκε να επηρεάζεται αρνητικά από τα βογγητά και τις βλαστήμιες του κοσμάκη! Οι διαμαρτυρίες της κοινωνίας "γράφτηκαν" για καλά εκεί που γράφονται πάντα οι καημοί της κοινωνίας, η λεηλασία χώρας και λαού συνεχίστηκε με τον ίδιο βάρβαρο ρυθμό.

Και ξαφνικά, εκεί που το γδάρσιμο καλώς είχε, εκεί που όλα δουλεύανε ρολόϊ, εκεί που τρώγανε και πίνανε και ο ραγιάς τ΄ακούμπαγε, εκεί που χόντραινε για τα καλά η μάσα και βγάζανε μάλιστα τα χοντρά ασημικά στην ξεπούλα, εκεί αρχίζουν ξαφνικά να φωνάζουν για συναίνεση! Όλοι! Ντόπιοι και ξένοι! Με τη μία!

Αυτοί που μέχρι τότε δεν λογάριασαν το Σύνταγμα της χώρας, αυτοί που αγνόησαν το Κοινοβούλιο, αυτοί που δεν σεβάστηκαν ούτε αντιπολίτευση, ούτε κοινή γνώμη, ούτε την ανεξαρτησία και την ιστορία αυτού του λαού, άρχισαν όλως παραδόξως να κόπτονται για την γνώμη του πολιτικού αντιπάλου! Υστερικές φωνές από κάθε κατεύθυνση για συναίνεση, εθνική σύμπτηξη, ομόνοια και πολιτική αλληλεγγύη! Να κάτι προσκλήσεις των πολιτικών αρχηγών από τον Παπατζή για να γίνουν καρντάσια, να κάτι χαριτωμένες προτροπές από διάφορες πρασινωπές προσωπικότητες, να κάτι γλυκανάλατες αγαπούλες των ΜΜΕ προς τον (ξαφνικά) αγαπητό και τόσο νοστιμούλη πολιτικό αντίπαλο και εχθρό! Ακριβώς τότε....
θυμήθηκαν και οι αγαπητοί εκπρόσωποι των δανειστών, ΕΕ, ΔΝΤ, Τρόϊκα ότι η αγάπη κάνει θαύματα! Αχ παιδιά, βρείτε τα σας παρακαλούμε, Έλληνοι είσαστε όλοι σας, μην μαδιέστε!

Όταν όμως έγινε πλέον αντιληπτό απ΄όλους, ότι αυτές οι προσπάθειες δεν θα φέρουν καρπούς, άρχισαν ξαφνικά τα άλλα όργανα! Πρώτα τα τσιμπούρια εκτός Ελλάδος: Κουφάλες, δεν τα βρίσκετε; Δεν έχει πέμπτη δόση! Ή συναίνεση στην εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου προγράμματος αρπαγής και δόση, ή να πα να κόψτε το λαιμό σας να βρείτε μεθαδόνη!

Στο ίδιο μήκος κύμματος και τα μέλη της πράσινης συμμορίας: Αμάν μας κόβουν το ευρώ! Αμάν θα μας την πέσουν οι Τούρκοι! Αμάν θα γίνει εμφύλιος! Αμάν χαθήκαμε! Και κει πάνω στον χαμό, μας χώνουν και μιά έκτακτη συνάντηση πολιτικών αρχηγών με την συμμετοχή του πρασινοφρουρού Παπούλια, να χάνει ο δημοσιογράφος την είδηση και ο κοσμάκης το τσερβέλο του! Συντέλεια κόσμου! Ή τα βρίσκουμε, ή χάνουμε τα πάντα!

Τι γίνεται σ΄αυτή την κωλοχώρα ρε παιδιά; Τι σημαίνουν όλα αυτά; Τι ξαφνικές αλλαγές βαρομετρικού είναι ετούτες; Γιατί αυτά τα περίεργα μιά έτσι, μιά γιουβέτσι;

Τυχαία γεγονότα;

Όχι βέβαια! Μόνο τυχαία γεγονότα δεν είναι! Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε τούτη την τραγωδία. Στην τραγωδία που μόνο ελληνική δεν είναι, αφού στα θύματα συμπεριλαμβάνονται οι λαοί τόσων ευρωπαϊκών κρατών. Η συναίνεση που προσπαθούν να επιβάλουν εκβιαστικά και τρομοκρατικά οι ξένοι και ντόπιοι αρπάχτουλες είναι η βασικότερη προϋπόθεση της απρόσκοπτης συνέχισης της λεηλασίας. Τώρα που πωλείται η προίκα της χώρας αντί πινακίου φακής, τώρα που μπήκαμε στην χοντρή μάσα και ο κοσμάκης αρχίζει να παίρνει τις ρούγες και τις πλατείες και να χοντραίνει η φάση, τώρα πρέπει να ευνουχιστεί με κάθε τρόπο η αντίσταση της κοινωνίας!

Έχουμε μπει στο τελευταίο στάδιο λεηλασίας της χώρας, έχουμε μπει τώρα στο ψητό! Μάσα καλή σε Ιρλανδία και Πορτογαλία, στην περίοδο ξεκοκκαλίσματος η Ελλάδα, περιμένουν και οι Ισπανίες, Ιταλίες κτλ στο βάθος. Κρίσιμη φάση! Ηρεμία, ησυχία, αγάπη κι΄ομόνοια λοιπόν, μην ξεφύγει καμμιά σπίθα και τους κάψει το φαγητό!

Ο ευκολότερος τρόπος τσακίσματος της λαϊκής οργής είναι η συναίνεση! Ο ευκολότερος τρόπος επιτυχίας συναίνεσης είναι η τρομοκρατία και ο εκβιασμός.

Με την αποτυχία, τουλάχιστον επιφανειακά, της σημερινής προσπάθειας εκβιασμού της αντιπολίτευσης μπαίνουμε σίγουρα σε μια νέα, σαφώς πιο επικίνδυνη φάση:

ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ, ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ!

Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά κάτι μου λέει, ότι λίαν συντόμως θα γίνουμε μάρτυρες έκρηξης βίας "άγνωστων κουκουλοφόρων" κατά του Κινήματος των Αγανακτισμένων και άλλων....

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε τούτη την ιστορία είπαμε. Δεν αφήνουν οι τοκογλύφοι τίποτα στην τύχη όταν παίζει μια παιχνιδάρα με εκατοντάδες δις! Φτιαχτό και επιστημονικά στημένο το κόλπο, μπασμένος φυσικά και η γάτα ο Γιώργος! Και ζώο και ηλίθιος τελικά!

Πολιτική μόδα: Εκβιασμός χρεωκοπημένων κρατών. Θα φορεθεί πάρα πολύ το καλοκαίρι

http://www.slap.gr/wp-content/uploads/germania_ekviasmos_large.jpg

Μέρκελ: Δεν ξέρω τι θα γίνει αν κάνετε ότι θέλετε. Αλλά ξέρω τι θα γίνει αν δεν κάνετε αυτό που θέλουμε: Το αγγούρι παιδιά θα είναι τόσο!

http://www.agelioforos.gr/files/APortal/junker.jpg .

Γιούνκερ: Ναι, και όχι σαν το δάχτυλό μου αδύνατο!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi_w43EbMmKX6UTyU6Z1gu5kIl7q6kuvAaN59z0_dxjeJiWTBVLZ3v7PjnSObYobPsUSBAd0IgRqXo3BfwxWk5MaCc0Xpk52keM8NBuWm3c6RUWMAXyLXW6TLLOx-v8J0X-OHV03xchkug/s1600/giouger.jpg


Για τέτοιο τεμμάχιο μιλάμε παιδιά!


http://www.ant1online.gr/resources/images/9d1e71b5-3dbb-4827-b03f-164d2d93ee83.jpg

Τρισέ: Ακριβώς! Άμα ήταν τόσο, δεν θα γινόταν φυσικά κουβέντα...


http://vstatic.doldigital.net/vimawebstatic/89A058BC5712AA1AA6CC674417A1D3E2.jpg.

....αλλά έτσι βαρβάτο που θάναι, ωχ αμάν!


 http://polpix.sueddeutsche.com/polopoly_fs/1.219908.1274123155!/image/image.jpeg_gen/derivatives/536x200/image.jpeg

Όλι Ρεν: Έτσι, σαν μπουρί της σόμπας παιδιά!

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjHgT8spn7T8RsyrxGm4hptFPoLE_xkUiQesDwkBXy5yZeVvL_269dQQRs8IR3IhPYfQFadd7ple44n6MbnoT4L5DsdV0wSJ4jm5O_LNX50QYJVPeykDosqoo4ATJ74I9B35lK6pCT8IDYR/s1600/mimis9.jpg

Ανδρουλάκης: Οθωμανικό μας περιμένοι σύντεκνοι! Και την έχουνε, να, οι γείτωνες!

 http://www.santoriniosgatos.gr/wp-content/uploads/2011/05/1101_53531999.jpg

Δαμανάκη:  Να την φάμε, να την φάμε, μη χάσουμε το ευρώ!

http://www.pame.gr/images/news/troikamelh_400.jpg

Τρόϊκα: Ναι, να την φάτε, μη χάσουμε τα ευρώ!




Πέσανε όλοι και εκβιάζουνε τον...βιασμένο!




Λέτε να πιάσει πάλι;





Ανδρουλάκης: Ή τρώτε τα πακέτα, ή μας τρώνε οι Τούρκοι

http://vstatic.doldigital.net/vimawebstatic/7C727C497D438F10616427B8681BC299.jpg


Μετά την πανάξια Φωνή του πολιτικού Πηγαινέλα, την Μαρία Δαμανάκη, ήταν η σειρά ενός άλλου μεγάλου...δημιουργού, του πολιτικού Περαδώθε αυτή τη φορά, του διπολικού (τουλάχιστον) Μίμαρου Ανδρουλακοσκουλικάκη, να σηκώσει το ρόπαλο της δημαγωγικής τρομοκρατίας προς συνέτηση του, τελευταία ιδιάιτερα αμφιβάλοντος λαού.

Δεν κατέφυγε φυσικά ο Μίμαρος στο επίπεδο της αριστεροσοσιαλιστοκεντροδεξιάς Επιτρόπου Θαλάσσιων Φυκιών και Αλιείας Κορόϊδων, που μας ξύρισε προχθές τον πρώην μουσάτο μπαμπούλα της εξόδου από το ευρώ, να δούμε φρίκη φάτσα, να τα κάνουμε πάνω μας.

Άλλο Μαρία, άλλο Μίμης! Ο Μίμαρος υπερέβει ευατόν: Τριάντα μέτρα στα εκατό άφησε πίσω το έτερον ήμισυ της προσωπικότητάς του, τον κλόουν! Μιλάμε για Τις δηλώσεις!

Αν δεν καθήσουμε κάτω, να μας περάσουν και τα υπόλοιπα σαρανταπέντε χέρια "στήριξης" οι δανειστές, λέει, θα φτάσουμε να είμαστε σε ορισμένα χρόνια...μέλος της Τουρκικής Ένωσης και της...Λιροζώνης! Άσε που παίζει και να είμαστε μέλος του πουθενά, αν αφήσουμε τους αλλοδαπούς που ζουν στην χώρα μας, να σχηματίσουν δική τους κυβέρνηση!

Ομόνοια, σύμπνοια, συναίνεση και παράδοση στις ορέξεις των "στηρικτών" ζήτησε ο Μίμης
από τον επιστήμονα που τον έστειλε στην Βουλή και από τον δόλιο που του στέρεψε πια το σάλιο να τον φτύνει τόσα χρόνια. Πάντως για επιδρομή των Αβάρων δεν ανέφερε τίποτα, οπότε μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι.

Δαμανάκη και Ανδρουλάκης, κοινή κατάληξη επίθετου, κοινή προέλευση, κοινή κατάντια...